Anledningen till att jag typ endast blogga...

Anledningen till att jag typ endast bloggar från mobilen är för att min dator har lagt av. Helt jävla fucking totalt och hållet. Någon dag i veckan ska jag fixa den för det här funkar inte. Min lilla bebis :( PUDS


Hair and makeup klart. Om en timme ska jag...

img_0494 (MMS)

Hair and makeup klart. Om en timme ska jag ta bussen till stan för lite äventyr :) ska bli riktigt kul! TTYL!


En bloggfri lördag var vad jag behövde. Ja...

img_0490 (MMS)

En bloggfri lördag var vad jag behövde. Jag träffade de två på bilden och sedan var det stan som gällde. Sedan träffade jag bästa vän och hade en mysig kväll med henne. Idag blir det en fullspäckad kväll med en del överraskningar och det ska bli så kul :) ni får veta mer senare :) PUSS


FREDAG, 29 OKTOBER

FredagfredagFREDAG!


Efter förra helgens bravader blir det en luung helg. Ikväll ska jag ha en trevlig kväll med mina tjejer. Imorgon blir det ett event vid Göteborgshjulet. Det är några av världens bästa snowboardåkare som är inbjudna på en uppvisning, liknande. Ska bli kul att se då det bjuds på massa coola grejer! Kanske kan snappa upp något fräckt trick tills jag ska till sälen till våren, som inte har stått på skidor på ca 8 år! kommer att bli awesome't bra ;) senare blir det en mysig kväll tillsammans med bästa vän :) på söndag blir det nog inte mycket gjort fören på eftermiddagen/kvällen. Ska bli riktigt kul!!

 

Jag är REDIGT trött idag. Har inte sovit mer än tre och en halv timme inatt. Men det var en bra natt vill jag lova. Somnade otroligt gott vid tretiden ;) sen var det bara att möta verkligheten igen och gå upp när klockan ringde 06.30..
Men jag slutar tidigt idag och då blir det hem och ta en välförtjänt powernap innan Sandra kommer! Ska bli jätteroligt faktiskt :D

Nu är det dags do some business ;)


PUSS


Godmorgon bloggen! Klockan är alldeles för...

Godmorgon bloggen! Klockan är alldeles för lite för att jag ska känna mig pigg och sedan sov jag nog nåågra timmar för lite inatt. Men jag klagar inte ;) kort dag i skolan och sedan hem och ta det lugnt innan Sandra crashar mitt place :) sedan blir det en kväll på stan :) ska försöka blogga mer än en gång idag! PUSS


Hej bloggen! Nu är jag påväg till skolan f...

img_2165 (MMS)

Hej bloggen! Nu är jag påväg till skolan för att ha mitt prov, sen ska jag ner och träffa Fredrik för lite lunch :) känner mig taggad idag, för vad är jag inte riktigt säker på. Kanske för att det är helg och lov snart? Veckan börjar redan bli fullbokad ;D tänkte ta en bild, men det är ingen bra kameradag idag tyvärr :/


ONSDAG, 27 OKTOBER

Efter en regnig dag i Göteborg sitter jag nu och pluggar inför mitt rättskunskapsprov som jag ska ha imorgon. Inte det roligaste att plugga, men rättskunskap är ett rätt intressant ämne faktiskt!
Snart blir det Paradise Hotel och sedan en kväll i soffan med mami. Så gott :)
Om två dagar är det lov, FYFAN vad gott det ska bli! Längtar redan..
Hörs senare.
PUSS

Godmorgon! Onsdag och två dagar till lovet...

Godmorgon! Onsdag och två dagar till lovet! Usch, den här veckan är det så fruktansvärt mycket att göra. Ogilla. Idag är det två inlämningar och två prov som gäller. Fyfan. Sen prov imorgon igen. Men det är bara att blicka framåt :) hörs senare! PUSS


Hellu! Det har varit en minst sagt fullspä...

