Fredag, 30 januari

Hej alla!
Jag vet att jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera min blogg, men min baby har bott i Landvetter nu en vecka och jag har inte velat lägga min tid på bloggen när han har varit här. Det har varit riktigt bra att han har varit här och vi har kunnat vara med varandra mkt. Hur underbart som helst<3 Jag älskar dig hjärtat, klarar inte en dag utan dig<3
Men veckorna går alldeles för fort och imorn åker han hem till sin mamma igen och det blir inte alls lika mkt tid längre :( usch, jag blir jätteledsen när jag tänker på de :( men sen kommer helgerna och dom är dom bästa, man vill aldrig att dom ska ta slut. Sen är de lov igen :D


Ojoj, jag måste säga att det har blivit väldigt mycket pannkakor de två senaste dagarna. Som igår till exempel, då fick jag pannkakor till middag. Sen vart det pannkakor i bamba idag och nu till middag fick jag ungspannkaka med köttfärs.
Mums på pannkakor!

Snart kommer Claudia hit och vi ska, när Linda ringer, sticka till Ica, hyra en eller två filmer, köpa godis och förmodligen ta bussen upp till henne eftersom vi är lata (: sen ska vi spendera kvällen hos Lindispindis. Ska bli riktigt kul! Eftersom Claudia ska dansa "tidigt" imorn så ska bara jag sova hos Linda. En efterlängtad kväll och jävlar vad kul vi ska ha!

Nu ska jeansen av och degbyxorna på och kolla klart på Life of Ryan och vänta på Linda och Claudia.

Daniel♥Elin



Ha en bra fredag kväll,
Pusss.


Tisdag, 27 januari

Ojojojoj, dålig uppdatering. Men jag har glömt av bloggen totalt, sorry..

Kan börja med att säga att jag och min älskling hade fyra månader i söndags. Fyra totalt underbara månader<3

Annars har helgen flytit på,
I fredags sov baby hos mig. Men på kvällen var vi med Lina och Robin, de följde med oss upp till baby när han skulle hämta lite saker. haha, så jävla kul (: sen gick vi hem och kollade på de två filmerna som vi hade hyrt, The Strangers, en asäcklig skräckfilm, eller, de va mest äckliga masker och slutet var inte bra. Sen började vi se Get Smart som var en actionkomedi. Fast den såg vi inte klart, och baby som hade lovat att han skulle somna efter mig höll inte sitt löfte utan somnade precis efter att vi hade satt på filmen <3

I lördags gjorde vi inte speciellt mkt, dega mest under dagen och åkte upp till Rasmus på kvällen i han nya lägenhet. Den var asfin (: Åkte hem och gick och la mig med världens migrän..

I Söndags hade vi fyra underbara månader. Vi åkte hem till Louise på eftermiddagen och åkte hem igen på kvällen, på moppe. De var inte de varmaste transportmedlet, men vi kom hem rätt fort ändå, hahah (:

världens bästa nyår med världens bästa älskling<3


Resten av veckan får jag förhoppningsvis massa tid med älskling,
eftersom vi kanske inte får ha helgen tillsammans :( men jag hoppas.


Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Senare samma onsdag

Det känns inte som onsdag, de känns som torsdag.
Kanske bara för att jag vill ha helg.

Jag vill ha helg nunununununu!!!!

Daniel Ekström, jag älskar dig, du är hela mitt liv <33

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 21 januari

Hej alla!

Onsdag idag och snart är de helg. De ska bli skönt att slippa gå upp strax efter sex på morgonen och man kan ligga och dra sig hur länge som helst.
Jag åkte samma buss som Erica Gris hem igår, hahahaha, fyfan va kul de va. Hon va helt störd, hon skrattade typ 24/7 knäppa unge.
Jag hann gå av bussen och gå på nästa buss till Partille eftersom baby sa att han slutade tidigare, ändå fick jag sita och vänta på honom (:<3
När jag ska gå på bussen frågar busschauffören om jag var trött.
Jag ba; Nää?
Vafan fråga han de för :S
Linus satt på bussen och han berättade att han hade varit i Mexico under lovet och ska snart till Miami i USA. Fyfan va härligt att åka dit. Jag vill oxå utomlands och bara ha de bra och vara med underbara människor i sol och värme! Blä på Sverige vid den här årstiden!

Nu ska jag till nästa lektion som börjar. De blir ett till, lite socialare inlägg senare idag.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 19 januari

Hej alla!

