MÅNDAG, 31 MAJ

Hello!!

Den här måndagen har varit den bästa måndagen på länge, eftersom att jag har varit ledig =) Jag har iallafall haft en massa saker för mig. Bl.a hämtat biobiljetter, träffat bästa C, träffat mormor och busat med världens finaste hundvalp och sedan varit på bio med min söta vän Nathalie som jag inte har träffat sedan i augusti.
Sex And The City blev det såklart och jääääääävlar vad bra den är! Recension imorgon;)
Nu ska jag tydligen ut en liten sväng. Innan-sov-promenad :P


FAB!

PUSS

En söndag utan ångest! Kunde inte alla sön...

foto0668 (MMS)

En söndag utan ångest! Kunde inte alla söndagar vara såna?


2 MÅNADER

Om exakt två månader från nu har jag troligen precis landat på underbara Kreta och är påväg till hotellet. Två veckor kommer vi att tillbringa på den bästa ön tillsammans med sötaste Nathalie! Det kommer att bli så otroligt roligt, ååh vad jag längtar! KRETA HERE WE COME!


Beautiful <3

13 DAGAR

Om 13 dagar är det sommarlov. Min sista skolvecka kommer jag knappt att gå i skolan och det känns fruktansvärt ovärt. Jag hade hellre fått sommarlov nu istället för att behöva slå ihjäl massa dötid.
Men vi ska klämma in en massa roliga saker under den veckan, bl.a. fyller min söta kusin 20 på tisdag som vi ska fira på fredag, det är morsdag på söndag, jag är defenetivt ledig på onsdag och då kommer den här veckan att gå som ett skott!!


Jag och bästa Bella <3


OUTFITS


1a outfiten till skolan
linne present
chinos veromoda

1a outfiten
jeansjacka h&m
gladiatorsandaler raglady by tara

2a outfiten till utspringet
klänning monroe
chinos vero moda

3e outfiten till mottagningen
klänning vila
leggings twilfit
gladiatorsandaletter tamaris/jerns

ONSDAG & TORSDAG

KASS uppdatering oja. Men jag har haft fullt upp. Och det funkar ju fan inte att mobilblogga, är fortfarande lite sur för det. Men i onsdags tog min älskade vän Malin studenten efter tre år på Göteborgs tuffaste skola och världens tuffaste linje. Alltså natur på Polhem. Hon sprang ut med sådan glädje och det var riktigt roligt att få vara med på hennes student! Nästa år är det min tur, då jävlar :D
Jag hade alltså inte en enda ledig stund i onsdags. Såhär såg min dag ut:
7.20 UPP
8.45 till bussen
9.40 prov
10.00 skoldagen avslutad
10.07 bussen kommer
10.30 hemma, dags för mellanmål/lunch och ombyte
11.45 till bussen
13.00 Polhems utspring börjar
13.03 första bussen till Lindholmen kommer, smockfull.
13.13 andra bussen till Lindholmen kommer, smockfull. Men jag knör mig på.
ca 13.20 Malin springer ut
14.27 bussen hem
15.00 hemma, dags för dagens tredje ombyte
16.30 buss till partille centrum
16.50 partille, köpa blommor
17.00 buss till malin
17.10 hos malin
22.40 hem

En otroligt grym dag, fint väder, massor med trevligt folk, härlig stämning och fantastisk dag i allmänhet! Mina outfits kommer i nästa inlägg =)

HATA

AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

Här har jag mobilbloggat HELA dagen (läs igår) och inte ett enda jäävla inlägg har kommit upp. FYFAN vad irriterad jag blir!!!!!!

TISDAGKVÄLL

Klockan är strax efter sju, nästan halv åtta efter att jag har skrivit klart detta inlägget (jag är inte speciellt snabb av mig när det gäller sånt här)
Men jag har iallafall varit duktig och pluggat inköp och varuhantering de senaste timmarna, har en inlämningsuppgift som ska vara klar och inlämnad på måndag. Sedan har jag beställt ett nytt bankkort eftersom att mitt ungdomskonto tydligen har upphört så att jag inte kan använda det mer. Kul att man får information om det!!

Nu ska jag syssla mig åt mer egentid, alltså bad, nagelmålning, serier på kanal 5 all night long och sedan lägga fram kläder till imorn :)


LÄTT att jag ska ha ett sånt här i mitt hus när jag blir äldre! Ljuvligt är bara förnamnet!

Var det förresten någon mer än jag som var uppe och kollade på SATC igårkväll??

