ANLEDNING

Det finns några anledningar till att jag har varit så otroligt sämst på att blogga de senaste dagarna och det har delvis varit för att
• Jag inte har orkat.
• Det är så otroligt mycket going on just nu och då har jag lite svårt att uttrycka mig på bästa sätt.
• Jag har inte haft överdrivet mycket tid för datorn.
Det finns säkert fler skäl. Men inga jag kommer på för tillfället.
Nu är det träningsdags! Ha en trevlig söndag.
XOXO

SÖNDAG, 28 FEBRUARI

79 dagar kvar!!

Grymt, sista februari idag och första mars imorn! Det är väl dags nu för våren att närma sig?
Dock är det måndag imorgon igen.. Men jag går bara två lektioner och slutar.. eum.. måste kolla!.
11.25!
Då ska jag möta upp min papi och skriva in mig på körskolan, sen hem och plugga innan träning. Fullt upp alltså!
Nu är det plugg som gäller I guess..

XOXO

GRYMT! 7.1...

0-701d3e585ec6b97ca3cd0abc89756a1b.png

Kolla varifrån!

GRYMT! 7.1 grad ute :D elin likes a lot! Kan snön försvinna nu??


BAD UPDATE



FREDAG!!

Ja, jag lever. Knappt ;) Men jag lever faktiskt (: Men i onsdags och igår hade jag absolut INGEN lust att sätta mig vid datorn. Va så extremt seg igår så jag orkade faktiskt inte!

Det fanns även en annan anledning till att jag inte hade någon lust att ge mig ut i bloggvärlden och facebook. Det var ett speciellt datum igår.

Idag är det träning om en timme, gött!! Sen hem och käka lite, sedan blir det en tripp in till stan och träffa en gammal kompis (usch vad gammal jag lät när jag skrev så kände jag..)

Helgen kommer att bli bra annars om allt går som planerat. Ser fram emot morgondagen, först shopping med mami sen träffa C + några till kanske. KUL!


Nu är det dags att göra sig iordning. Mobilbloggar ikväll förmodligen.

Ha en bra fredag!

XOXO

TISDAG, 23 FEBRUARI

74 dagar kvar!!
Tisdag och andra skoldagen.

Det blev ingen träning igår, hade sån jävla huvudvärk. Tur att man har fina vänner som vet hur den ska försvinna!
Sen kom den dock tillbaka sent igårkväll och det blev en jävla helvetesnatt.
Komiskt nog var jag pigg imorse när klockan ringde 06.00. Wierd.

Dagen i övrigt.
Skola i 8 timmar. Tack och lov att man har roliga klasskompisar så att man får i sig ett och annat skratt varje dag!
XOXO

NÄMEN VÄSTTRAFIK, ÄR DET SNÖ I ÅR IGEN?

Ja, första skoldagen avklarad. Inte utan komplikationer, though.
Först.
Bussen som skulle gå 8.33 gick 8.48, samtidigt som 8.48 bussen gick. Alltså, ingen buss 8.33 utan 2 bussar 8.48. Träffade Patrik på bussen som precis kommit hem från en vecka i NEW YORK och han berättade vad han hade gjort där och jag blev otroligt avundsjuk när jag fick höra allt han har varit med om. Jag vill med åka till New York!!
Patriks och min skola ligger ganska nära varandra så vi tog samma vagn och när vi har kommit halvvägs får han ett sms av en kompis som skriver:
"Nämen västtrafik, är det snö i år igen??" Haha, det tyckte jag lät riktigt roligt, och det stämmer ju verkligen för det är sådana extrema problem med Västtrafik nu med både bussar, spårvagnar och tåg. Visst vädret har väl en stor skyldighet i det här, men lite förberedd kan man väl vara?
Sen.
När jag äntligen kom till skolan, ca en halvtimme försenad, insåg jag att jag hade glömt mitt matkort så jag skulle inte få någon mat i skolan. Som tur var, vart sista lektionen inställd. Så det vart inga problem.
Efter det.
Nu när jag sitter här hemma och tittar ut genom fönstret. Vad ser jag då? Sol? Nej. Regn? Nej. Snö? JA, nu snöar det igen. IGEN. Nu får det fan räcka!!
Josefin Crafoord sa imorse på Vakna med The Voice att hon började bli paranoid om att det kommer en ny istid. Jag känner samma sak. Tänk om snön inte försvinner. Tänk om det fortsätter vara minusgrader hela året?? Måste erkänna att jag börjar bli liite rädd..
Nu gäller det bara att huvudvärken försvinner så blir det träning ikväll, gött!
XOXO