Måndagar brukar vara den sämsta dagen på hela veckan. Men idag var den helt okej.
Jag brukar gå från 10.05 till 16.20. Men vi fick gå tidigare från Journalistiken så jag slutade strax innan tre. Så jävla härligt. Nu är de inga långa dagar kvar (Y) och på fredag slutar jag halv ett. WOOHOW :D
Dagen började med skratt när Lina berättade om sin "böldhistoria". Jag trodde att jag skulle dö av skratt, fyfan va roligt de va. Du är knas Lina :D<3                      



Btw, jag hittade 400 kronor i min jacka imorse. hahha, fyfan va gött de va. haha, guldjacka ;D

Det värsta med måndagar är att jag inte får träffa min älsklingsdaniel<3 och de är tomt utan honom :(<3
Men imorn får jag träffa honom :D:D längtar till imorn älskling! Jag älskar dig så otroligt mycket (L)

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Söndag, 18 januari

Hej alla!

Den här dagen har inte varit den bästa.

Jag vaknade på helt fel sida idag och har varit både arg, ledsen och deppig hela jävla dagen. Förlåt till er som har fått se mig på detta humör idag..

Vaknade vid tiotiden av att min tränare ringde och väckte mig..
Två timmar senare kom Linda hem till mig och vi gick och kolla på matchen mot Stenungsund. Det fanns väl inte speciellt mycket att säga om den..

Sen kom älsklingsdannii<3 och joakim hem till mig, vi kollade på film, sen skulle de iväg och hämta babys nya cykel som hans pappa har köpt till honom.
Sen bestod resten av tiden de va här av pizza och lite annat. Sen åkte dom och jag får inte träffa min baby förän på tisdag :( saknar dig skitmkt älskling <33

Skola imorn igen och jag slutar 16.20 så jävla segt.

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Pause Magazine

Jag har blivit helt såld på tidningen Pause.
Visserligen har jag läst tidningen ett antal gånger innan, men nu är jag verkligen HELT SÅLD.
Under eftermiddagen har jag varit inne på Pause.se och läst massa artiklar, Oksana Anderssons blogg om hur livet är som fotbollsfru i i Saudiarabien, massa karriär-, mode- och skönhetstips. Även massa skvaller (:

Pause is MORE and i like it!



Lördag, 17 januari

Hej alla!

Igår, efter skolan åkte jag ner till Nordstan för att möta älsklingsdannii<3 vi åkte först till la och skulle ta en senare buss till Gråbo där vi skulle vara med Joakim, Tische och Ibbe.
Men istället för att ta Röd in till stan fick vi åka lastbil (mamma och pappa hade varit och hämtat ett skrivbord och det fick inte plats i våran bil, så pappa tog lastbilen och där satt vi, fyra pers. Hahahaha, det var inte det mest behagligaste sätt jag har åkt lastbil i men de gick ändå rätt bra. Pappa släppte av oss vid hans jobb så jag och älsklingen tog bussen från Kallebäck till Korsvägen och tog därifrån Orange till Gråbo. Vi gick och åt Pizza, eller rättare sagt Kebabrulle. Första Kebabrullen 2009 hahaha.
Sen åkte vi upp till Joakim och spelade ett skjutspel typ. Jag söööög på de, sköt ihjäl en hund va typ allt jag gjorde och gick omkring för mig själv. Råka även skjuta lite på min medspelare oxå hahhaha (på spelet asså). Haha, baby sa att han försökte hjälpa mig men de ända han gjorde va å klaga på mig. De va en rätt rolig kväll Ej, vafan jockes gubbe går ju fan av sig själv!! Hallå, den går ju av sig själv!
Sen åkte jag hem till la helt själv igen.. Såg två rådjur på vägen oxå (: oj va de någon som fick någonting i ögat nu? x)



Det har varit en ganska seg lördag, först väckte mamma mig och sa att jag var tvungen att skynda mig eftersom vi skulle iväg och handla åt mormor. När vi kom dit var hon inte hemma. Så vi fick skriva ihop en egen lista och handlade riktigt mkt. Vi hade sån tur att påsarna gick sönder när vi bar dom de 50 meterna det är mellan mormor och affären (Y)
När vi kom upp till lägenheten hade mormor kommit hem och hon tackade så mycket för att vi hade handlat åt henne. Sen bar det av till affären igen för att handla mat till oss. Sen var de hem och börja göra iordning lite vid till mitt nya skrivbord som kom hem igår (: de är jättefint och äntligen har jag någonstans att ha datorn så jag slipper ha den i knät och bränna sönder hela mig typ (eftersom datorn blir så varm).

Sen har jag försökt att nå Linda hela dagen typ, men tillslut så svarade hon och jag gick ut för att träffa den lilla negern. Det var härligt att träffa henne igen, först åker bajungen till Thailand i två veckor, sen landade hon inte fören sent igårkväll typ. Sönt att du är hemma igen iaf <3

Baby<3 kommer hit snart, eller om typ två och en halv timme. i love you i love you i love you all of the time and i will never ever loose you honey, you are my everything <3
Tänkte kolla på Jersey Girl innan (tv3 19.30). Den filmen är riktigt söt (:

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


vill ha sommar

Måste säga att sommaren 2008 var en av de bästa somrarna någonsin!

så de så.