XO


(Ö)KÄND PÅ NK MODE

I julas fick jag en ljusblå skjorta från Tommy Hilfiger. Den var otroligt skön, både i materialet och att ha på sig överhuvudtaget.
Men i ena sömmen var det totalt felsytt och det såg ut som om den hade töjts ut. Så vi reklamerade den och personalen på NK skulle höra av sig dagen efter när de hade fått reda på när den skulle komma in igen och det var ingen som ringde. Det visade sig då att skjortan var slut på lager (?), helknasigt och de skulle ringa när den kom in igen.

Nu har det gått flera månader och de har fortfarande inte ringt. Så jag var inne idag och pratade med personalen, än en gång.
Då visar det sig att alla som jobbar på NK Mode vet exakt vem jag och min mamma är. Alla har koll på vår situation och de kände till och med igen mig när jag kom in!
Haha, kändis på NK ;)


Den här skjortan är det. Snygg va :)

XO
 

TISDAG, 25 MAJ

Kul att man skriver ett inlägg påväg till skolan innan 9 och det har inte kommit upp än.. Det är sånt som gör att jag funderar på att byta bloggportal.

Har uträttat en del ärenden idag och ett visst ärende som ska beslutas senare i veckan. exided!


Nu blir det Sex And The City: bakom kuliss...

foto0641 (MMS)

Nu blir det Sex And The City: bakom kulisserna. Me love SATC2!


MOBILT BREDBAND

I augusti är det dags för mig att skaffa mig ett nytt mobilt bredband. Jag var inne på media markt och frågade där vilket bredband som är bäst, då fick jag svaret Telenor.

Nu frågar jag er, kära läsare. Vilket mobilt bredband är bäst, enligt er?
Telenor, Tele2, Telia, 3, bredbandsbolaget, eller något annat av alla miljoner bredband?

MARC BY MARC JACOBS

Ett tag nu har jag funderat på om jag vill köpa en plånbok eller väska från Marc Jacobs. Dock kostar de lite mer än en vanlig plånbok. Men till hösten, eller efter att jag är klar med körkortet ska jag se till att en dag komma hem med en Marc Jacobs-produkt. They are lovely!!


FÅNGA DAGEN

Är precis vad jag inte har gjort. Jag har suttit en varm skola och skrivit en massa på mitt samhällsarbete och så har jag gjort ett prov och när jag kom hem gick jag och satte mig under tak och gjorde körkortsteori. Nej, nu får jag fan ta och lägga pluggandet åt sidan ett tag så att jag inte är likblek när jag ska träffa folk.



Vi hörs senare!
XO

MÅNDAG, 24 MAJ

Jag träffade en söt Sandra på bussen imorse och hon frågade hur det var med mig. Jag svarade: Det är måndag, det räcker väl?
Trött som satan är jag och försöker nu sitta och jobba med mitt samhällsarbete, som visserligen ska in om nästan två veckor. Men det är skönt att ha det färdigt. Dock ångrar jag lite att jag kopplade in internet.. får ju inget gjort ;)
Det är otroligt härligt väder idag, tydligen ska det regna senare. Hoppas inte. Sen får det fasiken inte regna på onsdag!! TAGGAA!!
Talk to y'all later.
XO

SÖNDAG, 23 MAJ

Ja, söndag. Imorgon väntar måndag och prov samt inlämning. ogilla. Men det gäller att se fram emot onsdag, då bästa Malin tar studenten!! Det kommer att bli en grym dag!
Juste, det var ju söndag och jag sitter här. Jag ska snart, om en liten stund, kanske efter maten, bli klar med mitt svenskaarbete. Det är inte mycket kvar som tur är och det ska bli så otroligt skönt att lämna in det imorgon.

Det är grymt väder ute idag igen, solen steker! Dock blåser det lite. Sicket i-landsproblem!! Men vi får njuta av solen då det tydligen ska bli sämre väder i veckan!

Vi hörs ikväll!

POK

27 Dresses. Det är svårt att förklara hur ...

foto0635 (MMS)

27 Dresses. Det är svårt att förklara hur bra den filmen är för den är så fruktansvärt bra!


SOLEN ♥ ELIN

TJOHEJ!

Idag mår jag toppen! Och det är underbart väder ute, ME LOVE!!
Efter en härlig förmiddag med mamma på stan åkte vi hem och handlade, sedan ut i solen.

