Söndag, 31 Augusti

Hej alla!
Jag känner att jag börjar bli lite sjuk..
Härlig dag idag, har varit ute vid havet och scktekt. det blev lite kallt så vi (jag, mamma, pappa, siw och calle) gick ut till amundön. Det är riktigt härligt där ute. Sen började vi snacka om Doris, min kusin och hans ex förra hund som de blev tvugna att sälja när de flyttade isär. Jävlar vad jag saknar den hunden!
Det var ganska synd att vi inte hade med oss kameran för att det hade kunnat blivit riktigt riktigt bra bilder. Men dum som man är så har man ju inte med den..
Nu ska jag tanka min dator med mina bilder och min musik från den gamla datorn. Är det någon som har bra musik och vill dela med sig av den så kan ni väl skicka dem till mig på msn :) lägg dem bara i delade mappar :)
Imorn är det skola igen, ska träffa Daniel :D
Ha det bra,
Kram Elin


Lördag, 30 Augusti

Hej Alla!
Soft dag idag, köpt bärbar dator. Underbar, älskar den!! Sen bar det ut till havet och låg där och schtekte hela dagen typ. Sen vare hem och hålla på med datorn!!!!!!!
Skolveckan har varit asbra. Två lektioner i måndags, 4 i tisdags, 3 i onsdags, 4 i torsdags och 3 igår. Det är chill lektioner asså. Tisdagarna är segast + att de är längst.
Det finns nada att göra i helgen. Claudia är i skövde och Linda är typ upptagen hela helgen. Ngn som har lust att ses får ju gärna höra av sig :)

Btw, jag saknar Daniel och Matilda. Jag har inte sett dem på ett tag nu. Sen saknar jag mitt och Daniels prat. Jag har inte snackat med honom sen NRJ och det var inte speciellt mkt vi sågs. Sen saknar jag Rasmus och alla. Skit.
Aja, snälla hör av er :)
Ha det bra,
Kram Elin

Måndag, 25 Augusti

Hej alla!
Det var längesedan nu, sorry. Men det har hänt en del och sedan har jag inte orkat skriva..
I torsdags började skolan!! Wihow,
snacka om att jag var nervös!! Men redan under första dagen så fick jag fin kontakt med alla tjejerna i klassen (H1A) och vi har de skönaste lärarna. Under första dagen var det massor med information och papper som man fick. senare fick vi träffa vårat elevråd. JÄVLAR VA BALLA MÄNNISKOR!! Vi har även ett antal elevföreningar på skolan och man blev lite sugen på att joina asså ;). Träning efter det, springa 5 kilometer. Jävlar vad jobbigt, men det gick! Bra Elin (Y)
Nästa dag var det rundvandring och våran "guide" hette Kaj. Han var en rolig prick!
Denna dag började även Andrei i min klass. trevligt.
Senare samma dag när skolan var slut åkte jag hem och träffade mamma, sen åkte jag in till stan igen och käkade middag med Claudia som slutade klockan 5. Efter att vi hade ätit åkte vi en FULLPROPPAD spårvagn till korsvägen för att träffa Stephanie och sedan in till Liseberg och NRJ. Där inne träffade vi Malin och Malin :) Sen försökte Matilda få kontakt med mig och det var inte det lättaste. Men tillslut när allt var över fattade vi att hon och Daniel stod utanför Liseberg, vi stannade och snackade med dem ett tag innan de var tvugna att åka hem :( Men det blev en rolig pratstund med lite roliga kort :D
I lördags kom Siw & Calle, my beloved godparents hit på en kräftskiva. Jävlar vad kul vi hade! Sent blev det och söndagen blev seeg. Ut till havet, till media markt, köpa 9:de säsången av vänner, kolla på dator, hem, laga mat, äta, glo vänner och sova.
Idag, måndag blev det skola igen. Jag älskar min skola :) Träning igen, 5 km (Y), jobbigt och min mage gör ont :/
Adam börjar på min skola imorn. Det är en soft dag.
Ha det bra,
Kram Elin

