Söndag, 30 November

1a Advent

Den här söndagen har varit riktigt bajjobbig.



Daniel♥Elin


Lördag, 29 November

Hej alla!
Äntligen lördag och jag skulle iväg till Partille för att möta älsklingsdaniel<3 som kom med halv tre tåget. Men bussen från landvetter gick kvart i, varje timme så jag fick ta kvart i två bussen och glida runt på Allum i typ en kvart. Det var rätt bra för jag hittade två ASSNYGGA klänningar som jag kanske kan tänka mig att köpa. 
Sen gick jag och mötte baby<33 sen åkte vi hem till mig och hade värsta myset. Sen åt vi och åkte sedan upp till baby, på bussen träffade vi Simon och Henke som hängde med oss upp. Askul hade vi (:
Sen drog jag hem och sen kom älsklingen ner till mig igen :D<3
Du anar verkligen inte hur mycket jag älskar dig. Hela min värld skulle falla samman utan dig. Jag älskar dig Jag älskar dig JAG ÄLSKAR DIG. Du är allt jag vill ha och allt jag önskar mig. Och jag känner verkligen att det gör ont i hjärtat när du åker ifrån mig, eller när jag åker ifrån dig.

Daniel♥Elin

knähelvete

Det är ngt fel i mitt knä. det måste vara det.
Har jag suttit i en position för länge eller typ överansträngt knät så får jag asont och blir helt gråtfärdig nästan. Asså, det gör så jävla ont att jag knappt kan gå överhuvudtaget. Det är precis som om någon kör in en kniv rätt i knät och vrider om.

Måste snacka med mamma om att gå till ngn läkare och kolla upp det...

Fredag, 28 November

Hej alla!
Det började med att jag fick ett sms av Lina där hon påminde mig om att vi skulle vara i vasakyrkan för "adventsfirande". Hahaha, smset var lite roligt skrivit.
Men i alla fall så masade jag mig upp till busshållplatsen och träffade grannen Niklas och sen kom Ericakorven på, haha. Jag var så trött på morgonen så jag hade typ damp (som vanligt så att säga) och folket jag träffade under resan från Kungsport - Vasaplatsen tyckte nog att jag var sjuk i huvudet (även detta som vanligt xD)
Jag fick vänta typ 5 minuter innan SandraK kom och så kom Lina, SandraJ & Helena efter henne. Sen bar det av upp till kyrkan där jag nästannästan höll på att somna. Det var lite segt.
Sen hade vi en lektion som var oxå jävligt seg.

Men när den äntligen var slut åkte jag och Lina med 19 bussen till Brunnsparken, Sandra skulle ju oxå med men hon orkade inte springa, hahaha, så hon missade den precis. Hahaha, men hon kom typ 10 minuter senare.
Medans vi väntade gick vi in på Sisters och jag hittade en assnygg klänning. Köpa?
Sen kom Sandra och vi käkade på Donken, as always hahaha.  Sen åkte Lina med tåget så jag och Sandra gick ut och mötte älsklingsDaniel <3 som jag inte har träffat sen i tisdags, du anar inte hur glad jag blev när jag såg dig älskling. Så jävla lycklig <3
Men sen var jag och Sandra tvugna att åka hem för att förbereda middagen (:

När klockan närmade sig kvart i tre gick jag och Sandra till centrum för att möta Sandra och Lina. Hahaha, har så jävla kul med er :D satt och snackade om allt typ. Mamma kom lite senare och lagade mat till oss även om det var meningen att det var vi som skulle laga den själva. hahaha.
Efter maten gjorde vi oss iordning lite och sen blev jag sådär jättestressad som vanligt för att jag planerar inte överhuvudtaget.

VI gick till bussen, åkte bussen, gick av vid korsvägen, åkte spårvagn till bion och köpte popkorn. Sen blev det så jävla flumm va, haha. Filmen, Sex Drive, var asbra! Den var inte alls som vi hade tänkt oss, som en typisk american pie film som alla recencioner pekade på. Utan den var riktigt bra, jättesöt och rolig film verkligen. En film att rekommendera (Y)

Efter bion var det ännu mer flumm och vi höll på att skratta ihjäl oss på spårvagnen och LINA BLEV KNÄSVAG hahahahahah, fyfan vad roligt!!
Vi gick runt hela centralen nästan för att träffa min Daniel<3 . han var med Tische och Ibbe och de var påväg hem. Men de missade precis tåget, smarton :P
Sen var jag typ tvungen att springa till min buss, SandraJ till sitt tåg, Lina följde med SandraK till spårvagnen och älskling tog bussen. Och det stank verkligen spya inne på centralen. Även om vi hade gått där typ tio minuter tidigare så stank det verkligen. Urk. Sen fick jag knappt upp busskortet haha.