ABERCROMBIE AND FITCH

Anledningen till att jag lägger upp dessa bilder är för att de är helt amazing! De är från Abercrombie & Fitch's vårkollektion och jag ÄLSKAR DEN. Flyg mig till New York så att jag får shoppa med mig lite kläder hem!! Både jag och min garderob skriker efter nya kläder!
XOXO

BLOGG.SE TYCKER...

0d9b15ccfcb72e770bd791e482a3731e.png

Kolla varifrån!

BLOGG.SE TYCKER INTE OM MIG IDAG HELLER! Jävla skit säger jag. Får försöka uppdatera mer imorgon:) om det nu fungerar.. Ha en fortsatt trevlig söndag :) puss


SISTA LOVDAGEN.

Ja, det var söndag idag.
Imorgon är det skola igen efter lovet.. Jag vill inte, jag har ångest!!
Men vi får börja med en coutdown till nästa lov!
Och sen är det vår förhoppningsvis.
När man går ute så kan man inte undvika att tänka på om den här snön typ NÅGONSIN kommer att smälta! Det är meterhöga drivor med snö, jag skojar inte och det känns inte alls bra..
Ge mig vååår och värme dåå.
XOXO

SNÖOVÄDER I GÖTEBORG

Tänkte visa er som inte bor i Göteborgsområdet, eller ni som inte har en susning om hur vädret ser ut i stan:
Brunnsparken ca 23.30

Nattinatti.

XOXO

MELODIFESTIVALEN

Ja, då var Melodifestivalen klar, för den här lördagen.
Vissa var bra, andra mindre bra och en tredje var riktigt pinsam. Förstår faktiskt inte Christer Björkmani vissa lägen..
Kanske det vore bättre om någon annan tog över?

Anyway, bra bidrag som gick vidare och det var väl tur att det var folk som kunde komma till Scandinavium med tanke på vädret eller snön, rättare sagt. Såg kära Glenn Hysén i publiken. Kul!
XOXO

SÅÅ JAA

Anledningen till den jättedåliga uppdateringen idag är för att blogg.se inte har varit min kompis idag. Jag som har varit så duktig och uppdaterat så mycket de senaste dagarna! Kanske har uppdaterat för mycket?



SNART KOMMER ISBJÖRNARNA

Lördag och Sportlovet är officiellt slut. Sen är det skola igen på måndag. Usch.
Sen är det 7 veckor till nästa lov OCH SEN är det 9 veckor kvar till sommarlovet..
Och all den här snön gör INTE saken bättre. Jag har varit uppe på vårt förrådstak och skottade snö. Ja jag har ont i min axel nu.. Och det VRÄKER ner snö.
BLÄÄ.
Förhoppningsvis kommer vi inte till skolan på måndag :D
Snart kommer isbjörnarna till Göteborg.

XOXO

FREDAG KVÄLL

Skulle egentligen ha firat en barndomskompis som fyller 18 år idag. Men känner mig inte helt hundra så tror att jag skippar det..
Så det får bli hemmakväll med mami och Let's Dance. Geisha gästar oss idag med ;)
Tittar ni på Let's Dance?
Vem tycker ni ska vinna?
Claudia Galli är grym tycker jag!
Ha en trevlig kväll!!

XOXO

KÖRSKOLA

77 dagar kvar!!

