Tisdag, 30 juni

Hej alla!

Idag har det varit sjuukt varmt!
Speciellt jobbigt för mig som har varit ute och jobbat hela dagen, från klockan nio till klockan tre. Jag har alltså målat uterummet. Och jag som är så unbelievable smart och målar den soligaste sidan sist. Inte alls så att jag får någon skugga överhuvudtaget. Men nu vet jag det till nästa gång, eftersom jag måste måla solsidan en gång till. Färgen bleknar tydligen enligt pappa.

Imorn kommer Bella och Marie hit! Det ska bli riktigt kul :D

Nu ska jag kolla på tv, tisdagkvällar = tjejkvällar. Paris Hilton: My New BFF och sen Real Housewifes of New York. Efter de ska jag prata med älskling<3 som jag inte har fått träffa idag :(<3 sen sova om jag ska orka upp imorn :)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Shopping

Ska ju shoppa två dagar i rad och här kommer en del saker som jag ska köpa (:


Kanske inte alla saker på en gång (:

Daniel♥Elin

Veckoplanering

·Skola; Ehh, kanske lite fel att kalla den här kategorin skola, men aja, jobb dådå. Jag har jobbat lite idag, hjälpt mamma med lite saker här hemma. Imorn ska jag måla uterummet och då blir money, honey!

·Träning; Eftersom det är överdrivet varmt ute och jag är sämst på att få i mig vätska så är det ingen idé att ställa sig på crosstrainern den här veckan. Det blir promenader i det härliga vädret och i affärerna :)

·Det sociala; På onsdag kommer min kära kusin Isabella och Faster Marie hit och vi ska in till stan och sätta oss på ett fik och ha det gött och kanske gå och kolla i affärerna.
På torsdag ska jag träffa Josse och Sandra i stan, sen åker vi till Kåsjön och relaxar en stund innan jag åker ner till älsklingen<3 som får jobba i värmen, stackarn :(<3 Sen får jag inte träffa han förän på torsdag igen :(<3 så det ska bli mycket mys i helgen <3333

Daniel♥Elin

Bloggdesign.

Vad tycks om min faboulus design som stilllookingforyou.blogg.se har gjort åt mig. HELT UNDERBAR :D
Den är inte riktigt klar än, men än så länge ser den sjuuuukt bra ut :D

Shopaholic


Jag ÄLSKAR shopaholicböckerna, de är helt otroliga.



Jag har läst den rosa, den orangea och den vita boken.
Nu ska jag vänta med att läsa den fjärde boken tills jag kommer till Grekland.

Underbara shopaholic <3

25 juni♥

Nio Underbara Månader <3
Det är nästan för bra för att vara sant. Jag har tänkt på detta hela dagen och ändå har jag för svårt att fatta att det är Nio Månader<3
Jag älskar dig så otroligt mycket älskling, du är det bästa som har hänt mig <3

Daniel♥Elin
25/9 2008♥


Onsdag, 24 juni

Hej alla!

Underbart väder idag! Och jag känner nu att jag är alldeles för trött för att orka skriva ett vettigt inlägg. Här är en sammanfattning av dagen.
Jag, M&P åkte ut till havet där vi träffade Josse. Siw och Calle var oxå där. Vi låg och stekte från halv tolv till kvart över fyra, som tur var kunde vi svalka oss i havet. Gott (:

Efter att vi har varit hemma ett tag kom älskligen ner och vi hade massa mys, dock var stackarn jättetrött efter att ha jobbat hela dagen så han somnade en liten stund. Vill såklart inte erkänna det, men han snarkade tillochmed (:

Imorn ska vi till havet igen och schteka. Gött som fan, man måste ju passa på att sola och bada innan regnet kommer.
Sen är det Grekland om exakt 6 veckor. WOHOW, hade ju visserligen önskat åka med älskling och underbara kompisar. Men det kommer väl senare hoppas jag!

Älskling<3 fyller år snart oxå (:

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

NK rea

Hej alla!