Kom hem och kollade på Idol-Robins lateshows med mamma eftersom hon inte har sett dom. Haha, de är verkligen roliga! Sen började elimineringen.
Alice... Hängde löst :(
Kevin... Satt säkert :D
Robin... SATT SÄKERT :D:D:D
Och det innebar att Johan hände löst WOOOOOOHOW :D
Och eftersom Alice och alla de andra är mkt bättre och värdiga en finalplats i Idol åkte Johan ut!! HAHA :D Erica, vad var det jag saaaaaaaaaaaaaaaa :D
GÖTT

Tack för en skitrolig dag :D den måste göras om :D



Imorn får jag träffa älsklingen igen :D det har varit jättejobbigt att vara ifrån dig hjärtat. Jag Älskar Dig (L)

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Torsdag, 27 November

Hej alla!
Sicken dag det var igår asså. Satt och pluggade på den jävla försäljningen i nästan fem timmar :O asså, jag fattar inte hur det har kunnat tagit så jävla lång tid.. Som tur är så ska jag, efter skolan, ner och hämta ut biljetterna till imorn, hem, städa mitt rum, laga mat, plugga och sakna min danniiboy. Iofs är det näst intill omöjligt men det är jobbigt som tusan att vara ifrån honom såhär mycket :( hoppas att vi ses imorn älskling :D<333

I morse började vi med ett projekt i svenskan om ungdomskulturer och fick en del kategorier att välja mellan att skriva om. Jag, Linnéa, Josefine & Fanny kom i samma grupp och vi ska skriva om modet och har kommit fram till en massa massa bra idéer asså. Det kommer att bli så grymt bra!

Nej, det är en halvtimme kvar på extratiden och jag måste komma igång med den bunten papper jag har liggandes här brevid mig.. Haha, nyss kom Lina och lämnade en broshyr med Brämhults Juice. Hahaha, jag fattar ingenting. Haha.

Lunch snart, hamburgare med pulvermos.. mums.. NAT
Sen är det prov, sen matte sen hem. ojoj.

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Onsdag, 26 November

Hej alla!
Som ni ser så har jag fått tillbaka min blogg som jag tycker om så mycket :D tack nina på blogg.se

Vi kan ju börja med att sammanfatta veckan.

Fredag: JAG ÅKTE TÅG!! är så stolt över mig själv för att jag gick på det där jävla tåget :D älsklingsbaby och Lina åkte med mig. Vi åkte från Cetralen till Partille, ahhahahha. Inte alls långt, men nu har jag fan gjort det!! När jag och älsklingen kom till landvetter åkte han upp till sin pappa och var hos honom en liten stund och sen kom han ner till mig och vi hade det jätteeeeemysigt helahela kvällen <3 hyrde film, the hitcher eller ngt hette den. så jävla äcklig. eller a brutal typ.

Lördag: Skulle upp och möta baby<3, påväg upp träffade jag rasmus som var ute och körde i sin nya bil :D sen träffade jag sofia och peter, de såg mig ett par gånger och stannade tillslut och frågade om de kunde köra mig någonstans. vi åkte upp mot tahult eftersom jag inte hade en aning om vart daniel<3 var någonstans. Det visade sig att han satt vid önnerödsplan och väntade så vi fick vända. hahaha. resten av dagen var vi inne och hade det jättemys <333 sen åkte vi upp till rasmus och träffa massa folk. haha, så jävla roligt.