Det är sjukt svårt att välja körskola. Jag har nu två alternativ och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Ska jag välja den lite mer kända, lite billigare med kortare körlektioner eller ska jag välja den lite mindre kända, lite dyrare men med längre körlektioner??

Jag tycker att det är jättesvårt verkligen. Men ska försöka bestämma mig innan söndag.

Gaah, hjälp mig.


Jag när jag får körkort i en blå cabriolet! Jiihaa!

XOXO

DAGENS OUTFIT

 

















DAGENS OUTFIT

Ljusblå skjorta med rosa detaljer från Tommy Hilfiger
Jeansleggings från Kappahl
Mörk/marin blå tröja från SVEA
Örhängen från Dolce & Gabbana
Diadem från Gekås/Ullared
Tro, Hopp och Evighets symbolring från Kreta
 

XOXO

FREDAG

Ja, fredag och massa bajsnö. Usch, det snöade verkligen hela dagen igår. HELA DAGEN! Usch, snart är det 1 mars och då ska jag hälla varmt vatten på snön. Utanför mitt hus iallafall. Tyck att jag är knäpp, men fan heller att jag tänker gå runt i den här snön mer. GLÖM!
Det roliga är att vädret visade massa snö och minusgradet och skit igårkväll medans Kreta hade 26 grader. Snacka om orättvist.


NÅGON SOM HÄNGER MED TILL KRETA???

Man kan inte annat än älska den ön, de människorna och det underbara vädret. Helt amazing!

Gud vad jag tjatar om Kreta hela tiden.
XOXO

NU FÅR DET FAN VARA NOG

Hade på TV4 nyheterna i bakgrunden när jag satt och förde över bilder till ett minneskort som jag och papsi ska åka och framkalla imorgon.

Blev jävligt irriterad över att Halland under 2009 inte följde sitt avtal att ta in tillräckligt många flyktingar i sina kommuner. Avtalet ligger på ca 300 flyktingar och Halland tog in ungefär 210 stycken. Då intervjuar TV4 en kvinna (vet inte vem hon är eller vad hon gör men antar att hon är politiker av något slag i Halland) som säger att de lovar att ta in det antalet flyktingar som avtalet gäller, att de ska göra ankomsten hit så bra som möjligt och att det ska bli fler boenden lediga till dessa flyktingar och invandrare som kommer hit under 2010.
Nu får det fan vara nog.

ÄR DET BARA JAG SOM REAGERAR PÅ DET HÄR????

Vi har knappt råd och plats för de som redan finns i Sverige, vi har inte råd att sätta våra infödingar i lägenheter. Varför? FÖR DET FINNS INGEN J*VLA PLATS, DET FINNS INGA LEDIGA LÄGENHETER!

Tycker man då att det är rätt att sätta 300 flyktingar i de lediga lägenheter som finns i Sverige så att de som inte får någon lägenhet inte ska ha någonstans att bo? För att de redan har det bra som är här??
Sen klagar flyktingarna/invandrarna på att de inte får plats i "sina" lägenheter, de är 12 personer som sitter i en 4:a!!!!!

Är det inte mer rätt att vi ska sätta de som redan finns här i Sverige i en lägenhet så att de får tak över huvudet istället för att vi ska dra hit ännu fler flyktingar när vi inte ens kan ta hand om våra egna??????? ÄR DET RÄTT?


Jag blir så fruktansvärt irriterad på det här så jag river snart huset.

Innan det inslaget kom så presenterades det ett förslag om trängselskatterna runt om i Göteborg, så att staten ska få in ca 14 miljarder..
Det finns inga andra sätt att få in dem pengarna eller???????

Missförstå mig inte nu, det är jättebra att vi kan ta hand om dem som inte har det bra i sina länder. Men det är inte rätt att ta in dem om vi inte har plats eller råd?
Hade ni velat komma in i ett land där de egentligen inte har råd att ta hand om er?

Jag tycker bara att det inte är rätt. Kalla mig rasist, kalla mig vadfan som helst. Men jag tycker inte att det är rätt, varken mot dem eller mot oss.