Snart ska jag åka in till stan för att träffa kusin+tjej. Har en känsla av att det kommer att bli en grym kväll. Ska bara hitta något att ha på mig också =)

You Bitch!!


Have a lovely evening!

XO

DAGENS OUTFIT



Ljusa jeans crocker pep!
Vitt linne h&m
Puderrosa tröja gina tricot

FREDAG, 21 MAJ

Blä, nu har det åskat två dagar i rad och jag tycker inte om det här vädret. Något mer jag inte tycker om är att jag sitter och pluggar ca 4 timmar på en fredag. Det är inte okej. Speciellt inte när det är slutet av maj och mina lärare väntar till sista månaden med alla arbeten och prov. Inte okej.
Nästa vecka blir bajjobbig. Måndag ska en inlämning in som än inte är klar och prov som jag måstemåstemåste få minst VG på för att få VG i kursen.
Så måndag ser jag inte fram emot. USCH.

Men dagen då.
Upp tidigt för körlektion och bussen är sen!! Så jag kommer till körskolan PRECIS i tid för lektionen (läs jag sprang nästan hela vägen). Sen skola i 40 minuter, sen lunch och sen hem och plugga. Jävla skitdag har det varit.
Hoppas att den blir bättre, för jag känner mig lite dåsig.. Usch på det med.


Ett tecken på att det är sommar, är när glasstånden öppnar i Göteborg. Love it!!

XO


Okej. Klockan är halv tolv och jag är vake...

Okej. Klockan är halv tolv och jag är vaken. Jag ska upp strax innan halv åtta imorgon och jag vill sova. Nu!


DAGENS OUTFIT



Dagens Outfit består av

Blommig tunika gina tricot
Somriga jeans/trasiga jeans gina tricot
Guldiga ballerina någonstans för längesedan
Klocka jet set
Sedan en vit liten jacka över och min bruna apricot-look-a-like väska till.

VITSIPPOR

Häromdagen var jag ute och plockade vitsippor, något som jag och min familj har gjort i alla år. I år var de sena, men jag var ute och plockade. Så otroligt fina är dem =)


TORSDAG, 20 MAJ

Hej!!

Ännu en varm dag i älskade Göteborg! Dock är det åskvärme så det är ganska fuktigt i luften. Obehagligt, med andra ord!

Jag har precis haft ett datorkunskapsprov och ska nu hem och plugga.. usch. Har absolut ingen som helst lust. Men det måste göras!!

Ha det bra så hörs vi senare.

POK

Jag tänkte skriva ett litet sista sms-inl...

Jag tänkte skriva ett litet sista sms-inlägg innan jag somnar, jag ligger nämligen otroligt gott i min säng just nu! Vädermässigt har den här dagen varit fantastisk. Jag hoppas att det är sommaren som lurar runt hörnet! Imorgon blir en lång dag, då det är skola, två ärenden och plugg. Jag kommer att vara helt slut. Men mer om det imorn :) nattinatti :)


JET SET

Jag fick en klocka av min kusin och hans tjej i födelsedagspresent. En klocka från Addiction by Jet Set som jag har önskat mig sedan kollektionen släpptes. Och när jag fyllde år nu så fick jag den äntligen och jag ÄLSKAR den! Har på mig den varje dag och är så jääkla rädd att den ska gå sönder!

Btw, det där läderarmbandet jag har, köpte jag på Kreta i somras och har haft på mig det sen dess. Jag vill nog aldrig ta mig det.




DAGENS OUTFIT



Dagens Outfit består av

Världens sötaste linne/tunika present
Jeansshorts h&m
Mönstrade vita leggings lindex
Gladiatorinspirerade sandaler raglady
jeansjacka h&m
turkos klocka jetset/ur&penn

ONSDAG, 19 MAJ

Okej, sommaren är officiellt här. Eller iallfall för tillfället. Men den är här nu och det är jag otroligt glad över!!

Dagen har varit så otroligt bra. Det började med att det var sol och nästan 16 grader varmt när jag gick upp vid halv åtta tiden imorse och det var kokhett när jag stod och väntade på bussen.
Vi firade Sandra idag i slottskogen och det var lite mulet när vi hade vår picknik. Men när det var dags för minigolfen (äventyrsgolf heter det i slottskogen) så försvann alla molnen och det blev hur varmt som helst. Helt underbart!!
För att tillägga så vann jag golfen, för att jag är bäst ;)

Det kommer att komma upp bilder lite senare, efter att jag har ätit och efter att jag har pluggat lite. JAG LOVAR!