Söndag: Match mot pixbo, vi börja asbra. sen tog dem över i slutet för att vi inte orkade mer. aja, vi vinner nästa mot surte 3 dagar innan julafton -.-
När matchen var klar träffade jag älskipälski, vi gick hem till mig och käka godis och bara hade det härligt jag älskar dig daniel(L)

Måndag: Den värsta dagen i mitt liv. Aldrig har jag varit så rädd och orolig. Kan fortfarande inte fatta att det är sant. Det känns som om en mardröm, att jag har drömt allting. Hoppas verkligen att du mår bra nu älskling. Det kändes verkligen inte bra att se dig ligga där :'(

Tisdag: Två månader. Daniel fick komma hem idag och mötte mig vid skolan, sen åkte vi ner till nordstan där baby köpte ett frölunda mål, hahaha. Sen hämtade Roger oss bakom centralen. Efter ett tag var jag tvungen att åka hem.. Men hem och käka, träna, plugga och telefon med älsklingsdaniel (L)

Daniel♥Elin


 

Ha det bra,
Pusss.

Tisdag, 25 November

Två månader idag älskling


Två månader, två otroligt underbara månader. Jag sitter och tänker på när jag började lära känna dig. Så jävla glad som jag blev när jag snackade med dig. Så jävla kul som vi hade på msn, med sanning och konka. hahaha, ojoj säger jag bara. Så jävla roligt vi har tillsammans, inget slår det!
Du lyser verkligen upp min dag och jag älskar dig så mycket, du anar inte..
Jag är så jävla glad att jag har dig Daniel, du betyder så mycket för mig. Du gör mig lyckligare än någon annan.
Jag vill aldrig någonsin förlora dig. Aldrig.


Daniel♥Elin
25 / 9 2008 <3 du är allt för mig hjärtat jag älskar dig så mycket <3


Fredag, 21 November

Kan ni fatta, 1 månad och tre dagar kvar tills det är julafton. shit vad tiden går fort :O

Och äntligen var det fredag igen och jag har helgen med daniel, det kan inte bli bättre <3
Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig <3

Innebandyn har gått skit nu, jag ligger på botten och ändå fortsätter jag att sjunka. have you ever felt that you doesen't belong?
Vi får se hur det blir med den saken, om det blir bättre eller om jag fortsätter neråt.


Veckan har förövrigt varit skitbra, träffat min älskling varje dag förutom i måndags <3 mys ikväll <3333333
Just det, det var ju en annan sak som inte var så bra som hände i onsdags.

Då vet jag hur mkt jag betyder för dig.. Trodde faktist att vi var vänner, att vi var bästa kompisar, att jag kunde lita på dig L.
Men då vet jag (Y)


Lunch om en halvtimme, pannkakor blir det och bamba öppnades för ca 17 minuter och jag kan lova att typ HÄLFTEN av alla pannkakor är slut eller ngt. haha, vi kommer inte att få ngn mat. Det blev inte donken idag, måste spara ihop lite pengar till nästa fredag då det bli mat hos mig och sen bio (: LESS :D

Älskling, 4 timmar <333

Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 17 November

Nu känner man verkligen att vintern är här. Den näst mest fruktade årstiden har kommit till Sverige och det blir kallt och eländigt och mörkt som satan. Men sen får vi ju se det från den ljusa sidan, julen närmar sig och nyårsafton. Sen blir det snöbollskrig och allt annat kul man kan göra i snön :D

Dagen förövrigt har varit helvetisk, dödsdömd och helt jävla hemsk. För att sammanfatta dagen så har jag hatat den.
Det började med att jag var tvungen att gå upp typ en halvtimme tidigare än vanligt för att vi har fått nya scheman som för övrigt också är helvetiska och dödsdömda. Sen hade vi matteprov som jag totalt glömt av, men det gick bra hoppas jag. Whatever annars. Sen fortsatte dagen med massa jobbiga och långa lektioner. Sen var det första gången på det individuella valet som vi har idag och på onsdagar. TVÅ JÄVLA TIMMAR AV TOTALT BULLSHIT satt jag och lyssna på med massa andra jävla pedantiska människor där folk tror att de är 35 och några av världens främsta journaister.. Lite irriterande. Tänk att ha dett varje jävla vecka, jag kommer att dö på dom lektionerna..