Vill mer än gärna ha respons på det här inlägget. Mer än gärna.
För nu får det fan vara nog.


DÅLIGA

Jag måste säga att jag tycker att ni är riktigt dåliga på att kommentera, tråkigt nog faktiskt :(
Nu har jag precis lagat middag och ätit upp den. Stuvade makaroner och köttbullar. GOTT. Så nu blir det en riktig slappiskväll framför tv:n frågan är bara vafan man ska kolla på???
Inget kul ikväll heller. Längtar bara till början av mars då alla roliga serier börjar igen, bl.a. Desperete Housewifes och Cougar Town. Looking forward to it!!
De Desperata Hemmafruarna
Cougar Town med Courtney Cox Arquette (Monica Geller från tvserien Vänner.)

NITAR, NITAR, NITAR

När nit-trenden började så var jag lite skeptisk till det, men nu är det nitar, paljetter och rosetter det finaste man kan använda på skor! Här har ni några av mina favoriter till våren och sommaren.
L-O-V-E.

XOXO

ILANDSPROBLEM

Jag har letat huuur länge som helst efter en snygg kavaj och jag har jättesvårt att hitta ett bra budgetalternativ. De kavajerna som jag tycker är helt faboulus kostar mellan ett och fem tusen och det är inte riktigt vad jag har råd med i dessa dagar.
Men däremot har jag hittat en skitsnygg kavaj från ICHI, men jag vet inte om den är lite väl vågad om jag letar efter en klassisk.
Vad tycker ni??
XOXO

VILKA JÄVLA SVIN DET FINNS!

Hittade det här ljudklippet hos en annan bloggerska, klippet finns även hos NRJ Morgon med Knappen och Hakim.
Och jag kände verkligen att jag var tvungen att dela med mig av det här!!!

Jag hoppas verkligen att den här tjejen inte går tillbaka till det här jävla svinet. Fyfan, jag blir så jävla arg när han tror att det är helt jävla okej för honom att göra sånt. FYFAN!


Ni får göra er egen uppfattning.




XOXO

TORSDAG, 18 FEBRUARI

Torsdag idag och halva lovet kvar, uusch jag får ont i magen när jag tänker på att det är skola snart igen. Och när jag kommer tillbaka är det 7 veckor kvar till påsklovet. SJU VECKOR! Hur i helsike ska man klara sig???
Men det är väl bara att blicka framåt, eller?

Idag har jag och min papsi städat huset, jag har t.o.m. städat lite i min gaderob så att kläderna hänger istället för att de ligger överallt. Visst är jag duktigt. Någon dag här till veckan får jag väl ta och rensa lite, igen.
Jag har iallafall äntligen kommit fram till att man måste ha en sommar- och en vintergaderob. Annars funkar det inte. Jag får ärligt talat inte plats med mina kläder i min gaderob.

Kan fota lite och visa er hur min gaderob (eller ska jag kanske säga gaderober? :S) ser ut.

Ska ringa min kära kompis J, men först, ett till inlägg (:

XOXO


SOMMAREN MED...

0-682abf411025183db816c8788131e5c3.png

Kolla varifrån!

SOMMAREN MED GÖRAN är jävligt rolig :)


SITTER OCH...

0-49991214dec1d48be062d4baeec07beb.png

Kolla varifrån!

SITTER OCH VÄNTAR på att matchen ska börja och det är ganska exakt en timme kvar. Anledningen till att vi är här så tidigt är för att det var massa jävla krångel med biljetterna. Ha en trevlig kväll.


EDGE OF DARKNESS

Vi var ju och såg Edge of Darkness igår, jag, min kära kusin och hans flickvän.
Filmen var riktigt bra och jag hoppas att så många som möjligt ser den var den var så jävla bra!

Ni som har sett filmen Taken (trailer nedanför) kan tycka att det handlar om lite samma sak, det trodde jag först. Men det gör det inte. Några likheter möjligen, men ändå inte.





XOXO

ONSDAG, 17 FEBRUARI

79 dagar kvar!!

