Tisdag, 28 april

DET ÄR 10 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR :D

Hej alla!
Nu sitter jag i skolan, rasten mellan min första lektion och min andra.
Ska ner till city sen och köpa lite saker, känner änna att jag behöver det nu. Med tanke på hur de har gått sådär.

Nu ska svenskan börja och jag måste verkligen lägga ner både kropp och själ i detta kapitlet som handlar om Antiken, romarriket och sånt. Annars blir det INTE kul!
Önska mig lycka till!

Daniel♥Elin


Vi hörs senare,
Pusss.


retorik

Retorik, 4 timmar i veckan. Jag kan ju knappast påstå att det är det roligaste ämnet. Speciellt inte på måndageftermiddagar och onsdagmorgorna. Det gör det ju knappast bättre med den läraren vi har heller, som hon snackar om hur irriterad hon är på rörmokarna och snickarna som renoverar hennes badrum, eller hur hennes katter mår.
Nej, hellre spenderar jag den tiden till att göra något annat.


Daniel♥Elin

ingen mer innebandy.

Efter att ha funderat ett tag om jag ska fortsätta med innebandyn eller om jag ska lägga ner det helt och hållet, har jag kommit fram till att ta en paus fram till Augusti för att se om det känns bättre, roligare och kanske mer intressantare. Men just nu känner jag att jag har ingen lust alls, det känns inte kul att träna. 
Vi får se hur det känns till hösten. 
Men just nu vill jag bara komma ifrån allt som har med innebandy att göra.

25 April♥

Sju Underbara Månader <3

Älskling, du anar inte hur otroligt mycket jag älskar dig och hur otroligt mycket du betyder för mig <3
Jag vill spendera hela mitt liv med dig och jag hoppas verkligen att du känner samma för mig som jag känner för dig. 
Du är det bästa som har hänt mig och du gör mig så otroligt lycklig.
♥Daniel HJÄRTA Elin♥

Fredag, 24 april

Det är exakt två veckor kvar till min födelsedag, wihow :D

och som Jacob Öqvist sa imorse på the voice; det är exakt 8 månader kvar till julafton. För det är ju verkligen vinter vi längtar efter nu när sommaren är påväg! Dumass.

Daniel♥Elin

lunch med tjejerna

Hej alla!
Idag var jag nere på Vanilj med tjejerna och åt lunch, det blev en liten lunch då vi skulle vidare och kolla i affärer och efter Matthew Williams skinnjacka som jag vill ha (:
Dock hade den tagit slut, på ca tio minuter.
Här kommer lite bilder från dagen (:



Josse provar rosa Hunter-stövlar (:




Jag och mina tjejer på Raglady och provar jättesöta diadem, överdrivet dyra men otroligt söta (:




Mina tjejer :)<3




Jag och SötLina <3




Jag och SötLina<3




Jag och Josse <3

15 dagar

det är 15 dagar dagar kvar tills jag fyller ååår :D alltså 2 veckor och 1 dag! AAAH :D

WIHOOOW :D

Torsdag, 23 april

Det är torsdag idag och jag försov mig, en och en halv timme.. Smart elin, men jag hann iaf till engelskaprovet som vi hade idag. Tur var väl det. Sen åkte jag Lina och Josse ner till City för att äta då det är äcklig mat i bamba. Sen gick vi och kollade på lite skor och sånt (:

Älskling kommer till la idag :D så jävla gött <3333

Daniel♥Elin

Ha de bra,
Pusss.

Onsdag, 22 april

Hej alla!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag hade fullt upp igår.
Först var det skola från 10-14, missade därmed två bussen så jag var inte hemma förän klockan tre. Så jag sprang bara hem och bytte linne eftersom jag gjorde sönder det jag hade på mig, tillbaka till bussen för att åka till Partille och träffa älsklingen <3, hem igen med fem bussen, äta, plugga och till slut köra. Sen blev klockan så mycket att jag inte orkade träna, eftersom att det har visat sig att jag har sjukt svårt att komma upp på morgonen dagen efter sen träning, så det får bli idag istället.
Slutar 12.50 så jääävla gött, då ska jag hem och plugga, sen åker jag till Partille för att träffa älsklingen<3 som egentligen skulle ha kommit till la idag, men han kommer imorn istället.
Sen ska jag ut och köra igen, och senare blir det träning.
Jag har bestämt mig nu.