Lördag, 16 Augusti

Hej alla!
Kalaset kom och det gick. Imorn är det sista dagen.. Men man kan nog inte kalla det för ett kalas, eller de äldre och de små barnen kan ju lätt kalla det för ett kalas. De har ju hur mycket aktiviteter som helst. Men för oss ungdomar mellan 11-17 år som inte kommer in på krogen eller om man är för stor för alla barnaktiviteter. Jag menar, bara för några år sedan när jag och Linda var inne på kalaset, vid heden fanns det massor att göra för alla ungdomar, som att skjuta paintball, "välta" med en bil, m.m. Men som igår, när jag och Stephanie var inne stod det massa pensionärer som sjöng och spelade på avenyn. Visst, Takida hade varit där dagen innan och det var ett jävla röj. Men allting är för alla under 11 och över 17. När det väl kommer en artist, som Lazee som spelade igårkväll/natt sätter de upp skittider. 
Jag gick in och kollade på hemsidan om det var några band som skulle spela. Och det var det! På casino cosmopol! Där kommer ju inte vi in! Hur kul är det på en skala?
Snälla, gör något åt detta Kluturkalas, det var mycket bättre med det gamla Göteborgskalaset.
Aja, trotts allt detta dåliga ska jag dit imorn i alla fall med Linda. Vi ska ha kul, eller a, försöka :)
Ha det bra,
Kram Elin

Fredag, 15 Augusti

Hej alla!
Gbgkalaset idag! Ngra som ska med in? Hör av er isf.
Träningen började i måndags. HÄRLIGT! Fast min kondition ligger ju knappast på topp. Det är bara att jobba upp!!
Jag var med Linda i onsdags, har verkligen saknat den tjejen asså! Vi hade skitmysigt, bakade kladdmuffins. Skitgoda, fast smeten var 100 gånger godare!

d finns inget att säga.

Ha det bra,
Kram Elin

Tisdag, 12 Augusti

Hej alla!
Helgen har varit seg, gårdagen var hektisk!
Danni ringde mig typ 9,50. jag som faktist var vaken lät precis som om jag hade vaknat. Vi kunde inte bestämma var och när vi skulle träffas utan det fick bli msn ist. Konstigt nog ^^. Det som bestämdes dock var att vi skulle ses på centralen vid halvtolvtiden. snabb som man är kommer man faktist med den bussen man ska åka med och få med sig oliver till stan. inte ofta det händer ska jag säga :).
Vi satt säkert och väntade på Danni och hans kompis Niklas AKA tische i ca 15-20 minuter. Äntligen kom de och vi kunde ta nästa buss till la.
Eftersom att ingen av oss hade ätit frukost innan så blev det det första att göra när vi kom hem till mig. Ingen vanlig frukost dock: Baconlindade korvbröd med smält ost och FETA wienerkorvar till. Nog något av det godaste jag har ätit till frukost (om man inte räknar med frukostarna på Gran Canaria). Efter VÄLDIGT mycket skratt var det dags att ha ihjäl alla äckliga getingar. Jag hade dock ingen aning att en elektrisk flugsmälla kan roa 3 killar så mycket som den gjorde igår xD
tack för en rolig dag.
Daniel, du är en av mina närmaste vänner. Tack för att jag har fått lärt känna dig :)
Imorn ska jag vara med Linda, för första gången på skitlänge :D
Ha det bra,
Kram Elin


Fredag, 8 Augusti

Hej alla!
Det finns inte mkt att säga förutom att det är en JÄVLIGT ÄCKLIGT TRÅKIG fredag. Jag är övertrött.. har sovit ca 8 timmar på 2 dygn. SEGT!!
Två jävligt bra saker den här helgen:
JAG FÅR TRÄFFA MINNA IMORN för första gången sen 11 juni!
På söndag kommer Danni (KANSKE) hoppas fan att han kommer, annars slänger jag ut hans glasxD Hahah, nä men han får fan komma på söndag så det blir lite roligt här i la.
Dumma Rasmus och dumma Oliver som bara lämnar mig. ska slå er:):)

Du kan bara dra, säg till ist om du inte vill vara med mig så slipper ngn bli sårad..

Ha det bra, fast ni kommer ju knappast ha en lika bra helg som jag :D
Kram Elin

Onsdag, 6 Augusti

Hej alla!
Det var snabba ryck idag!
In till stan och träffa Stephanie, köpa present till Danni, köpa spegel och fm till mig, käka, och sen tillbaka till landvetter inom loppet om tre timmar. Efter mktmktmktmkt prat och skratt på Cosmos Café blev det snabba ryck till bussen, men det var 8 minuter kvar till den skulle gå och eftersom jag på något sätt hade fått Stephanies lasange på mina vita leggings fick vi springa in på H&M och köpa nya! Lyckligtvis hann vi faktist till bussen.
Väl hemma i Landvetter Centrum såg vi att Danni hade kommit och stod utanför Romas med Simon och Henke. Vi satt och snacka en stund. Sen gick jag och Stephanie hem till mig och jag fick byta om. Sen gick vi ut och hade systemkameran med oss. Vi tog en jävla massa bilder innan Danni och Oliver kom ner till oss. Sen kom de ner och det blev en lång stund med prat och paketöppning :)
Sen var det dags för Danni att åka hem. Han sa att han skulle komma dagen efter, men nej. Det gjorde han inte.
Det var en riktigt rolig dag :)
Ha det bra
Kram Elin


Onsdag, 6 Augusti

Hej alla!
Glömde säga att Louise, min blivande svägerska ^^ fyllde 16 igår!! Grattiis i efterskott!
Sen fyller Ida 16 idag! Grattiiis!
Sen fyller Sara år imorn. haha, det är många födelsedagar på en gång.