Wow, idag snöar det inte! Helt amazing! Eller ja, inte än iallafall. Jag vill ha VÅR OCH SOMMAR OCH VÄRME OCH SOl. Skit.

Göra idag då?
Ingenting, ikväll blir det dock ett evenemang med L. Om det finns några jävla platser kvar..

XOXO

NATT INLÄGG

Oj, kollade på klockan och den passerar 01.30 nu.. Oooops. Äsch, shit happens!
Anledningen till detta sena inlägg är för att jag har haft fullt upp idag:
Klippning - CHECK
Städning - CHECK
Lagat mat - CHECK
BIO - CHECK


Eftersom att det är Sportlov för oss i kära Göteborg är det skitbilligt att gå på bio om man har ett giltligt CSNkort. Vilket jag har. Så jag och min kusin och hans tjej gick på bio och såg Edge of Darkness med Mel Gibson. SJUUUUKT JÄVLA BRAA!!
Orkar inte berätta så mycket om filmen nu, det får bli imorgon istället (:


Nattinatti.


XOXO

DAVID GUETTA

Den här låten påminner mig om världens bästa helg (läs den här helgen) som jag spenderade med min kusin <3
All the crazy shit I did tonight
Those would be the best memories
I just want to let it go for the night
That would be the best therapy for me

Det är omöjligt att INTE bli partysugen!!
XOXO

I HAVE F-I-N-A-L-L-Y FOUND IT

Ja, jag har fan ÄNTLIGEN hittat min volymprodukt och den är hur otroligt sjukt bra som helst. Ni får ursäkta ordföljden, men jag är så PIP glad att jag äntligen har hittat den här produkten!



Om ni tittar på bilden så ser ni förhoppningsvis att mitt hår är ganska långt (bilden togs i somras i think så det är lite längre nu.) Jag har ganska långt hår. 
Förutom att det är långt så är det sjukt tjockt och förutom att det är långt och sjukt tjockt så är det otroligt tungt.
Därför har jag väldigt svårt att kunna få volym just vid hårbottnen där det ligger helt platt. Jag har provat allt från tuppering till volymspray och jag trodde att jag hade hittat en jättebra volymspray.
Kommer ni ihåg att jag köpte Bobby's hårspray för ca en månad sedan?
Den var inte alls så bra som jag trodde. Den gav riktigt bra stagda men inte så mycket volym till mitt besvärliga hår. Hade jag haft tunnare hade den varit perfekt.

Men jag var ju nere hos min kusin nu i helgen och hon har uppklippt och skitsnyggt hår. Men just för att få den där volymen vid hårbotten så använder hon Schwarzkopf Osis+ Dust It Mattifying Powder (se bild).

Det är alltså puder som man duttar i antingen handflatan eller direkt i hårbotten och gnugga in det för bästa resultat. Det blir precis som om håret är tuperat och det håller verkligen otroligt länge! Från det att jag hade i det i håret tills det att jag gick och la mig höll det perfekt, i ca tolv timmar och det sattes verkligen på prov den kvällen kan jag säga!

I love it!
Tror inte att jag tänker köpa någon annan produkt till mitt hår för det här är verkligen PERFEKT!! Och jag rekomenderar det verkligen!

XOXO

RELAXLOV

Måndag idag, känns ärligt som om det är lördag eller söndag i och med att jag är ledig. Sportlov kallas det! Härligt värre.
Precis som rubriken lyder ska jag inte sporta speciellt mycket den här veckan. Men träning bli det.
Måndag: Fixa m&ps dator.
Tisdag: Klippa mig, städa hos mormor.
Onsdag: B kanske kommer upp :D på kvällen blir det innebandy med L.
Torsdag: Städa hemma, träna
Fredag: träna.
Lördag: jadu.
Söndag: Träna



XOXO

MMM... MARABOU

Ja, det är verkligen Mmm.. Marabou. Nu sitter jag och mumsar på världens godaste (läs onyttigaste) choklad.
Det är inte helt fel alltså!
XOXO