XO


KISSIE

Jag har precis tittat på förra veckans avsnitt av Bella&Tyra show. I detta avsnitt var Kissie med och herregud vad den människan är överdriven! Och fan vad jag störde mig på henne, mer än vanligt.

Jag läser inte hennes blogg, jag har läst den, men efter någon månad så orkar man inte mer. Jag tycker inte om henne, varken karaktären och den "riktiga" Alexandra. Men ska jag vara ärlig så ser jag verkligen ingen som helst skillnad på Alexandra Nilson och Kissie. Det är ingen jävla skillnad överhuvudtaget.

Gå in här och lyssna på eftersnacket av Bella&Tyra Show och se vad som hände. 
http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388189-eftersnack-del-2
Det är riktigt värt.


Nu blir det mer plugg. 

XO
Eller, byebye bitches ;) 


CUTE DRESSES ARE SO MY STYLE

Om det är något som jag gillar så är det söta klänningar. Rosetter, paljetter, puderrosa, vita, tyll. Ja, you name it! Jag hittade dessa alldeles nyss och blev KÄR.







Kan man annat än älska?

XO


Chacha bloggen! Nationella avklarat och mi...

Chacha bloggen! Nationella avklarat och migränen släppte efter ett tag, tack och lov! Det är underbart väder och jag sitter nu på bussen som ska ta mig hem. Jag ska träffa bästa C och sen blir det lunch och plugg. POK


MÅNDAG = USCH

Det märks när det är måndag. Speciellt idag.
Det är halvtaskigt väder, det är halvtaskig värme, jag mår halvtaskigt och hela dagen har visserligen varit mer taskig än halvtaskig.
Imorgon är det tisdag och jag har en lektion. Nationella prov, matte B. Jag har ångest och jag kommer att faila så totalt.
Migrän gör inte saken bättre. Ånej.

Usch för måndagar. Nu går jag och lägger mig en stund.

RIKTIGA VÄNNER

Ödsa ingen tid på de människor som gör dig ledsen. Spendera hellre tid med dina riktiga vänner. Det är dem som alltid kommer att stå vid din sida.

MÅNDAG, 17 MAJ

MÅNDAG och jag är opepp.
Jag sitter på första lektionen och skriver ett arbete om H.C Andersen, ni vet han som skrev den fula ankungen och prinsessan på ärten.
Andra lektionen blir ännu mer skrivandes. Då är det ett samhällsarbete som ska göras och efter det ska jag få träffa min älskade C som kom hem från en utlandsresa i lördags och har inte fått träffa henne på över en vecka. Hon lär vara bajbrun och jag kommer att se ut som ett lik brevid henne.
Efter skolan blir det ett "jobb"relaterat ärende och efter det ska jag träffa mamma och pappa som är på jakt efter en ny dörr.
Ha en bra måndag så länge!!
XO

ALDRIG MER DONKEN!

Jag skrev häromdagen om att jag hellre väljer en sallad istället för att ta en big mac på mc donald's. Och efter att ha sett ungefär halva Dokumentär: McFusk & Co, väljer jag att aldrig mer äta på mc donald's!

Ne fyfan. Jag är så äcklad efter att ha sett deras matfusk, de serverar gammal mat. En av världens absolut största kedjor serverar gammal mat. Och detta tjänar dem ungefär fem miljarder kronor på. Varje år.
Men det är inte bara matfusket som får mig att bli illamående. Det är hur de utnyttjar ungdomar och andra anställda. En av de intervjuade berättade att när man ringer och sjukanmäler/sjukskriver sig så ber dem dig att komma och jobba, iallafall några timmar. Har du feber, ta en ipren.
Det är flera andra som berättar om att de har blivit beordrade att jobba även om de har svinkoppor eller rent allmänt mår hemskt dåligt. Och då jobbar de med mat!!!!
Ett tillägg om hur de utnyttjar de anställda är med arbetstiderna. Är det mycket folk, tjänar du inte lika mycket som när det är lite folk och köper mat. Är det nästan inga gäster i restaurangen kan arbetsledaren be dig att stämpla ut ett tag (och inte få någon lön) och sedan stämpla in igen när det kommer gäster. För att lönerna ska bli så låga som möjligt. Vägrar du att stämpla ut, kan du få göra hemska arbetsuppgifter som annars aldrig kommer på tal. Och det finns en lag som säger att du inte ska behöva stämpla ut när du jobbar enligt vissa tider.