Ännu än gång. VAD FAN SYSSLAR JAG MED!??!!??!?!?!!?!

Ska till stan nu. bye.
Kram Elin

Tisdag, 5 Augusti

Vad håller jag på med?
Den frågan har jag ställt mig säkert hundra gånger idag.. Det är inte likt mig det jag håller på med. Men vad ska jag göra?! Är det någon som kan ge mig svar på mina frågor?

Min låtsasfarfar fyller år idag. Hur gammal människan blir har jag ingen aning om. Men dit ska vi iaf sen, jag mamma och pappa. Sen blir det middag hos Oves. Något positivt iaf.
Var hemma hos Rasmus igår. Skulle egentligen suttit hemma, var hur trött som helst, sen kom Rasmus och Oliver och kidnappa mig, haha. Väl uppe hos Rasmus kom marcus och de började spela Guitarr Hero. När marcus började spela One med Metallica, somnade jag rikigt gott i Rasmus säng. De, som tur var, lät mig sova tills vi skulle till Oliver och bränna film. Jag gick med ner och sen drog jag hem och kolla på sex and the city. Sen kunde jag inte sova. Tanken: Vad håller jag egentligen på med? Gick runt och runt i huvudet tills jag äntligen somnade och vaknade 12 timmar senare.
Fattar du inte att vi har riktigt kul ihop?
Whatever, du lever ditt liv och så lever jag mitt s.k liv.. (Y)
Btw, Danni kommer om två dagar...

Ha det bra
Kram Elin


Måndag, 4 Augusti

Regn, regn, regn, regn. Det har seriöst regnat KONSTANT helahela dagen! Sen blåser det sönder, så man undrar ju hur länge huset står kvar..
Dag två, sanning och konsekvens med Danni, haha. fick reda på det ena och det andra. Fattar inte hur kul man kan ha med den killen!
Det är en jävligt seg dag, har inte gjort någonting typ, suttit framför dumburk1&2 sen målat lite på huset jag försöker designa, inte det lättaste.. Sen vet man ju aldrig om det blir ngt hus att bo i utan bara en massa teckningar som ligger och skräpar. Hoppas inte.
På tordag kommer Danni, WÄÄÄÄJ :D
Fortsätter det att regna såhär slår jag ner ngn, eller så ber jag ngn annan göra det åt mig.
Ha det så bra i sommarregnet!
Kram Elin
PS. shiiiiiiit, bara 17 dagar kvar till skolan börjar :OOOOOOO DS.

Söndag, 3 Augusti

Seeeg dag och en jävligt seg natt. Sovit 4 timmar, MAX..
Följde med mamma och pappa ut till sisjön och kolla på dator, hitta ingen speciell så nu sitter man här och letar efter en bra, med billig dator. Jag lovar, det är INTE det lättaste! Sen tar det dubbelt så lång tid att leta eftersom datorn jag har nu, stänger av sig pga ngt dumt fel som gömmer sig någonstans. Hata.

Hade kul med Danni igår, spelade Sanning & Konsekvens på msn. Visste inte ens att man kunde göra det. Haha, men jävlar vad kul det var.
Sen har ju Niklas pappa hjärnblödning och ligger på sjukhuset :( inte kul..
Idag kommer Oliver hem :D, det har varit liite segt utan han.
OCH PÅ TORSDAG KOMMER DANNI :D WÄÄJ, haha.

Jag ska ha ny kappa.
Skönheten kommer ifrån H&M.
Ha det bra
Kram Elin

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla!
Detta är vad ni kommer att läsa om när ni läser min blogg;
*Mig och mina närmaste vänner, vilka som är mina närmaste och vad vi hittar på för skoj.
*Min skolgång, jag börjar gymnasiet nu i höst och allting är jättenervöst, redan nu!
*Innebandyn. Jag spelar innebandy sedan jag var 9 år och har nyligen bytt lag till Landvetter Wings IBK. En spännande nystart för mig och mitt underbara lag.
Luta er tillbaka och välkomna in i min värld.
Ha det så bra!
Kram Elin

RSS 2.0