Torsdag, 15 januari

Hej alla!

Seg torsdag! Igårkväll kunde jag inte somna så jag fick 4 timmars sömn (Y) Gick till skolan, va med på två lektioner, somna två gånger på sista och åkte sedan hem för att sova. Ingen ide att vara kvar om man ändå inte kan prestera ngt.

Sov iaf en stund, sen städade jag mitt rum och sedan lagade jag mat. Efter maten gick jag in och duschade i ca 45 minuter. Inte något jag brukar göra direkt, men de va jävligt gött.

Så jävla tomt utan dig älskling, känns askonstigt att inte ha träffat dig idag :( längtar till imorn! Jag Älskar Dig<3

Sovmorgon imorn ffs ;D börjar visserligen inte fören klockan 1 och har endast en lektion, menmen. Sen måste jag gå om jag ska få mitt betyg i turismen. Segt.

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Nyår

Kommer du ihåg nyår älskling?
Du gjorde den till den bästa <333

Onsdag, 14 januari

Hej alla!

Onsdag, den mest segaste dagen på hela veckan typ. Två dagar kvar till helgen iofs börjar jag 12.50 och slutar 14.10 på fredag, så jävla härligt.

Efter skolan idag åkte jag till Partille för att träffa älsklingdaniel<3 vi gick till Allum för att hitta ett bra vax till älsklingen. De va ju inte de lättaste, vissa luktar verkligen riktigt illa och andra är svindyra. Men vi hittade ju till sist ett bra (:
Sen åkte jag hem och käka, sen var det möte med laget.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Tisdag, 13 januari

Hej alla!
Det är första skolveckan detta året, eller a för mig iallafall. Alla andra har ju nästan gått en vecka nu (a)
Det är många 50poängskurser som avslutas nu och vi har ett soft schema, började tio igår och skulle gått till tjugo över fyra. Men jag skulle till läkaren så jag slutade fem i ett (:
Idag började vi tio, fast kunde ha börjat ett istället och gick till tre. Onödiga dagar egentligen.
de återstående dagarna är ordinarie, förutom fredag. Då börjar vi ett och slutar två, (:

Träffade älsklingsbaby<3 efter skolan idag älskar dig så jävla mycket daniel, jag klarar ingenting utan dig. Tack älskling för att du finns i mitt liv. Jag Älskar Dig <3 men kunde inte vara med honom speciellt länge eftersom han var tvungen att åka hem och det var även jag. Saknar dig skutten<3

Bestämde mig senare för att åka upp till träningen, skulle ju inte träna eftersom jag äter pencilin/antibiotika. Men jag har inte varit där på några veckor. Men nu får jag inte träna igen fören den 21 januari. Sen är ju serien snart slut jag får se till att jag gör det bästa av saken..

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Söndag, 11 januari

Hej alla!
Nu är jag hemma igen:D

De känns både bra och dåligt eftersom det var så varmt och skönt nere på Gran Canaria, men hade jag fått bytt hotell och tagit med mig min älsklingsdaniel<3, tv, dvd, filmer, dator, bredband och en mktmktmkt skönare säng och att de inte hade varit så jäävla dyrt som de är där nere så hade jag GÄRNA stannat.
Att sitta på ett plan i FEM OCH EN HALV TIMME med skrikande och gapande barn, luftgropar varannan minut typ, små stolar, dåliga skärmar där filmerna visas är inte stället jag föredrar att vara. Fick sitta och tänka; "fyra och en halv timme kvar, sen är jag hemma". Så det var väl hyffsat..

Veckan förövrigt var bra.
Härligt väder, god mat och så. Men fan vad jag saknade min daniel<3 det var sjukt jobbigt att vara ifrån honom :( men jag fick träffa honom igårkväll och vi spenderade nästan hela dagen tillsammans idag <33333 jag älskar dig otroligt mycket hjärtat, du är verkligen allting för mig<3


Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Fredag, 2 januari

Hej alla!
Gott nytt år(:

Min nyår var den bästa, jag fick vara med de som betyder mest för mig och jag hade jävligt kul, nyårsnatten var den bästa. Slutade 2008 med underbara människor och en massa skratt, började 2009 med underbara människor och jag fick tillbringa natten med Daniel<3


Men imorn vid den här tiden så sitter jag på ett flygplan, påväg att landa i Las Palmas på Gran Canaria. Det ska bli skitskönt att komma ner till värmen, men samtidigt vill jag inte åka. Jag kommer att sakna ihjäl mig efter min baby, det kommer att bli skitjobbigt :(
Men han är påväg hit snart iaf :D<3 vill inte åka ifrån dig älskling, vill ha med dig på resan, förminska dig lite så kan du få plats i min ficka(a) jag älskar dig så mycket Daniel, du anar inte (L)

Nej, nu måste jag fortsätta packa.

DanielElin


Ha det bra,
Pusss.

RSS 2.0