Och jag saknar min älsklingsdaniel så jävla mycket och det är så jävla tomt utan dig och jag kan inte fatta att det är en massa jävla timmar kvar tills vi ses igen.. När du inte är hos mig så gör det ont i hjärtat. Jag älskar dig Daniel, du är det bästa som har hänt mig♥

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Helgen - Lördag & Söndag

Lördag; Vaknade typ tio av att mamma och pappa höll på att bröta och hålla på i köket. Gick upp, käka frukost och smsa med älsklingen om hur vi skulle spendera dagen<3
Åkte in och mötte daniel<3 i stan med ett bussen, vi gik och köpte godis och tog nästa buss hem. Träffa Alkiskoffe på bussen hem. Jävlar vad längesen det var man träffa han asså. Han ska snart få sitt körkort (: Grattisgrattis (:

Hade jääätteeemyyys med baby och sen vart klockan så mkt att han skulle åka hem :(:( tiden går så jävla fort så det är fan inte sant. tänk om det inte fanns tid <3

Resten av lördagen gjorde jag inte ett skit typ, kolla på tv sen ringde jag älskling och prata med han ett tag :D:D<3333

Söndag; Upp tio, käka frukost, ringa linda och snacka med henne, åka till pendeln kvart över tolv, hämta victoria och linda sen bar det av till matchen i partille mot IBK GBG. Jag var lagkapten (H). Vi spelade jättebra, även om det inte blev så mycket spel för min del eftersom jag hade en jävla "knut" i baksida lår, kunde knappt gå så jag blev för mesta dels masserad. hahaha, sooft. nej, men jag är ändå rätt nöjd med min insats. Dock förlorade vi med 2-1 så det vart lite surt. Men en match kvar, på söndag, sen är det matchledigt en månad frammåt :D Det ska bli härligt att få vila upp sig ett tag.

Sen åkte vi och hämtade ÄLSKLINGEN i Partille och åkte hem till mig, hyrde film och hade det jääävligt mysigt under hela eftermiddagen.


JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÅVLA MYCKET DANIEL

Daniel♥Elin


Slutar 16.20 idag FYFAN

Ha det bra,
Pusss.

Fredag, 14 November

Fick mitt nya schema igår. Det kan inte bli mkt sämre, slutar 16.20 på måndagar, har EN sovmorgon och börjar 8.10 på torsdagar när onsdagsträningarna är som värst. Kommer inte palla. Iofs så gör jag inte det ändå. Men ändå.

Sitter i skolan med en och en halv lektion kvar. Innan sista lektionen som vi har prov på ska jag lina och sandrorna såklart ner till city och käka ngt ;) VAR har vi inte bestämt än. Möjligen blir det burger king. Haha, vilka problem vi har asså x)

Sen kommer det upp massa sjuka ord som tex Kamceviski och det enda sättet att kunna uttala detta hyffsat rätt är om man säger, camsexwiskey. Hahahahahahahaha. Ojojoj.


Jag vill ha lördaglördaglördaglördag. Nu. Enda dagen denna helgen som jag får träffa älsklingsdaniel. Men vi får ta vara på den dagen iaf :D♥

För det är match på söndag igen. mot IBK GBG 93. Mamma kan inte sluta tjata om att de är mkt bättre än vad 92orna är. Nu vet jag det men vi ska ändå spela skiten ur dem. Om vi har ett lag, om ingen blir sjuk. Hoppas inte. Vi ska ta hem detta tjejer! Landvetter Wings IBK ffs <3

Daniel Ekström, jag älskar dig mer än allt annat♥

Lunch snart och jag är rikitgt hungrig. Vart ska vi äta?!

Ha det bra,
Pusss.

Torsdag, 13 November

Får börja med att gratta födelsedagsbarnet RASMUS :D som fyller 18!!!! Hoppas att du har haft en riktigt härlig dag ;D



Jag var som vanligt sjukt trött imorse efter ungefär 5,5 timmars sömn -.- gick halva dagen i skolan då jag ärligt talat SOMNADE under Obamas tal, som förövrigt var riktigt bra! Eller a, det jag hörde x) Sen pallade jag inte mer, gick typ i sömnen och tog första bästa buss hem. Kom hem och gick och la mig. vaknade knappt tre timmar senare av att pappa kommer och väcker mig och säger att maten är klar. Kan ju bara påstå att paj inte är det godaste när man PRECIS har vaknat (:

Klockan närmade sig fem och det var dags att börja göra sig iorning till match, hämta gabriella och hennes mamma för att sedan åka ut till typ Hjuvik för att ta färjan över till Hönö.. Hallen som vi skulle spela i var VIT helt vit och vi har vita matchkläder så lite ont i ögonen gjorde det, sen fick vi spela med en rosa boll, vilket var lite roligt ;)
Vann gjorde vi som tur var med 2-0 och nu ligger vi TVÅA I SERIEN!! FATTA HUR BALLT, fast vi kommer åka ner, vi har spelat nästan tre matcher mer än dem andra.. Skit.