Idag var det den efterlängtade NK rean. Jag och mami åkt med 8,18 bussen imorse och var inne i stan ca tjugo i nio. Dörrarna öppnade inte förän 9 så vi gick och ställde oss i kön och väntade på Josse som skulle joina oss på NK (:

När klockan blev 9 gick vi direkt till Gant, specieltt för att kolla om det vart rea på några snygga skjortor. Visserligen var det rea, men max 40 % på kläder. En besvikelse måste jag säga. Men jag hittade lite underkläder och saker från ordning och reda som jag fick hem. Hittade även en Botkier för 2500 kronor. Fan att jag inte hade dem pengarna med mig, då hade jag tagit hem den med en gång!
Jag och mamma köpte även en oversizeskjorta på Gina som vi köpte (Y)

När jag kom hem satte jag mig i solen med min bok, En Shopaholic Säger Ja. Extremt bra är den. Men det är en farlig bok, jag håller nästan på att bli en shopaholic :O

Anyway, imorn är det tisdag, en solig tisdag och vid ett tiden ska jag hem till min kära moster medans mamma är hos tandläkaren, vi ska gå och äta pannkakor på Egg & Milk :)

Älskling<3 kom förbi nyss. Haha, sämst på att vara ärlig när det gäller kortspel (:
Vi har 9 månader om tre dagar, helt underbart <3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


Onsdag, 17 juni

Hej alla!

Jobbat idag igen, målat tre plank och det tog för i helvete 6 timmar för mig att måla skiten. Snacka om att jag är helt slut, i hela kroppen och jag är så otroligt trött så att jag kan somna nu med en gång.

Imorn ska jag, Josse och Sandra hem till Lina! För första gången ever, haha. Det ska bli riktigt kul.

Men det jobbiga är att jag ska vara ifrån min älskade Daniel<3 i ungefär tre dagar, vi sågs inte igår, vi ses inte idag och vi kommer nog inte att träffas imorn :( det är hemskt att vara ifrån någon man älskar så mycket och brukar vanligtvis träffa varje dag. buhu..

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Bloggdesign.

Nu ska jag äntligen få hjälp med min blogg och dess design!
Min gamla barndomsbästis (usch vad gammal jag kände mig nu när jag skrev det) ska hjälpa mig och hon är riktigt duktig på photoshop och alla dem sakerna.
Gå gärna in på hennes blogg http://stilllookingforyou.blogg.se för att se några av hennes verk. Hon har även bilddagboken.

Det kommer alltså att bli förändringar i min lilla blogg, inte bara designen (:

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Ny kamera

Det hade intevarit fel med en ny digitalkamera eftersom det inte alltid är lätt att ta med sig systemkameran överallt.
Jag måste säga att jag är så otroligt nära på att klicka hem den här sötnosen från Haléns. Då den är billig och bra. Vi gillar sånt (:
Vi får väl se (:



Daniel♥Elin

Tisdag, 16 juni

Hej alla!

Efter att ha jobbat i princip HELA dagen är jag helt slut. Jag har skrapat och slipat och målat och skrubbat och tvättat. Ja, jag har skavsår i handen.
Imorn blir det ännu mer tvättande.

Sen ska det regna resten av veckan. Fyfan säger jag.

Det jag har att se fram emot är att jag ska spendera en eftermiddag med min kära kusin Isabella och hennes Edvin nästa vecka (:
Sen om ungefär tre och en halv vecka så har älsklingen slutat jobba, då kan jag umgås med honom varje dag :D <3333
underbart<3333

Ska ut och köra bil nu, tut tut!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Kärlek

Jag är så otroligt lycklig.
Jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått träffa en av världens underbaraste personer. Den personen är så underbar, så fin och min fina älskade älskling. Den personen heter Daniel.

Älskling, jag är så kär i dig.
Jag älskar dig.
Jag älskar dig mest av allt i hela världen.
Du betyder allt för mig och när jag är med dig är allt annat oviktigt.
Det har snart gått nio månader av vårat förhållande.
Jag håller på och upprepar de två orden hela tiden.
Nio månader. Nio månader. NIO MÅNADER.
Helt ofattbart och helt underbart.
Nio Månader.
Jag älskar dig Daniel, låt det alltid vara vi <3

Daniel HJÄRTA Elin. ELIN hjärta DANIEL. Daniel Ekström HJÄRTA Elin Thörnblad. Danielin<3

Daniel♥Elin

Måndag, 15 juni

SOMMARLOV!!!!

