Godmorgon bloggen! Idag är jag som sagt p...

Godmorgon bloggen! Idag är jag som sagt på Tingsrätten för att genomföra en fältuppgift i Rättskunskapen. Riktigt spännande är det och jag kommer att skriva ett längre inlägg senare ikväll. Hörs senare! PUSS


TINGSRÄTTEN

Okej, det är nog dags att gå och lägga sig nu.. Klockan ringer klockan 07.00 imorgon då jag ska vara på plats på nya Tingsrätten vid polishuset i bästa Göteborg klockan 9.00.
Efter besöket där drar jag och flickorna bus hem till moi och har en trevlig dag tillsammans med en del skratt förhoppningsvis! Och under den sena eftermiddagen sticker jag ner till bff för ännu mer bus! Det ser ju absolut ut som att det kommer att bli en bra torsdag!



Nattinatti♥

DAGENS OUTFIT



Jeans Tiger
Svart tröja Lyle&Scott
Skor Caterpillar
Halsduk Åhlens
Solglasögon Prestige
+ Skinnjacka Rock n' Blue

ONSDAG, 29 SEPTEMBER

Hej!
Vilket otroligt väder vi har idag, älskar't! Även om det är typ minusgrader.. Jag var iallafall iväg och fick mitt prov gjort, knappt, men nu är det avklarat och det kändes bra!

Nu är middagen uppäten, inte mycket att äta tack vare att jag knappt kan svälja.. Men glass går bra att äta, så jag får ju leva på det. Men det ska jag ju inte klaga över ;)

Resten av kvällen blir en slappiskväll med en go film och tagg inför morgondagen om inte febern sätter igång ordentligt ikväll!, för då kommer tjejerna hit och får lite jobb gjort :)

TTYL!


Snart iväg för att göra ett viktigt prov i...

img_0270 (MMS)

Snart iväg för att göra ett viktigt prov i skolan, helst hade jag stannat hemma för att koncentrera mig på att bli frisk.. Men vi kör på varmaste tröjan i världen, catepillar, halsduk och solglasögon. Skriver ett ordentligt inlägg när jag kommer hem. PUSS


Godkväll:) idag mår jag inte bra, halson...

Godkväll:) idag mår jag inte bra, halsont och frossa och värk i kroppen. Det verkar som om det är min tur att bli sjuk nu.. Riktigt tråkigt, men tur att det är den här veckan, då jag inte missar något i skolan. Nu är det sovdags och hopp om att jag mår bättre imorgon! PUSS


Kick off på Svenska Mässan!

img_0266 (MMS)

Kick off på Svenska Mässan!


VECKOPLANERING

MÅNDAG: Skola.

TISDSAG: Kick-off på Svenska Mässan, plugg.

ONSDAG: Uf-jobb + studentmöte

TORSDAG: Tingsrätten 9.00, uf-jobb och träffa bästa vän

FREDAG: Uf-jobb hos Sandra

LÖRDAG: Party

SÖNDAG: leeedig

En ganska mycket jobb under denna "lediga" veckan. Men kul ska det bli!


HENRI LLOYD

Ja, jag kom ju hem med världens NK-påse förut och i den låg en Henri Lloyd Canvas Bag M Navy och vet ni vad? I LOVE IT!!

Miiiine

MÅNDAG, 27 SEPTEMBER

Måndaag och oj vad den började illa. Första lektionen var ju helt katastrofal. Herregud.. Ja jag räknar dagarna till studenten!!
Sen var jag ju förbi på NK och köpte med mig en grej hem. En sak som jag har suktat efter ett tag nu, är äntligen min!
Ska visa sen!

Det blev hem och laga middag och sedan ut på en liten promenad. Så det var typ det jobbiga den här veckan, haha. Visar mion vecka snart i Veckoplaneringen :)

PUSS

Hihi :)

img_0261 (MMS)

Hihi :)


Godmorgon för er och god förmiddag för ...