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Onsdag, 12 November

SOFT DAG IDAG ASSÅ!
sköönt med 9 timmars sömn inatt och började inte fören 9.50 och slutade EN TIMME SENARE. Följde Claudia till Mumien där hon skulle lämna in en av sina telefoner (:
Åkte därefter hem till mamma och pappa. Åt lite och åkte sedan iväg till stan för att träffa älsklingen<33 får inte träffa han fören på fredag igen, och då ska vi ha mys :D JAG ÄLSKAR DIG OTROLIGT MYCKET DANIEL♥

Jag vill ha lov. LOVLOVLOV!!!!!
Ska snart åka upp till träningen. Kunde ju ha gått, men mamma vill inte att jag går själv i mörkret, så jag får åka med Victoria x) hihi (:
Hoppas att alla är med på träningen idag asså, annars har vi fan inget lag imorn och jag VILL INTE förlora mot ÖCKERÖ. Villintevillinte.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Strömavbrott

Med ficklampan i högsta hugg under strömavbrottet x)

Man får ha humöret uppe även om det är kolsvart i huset och det kan lura en mördare på andra sidan av fönstret (:
Ficklampan i högsta hugg iaf ;D

Tisdag, 11 November

Skolan går skit nu verkligen. Eller skolan går ju inte, hahaha. Men jag är riktigt kass. Jag orkar inte skolan, orkar inte läxor och prov. Ge mig lov. NUNUNU

Strax innan fem fick vi ett strömavbrott som pågick i typ en och en halv timme. HELA JÄVLA HUSET BLEV KOLSVART såklart. Men man såg inte ett skit, som tur var så har min dator ett underbart batteri så den funkar ändå ;D fast sen la internet av så det var inte lika kul längre. Vi höll på, eller mamma höll på att laga mat och eftersom spisen inte fungerade så tog hon fram fonduegrytan och började laga mat där. haha, det såg LITE roligt ut (: 

Sen var det träning och jag har blivit sämst på innebandy. FYFAN vad dålig jag är. 
Jag är sämst, än en gång. åh.

Daniel, du är det finaste, det underbarast, det bästa i världen. Jag älskar dig så mkt<3

Träning snart igen och match på HÖNÖ imorn -.- jag ORKAR INTE

Ha det bra,
Pusss.


Måndag, 10 November

Hej alla!
Imorse när jag vaknade trodde jag att huset skulle blåsa ner, fyfan storm ute. När jag gick till bussen imorse höll jag på att blåsa iväg typ en miljon gånger :S FYFAN, vad är det för äckligt väder? Det som var så fint bara förra veckan lix?

Haha, dagens;

Jag fick ett sms av Minna där det stod; tycker du om att välta kor i tyskland? Jag började ju såklart garva när jag såg det och jag läste upp smset för Lina, Sandrorna och Sam. De börja garva och så säger Toksandra Johansson; HAHA, DET HAR JAG GJORT! JAG HAR VÄLT KOR! DET ÄR SVINKUL!! Så börjar hon snacka om när, var, hur och varför.
Sen säger jag; Så som man välter traktorer i Bilar?
Sam och lina nickar instämmande.
Toksandra; Vadå bilar?
Jag; Ja, du har väl fan sett BILAR ?!
- Ja, klart att jag har sett bilar!!!!
- Sandra, filmen bilar?
- Jaha, eh, nej ..
HAHAHAHAHAAHAA, så jävla kul XD ojoj, fatta att man aldrig har tråkigt med folket asså x) Varje dag är en sjuk dag. xD

Efter skolan åkte jag ner till Nordstan för att träffa min älskade Daniel<3 som jag inte har träffat sen i lördags <3333
Vi gick runt och letade efter sittplatser, det blev tillslut "terassen" i nordstan på glovet. haha, kul hade vi, som alltid <3
Sen åkte vi hem :/ och jag träffade mindre trevliga personer på bussen. Äh.
I don't give a damn anymore. You are nothing. NO-THING. byebye.