Det värsta med det här är att det inte bara händer på Mc Donalds. Det händer överallt. Restauranger, mataffärer osv, osv.

SÖNDAG, 16 MAJ

Oj vad det har varit härligt med långhelg! I torsdags gjorde jag inte mycket, låg och kollade på The Hills heeela dagen, i fredags var jag ute och körde med pappa i några timmar och jag känner att jag är på gång! När vi kom hem gick vi ut och satte oss på uteplatsen i det underbara vädret! Sen kom mamma hem och vi hade en trevlig kväll. Igår, i pissvädret var jag också ute och körde. Bra erfarenheter när man inte är van! Åkte och kollade på en ny digitalkamera till mig och jag hittade verkligen en som jag fastnade för. En av dem bästa + tillbehör skulle inte ens gå på 2000, grymt bra.
Idag ska jag in till stan och träffa min kära kusin och hans flickvän. Jag ska bl.a. lämna in min klocka som jag fick av dem, för justering av armbandet. Sedan får vi se vart dagen tar oss.

Ha en bra söndag så länge!

XO

LÄSARFRÅGA






Kul att du gillade klänningen, och tack så mycket för den fina komplimangen :)
Klänningen fick jag i födelsedagspresent av mina föräldrar. Men den kommer från VILA och är helt underbar, I love it!


HELLRE SALLAD ÄN DONKEN

Dags för ett litet inlägg. Jag har kollat på två och ett halvt avsnitt av The Hills och får sedan ett meddelande på skärmen där jag har överskridit tittarminutrerna eller något. Så nu måste jag vänta 50 minuter innan jag kan fortsätta se resten. Sämst.

Jag kom och tänka på, när jag läste Tyras blogg, när hon och Kenza var nere i Paris så åt dem tydligen pizza och Donken varje dag. När jag läser saker, om när folk ex, sitter på restauranger och berättar om vad de har ätit så brukar jag få en liten bild i huvudet hur det kan ha smakat. Men när jag läste om alla pizzor och big mac's så blev jag äcklad. Vilket är sjuukt ovanligt när det gäller mig. Jag har alltid varit glad i mat och tyckt om det mesta. I ettan åt jag på donken ganska ofta, men nu vill jag helst inte äta min lunch eller middag där. Visst, pizza och kebabrulle gillar jag, men inte i överdrift. Max en gång i månaden kan jag äta det.

Nu är det inte så att jag dömer de som äter pizza och big mac's ofta. För de hade väl knappast gjort det om de hade tyckt att det var gott?

Det här med att jag blev äcklad över donken kan ha att göra med kolhydratångesten som jag har dragit mig in i. Och det är inte kul känna ångest varje gång man känner att man äter "för mycket" kolhydrater heller..


TORSDAG, 13 MAJ

Torsdag och det innebär första dagen av fyra dagars ledighet!! Grymt härligt. Idag ska jag inte göra någonting heller, vila upp mig och förhoppningsvis bli frisk i halsen som har tjocknat upp något totalt! usch..

Det blir lite The Hills avsnitt idag och lugna puckar eftersom att vädret är något av det tråkigaste.

Jag har äntligen hittat min kamerakabel och tänkte lägga upp en bild på mig on my birthday =)



XO

MOBILT BREDBAND IN MY A**

FAAN vad jag hatar mobilt bredband. Idag, under de senaste 5 timmarna har mitt mobila bredband kopplat ur sig ett antal gånger. Inte så jääkla kul när man sitter och chattar med någon eller skriver en jobbansökan. Nej, trådlöst bredband ska det vara, inte mobilt skit!!!




fatta hur extremt mycket jag hatar när den här fula rutan kommer upp!!


JOBBA, JOBBA, JOOOBBBBAAA

Ja, det där med att göra ingenting gick ganska mycket åt helvete. Jag hann kolla på mina missade B&T, sen kom mamma hem och tyckte att jag skulle söka jobb.. Så nu har jag sökt i princip 4 jobb...
Det ser inte ljust ut alltså, och jag måste ha ett jobb. Jag blir tokig annars!

Cashen måste in people!


vart?

INGENTING

Jag är hemma från skolan i detta äckliga väder som gör vem som helst deprimerad och ska nu påbörja min eftermiddag med temat ingenting. Det tycker jag låter som en sjukt bra idé, att bara ligga och kolla på The Hills och Bella&Tyra show samt äta massa onyttigheter. Någon som vill joina?