Hellu! Det har varit en minst sagt fullspäckad helg. Då hamnar bloggen vid sidan av tyvärr. Idag och resten av veckan ska jag blogga mer än vad jag hinner med. Annars då? Just nu händer det väldigt mycket i mitt liv på det personliga och privata planet. Det är väl en av anledningen till att bloggen blir lidande. Jag ska ändra på detta :) ha en fin tisdag! PUSS


Bloggen blev lidande igår och idag. Men de...

Bloggen blev lidande igår och idag. Men det kan bli så ibland. Får försöka att blogga mer imorgon mellan all hets som morgondagen kommer att erbjuda. Lite fläng hit och dit sedan en efterlängtad lördagkväll! PUSS


Onsdag och detta är ingen vanlig dag. Min...

Onsdag och detta är ingen vanlig dag. Min bästa vän blir 18 idag och det ska firas! Yes indeedio :) men först är det skola en timme och sedan ska jag jobba på Gymnasiemässan som håller till i Göteborg som började igår och håller på fram till imorgon. Klockan 12 ska jag vara där och jobba och värva nya elever till Hvitfeldtska. Därefter är det full fart, hem och göra sig i ordning och sedan fira bästa vän. Den här dagen kommer att bli awesome. Hörs sen. PUSS


Påväg hem till älskade Göteborg!

img_0430 (MMS)

Påväg hem till älskade Göteborg!


Just nu, såå trött..

img_0038 (MMS)

Just nu, såå trött..


THE FAMOUS WEATHER OF GÖTEBORG

img_0404 (MMS)

THE FAMOUS WEATHER OF GÖTEBORG


MÅNDAG, 18 OKTOBER

Helloj!
Efter en fin vecka med solsken kommer vädret som Göteborg är känt för. Regn. Tydligen ska det regna några dagar framöver. TRÅKIGT! Men så länge det inte regnar på onsdag och på lördag så är jag nöjd :D
Jag har precis tränat lite, gott var det och det behövdes. Yes indeedio!
Nu, duscha.
TTYL!

Lagom kul med köer en måndag morgon. Kan n...

img_0402 (MMS)

Lagom kul med köer en måndag morgon. Kan nog tro att det är många som sitter och gäspar och svär i sina bilar nu! PUSS


Ny vecka, måndag morgon. Helgen har varit ...

Ny vecka, måndag morgon. Helgen har varit fullspäckad och det får jag berätta mer om senare då jag kan skriva ett längre inlägg. Men som sagt, måndag morgon..


10.00, Bella står och skrapar rutorna i mi...

img_0373 (MMS)

10.00, Bella står och skrapar rutorna i minusgrader strålande sol och tumvantar.


ÄNTLIGEN påväg ner Bella. Tack vare att SJ...

img_0372 (MMS)

ÄNTLIGEN påväg ner Bella. Tack vare att SJ har klantat sig ytterligare en gång så sitter jag nu på en buss påväg ner till Borås där jag blir hämtad. Men bättre sent än aldrig.. Nu blir det SATC 2 och choklad :)


Nu är jag påväg till Tranemo där jag ska s...

img_0371 (MMS)

Nu är jag påväg till Tranemo där jag ska spendera min helg tillsammans med min fina familj på min pappas sida. Om 40 minuter går mitt tåg sen kommer Bella och möter upp mig på stationen :) hörs på tåget!  PUSS


FREDAG, 15 OKTOBER

FREDAAAAAAAAAG! Och det är iskallt. Bra och dåligt.

Men som sagt, jag är glad ändå :)
Jag sitter nu på Näthandeln och jobbar såå hårt. Duktig som jag är. Börjar få form på den snyggaste hemsidan ever! Men eftersom att det inte riktigt är en "hemsida" så går det ju inte att visa, tråkigt nog. Men kanske bra då den är så snygg att alla hade blivit såå avundsjuka ;)

Klockan är tio i nio och jag har ca 4 timmar kvar i skolan. Meningslös dag egentligen, har inget att göra i skolan för tillfället. Tagga inför helgen kanske? :)


VAFAN hade ju tänkt att lägga upp en liten bild på mig, när jag sitter och jobbar så hårt. Men nej. Blä. Skolans datorer suger.