Imorn är det skola igen och vi ska framföra våran låt på esteten imorn. HAHAHA, får ha silvertejp för munnen för att inte sabba skiten så vi får ig eller ngt X) haha, måste ändå hämta den till träningen imorn, haha, måste tejpa fast handen på klubban. Hahaha, hoppas att det hjälper annars vet jag inte vad jag gör. typ lägger ner innebandyn? nej, men fan. det måste gå.

Om fyra minuter ska jag bänka mig framför tvn, vänner, det roligaste programmet börjar. Även om jag har sett ALLA avsnitt så är det JÄVLIGT kul att se det igen :D haha, jag är värsta tönten. jag vet (a)


Jag saknar min bby, hoppas att jag får träffa honom imorn igen. DU ÄR ALLT BBY, klarar mig inte utan dig. Du är min drog <3 Jag älskar dig så mycket♥

Ha det bra,
Pusss.


Söndag, 9 November

Hej alla!

Matchdag;
SJUKT SEG MORGON ASSÅ :O mamma väckte mig 7 :O fast gick inte upp fören kvart över(a) åt frukost och sen kom Lindapinda:D haha, hon hade tjajat på mig kvällen innan att jag skulle vara pepp inför matchen, så kommer hon in genom dörren och är typ död. hahaha, peppa upp dig själv lilla gumman ;D
Väl i idrottshallen var det inte många som var på topp. Tankarna från att vinna gick över till, fan vad vi kommer loosa..
Men vad fel man kan ha, när vi var ute på plan så ägde vi sönder hela matchen med andramålvakten Julia Ek i mål! BRA TJEJER !!!!!

En kort sammanfattning av Lennart och Landvetter Wings;

Wings- IBK Göteborg 7-5(4-2.2-2,1-1)  
Redan efter 38 sek gjorde Dessan 1-0 ass Martina , men IBK kom tillbaka och vände matchen så efter 4 minuter ledde dom med 2-1 då var det dags för lagkapten Julia att trycka in ett backsott 2-2 ingen ass, 3-2 Dessan igen , ingen ass, perioden avslutades med att Dessan gjorde sitt tredje och lagets fjärde mål denna gång åter ass av Martina, andra perioden kröp ibk närmare genom att tidigt göra 4-3 men Victoria ökade på till 5-3 fint ass från Frida, men ibk gav sig inte gjorde 5-4 återigen ökade vi på Amanda 6-4 fint förarbete Anna, sista perioden gjorde Frida 7-4 ass återigen Anna IBK reducerade återigen men då var det bara sek kvar och matchen var vunnen. Grattis säger vi ledare för ert fina spel och er goa inställning ,extra grattis Dessan 3 mål och naturligtvis Vår målvakt Julia Ek som gjorde sin första match för säsongen och det gjorde hon väldigt bra.


Tack vare alla underbara mål ligger vi nu 4 i serien strax bakom lerum. Vi kan ta det här tjejer!



Resten av dagen tillbringades tillsammans med Victoria med film*3, chips och godis. JA, VI ÄR FETA!..
Gick på kvällen till idrottshallen och kollade Börjes AkA Sälens match. De looosa fett med 12-4 tro jag. Haha, illailla.
Träffade Natha på Ica oxå (:
Sen gick jag hem och pratade med baby i telefon :D <3  i love you so much honey. You are my everything <3

Daniel♥Elin

Skola imorn -.-

Ha det bra,
Pusss.

Lördag, 8 November

Hej alla!
Underbar förmiddag med älsklingen idag, innan han var tvungen att åka hem.

Just det, idag är jag 16 och ett halvt år. Om exakt ett halv år, sex månader fyller jag år. Detta har varit det bästa halvåret i mitt liv <3 om ni vill kan ni ju gratta mig lite halvt sådär (a)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


Fredag, 7 November (2)

Hej alla!
Efter förra inlägget stack jag lina och sandrorna ner till donken med helena och käka. Efter typ en timme kom min älskade Daniel<3 ner till oss och vi åkte upp till våran skola. Det var egentligen meningen att han skulle vara med på lektionen men äckellotta var på dåligt humör eller ngt. Så bby fick åka till la själv och en timme senare satt jag på bussen hem. Träffade Bergman och snacka med han om Åsa typ xD Sicken jävla diskussion vi hade va. Ojojoj. Åkte upp till baby och åkte hem till mig sen.