Nu är jag ledig i fem dagar, det ska bli riktigt härligt. Vet inte riktigt än vad jag ska hitta på och det beror på vädret + folk som ska komma upp till Göteborg denna långhelg.

Det är dags att starta ett avsnitt av Bella&Tyra Show. Vi hörs senare.







XO

Här lyssnar vi noga på vad skillnaden mell...

foto0594 (MMS)

Här lyssnar vi noga på vad skillnaden mellan klassisk och modern marknadsföring!


RISKUTBILDNING 2

Igår var jag ju på ett "hemligt" möte. Det var inget möte direkt utan jag åkte och gjorde min andra riskutbildning, alltså halkan på svenska ;)


Det var grymt kul och jag hade lätt velat göra om den igen om jag fick. MEN, jag var sjuukt nervös innan jag skulle dit och var nära att åka hem flera gånger. Jag hade ångest, stor fet ångest. Men så onödigt! Det var det absolut roligaste på hela körutbildningen, samt att det var så rolig personal + andra deltagare med.


Utbildningen höll på i 4 timmar och det kändes som max två. Men det är ju som de säger, tiden går fort när man har roligt!

En sådan här skönhet fick jag köra igår. Helt perfekt!


TISDAG, 11 MAJ

SOL! Fast det är typ minusgrader, jag är glad att jag tog en extra tröja på mig idag.

Och ja, nervositeten kryper på, mer och mer........


ARGH

Gaaaah, jag hittar inte kamerasladden!
SKIT!

MÅNDAG, 10 MAJ

Måndag förmiddag börjar med magont. Förmodligen är det magkatarren som spökar, förmodligen p.g.a. dieten.. Men det blir lugna puckar efter att jag har fått i mig en god sallad från Paprika, eftersom att jag ska utnyttja C's matkort under dessa tre dagar ;)

Bilder från lördagen kommer upp i eftermiddag/kväll om det finns tid för det mellan pluggpauserna.

Ha en bra måndag sålänge =)


Mumma för nutella!

LÖRDAG, 8 MAJ

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!!

Ååååh, vad gårdagen var lyckad! Tack mina älsklingar som gjorde kvällen perfekt!

Idag är det min dag, för idag fyller jag 18!! Det känns wierd att jag ska ta mina första steg in i vuxenvärlden idag. Tänk, LILLA JAG ska ut i krogen ikväll! Bor du i Göteborgsområdet så kom förbi Karisma ikväll och gratta mig för där kommer jag att spendera större delen av min kväll =)

Klockan två ska jag och papsi ge oss iväg för att hämta maten som vi ska ha i eftermiddag när min älskade släkt kommer och firar mig, sedan blir det att göra sig iordning!

Jag har fått så otroligt fina saker av mina föräldrar!

Jag ska lägga upp bilder imorgon från idag, både outfits, presents och all of the wonderful people <3


såhär taggad är jag idag :D fail x)

HA EN JÄVLIGT BRA DAG PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!

XO

GRATTIS TILL MIG :D dagen börjar med en sj...

foto0591 (MMS)

GRATTIS TILL MIG :D dagen börjar med en sjukt efterlängtad nutellafrukost, mmm!


Viken underbar dag! Mötet gick grymt bra, ...

foto0590 (MMS)

Viken underbar dag! Mötet gick grymt bra, jag åt världens godaste sallad till lunch tillsammans med en mycket god vän, Veckans Nu! och fick mina naglar otroligt fina tack vare duktiga Erica :) Senare var det middag tillsammans med mina bästa vänner <3 tack tjejer för en otroligt bra kväll<3 IMORN GÄLLER DET!!


Mumma! Perfekt att ha när man ska sitta en...

foto0589 (MMS)

Mumma! Perfekt att ha när man ska sitta en längre tid.


Goodmorgoon! Japp, jag är uppe med tuppen,...

Goodmorgoon! Japp, jag är uppe med tuppen, som man säger. Jag är redan inne i stan för ett ärende/möte på ca 3 timmar. Vi hörs efter det!


DRINK GAINOMAX AFTER WORKING OUT

Nej, det är inget jag sysslar med. Massa proteinpulver och muskelbyggardrickor som smakar trä och är FULLA med kolhydrater är ingenting för mig. Efter träningen så äter jag lite grann och det gör susen!
Jag har förresten, i samband med dieten, fått kolhydratfobi. Vad jag än köper på Ica, kollar jag alltid socker-, kolhydrat-, fett- och proteininnehållshalten. Jag kollade t.o.m. det på en Ramlösa när jag köpte det häromveckan. Jag vill inte veta hur mycket kolhydrater och socker jag kommer att få i mig under fredag och lördag.


