Söndag, 9 November

Hej alla!

Matchdag;
SJUKT SEG MORGON ASSÅ :O mamma väckte mig 7 :O fast gick inte upp fören kvart över(a) åt frukost och sen kom Lindapinda:D haha, hon hade tjajat på mig kvällen innan att jag skulle vara pepp inför matchen, så kommer hon in genom dörren och är typ död. hahaha, peppa upp dig själv lilla gumman ;D
Väl i idrottshallen var det inte många som var på topp. Tankarna från att vinna gick över till, fan vad vi kommer loosa..
Men vad fel man kan ha, när vi var ute på plan så ägde vi sönder hela matchen med andramålvakten Julia Ek i mål! BRA TJEJER !!!!!

En kort sammanfattning av Lennart och Landvetter Wings;

Wings- IBK Göteborg 7-5(4-2.2-2,1-1)
Redan efter 38 sek gjorde Dessan 1-0 ass Martina , men IBK kom tillbaka och vände matchen så efter 4 minuter ledde dom med 2-1 då var det dags för lagkapten Julia att trycka in ett backsott 2-2 ingen ass, 3-2 Dessan igen , ingen ass, perioden avslutades med att Dessan gjorde sitt tredje och lagets fjärde mål denna gång åter ass av Martina, andra perioden kröp ibk närmare genom att tidigt göra 4-3 men Victoria ökade på till 5-3 fint ass från Frida, men ibk gav sig inte gjorde 5-4 återigen ökade vi på Amanda 6-4 fint förarbete Anna, sista perioden gjorde Frida 7-4 ass återigen Anna IBK reducerade återigen men då var det bara sek kvar och matchen var vunnen. Grattis säger vi ledare för ert fina spel och er goa inställning ,extra grattis Dessan 3 mål och naturligtvis Vår målvakt Julia Ek som gjorde sin första match för säsongen och det gjorde hon väldigt bra.

Tack vare alla underbara mål ligger vi nu 4 i serien strax bakom lerum. Vi kan ta det här tjejer!

Resten av dagen tillbringades tillsammans med Victoria med film*3, chips och godis. JA, VI ÄR FETA!..
Gick på kvällen till idrottshallen och kollade Börjes AkA Sälens match. De looosa fett med 12-4 tro jag. Haha, illailla.