LÖRDAG, 13 FEBRUARI

Äntligen helg och äntligen lov!!
Jag sitter nu på tåget påväg ner till min kusin och ska vara framme hos dem strax efter halv två, om ganska exakt en timme så jag har lite tid att slå ihjäl. Sist och åkte ner till dem hade jag inte med mig datorn (vilket jag har nu) och det var en sjukt långsam resa, även om den bara är på knappt 90 minuter. Men eftersom att jag blir så sjuukt uttråkad så kände det som om det tog jättelång tid. Så nu tog jag med mig datorn och tänkte att jag skulle hinna blogga lite, tyvärr har jag SÄMST batteritid på min laptop och det finns inga uttag på tåget (varför finns det inte det???) det finns dock i förstaklass men det åker inte jag idag.
Anyway.
Igår var L hos mig och fick mig på andra tankar. Vi bakade kladdkaka och hade det jättetrevligt. Så trevligt att hon inte gick förän 02.30. hoppas bara att hon inte somnade på vägen!!

Kommer nog inte att blogga mer under dagen, kanske mobilbloggar ikväll eller ngt.
Annars får ni ha en jättetrevlig lördag (:
XOXO

R.I.P ALEXANDER McQUEEN

Modeskaparen Alexander McQueen dog igår morse. Han tog livet av sig genom att hänga sig. Den senaste månaden ska han ha twittrat om hur psykiskt dåligt han har mått sedan han mamma dog förra veckan. Alexander McQueen blev 40 år.
Såhär står det på McQueens hemsida:
ON BEHALF OF LEE MCQUEEN'S FAMILY, ALEXANDER MCQUEEN TODAY ANNOUNCES THE TRAGIC NEWS THAT LEE MCQUEEN, THE FOUNDER AND DESIGNER OF THE ALEXANDER MCQUEEN BRAND HAS BEEN FOUND DEAD AT HIS HOME. AT THIS STAGE IT IS INAPPROPRIATE TO COMMENT ON THIS TRAGIC NEWS BEYOND SAYING THAT WE ARE DEVASTATED AND ARE SHARING A SENSE OF SHOCK AND GRIEF WITH LEE'S FAMILY.
LEE'S FAMILY HAS ASKED FOR PRIVACY IN ORDER TO COME TO TERMS WITH THIS TERRIBLE NEWS AND WE HOPE THE MEDIA WILL RESPECT THIS.
ON BEHALF OF LEE MCQUEEN'S FAMILY, ALEXANDER MCQUEEN TODAY ANNOUNCES THE TRAGIC NEWS THAT LEE MCQUEEN, THE FOUNDER AND DESIGNER OF THE ALEXANDER MCQUEEN BRAND HAS BEEN FOUND DEAD AT HIS HOME. AT THIS STAGE IT IS INAPPROPRIATE TO COMMENT ON THIS TRAGIC NEWS BEYOND SAYING THAT WE ARE DEVASTATED AND ARE SHARING A SENSE OF SHOCK AND GRIEF WITH LEE'S FAMILY.
LEE'S FAMILY HAS ASKED FOR PRIVACY IN ORDER TO COME TO TERMS WITH THIS TERRIBLE NEWS AND WE HOPE THE MEDIA WILL RESPECT THIS.
Ett av McQueens verk.

XOXO

NY DESIGN

Min kära barndomskompis J håller på, just nu med att fixa en ny header till le blogg.
Det var även hon som gjorde min nuvarande. Visst är den jättefin!
Men nu känner jag för lite nytt och den här kommer att bli helt fab!
Den kommer upp antingen imorgon eller på fredag. Kanske nästa helg om hon inte hinner bli klar med den innan hon åker iväg och åker skidor (EN TILL SOM ÅKER IVÄG!!)
Exided??

Nu är det nattinatti.

XOXO

ONSDAG, 10 FEBRUARI

Dagen började sjuukt bra för mig. Shopping innan skolan, hur många hinner med det??
Blev iallafall ett solpuder från IsaDora och ett par träningsbyxor som är helt underbara. Bild imorgon.