Först vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering. Här kommer mina första sommarlovsdagar i korthet:

Torsdag. 
  • Skolavslutning. Träffade tjejerna i skolan, fick betyget, gick till Vasakyrkan, lyssnade på jobbig musik, lyssnade på linas klockrena kommentar till tjejen som spelade på plingplongbräda - hon har nog alldeles för mycket fritid HAHA. Därifrån till Espresso House Vasa, för att säga hejdå till Jessica och dom andra. Sorgligt :( haha ;)
    Ner till city, lunch med mamma och pappa. Sen iväg till kusin Isabellas student!
  • Kusin Isabellas student. Det blev endast jag och mamma som fick åka ner till Tranemo eftersom pappa skulle jobba. Ditresan var jobbig. När vi hade kommit utanför Borås hamnade jag och mamma bakom en jävla snigel. Efter att den svängde av kom det en ny jävla snigel och cirka 2 kilometer från faster och kusiners hus höll vi på att bli överkörda av en jävla lastbil som körde om en annan jävla lastbil på en enfilig väg. (vad snackar jag om?)
  • När vi kom fram var det inte långt kvar tills vi skulle åka ner till Bellas skola och se utspringet. Mamma var gullig och påminde mig om att Robin Bengtsson från IDOL 2008 oxå skulle ta studenten nu, eftersom han gick i samma skola som min kära kusin. Herregud, jag blev alldeles till mig. Jag menar, jag var redan riktigt exided över att få vara med på Bellas student och så tar min idol (eller idol och idol) studenten samma dag! Haha.
    Han sprang ut två klasser efter Bella och mamma stod bredvid mig, hon ville ju kolla hon med, haha. Sen undrade vi om det verkligen var Robins klass och gud vet hur många gånger vi nämnde Robin, om det verkligen var hans klass och var någonstans han höll till. SÅKLART står hans mamma, pappa och mormor/farmor bredvid oss och undrar samma sak. Jag höll på att dööö, fan vad pinsamt! Mamma nämnde ju såklart, vad gör det, vi känner ingen här. Fråga om du får ta kort med han oxå, sen kan du ju nämna hur mycket pengar vi har lagt ner på honom när vi röstade på honom i IDOL! Hon blev för pinsam så jag gick därifrån.
    När alla klasser hade sprungit ut fick vi äntligen gratta Bella (: Hon var så söt när hon och hennes klass skulle springa ut. De sprang från skolan ut på skolgården upp på en byggställning (som Bellas Edvins klass troligen hade fixat). Innan Bella var det samhällsklassen som sprang ut och de stod där uppe och sjöng och dansade väldigt länge. Bella var först ut och hon stod precis på tröskeln, sen gick hon fram lite till, lite till och ännu lite mer för att sedan springa ut, fort som fan ;) man ser ju att vi är släkt, ni som känner mig vet ju att jag inte är den trögaste när det gäller saker som jag brinner för. Haha Bella, en till gemensam sak som gör oss till släkt ;)
    Vi åkte sen hem till Faster där mottagningen för Bella och hennes pojkvän Edvin höll hus(:
    Det var en underbar student, jag hade verkligen jättetrevligt och det var så himla kul att träffa faster Eva.
    Grattis än en gång till Bella och Edvin!


  • Resten av lovet har jag inte gjort mycket, eller i lördags var jag, älsklingen <3 Josse och Hilda i Alingsås, Potatis Festivalen för att se Lina dansa, hon var jätteduktig verkligen och det var roligt i Alingsås, tråkigt bara att det regnade.
  • Idag började jag med lite jobb hemma, hade aldrig gjort det om jag inte fick betalt. Har även fått lite färg så det känns gött eftersom vädret idag var underbart (:

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 10 juni

Hej alla!

Jag har varit ledig idag, det var rätt gött. Men jag hade hellre slutat idag eller igår om det hade varit möjligt istället för att vänta på sommarlovet. Speciellt när älsklingen<3 slutade idag.