PUSS

Klockan är halv åtta denna fredag och ja...

Klockan är halv åtta denna fredag och jag kan lova att det är massa minusgrader ute. Känns sådär faktiskt. Men jag är glad ändå! För att det är fredag och för att jag ska få träffa mina fina kusiner och fastrar den här helgen med början ikväll! Innan dess är det skola.. TTYL!


ETT MAGISKT ÖGONBLICK



Overkligt

BLOGAWARDS

Så sjukt taggad som jag var för att gå på VeckoRevyns Blog Awards! Om 2 minuter är det dags. Att få se Magnus Wiedeskog uppträda live med hans fina låtar, att få spendera tid med en tjej som jag tycker om så extremt mycket. En galakväll för oss hade det blivit.

Men nej.
Denna kväll blir inte av för oss. Hon är hemma och jag är hemma.
Besviken är vad jag är.

14 polispiket bilar, 6 ridande poliser och...

img_3210 (MMS)

14 polispiket bilar, 6 ridande poliser och flera dussin poliser stod beredda på Gustav Adolfs Torg för att möta dagens demonstrationer mot rasism. Tänk vilket jobb dem gör egentligen!


TORSDAG, 14 OKTOBER

Jag är fortfarande skakis från gårdagen. Vilken känsla. Helt ofattbart!
Mer om det senare :)
Torsdag idag, kort dag i skolan YES och sedan en liten dejt med två fina vänner! Ska bli såå kul :)
Vi hörs senare, nu är det plugg som gäller!
PUSS

Idag har jag stått och pratat med en under...

Idag har jag stått och pratat med en underbar person och världens förebild. Overkligt!


(O)MOTIVERAD

Det var meningen att det skulle gå bättre nu. Det var ju det här jag hade längtat efter. Så varför kände jag mig så extremt omotiverad? Det är meningen att det ska gå åt det andra hållet.
Jag vill inte hålla på med det här längre. Jag vill lägga av. Vill börja om. På nytt. Med annat.
Lägg ner.
Det är det som ekar i mitt huvud.
Lägg ner. Avsluta.

Men jag är ingen pushover. Jag ger inte upp när något går emot mig. Jag ger inte upp fören jag har stirrat in i motståndarens öga och känt känslan av seger. Vad som än krävs så ger jag inte. En kamp in i det sista.

I detta nu känner jag inte lukten av vinst. Jag känner mig svag. Att sitta ner i världens djup och efter alla försök att ta sig upp, ha misslyckats.

Ett stor failure.


ONSDAG, 13 OKTOBER

Seriöst, varför kommer vintern i oktober?? Jag gillar inte det här. Nu drömmer jag mig bort till juni månad. En av de bästa månaderna i mitt liv kommer det att bli. Jag tvekar inte en sekund!


Idag är det som sagt STUDENTMÖSSEPROVNING och det kommer att bli awesome att äntligen få beställa den. SOM jag har längat!

Men det är inte bara provningen som är dagens höjdpunkt utan även en annan sak som kommer att ske i eftermiddag. Hemligt så länge, men ikväll får ni veta vad jag har gjort :) busigt!

Back to work. Sitter ju faktiskt i skolbänken fortfarande... Om en timme är det lunch. B.L.Ä.

Have a nice day!


TISDAG, 12 OKTOBER

Chacha änna :)
Alla möten avklarade och bra gick det!! Äntligen kommer vi någonstans..
Imorgon är det onsdag som jag har trott att det har varit hela dagen idag.. och då ska jag åka och prova min blivande studentklänning på Limit. Yey. Följer den med hem eller inte, det märker vi.
SEN ska vi också prova våra studentmössor ÄNTLIGEN bilder kommer upp på det, promise!
Nej, fyfan.
Sov gott
PUSS

Tisdag! Eller för mig känns det som om d...