Jag lovade en dagens, men så blev det så otroligt bråttom när jag skulle till träningen att jag inte hann :(
Nu får ni se en bild på mig efter träningen istället ;)


Yey

Nu blir det dusch och något litet mål så att man inte har tränat i onödan.

IMORGON blir en grym dag, lovar att ni får följa med på den =)


XOXO

SISTA TRÄNINGEN

Jag hade skrivit världens grymmaste inlägg om min sista träning idag och så lägger internetfan av!!! JAG HATAR MOBILT INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag ska iallafall snart avnjuta min sista träning på gymmet, eftersom att mitt träningskort går ut idag och jag kommer förmodligen att ha fullt upp under de kommande tre månader så är det ingen idé att köpa ett nytt fören till hösten.
Jag kommer verkligen att sakna mina mördar-träningar som jag har 4 dagar i veckan.
Nu får ni inte tro att jag kommer att lägga in mina träningsskor i något glasskåp och hylla mina träningar. Nejnej, slå sönder det där skåpet och ta tag i skorna igen för här ska vi inte vila!
Men istället för att träna på det älskade gymmet ska jag ut och springa, vilket är DÖTRÅKIGT, men jag måste göra något, för annars kommer jag att dö!
Jag hör av mig efter träningen. Om jag inte sörjer ;)
I Love You

XO

Nu är jag äntligen påväg hem efter en ...

Nu är jag äntligen påväg hem efter en lång dag. Och längre ska den bli: det blir mat när jag kommer hem nu, sen upp och träna för sista gången innan hösten (:'() och sen hem och göra ännu mer körkorsfrågor. XO


Jag hade mycket hellre suttit ute i det fi...

foto0584 (MMS)

Jag hade mycket hellre suttit ute i det fina vädret med en glass istället för att sitta och läsa en dum roman på engelska..


TORSDAG, 6 MAJ

2 dagar kvar!!


Chacha bloggen! Hur är läget idag, denna underbart soliga dag? Jag är sommarklädd till tusen, visar bild sen ;) och taggar som satan till helgen!
Sitter på facebooktimmen nu och gör körkortsfrågor, sen blir det engelska, sen hem, sen äta, sen träna och sen mera körkortsfrågor.

Jag ska väl försöka att sitta ute lite i solen också och passa på att schteeka lite :D

XO

ONSDAG, 5 MAJ

3 dagar kvar!!

Onsdag!! Och jag sitter och pluggar körkortsteori. Vet ni en sak om det? Det är sjukt jobbigt och ganska svårt. Jag har fått ca 800 frågor att göra via internet och jag har gjort ungefär häften. Det är otroligt långtråkigt och svarar man fel på en fråga så kan man inte svara på den igen fören imorgon. Det är riktigt dåligt..
vi som tycker att STR kan svara på sina egna frågor

PAUS

Efter att ha suttit i två timmar med samhällen kände jag för en liten paus, (d.v.s. att jag sätter mig här, kollar fb och kollar upp konsumenköplagen som är en del av provet..)

Det blir troligtvis en paus till, en häärlig powerwalk om regnet kan hålla sig i molnen så att säga. Jag är inte pepp på att gå ut i regn alltså..

Nu håller vi tummarna på att det blir finare väder nu, imorgonkväll, fredag och lördag!



XO


Såhär ser det ut på vår facebooktimme. Ska...

foto0579 (MMS)

Såhär ser det ut på vår facebooktimme. Ska man kalla det dött?


TISDAG, 4 MAJ

4 dagar kvar!!

Tisdag idag och två lektioner kvar. Eller rättare sagt, en och en halv, typ. Nu har vi Facebooktimme, a.k.a. Datorkunskap och sen ska vi ha inköp och varuhantering.
Ikväll blir det plugg och ännu mera plugg. Har ett ganska viktigt prov imorgon så det blir att plugga hela dagen, varje dag ;)

Jag taggar som satan till imorn, skolan blir en lektion, eller snarare ett prov. Efter det ska jag försöka hitta till C's skola, vi ska käka lunch och fönstershoppa lite grann. Senare ska jag ju ut på något hemligt som Josse and the gang har fixat. Kul!

Ikväll taggar vi till Desperete Housewifes och Cougar Town! YEY!