Det händer inte så mycket idag, träning kanske, sen blir det att gotta ner sig i sängen och eftersom jag ska upp tidigt imorn sover inte älsklingen<3 hos mig så jag får nöja mig med mina vänner Ben och Jerry.

Imorn blir det nog inget bloggande förän på kvällen då jag ska;
7,30 - Väckning.
8,50 - Iväg till bussen.
9,35 - Framme i skolan och avslutning med klassen.
10,00 - Gemensam avslutning med resten av Hvitfeldtska i Vasakyrkan.
11,00 - SOMMARLOV!
11,30 - Lunch med M&P på Avalon (:
13,00 - Kör P till jobbet.
13,30 - Jag och M kör ner till Tranemo till kusin Isabellas student.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Här kommer...

1e771d56e5d866c68baf40d7d0742be4.png

Kolla varifrån!

Här kommer mitt bildbevis på att mamma var på samma uteservering som Zlatan och Olof Mellberg. Ganska tufft :)


Ben and Jerry's

Efter att pappa gick satt jag helt ensam hemma och gjorde ingenting. Eller jo, jag satt och spelade massa tjejspel på en hemsida i några timmar. Vid femtiden började The Hills och då fick datorn en paus medans jag kollade på tv och beställde en pizza. Nu när jag har ätit upp halva pizzan, usch hela blev alldeles för mycket, och ätit ungefär halva B&J Cookie Dogh börjar jag bli jävligt mätt.
För att jag inte skulle känna mig så ensam så ringde min söta papi för en liten stund sen och frågade hur jag hade det och undrade när mamma skulle komma hem. Och jag har ingen aning, antingen kommer hon hem med 8 bussen eller så kommer hon seent. Hon ringde vid halv fem tiden och berättade att Zlatan och Olof Mellberg satt på SOHO uteservering, 4 bord från mamma och dom. Fatta hur cooolt. Jag bad henne ta ett kort, haha, men jag tvivlar starkt på att hon kommer att ta ett kort. Speciellt med hennes otroligt överbra mobilkamera. Förstå ironin.

Men fatta hur jävla coolt ändå, man sitter och äter en god förrätt och lite gott att dricka, så kommer Olof och Zlatan dit och ska käka!
Holy Macarony

Nej, snart börjar Paris Hilton My New BFF och efter det kommer DH, sånt man inte ska missa en tisdagkväll när man är helt ensam och kan sitta uppe i vardagsrummet utan att det är någon som ska se en dålig kriminalserie.

Ledig imorn, det ska bli riktigt härligt. Då kan jag visa en sak som jag köpte idag (:
Jag anar att ni blir alldeles tokiga av längtan ;)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Tisdag, 9 juni

Hej alla!!

Här sitter jag i skolan, har engelska, är klar med mina uppgifter som vi skulle göra. Och slutar om tjugo minuter. Wihooow. Sen ska jag hem till papi, äta lite lunch, sen åker han till jobbet och jag är helt ensam 7 timmar framåt, det ska bli sååå kul (N) jag får väl hyra mig en film eller något. På det blir det Pizza, B&J. Helt ensam :(
Ingen älskling idag heller :( han ska på student och jag träffar inte honom förän imorn :(

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 8 juni

Hej alla!

Brukar inte gilla måndagar annars, men idag var en rätt bra måndag. det var bara en "lektion" idag och sedan åkte jag, Lina och Josse ner till stan för att äta lunch. Men jag var inte hungrig så jag åt ingenting. Sen åkte jag över till Lindholmen, träffade Sofia och älskade Daniel<3
Sen åkte vi båten över till lilla bommen, gick med älsklingen<3 till nordstan och gick sedan vidare för att träffa Josse och leta efter långklänningar. Hittade en jättesöt, men fanns den i våran storlek? NEEEJ, ovanligt va?

Lite senare, efter att ha varit i några affärer så åkte vi hem, Josse till Billdal och jag hem till Landvetter.

Uppdaterar kanske senare.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Veckoplanering


·Skola; Måndag och tisdag = skola. Eller ja, måndag, betygsnack. Tisdag, engelska och information om skolavslutningen. Onsdag ledig (: torsdag skolavslutning :D ett helt år har redan gått, nu är det bara två år kvar, sen är de BYEBYE HVITFELDTSKA!!!