Daniel♥Elin

Ha en bra dag, jag uppdaterar senare.

träning

Nu har jag verkligen kommit igång med träningen och fan vad gött det känns. Jag har tränat två dagar i rad nu, söndag och måndag. "Sprungit" 7,6 och 7,8 kilometer på 20 minuter, ni får tycka vad ni vill. Men jag tycker att det är bra (:
Jag ska fortsätta träna, idag, imorn och på torsdag. Därmed blir det träning fem dagar i veckan och det ska jag fortsätta med. Så att jag får "the smooking body" haha, inte riktigt kanske ;)

Tre timmar kvar i skolan, sen ska jag hem, äta lite, träffa älskling<3 och sen hem och träna igen. Bra tisdag.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Veckoplanering

·Skola;
Full vecka, sjukt segt och jag har fortfarande ingen motivation. Två prov och ett tal ska hållas. Fyfan. Ge mig sommarlov.

·Träning;

Träning med laget under någon dag i veckan. Sedan är det en cup i helgen, som jag inte är säker på om jag är med på.
Crosstrainern får ju inte heller bli dammig. Den ska nämnligen användas idag!

·Kärleken;
Jag har tillbringat helgen med min älskade Daniel<3 och förhoppningsvis kommer han hit imorn och stannar några dagar :D sedan får vi se vart vi spenderar helgen och våran 7 månaders dag<333 Daniel älskling, jag älskar verkligen dig <3

·Övrigt;
Det är 19 dagar kvar till jag fyller år :D och 32 och en halv skoldagar kvar, för min del iallafall eftersom vi slutar på torsdagen och då tar min kusin Isabella studenten och då är jag troligen ledig. Sen är alla lediga på onsdagen så jag har sommarlov redan på tisdagen :D wihooow :D


Helgen

Helgen har varit jättebra!
I fredags åkte jag och baby hem till honom efter skolan och hade en jättehärlig kväll tillsammans med Sofia (: vid niotiden åkte jag hem till mamma.
Igår städade jag mitt rum och sen åkte jag till älsklingen<3 nästan direkt efter att jag hade kommit dit, kom hans mormor och låtsasmorfar dit och vi grillade, jättegott (:
Efter maten gick jag och älsklingen<3 ut för att träffa Sofia och några andra (: jävligt skills på vattenpipa måste jag säga ;)
Innan vi drog hem, gick vi till sofia för att låna lite filmer. Det blev, Jimanji eller vad den nu heter, Robin Hood och Björnbröder 2 ifall, videon inte skulle fungera.
När vi kom hem åt vi en jättegod kladdkaka som Marit hade gjort (: sen gick vi upp och kollade på Jumanji och hade det jättemysigt (:
Idag vaknade vi vid tiotiden av att joakim kom in och väckte oss och sa att det var frukost så vi gick ner och gjorde de andra sällskap. När vi hade ätit gick vi upp och kollade på Robin Hood, sen gjorde vi oss iordning och gick ut och träffade Sofia innan jag tog bussen hem.
Tack älskling för en underbar helg <3 Jag älskar dig mer än allt annat i hela världen <3

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

äntligen fredag

Hej alla!
Det är fredag idag, och det ska bli en bra fredag!
Det är underbart väder ute, det är god mat i bamba (: dock kommer det att vara smockfullt så man får typ stå upp och äta (N) sen ska jag ner och titta på tre par söta skor (:
Efter skolan sen ska jag med baby<3 till Partille och lämna en film till en på hans jobb, sen ska vi hem till honom och så spenderar vi fredagseftermiddagen/kvällen där (:
Dock måste jag åka hem ikväll till min mami som är sjuk. Puckot gick visserligen till jobbet idag, men jag antar att hon snart, om några timmar är påväg hem.

Vad ska ni göra idag? (:

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Torsdag, 16 april

Skolan började med en uppsats i svenskan, en slags förberedelse för nationella proven i svenska, som vi ska ha nästa år då vi inte har nationella i svanska a (:
jag trodde att det skulle vara segt att skriva, men jag kom igång rätt fort och kunde bli klar rätt fort. Då gick jag med Jessica och Linnéa ut i solen och väntade på Sandra&Josse. Vi satt i solen ett tag och sen stack vi och käka. Nu sitter vi på näst sista lektionen och slutar om en och en halv timme, SEGT.
Sen ska jag träffa min älskade baby <3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

R.I.P

22 dagar kvar tills jag fyller år och tre år sedan som Morfar dog :(
Den här dagen är inte speciellt kul med tanke på hur allt var när han dog, och han var den första i min familj som dog. Fyfan vad jobbigt allting kommer att kännas senare. Vill inte tänka på det :(

Josefines födelsedag

Eftersom Josefine fyllde år idag så drog vi med henne ner till Jensens Bøfhus. Sedan vi var där med Lina, när hon fyllde år så har Josefine velat äta deras glassbuffé som de har, hyffsat billigt.
Så vi tog henne dit och jävlar va kul de var ahahhaha, ojojoj (: vägen dit var cpkul, speciellt när Josefine hade ögonbindel på sig och gick som en häst. Bilder kommer upp här och på bilddagboken sen när jag har fått bilderna (:

När vi satt på Jensen hade vi jättetrevligt, jag älskar mina tjejer (:

Imorn är det dags för uppsats som börjar klockan 8.20 som vi ska sitta och skriva till 11.20, Jävligt segt, speciellt när man ska sitta i Norra Aulan(!!) med två andra klasser(!!!!) Fan asså.
Men efter det har vi bara två lektioner kvar (: och de är sega lektioner, efter skolan åker jag och träffar min älskade Daniel<3 efter hans jobb, tråkigt eftersom han åker hem till Gråbo imorn :( :'(

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 15 april

Grattis Mamma och Josefine!