XO

VECKOPLANERING

·Allmänt; Vecka 18!! Måndag, tisdag, onsdag(fredag), torsdag, ledig. på onsdagen har vi endast en lektion, och det är ett prov så det är härlig onsdag, på kvällen ska tjejerna göra någonting för mig så det ska bli superkul! På fredag ska jag på riskettan och är borta från skolan, det visade sig även idag att jag är ledig på fredag så det blir ju galant. Efter riskettan ska jag göra ett litet ärende och på kvällen ska jag ut med C och Linda! GRYM VECKA!

·Träning; Mitt träningskort går ut på torsdag och då blir det sista träningen inför sommaren, buhu..

·Vägen mot körkortet; Körlektion på torsdag och riskettan på fredag. Ska man kanske börja boka halka och uppkörning snart??

MÅNDAG, 3 MAJ

5 dagar kvar!!

Dagen kunde ha börjat bättre, det var ingen idé att det var fint väder, det kändes okej att gå till skolan idag, även om det var nästan tvunget att gå idag med både förberedelser inför prov och prov.
Men nej, jag mådde inte alls bra och fick därför sjukanmäla mig under första lektionen. Men kom iallfall till andra där vi hade genomgång inför provet på onsdag och sista lektionen som vi hade ett viktigt prov.
nu sitter jag här och skriver en liten "uppsats" om fördelar och nackdelar för arrangerat äktenskap. På engelska..
Sen blir det plugg på samhäll igen och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Jag har ju sådan fruktansvärt härlig arbetsro också. Under hela vintern har vägarna utanför byggts om, den stora gräsmattan utanför oss har fått en totalrenovering och idag, vid halv tretiden började dem precis utanför mitt fönster att gräva upp asfalten för att lägga ett nytt brunnslock. Skitkul.

XO

LEDIG FREDAG - VALBORG - LÖRDAG - SÖNDAG

6 dagar kvar!!

Japp, nu kör vi tre dagar i ett inlägg. Varför? För att jag inte har suttit vid en dator sedan i torsdags typs.

Som ni vet så var jag ju ledig i fredags. Och nu kommer jag inte alls ihåg vad jag gjorde.. Fan vad hemskt. Men det kan ju inte ha varit något speciellt, hoppas jag iallafall. JUSTE! Jag var ju och klippte mig! Haha, vilket minne.. Min underbara frisör som jag har gått hos sen jag var 2-3 år klippte topparna på mig och gjorde en fin frisyr av mitt naturliga svall. Grymt fint! Men jag tog inget kort. Dumma mig.
Efter det var jag hemma och pluggade på mitt samhällsprov som jag ska ha på onsdag. Usch.
Det var ju även valborg den dagen. Det hände inte speciellt mycket, precis som jag hade förväntat mig. Valborg är ÖVERSKATTAT. Hemskt är det. Jag var t.o.m. hemma innan elva (mest tack vare det jobbiga vädret) och somnade som en stock innan halv tolv och vaknade inte förän halv elva på lördagmorgonen. Nästan 12 timmars sömn! Det behövdes kan jag säga. Igår var jag även på Allum med m&p. Det var meningen att vi skulle ha firat min mormor som fyllde år på valborgsmässoafton. Men så blev det inte på grund av både det ena och det andra.. Iallfall. Det hände inte mycket under gårdagen. Jag och min familj hyrde två filmer, den ena, Borta Bäst, Hemma Värst (som jag såg på bio i höstas<3) och Law Abiding Citizen med Jamie Foxx och Gerard Butler. Grym film, men USCH vad läskig den var. Idag var jag inne i stan typ två minuter med mina föräldrar och kollade på lite saker.

Har även busat med vårt underbara tillskott i längan, nämnligen lilla Tenson som är världens sötaste underverk =) har även pluggat sönder på mitt prov. Som tur var hann jag upp och träna. Mitt sista Body Step-pass den här våren. Mitt träningskort går ju ut på torsdag och då blir det ut och springa ist.. TRÅKIGT! Men kommer inte att ha tid att träna under sommaren. Men till hösten kör vi igång igen :D


Oj, vilket långt inlägg..

Nu blir det att gå tillbaka till läxläsningen/tvtittandet.

Hoppas att ni hade en bra valborg och helg =)

XOXO

BLOGG Den sjukaste filmen som jag någonsin...

foto0577 (MMS)

BLOGG Den sjukaste filmen som jag någonsin har sett är Law Abiding Citizen med Jamie Foxx och Gerard Butler. Fyfan!


RSS 2.0