Efter att ha ätit och gått halvvägs upp till Tahult fick jag ta bussen ner till centrum där baby, simon wictor och folk stod och väntade. ÄlsklingsDaniel och jag gick och köpte Godis och när vi var påväg ut igen träffade vi Linda & Robin. Hahaha, Linda som inte kan vara tyst i mer än 2 sekunder gjorde dagens. Hahah, Baby rökte och Linda som är enormt trött på rök överhuvudtaget började flaxa hejvilt med armarna tills hon tillslut slog till en gubbe på armen XD HAHAHAHA, asså det är Linda i ett nötskal och jävlar vad vi skratta xD hahahhaha. ojoj xD
Linda och Robin skulle hyra film så vi sa hejdå och jag trodde inte att jag skulle få se Linda förens på söndag igen. Vad fel man kan ha alltså..
typ 10 minuter senare ringer hon och frågar om jag är ute och om jag har med mig mitt id. eftersom smartot glömde sitt hemma.. Haha xD. Daniel<3 följde med tillbaka till Ica och jag fick hyra film. Som tack fick jag en chokladkalender av Linda och Robin. Hahaha, söta :D

När jag och daniel kom hem hade vi mys med mys, godis och fimen Mr Brooks. En typ thriller om en man som är beroende av att döda. Jag tyckte att filmen var bra.

En riktigt mysig kväll älskling, tack för dagen. Du är verkligen allt för mig och jag älskar dig otroligt mycket♥

Seg kväll, ska upp 7 imorn -.-

Ha det bra,
Pusss.

Fredag, 7 November

Hej alla!
Sitter i skolan och har 40 minuter kvar på min två timmar långa lektion. Vad fan ska man göra lix? Är redan klar med veckans uppgifter och alla vill typ hem. Fast vi ska ju ner till doken och käka (Y) hahaha, som vanligt på fredagar ffs, med Lina och Sandrorna :D LESS♥ haha, det är vi det (Y)

Nej, nu står de här bakom mig och stressar ihjäl mig att inte en enda bokstav blir rätt xD
hahaha,

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.


Grymt härlig fredag ska jag ha, :D <3

har jag fel?

Bröst, mens och fett hår. Killar, smink och feta lår.
Ha koll på modet, följa trender.
Stå ut med kompisar som dig ryggen vänder.
Röka cigaretter för grupptryckets skull, senare på en fest dricka sig full.
Börja banta få aneroxia, bli undernärd.
Välkommen till tonårstjejs underbara värld.

Såg den här texten tidigare idag och kände att jag verkligen måste säga till om saken.
Vissa saker som står på den här listan händer inte alla.
Det är ett sjukt ideal som säger att det ska vara så.
Mode och trender är ett intresse. Följer man det så gör man. Vad är det för fel lix? Sen har alla, ALLA, har blivit sviken av någon någongång.
Sen det här att börja med ngt pga grupptrycket. Jag är så jävla trött på ordet GRUPPTRYCK. Om någon frågar dig varför du börjar röka och du svarar; på grund av grupptrycket, så är det ingen som kommer att köpa det. Att skylla på grupptrycket är en jävla dålig ursäkt för att säga; JAG ÄR OSÄKER OCH VILL VARA SOM ALLA ANDRA. Typ. Vissa börjar röka för att de tror och tycker att det är coolt.
Men snälla, att säga att du börjar med ngt på grund av grupptryck är så jävla dåligt. Man har en skyldighet att ta ansvar för sina egna handlingar. Det går inte att skylla på ngt.
Jag har själv haft våra perioder i mitt liv. Men två saker har jag lärt mig.
Shit happens and life goes on
Var dig själv - det finns redan så många andra

Alla, både killar och tjejer har det jobbigt i tonåren. Men det är en del av livet.

Eller har jag helt fel?