Tisdag! Eller för mig känns det som om det är onsdag.. Denna dag är fullspäckad. Jag ska på två personliga möten och sen två businessmöten. Kul dag! Hörs sen. PUSS


Är det vinter redan?? Jag menar det är i...

Är det vinter redan?? Jag menar det är iskallt och i princip alla går i vinterkläder.. Det var en låång vinter, vår och sen vinter igen. Vart tog sommaren vägen??


MÅNDAG, 11 OKTOBER

Måndaaaag..

Klockan är snart halv tolv och jag fick precis reda på att jag har slutat. HAHA! Ibland kan jag bara älska min skola..

Shit vilken chock jag fick! Detta ska firas med lite shopping.. Eller ja, faktiskt så ser jag inte fram emot det då mitt headset till min ippon har gått sönder, så nu måste jag lägga närmare 300 kronor på det..

Aja, vi hörs senare!!

PUSS

07.37 måndag morgon. Det är iallafall kort...

07.37 måndag morgon. Det är iallafall kort dag i skolan, sen ska jag hem och inte göra någonting. I will keep you posted. PUSS


God morgon! Klockan har passerat halv åtta...

img_5675 (MMS)

God morgon! Klockan har passerat halv åtta och jag har varit vaken i ungefär fyra timmar redan.. Men jag är ju på jobbet och arbetar med trevligt folk, bl.a. Mattias som ligger här och halvsover på frukosten. Hörs senare!


INGA ORD

Jag är så extremt trött, det blir sängen med en gång så godnatt.

Eller jo, en sak har jag faktiskt att säga. Och det är att jag tycker att folk är så sjukt omogna när man beter sig som om man gick i lågstadiet. Detta är 18 åriga killar vi snackar om, som jag har känt i tio år. Jag ville bara få det sagt, för jag tänker inte lägga ner mer energi på sånt som visar hur fruktansvärt omogen man kan vara. Sånt är bara tröttsamt.

Sov gott♥

DAGENS OUTFIT, svarta leggings med skinnim...

img_0323 (MMS)

DAGENS OUTFIT, svarta leggings med skinnimitation från VILA, transperant linne från ZARA, jeansjacka från H&M, röd halsduk från Åhléns och svarta boots från Caterpiller.


FREDAG, 8 OKTOBER

Idag är jag trött. Istället för att skriva fredag, skrev jag söndag. Jag höll på att somna nu på lektionen och då är det illa. Det har inte blivit mycket sömn den här veckan. Ikväll blir det att lägga sig tidigt för att orka med söndagen som är två dagar bort. Då måste jag vara pigg för då är det jobb som gäller!!

Om tjugo minuter är det ännu ett möte om studentplaneringen och sedan är det lunch. Jag är så hungrig! OCH så får vi sluta tidigare idag med, yey! För 8 till 15.40 är INTE okej på en fredag!

Blä, nu drar jag.

TTYL!

PUSS

SOULMATE

I may find the love of my life
But You are my soulmate♥


SALT

Igår när min bästa vän var här kollade vi på Angelina Jolies nya film, Salt.

Jag blev väldigt besviken på denna film måste jag säga. Den var överdriven och kan sammafattas som en kvinlig version av James Bond.
Det roliga är att det kommer att komma en fortsättning på Salt. Den ska jag se, för att kolla om den är bättre än den här filmen.

Nu har ni fått höra min åsikt, nu är det dags för er att skaffa er en egen uppfattning. Här är trailern.




ENJOY

Nu har jag ätit en jättegod lunch på Tvåka...

Nu har jag ätit en jättegod lunch på Tvåkanten med världens bästa moster och morbror och sedan fönstershoppat med moster. Trevlig eftermiddag indeed!