·Träning; Crosstrainern, Måndag, tisdag och onsdag, sen kanske ngn annan dag.

·Familjen; Mamma ska på middag med jobbet imorn så hon är inte hemma förän sent imorn kväll, så det blir pizza och mina nya vänner Ben&Jerry eller ostkaka. Kan inte riktigt bestämma mig ^^,
Förhoppningsvis kommer älsklingen<333 hit imorn med:)

·Övrigt; På torsdag är det skolavslutning, om vi ska göra det som står i kalendariet så ska vi samlas 9 i skolan och så slutar vi klockan 11. Därefter bjuder mamma och pappa mig på lunch och sen kör vi pappa till jobbet så åker jag och mamma ner till Tranemo till Isabellas student, wihow! Det ska bli riktigt roligt (:

Daniel♥Elin

Det är...

762906605f8ea20701bf97b3e3448c96.png

Kolla varifrån!

Det är söndagkväll och jag mår inte toppen. Antingen är det för att jag är så sjukt trött. Jag har ju inte sovit sådär jättebra de senaste nätterna. Eller så är det för att jag börjar bli sjuk, VILKET JAG INTE HOPPAS! 
Middagen med mina tjejer igår var otroligt lyckad. Det var jättekul verkligen :) 
jag uppdaterar senare, troligen.
Jag älskar min daniel, han är världens underbaraste pojkvän &lt;3


sötsaker

Här i min ensamhet en fredagkväll har jag suttit och kollat på massa fina klänningar och en del söta smycken.














Armbanden är sjukt söta!

Daniel♥Elin


Fredag, 4 juli

Hej alla!

Ledig idag (: och jag hade tänkt glassa lite på uteplatsen lite men det vart ju helt mulet och regnigt. 
Så istället tränade jag en stund och åkte sen in till stan för att träffa min älskling <3
Var i stan en och en halv timme sen åkte jag hem och då ringde kära Josefine och vi hade en trevlig pratstund medans regnet öste ner på utsidan av bussen.

Snart ringer mamma och då ska vi handla mat inför morgondagen då tjejerna kommer hit (: 
Sen hoppas jag att älskling<3 sover här idag och imorn (:

Daniel♥Elin

Ha det bra, 
Pusss.

Skolan är officiellt slut - för iår.

Idag var det sista gången jag gick till skolan för att göra några uppgifter.
Vi hade matteprov, det sista i hela ettan. Skööönt.
Imorn är jag ledig. Sååå gott. Men jag ska ändå in till stan, eller iallafall till Burger King för att lämna CV där. Sen tror jag att jag åker in och träffar älsklingen<3 så åker vi till la och han sover förhoppningsvis här.
lördag är det middag som gäller, jag har bjudit hit Josse, Lina, Sandra och Sandra för en liten avslunting för detta året. Vi ska såklart ses på sommarlovet. Men det ska bli jättekul med middagen (:
söndag ska jag förhoppningsvis tillbringa min söndag med älsklingen<3
måndag är det endast en lektion, då ska vi få reda på våra provresultat i matten och även snacka betyg. Sen har vi ingenting mer den dagen.
tisdag börjar vi 9.50 och slutar 11.00. På onsdag är vi lediga, av någon knepig anledning. På torsdag är det sommarlov! Eller ja. Jag och mamma ska ju ner till Tranemo för att fira min kusin Isabellas student och se när hon springer ut. Det ska bli riktigt roligt :)
Gottgottgott. ingen mer skola förän till hösten, och då börjar jag tvåan, hihi (: då är det bara ett år kvar till studenten!!

Daniel♥Elin

Torsdag, 4 juni

Hej alla!