Tränade Body Step med C idag. Härligt värre efteråt, träningsvärk imorgon? Maybe.

Nu börjar Real Housewifes of New Jersey och jag är bänkad framför tv:n!!
Imorgon blir det ÄNNU mer shopping, kanske en väska får följa med hem. Who knoows?
Får väl trösta mig med det när folk åker utomlands en efter en.. Imorgon är det en TREDJE person som åker utomlands.. Fy. Varför kan ingen ta med mig :(

XOXO

HM THE GARDEN COLLECTION (tisdag)

Eftersom att blogg.se inte ville samarbeta med mig igårkväll så får jag lägga upp det här inlägget idag.
Jag är helt förälskad i H&Ms nya kollektion! Jag och J ska köa och köpa med oss en del kan jag säga. Helt underbart fina kläder, med perfekta basplagg och sånt som jag bara ÄLSKAR!!
Love love LOVE
XOXO

TISDAG, 9 FEBRUARI

Tisdag idag och endast 3 dagar kvar tills det är lov!
Men för vissa börjar lovet liiiite lite tidigare än oss andra. Sandra åker till Egypten imorn och ska vara borta i TVÅ veckor! Usch, skulle fan ge vad fan som helst för att komma till solen!


JATACK till en resa till Saint Barth's i Karibien!

XOXO

VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 6 nu och med måndagen halvt avklarad så är det endast 4 skoldagar kvar till lovet! Dock tre prov den här veckan, så byebye my social life and hello homework... Känns sådär alltså.

·Träning; Min kära vän C lurade i mig ett gymkort så jag tränar ca 3-4 gånger i veckan. Måste säga att det var en jävligt bra idé av henne att lura i mig det. Träning ikväll! om jag hinner!! Sedan är det träning onsdag och fredag, GRYMT!

·Vägen mot körkortet; Ja, det har ju inte blivit så överdrivet mycket körande de senaste månaderna då pappa inte låter mig köra hans bil i det här vädret. Jag förstår honom visserligen, men jag vill lära mig att köra i halt väglag, så om det inte är någon som har lust att låna ut sin bil till mig så får jag väl bli skjutsad under vinterhalvåret?

XOXO

MÅNDAG, 8 FEBRUARI

Tänkte skriva måndagsångest, men när jag skrev 8 februari så kom jag på att det är endast TRE månader kvar tills jag fyller 18!!!! Så jäävla fräckt!

Men istället för att kunna se fram emot det så har jag plugg, ett stort prov i naturkunskap i eftermiddag som kommer att gå åt helvete. Varför?
1, jag suger på naturkunskap. Det är det värsta ämnet som finns.
2. jag fattar ingenting, varför? för att jag inte bryr mig, varför? för att jag suger på naturkunskap.

Det ska visserligen bli jätteskönt att äntligen bli av med det, men nu har jag ångest. så det får bli en underrubrik här: MÅNDAGSÅNGEST. Även om jag har massor att se fram emot. Speciellt helgen!

Annars då? Det är bra med mig, ingen träningsvärk efter träningen igår! Wohow.
Men dagen kommer att bli sjuukt stressig.
•Prov 16.00 och kommer sitta minst en timme med det..
•Träna 18.45 (mellan provet och träningen ska jag hinna hem, äta och byta om...)
•Plugga. Kommer hem vid 20 tiden ikväll, då är det dusch som gäller och plugg fram tills att jag ska sova.

TUR är att jag faktiskt har sovmorgon imorgon så jag börjar inte förän 11.50. GÖTT.

Nej, nu ropar ekosystemet och kärnkraftverken och vattnets kretslopp på mig. usch.

TTYL!

XOXO

SÖNDAGSÅNGEST

Söndag idag och FEM skoldagar innan lovet börjar. Sportlovet är otroligt efterlängtat och det ska vi börja med att spendera helgen hos min kusin som är så jävla bäst! Ser verkligen fram emot det!!
Men innan dess har vi söndagskvällen och vecka 6 framför oss...
Om ca 40 minuter ska jag träna, ska dock åka snart och betala mitt gymkort.
Ikväll blir det plugg och sedan godnatt.
Kanske hinner slänga in ett inlägg till.
MÅSTE byta om nu, annars blir jag alldeles för sen!