Soft onsdag mot var det brukar vara. Det börjar med sovmorgon! Istället för att börja 8 så började jag 9.45. Så otroligt skönt.
Sen har vi lång rast efter morgonens första lektion (:
Sedan bara två lektioner för mig eftersom jag inte ska vara med och simma, då jag inte känner mig speciellt fräsh med både hosta och förkylning.
Efter att sista lektionen är klar ska vi fira Josefine en stund, sen åker jag hem, äter och sedan har jag en helkväll med min älskade Daniel<3 jag älskar dig så otroligt mycket älskling, du är mitt allt, du är hela min värld <333


Uppdaterar senare.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

lovet

lovet började med städning. mammas idé såklart, annars hade jag tänkt att ta det lugnt de två första dagarna när baby jobbade, men jag fick städat ur min gaderob. fan va gött, nu har jag plats för mer kläder :D

Haha, fult på svenskan idag.
Vi ska ha en uppsats på torsdag och vi gick igenom texthäftet idag och jag tyckte att de va astråkigt så jag satt och bråka med Lina, hon vände bort mitt huvud när Raili säger; Lina, kan du sluta hålla på?
Lina; Vadå? Du kan väl säga till Elin istället, det är ju hon som håller på!
Raili: Elin, hon som är så stillsam? Du är en riktig fjortis Lina!
Lina; Vet du ens vad en fjortis är?!
Raili; Nää.

HAHAHA (:

Daniel♥Elin

Tisdag, 14 april

Hej alla!

Det var otroligt längesen som jag var social här, men under lovet har jag haft lite annat för mig.
Jag har mest varit med min underbara Daniel<3 man kan säga att jag har varit lite överallt och ingenstans (:

Underbart lov iaf, baby har sovit hos mig nästan hela lovet och det var sjuukt jobbigt att sova ensam inatt :( jag älskar dig så otroligt mycket älskling, du är det bästa som finns, jag vill aldrig leva utan dig <333

Fint väder har vi oxå :)

Min kära kompis Josefine fyller 17 år imorn (: Grattisgrattis (:

JAG FYLLER ÅR OM 24 DAGAR :D

Daniel♥Elin

utmaning

Jag har blivit utmanad av Helen.

4 tv-program jag brukar se: The Hills, Life of Ryan, SATC och Girls of the Playboy Mansion

4 saker jag gjorde igår: va med älsklingen, hade the Hills maraton med mtv och hyrde film.

4 saker som jag längtar till: sommaren, MIN FÖDELSEDAG, kusinernas student och sommaren.

4 saker som står på min önskelista: leva ett lyckligt liv, med min älskade Daniel<3, ta studenten och ha det bra.

4 saker jag avskyr: regn och rusk, vänta, rastlöshet och när batteriet på mobilen eller iPoden dör

4 saker jag tycker om att göra: vara med älsklingen, äta godis, sola och bada.

4 saker jag åt igår: paj, yougurt, korv och mos.

4 bloggar jag utmanar: lindas blogg, kusin isabellas blogg, erica gris blogg och josses blogg.


Daniel♥Elin

Söta skor


Världens sötaste skor som snart blir mina :D

Daniel♥Elin

möblering

det var egentligen meningen att jag skulle ha möblerat om mitt rum idag. Jag har massor med insipration och idéer. Nu är det så att jag har endast tre väggar att jobba på eftersom jag har en spegelvägg som man inte kan ha något framför.
Så när jag skulle börja flytta möblerna så som jag ville ha det så gick det inte eftersom att jag har antagligen för stor säng eller ett för litet rum. Jag tror att jag har för litet rum.
Asså jävla skit jag hatar när sånt händer. När man verkligen är pepp på något så blir det ingenting av det :(

Aja.. Nu får jag väl börja med planeringen till helgen, vi ska ha lunch hemma som jag ska försöka fixa, fast de lär ju bli skit eftersom det alltid finns ngn som lägger sig i och har ett extremt irriterande kontrollbehov! Fan vad jag stör mig.

Daniel♥Elin


Självkänsla

Filmen är otroligt fin


Tisdag, 7 april

Hej alla!