Efter ett besök på vårdcentralen sitter...

Efter ett besök på vårdcentralen sitter jag nu på bussen som tar mig till skolan och ca en halvtimmes lektion för min del. Tråkigt väder idag med, mulet och blött. Vart tog solen vägen?? Hörs senare! PUSS


ONSDAG, 6 OKTOBER

13.30 var jag hemma efter en inte allt för lång dag i skolan. Det var hem och plugga klart Rättskunskapen som ska in imorgon. Jag har en lektion och sedan är det dags för ett hemligt möte. Ska bli så himla kul!

Om en stund kommer bästa vän hit och äter middag med lilla mig. Eller ja, anledningen till att hon kommer är för att jag råkade nämna ordet pannkakor. Då finns det inte mycket som hindrar henne! Samma sak skulle ju visserligen gälla mig också om hon berättade att hon skulle göra pannkakor ;) bästa vän

Det blir en kväll full av onyttigheter som jag skulle sluta med.. pannkakor, godis och film. Hela kvällen fram till klockan 21 då GREY'S ANATOMY BÖRJAR IGEN!!! Som jag har längtat!!


Det gamla goda gänget! And I miss George!!!


PUSS


TUMMEN NER FÖR BLOGG.SE

Två inlägg har jag skrivit idag, detta är mitt tredje. Kom det första upp? NEJ!

Sånt stör mig extremt mycket.


ONSDAG FÖRMIDDAG

Hej igen! Wow, två inlägg innan klockan är tolv är inte dåligt!!

Jag sitter nu och förbereder mig inför mitt Svenskaprov som jag ska ha om ca en och en halv timme! Sedan är det ett möte med en tjej som heter Jessica angående studenten som börjar närma sig! Eller ja.. Det är ju visserligen lite mer än ett halvår kvar, men det är lika bra att vara ute i god tid så att vi inte står där på studentdagen och frågar varandra om vart flaket är! Lagom kul..

Efter mötet väntar en lång engelskalektion och sedan är det pannkakor till middag som gäller! Likie! Sedan blir det en härlig kväll med en bra film tillsammans med mina vänner.

Back to work!

Hörs senare

PUSS

A walk in the dark. I ett iskallt Sverige!...

img_0302 (MMS)

A walk in the dark. I ett iskallt Sverige! Ge mig sommar..


VECKOPLANERING

MÅNDAG; Plugg

TISDAG; Skola + planering om student + plugg

ONSDAG; Skola + möte

TORSDAG; Vårdcentralen + skola + hemlig lunch

FREDAG; Skola + myskväll med bästa vän

LÖRDAG; Softish dag! Så gott ska det bli!

SÖNDAG: Jobb och plugg.

Så ser min vecka ut, möten och planeringar och en otroligt massa plugg!! Blä. Det är snart lov!


TRÖTT PÅ HALSEN

Ikväll har jag haft ont i halsen i en hel vecka. Jag kan bara säga att jag är sjukt trött på det. Jag är trött på att inte kunna svälja ordentligt utan att få världens krampanfall, jag är trött på att behöva äta sjukt äckliga halstabletter, jag är trött på att inte kunna äta ordentligt, jag är trött på att vara sjuk, jag är trött på att hosta och få ännu mer ont i halsen. Jag är trött på att inte må som jag ska!

Jag kan inte koncentrera mig på att bli frisk för att jag har för många bollar i luften. Antigen är det ena eller det andra. Men inte klagar jag på att jag har mycket grejer på gång! Inte över huvudtaget! Jag älskar att ha ansvar för saker och jag älskar att ha saker att göra. Så tro mig inte fel där :)

Denna veckan kommer det att vara mer än vanligt. Prov, möten och planeringar. Så att koncentrera mig på att bli frisk blir denna veckans utmaning!

Veckoplanering is coming up!