XOXO

SPIDERMAN gillar...

7c9eb98becc2c8dc08a3d08b691b8daf.png

Kolla varifrån!

SPIDERMAN gillar vi :)


ÄLSKLINGS OUTFIT...

3c909740a470253fd51a380b3117289d.png

Kolla varifrån!

ÄLSKLINGS OUTFIT jeansleggings och en stoor tröja. Perfa! Goodnight my angels. XOXO


TILL ANNA

Du som heter Anna och skrev en kommentar i inlägget i torsdags, kan jag bara meddela att jag kommer att ta upp det "ämnet" i veckan, så håll ut tills dess :)
XOXO

Precis såhär...

0-1aacd1d9970c2f6e09bb398f187f9e1c.png

Kolla varifrån!

Precis såhär seg känner jag mig nu. En trevlig lördagkväll?


LÖRDAG, 6 FEBRUARI

Lördag.
Finally.
Men vad gör man? Ingenting, ska väl börja lägga över bilderna från igår, då tjejerna va här, på datorn, på facebook. Men jag hittar inte den jobbiga sladden.
Och egentligen har jag ingen lust att göra nååågonting, men jag har heller ingen lust att bara sitta här och mossa. Som TUR är så har jag redan planerat nästa helg, och den ska jag spendera med min söta kusin!
Nej, jag får väl fortsätta leta..
Ha en bra lördag.
XOXO

NEJ NEJ...

0-518b53298bdaec9947931444ee240add.png

Kolla varifrån!

NEJ NEJ NEJ! Brad ligger i skilsmässa, vänta på honom istället för att slå dig ner med andrahandsvalet!


TORSDAG, 4 FEBRUARI

Anledningen till att jag inte har bloggat på de senaste dagarna är för att det är så extemt mycket drama just nu. När det har lugnat ner sig lite och jag har landat så kommer jag att blogga igen.

Vill tacka mina fina vänner för att ni finns hos mig just nu <3 ni betyder mest! 


Grattis till Kenza som tog hem Aftonbladets stora bloggpris, till Jackie och Patrik som tog hem hela Paradise Hotel mitt framför näsan på Kristoffer och Erika (Erika förtjänade verkligen inte att vinna då hon glidit med på en jävla räkmacka!)


Mobilblogga är jag väl ganska bra på? Även om det är helt meningslösa inlägg.. Whatever.

Vi hörs!

XOXO


Jaha, då...

0b80e72fa1270ec1e029a5fdfa52498c.png

Kolla varifrån!

Jaha, då vart man tydligen till salu.


Vill inte...

5547ac37dd08a85aef67cfceae9ee5c9.png

Kolla varifrån!

Vill inte ha mer snö!


VEM VINNER...

63f1252294ee19af82bb759c319d7a47.png

Kolla varifrån!

VEM VINNER PARADISE HOTEL


DÅ VAR DET FEBRUARI

Ja, februari.. Alla hjärtans dag, sportlov och snön kanske börjar försvinna?? Okej, det där sista kan jag väl kanske stryka eftersom att det kom typ 2 dm snö inatt...... Jag vill fan ha sommar nuuu!!! Antingen i Sverige eller en utomlandsresa??? Nej, utomlands blir det nog inte än på ett halvår, tyvärr.
Måndag idag och jag sov inte gott inatt, somnade med huvudvärk och vaknade ca varannan timme. Seegt. Annars slutade söndagen väldigt bra :)
Det är träningsdags idag igen! Spinning står på schemat och jag kommer förmodligen inte upp ur sängen imorn, pappa får väl dra upp mig eller ngt..
Sen gympa imorgon, sen träning igen på onsdag. Undrar hur helgen ser ut, haha.
vi hörs senare.
XOXO

RSS 2.0