Det har varit sånt underbart sommarväder nu de senaste dagarna och det har verkligen börjat kännas som vår, om det bara kunde bli litelite varmare.
För att utnyttja det goda vädret så har jag varit ute och kört moppe med min älskade Daniel<3, Oliver och hans kompis Rikard.

Hörde även att tjejerna hade haft det kul i Örebro oxå (:

Det är 31 dagar kvar tills jag fyller år :D


Hör av mig senare.

Daniel♥Elin

recept

Jag skulle vilja dela med mig av en god sallad som är lätt att göra och är supergod.

För 3-4 personer:
1, börja med att koka pasta (inte makaroner)
2, gör iordning grönsallad, gurka och andra grönsaker som du vill ha i salladen. Blanda.
3, När pastan är klar silar du av den, låter den svalna med hjälp att kallt vatten och blandar den med salladen och serverar på en tallrik.
4, För att göra salladen mindre "salladig" , kan skära ner lite grillad kycklingfilé från Kronfågel med marinad (som på bilden).
5, Som dressing kan du använda dig av en god Curry-Mango dressing.

Smaklig måltid (:

Fredag, 3 april

Lina sötnos fyller år idag! Grattis gumman <3
Vi har en överraskning till henne som vi ska göra efter skolan om vi nu kan få sluta någongång....
Det är ju ändå ingen som sitter och jobbar, alla håller på med antingen bloggar, spelar eller kollar bdb och facebook.
Fult.

Efter att vi har gjort-det-vi-ska med Lina ska jag få träffa min älskade Daniel<33
Äntligen <33

Daniel♥Elin

music




Sjukt fin låt, rekommenderad av Josefine som idag ska börja blogga för oss vanliga människor, vi är tacksamma att hon öppnar en ny blogg som även hennes vänner får läsa (:

Daniel♥Elin

hosty

Jag skulle inte ha tränat igår. Jag fick nämligen sjukt ont i halsen och nu idag känns det som om jag har sandpapper i halsen. Mys.
Det är bara en lektion kvar, sen ska jag hem knarka bafusin och mysa ner mig i sängen med V.Ä.N.N.E.R. Det som fattas är min älskling som oxå är hemma för att han är hosty :(
hoppas att det går över imorn, för jag har varken lust eller ork att vara sjuk.

Jag saknar min skrutt, det är alldeles för jobbigt att vara i från dig två dagar :(
Jag älskar verkligen dig älskling♥


Daniel♥Elin

klantarsel

Igår under första april så lurade jag mig själv, typ.
På rasten mellan matten och företagsekonomi skulle jag och Lina gå ner och köpa glass.
När man går in i kiosken så måste man gå ner för ett antal trappsteg och jag har gått i dom trappstegen ett antal gjag&linaånger.
Men idag gick det inte lika bra.
Jag skulle precis gå ner på första trappsteget men jag hinner inte gå ner utan jag snubblar istället och fan vet hur jag gör det, men konstigt kändes de iaf och det lär ha sett sjukt fult ut.
För när jag ramlade så börjar jag och lina asgarva verkligen. Sen öppnar Jessica och Hannes dörren och kollar vad det var som hände och ser mig sitta helknäppt i trappan, skrattande, Lina som står dubbelvikt och garvar ännu mer. De börjar skratta åt oss.
Hahaha, jag kände mig så jävla ful

stop

Jag har tänkt i ngn timme nu, när jag har lagat mat och fixat lite med moppen som jag får börja köra idag, på ett jättebra blogginlägg. Men när jag loggade in nu så försvann de. Jobbigt värre. Stör mig verkligen.

Jag saknar min älskling <3
Du är mitt allt bby, <3

Daniel♥Elin

Onsdag, 1 april

April april, din dumma sill
Den meningen har jag fått höra två gånger idag och klockan är inte mer än tio.
Fast jag kan ju inte påstå att det är två speciellt bra skämt.
Det första var från pappa imorse innan jag hade gått upp:
- Elin, det har snöat inatt.
- Nääe, fan va tråkigt!
- Ja, men det är bara lite grann.
Såklart så kollar jag ut och samtidigt som jag gjorde det hörde jag April april, din dumma sill
jättekul (Y)

För knappt en kvart sedan fick jag ett sms av min älskade Daniel<3 som är hemma med huvudvärk, där han skrev:
- Elin, jag måstein till sjukhuset
Jag får självklart panik och frågar varför.
- 46 grader feber.
Haha, jo eller hur.
- Skojjar du?!
April april, din dumma sill

Ni är inte speciellt bra på att luras (:
Men det är ganska kul med aprilskämt ändå.
Det kanske finns någon som har lust att försöka att göra ett bättre? (:

Daniel♥Elin

Ha en bra 1 april (:
Pusss.

RSS 2.0