Torsdag, 6 November

Hej alla!
Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har ärligt inte orkat. Hunnit har jag inte heller gjort kom jag på nu. Haft träningar och en uppsats som jag var tvungen att skriva på fyrtio minuter igår, strax innan träningen. Inte så jättebra planering, men den blev jävligt bra (: tycker jag. Sen sätter väl min svenskalärare ett ig säkert.. JÄVLA SKIT. Eller a, det är ju inte säkert att hon gör det, men jag skulle inte bli förvånad om hon gjorde det. Jag är inte dålig på att skriva, men jag har för bråttom och påminner hon mig om detta på utveckligssamtalet så kommer mamma och pappa gå i taket. Inget man önskar.. Undrar hur många gånger de har fått höra det nu? haha, a skitsamma, det blir bättre, hoppas jag.

Skolan har varit okej den här veckan, vissa dagar har ju varit riktigt sega och ändå har vi jävligt soft schema. Ingen av oss kommer att palla de kvarstående åren asså XD vi är sjukt trötta just på torsdagar, då har vi typ 5 lektioner och slutar 15.15. Hahah, vad är detta egentligen?

Har fått träffa min älskade bby hela veckan oxå :D jag älskar dig så jävla mkt, du är allt för mig älskling♥
Förlåt att jag har typ världens sämsta humor, men det får du leva med x)

tre lektioner imorn, fredagar är sooft. Lunch på donken imorn då igen, som vanligt xD hahaha. Sen hem med älsklingsbaby och ha en sjukt härlig fredag!


Ingen kan vara lyckligare än vad jag är. Jag har det bästa, är omringad av helt underbara människor. Tack för att ni finns i mitt liv <3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 3 November (igen)

This family, this God damn family. Sometimes, I just wanna leave it behind.
Everybody doesn't wanna be a part of if.
Can you get that? Ever?

Måndag, 3 November

Hej alla!

Kan ju börja med att meddela att det var ENORMT ÄCKLIGT segt att gå upp imorse. Har sovit till 9 -11 den senaste veckan och idag skulle jag upp 7. Det säger väl allt egentligen? Jag (eller rättare sagt mamma som ringde och väckte mig) tvingade upp mig själv när jag sov som skönast asså. Det var HEMSKT! När jag satt på bussen till skolan så somnar jag, såklart. Och höll på att somna på matten oxå.
Dagen gick rätt fort, det var kul att träffa alla igen. Träffade Linda på bussen hem :D

Fick inte träffa min Daniel<3 idag, men imorn hoppas jag :DD<3
Jag älskar dig puckounge, du är det bästa jag har <3

Härligt att jag kunde sova en halvtimme innan alla kom hem och höll på. Men är fortfarande sjukt trött.
En fråga bara: VAR DET BARA VI SOM INTE VAR LEDIGA IDAG?!

Ha det bra,
Pusss.

Söndag, 2 November

Hej alla!
Natten var den värsta jag har varit med om. Fyfan.. 4 timmars sömn. Lova att aldrig göra om det. När du hörde av dig blev jag överlycklig. Jag älskar dig <3

Strax efter tolvtiden kom Daniel<33 till mig och gjorde dagen helt underbar. Haha, roligast var ju när jag ramla av moppen under en bakhjulskörning xD haha, jag längtade bara tills att det skulle hända! snällt (:

Det finns nog inte många som har en sådan speciell person som gör en så jävla lycklig och glad. jag älskar dig.

Skola imorn igen. Det ska bli jävligt kul att få träffa alla roliga personer i klassen, men sen är ju frågan om man pallar själva skolan.. Får väl se till att jag gör det (:
Får träffa älsklingen imorn igen med :D<333

Ha det bra,
Pusss.


Lördag, 1 November (2)

Jag kan bara beskriva dagen såhär;

Så sjukt jävla underbar <3

dock som vanligt alldeles för kort..



JAG ÄLSKAR DIG DANIEL, MEST I HELA VÄRLDEN <333

Pusss.


Lördag, 1 November

Hej alla!

Första November, alla helgons dag.Halloween (eller det kanske var igår?).
Igår då, så var det en massa små skitungar som kom och ville ha godis av oss. När de har fått sitt godis säger de hejdå och går till nästa hus. Men vänta lite nu, glömde de inte ngt? Jo, ordet Tack. Ungjävlar. Ska man gå och tigga godis av ngn ska man väl fan kunna tacka för godiset?!

Sitter och väntar på att bby<3 ska ringa så att jag kan åka till honom.

Det är skola om typ två dagar, fyfan vad segt. jag vill ha lov hela tiden..

Ha det bra,
Pusss.

RSS 2.0