Torsdag idag och här sitter jag på näst sista lektionen. Sista lektionen med näthandelA/information-layoutA. Sen har vi matte, matteprov (N) sen sutar jag för dagen. Då åker jag ner till mamma för att hämta mina nya georgeous skor. Sen ska jag hem och städa och laga mat. Eftersom jag ska städa och sånt så kan jag inte åka och träffa min älskade daniel<3 :( men eftersom hans pappa kommer och hämtar hans moppe i gråbo för att ta hem den till la. Så förhoppningsvis åker han med till la och stannar där i helgen :)<33

Jag har suttit och läst kenzas och blondinbellas bloggar. Och allt det har handlat om är att de ska ta studenten. Alla förberedelser och alla fina klänningar och sånt. Och i vissa inlägg står det endast:
"OM EN VECKA TAR JAG STUDENTEEEEEEEEEN FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAA!"

Sen när man sitter här i skolan på lektionerna hör man all musik och dunkadunka från lastbilarna med alla studenterna som är överdrivet glada. Så vet man att vi har två jävla år kvar. Det känns så jävla segt. Men fan vad kul det kommer att bli.

Vi hörs kanske senare.

Hoppas bara att jag inte blir påkörd av någon studentlastbil.. Haha (:

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 3 juni

Hej alla!

Ledig idag eftersom Hvitfeldtarna tar studenten idag! Tänk, om 2 år är det min tur. Fyfan vad kul det kommer att bli!
Älskling<3 kom hit imorse och vi har haft det jättemysigt, vi var även upp hos mormor och fikade lite med henne (:

Imorn har jag sovmorgon, gottgott. Börjar 9,35 och slutar ca halv två, har matteprov klockan ett så jag vet inte riktigt när jag slutar. Sen åker jag till Partille för att träffa min älskade skrutt<3 sen bär det hem igen för mat och städning. På fredag är jag förhoppningsvis ledig, annars slutar jag 12,30. Soft.

På lördag kommer tjejerna hit oxå (: sen sover förhoppningsvis älsklingen<3 här :)

Ha det bra,
Pusss.

Veckoplanering

·Skola; Måndag = skola, tisdag = skola, onsdag = ledig, torsdag = skola, fredag = ledig
Tre dagar i skolan. Matteprov på torsdag (N)

·Träning; Crosstrainern, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.

·Kärleken; Träffade älsklingen en alldeles för kort stund idag, men det blir en stund imorn, på onsdag och torsdag sen helgen (: hoppas jag(:  

·Övrigt; Det blir tjejmiddag med mina tjejer i klassen på lördag, trevligt värre (: Josse ska shoppa imorn och jag och älsklingen har lovat att hålla i våra pengar i en och en halv vecka. Nu är det bara 9 dagar kvar. HEMSKT! Usch, men jag gör det för att visa min Daniel<3 att jag faktist kan hålla i mina pengar och för att visa min kärlek till honom :) Men uscha vad det kliar i fingrarna. Det blir att fönstershoppa och prova lite kläder som man kan köpa sen när jag får mitt shoppingtillstånd igen :) jag måste erkänna att jag känner mig lite som Becky. Är jag, eller kommer jag att bli en shopaholic? Det låter inte bra det här :(

Daniel♥Elin

Måndag, 1 juni

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en bra helg för de har jag (:
I lördags låg jag först hemma och stekte i solen en stund innan jag gjorde mig iordning och åkte till älsklingen<3 och firade hans lillebror (: det var jättetrevligt med god mat (:
Vid niotiden gick vi ut och träffade Sofia och Johan, vi satt ute en stund och tjöta (: sen gick vi hem och satt och pratade med älsklingens mamma ett tag :)
igår åkte vi ut till Hovåsbadet och träffade mamma, pappa, Siw, Calle och mormor (: 
Vi tog 12bussen från Gråbo och var framme vid Hovås strax innan halv två. det var överdrivet äckligt varmt på bussen dit. Och det vart skönt att ta på sig badkläder då (; jag fick inviga min nya bikini tillsammans med årets första dopp tillsammans med älsklingen (: mysigt var det :)<33
Idag var det skola, och sista retoriklektionen, wihoow! Sen åkte vi ut så jag fick köra,vi stannade till i järnbrott och köpte glass (:

Nu sitter jag här, borde egentligen plugga men känner att jag kan göra det imorn istället (:
Veckoplanering next (:

Daniel♥Elin

Ha det bra, 
Pusss.

RSS 2.0