SÖNDAG, 3 OKTOBER

Godmorgon!
Jag har varit uppe en stund och gjort mig iordning då jag ska träffa min kusin för en liten söndagsfika inne i stan. Det ska bli riktigt mysigt.
Annars är det riktigt höstväder ute.. Kallt, grått och blååsigt. Funderar kanske på att dra på mig min pälsväst idag?

Det blir även lite shopping idag! Ska hitta ett fett till mina Hunters och även kolla på en snygg jacka. Har hittat en snygg från Fiorucci som jag ska kika på, annars ligger Sveajackan som nummer 1!

Under förmiddagen nu har jag suttit och bokat in lite möten, både personliga och business. Så det blir en fullspeckad vecka, sånt gillar vi!!




Nu ska jag se till att få något att äta.

Ha en fin dag!

PUSS

01.16

Kvällen började med kladdkaka. Illa med tanke på hur mycket kladdkaka jag har ätit på sistone! Men på måndag börjar hårdträningen. Jag ska vara fit for fight inför den 23e, då smäller det!! Heja mig!

Vänner spelas på dvdn, sminket är borttaget och sängen är nybäddad med rena lakan love it så nu ska jag krypa ner och sova sött och hoppas på att mitt halsont+öronont ska ha försvunnit när jag vaknar utvilad imorgon!

Sov gott♥

AVUNDSJUKA

Som jag skrev förut så kommer Blog Awards till Göteborg och då har även vår Isabella Löwengrip Blondinbella varit med på turnén, bl.a. i Malmö och Umeå. Jag läser Blondinbellas blogg och hon är en stor inspirationskälla och förebild för mig. Jag har gått med i hennes fanpage på facebook och idag skrev jag ett inlägg till henne om hur kul det hade varit om att få träffa henne.
Då får jag en kommentar av en tjej som jag inser nu, hatar blondinbella. Hon skriver idiotiska grejer till mig och andra som har skrivit till Isabella. Då undrar man, vad gör en sån tjej på Blondinbella fanpage?
När man har läst lite vad den här stackars tjejen har skrivit så inser man att det ligger en hel del avundsjuka bakom det. Tråkig att en sån person måste förstöra för andra.

Men jag hoppas att hon kan mogna och senare växa upp.


VECKOREVYN BLOGAWARDS - PÅ TURNÉ!



Jag missade årets största bloggfest i Stockholm förra helgen, men som tur är kommer Blogawards till mitt underbara göteborg! Om mindre än två veckor kommer jag att mingla med Veckorevygänget, träffa Magnus Weideskog som bl.a. sjunger dessa underbara låtar, Förlåt och Precis Som Du Är.





Om två veckor♥

LÖRDAG, 1 OKTOBER

Japp, oktober är här. Nu är det höst och om 241 dagar är det studenten som gäller! Haha, det gäller att se framåt!

Igår bar det av mot Alingsås! Sandra kom och hämtade upp mig i Partille och tjugo minuter senare var vi hemma hos Lina. TÄNK, 20 minuter och två dumma blondiner i en bil med en karta. Det var inte dåligt! Men det är som Sandra sa, vi har våra stunder!

Igårkväll fick en av mina vänner idén att vi skulle kolla på skräckfilm och det blev Instängd 2. Och jag måste säga att det var den värsta filmen som jag någonsin har sett. Den var sjuk och vidrig och bara fruktansvärt äcklig. Märks det att jag inte gillar skräckfilmer??

XO

Full fart hela dagen!! Full fart med föret...

Full fart hela dagen!! Full fart med företaget och full fart under kvällen! Imorgon blir det bloggande, jag lovar. Sov gott, PUSS!


Godmorgon! Nu sitter jag och Sandra hemma ...

img_0275 (MMS)

Godmorgon! Nu sitter jag och Sandra hemma hos Lina i Alingsås och jobbar, vi har fått frukost och efterrätt så nu har vi massor med energi i kroppen! Om ett tag åker vi härifrån för ett möte i bästa Göteborg. TTYL!


RSS 2.0