Godmorgon för er och god förmiddag för mig som har varit uppe i sex timmar redan! Det är nämligen jobbsöndag idag och det har gått förvånansvärt bra idag, kul!! Nu blir det lite vila innan jag ska ner och jobba igen. Hörs sen! PUSS


Filmen Valentines Day och kladdkaka och gl...

img_0256 (MMS)

Filmen Valentines Day och kladdkaka och glass och cola med bästaste vän gör lördagen till den bästa!!


RIHANNA

En stor favorit i min ippon är Rihannas nya ONLY GIRL. BÄST!


FREDAGSNATTEN

Vilken kväll, VILKEN JÄVLA KVÄLL!

Min fina vän Henke blev äntligen 18 år och det skulle inget annat än firas! Vi träffades i stan runt halv elva tiden för en lång natt på Deep som ligger mitt på Avenyn i vårt älskade Göteborg.
Kvällen var awesome om man bortser från hur extremt dyrt det var på Deep. Det var även ganska litet, trodde faktiskt att det skulle vara större. En vimmelbild kommer upp senare när den har lagts upp på nattstad.

Nu och sedan några timmar tillbaka har jag suttit och pluggat religion. En del börjar faktiskt fastna nu och man börjar förstå lite vad som faktiskt menas. Och tack och lov för det!! Annars hade det varit riktigt illa då vi ska ha prov på detta på måndag. Sen, från tisdag till fredag är jag i princip ledig! Jag ska tillbringa lite utanför-skolan-tid med mina klasskompisar. Och det behövs! Vi behöver "förnya" vår vänskap lite nu när företaget har dragit igång och jag tror att det kommer att bli tre toppendagar!!
Men jag lägger upp en veckoplanering imorgon så får ni se hur min vecka ser ut:) För på lördag (om en vecka) hoppas jag att jag komme ner till Borås och Åhaga ;)

Vi hörs senare.

PUSS

SISTA LEKTIONEN

Tjo änna!!
Sista lektionen nu och slutar om en timme, ZzZz...

Jag kan säga att jag är redigt trött nu och det kommer att bli en hyffsat lång kväll. Det vill jag lova. Om en timme kommer bästa Linda till mig och då blir det ordentligt med tagg!!

Vi ses i dimman!

PUSS

FREDAG, 24 SEPTEMBER

Klockan slog åtta för tolv minuter sedan och jag sitter i skolan på nätkunskapslektionen. En lång dag blir det idag, skola från åtta till tjugo i fyra. Bläää.

Jag har ju råkat på världens hosta och halsont också.. SÅ typiskt! Nästa vecka får jag inte vara sjuk, absolut inte!
En outfit kommer upp, nu med en gång och jag ser ut såhär idag:


I princip ser jag ut såhär, om man byter ut färgen på skorna;) ni ska få se :)

 

Ha en fin dag så hörs vi! :)

 

PUSS


TORSDAG, 23 SEPTEMBER

Hej alla!

Idag har det varit en lång dag och mycket att göra! Skolan, en lektion.. SÅ ovärt och sedan vidare till Mölnlycke för ett möte. Därefter träffade jag min fina Nathalie och skaffade mig ÄNTLIGEN min röda halsduk som jag har letat sönder efter! Nu är den min och jag kommer att bo i den!!

Btw, vad är det för fel med FB? Otroligt irriterande!!

Nu har jag suttit och pluggat på mitt religionprov som är inplanerat på måndag. Bläää. Så nu ska jag bara packa ner lite idrottskläder och lägga fram lite kläder till imorgon och sedan sova sött så att jag orkar med HELA morgondagen som kommer att bli grym!!

Bättre uppdatering imorgon, under hela dygnet! Promise:)

Sov gott♥

En av de bästa åker till Kreta idag och är...

En av de bästa åker till Kreta idag och är borta en vecka. Var det någon som nämnde avundsjuka?


Godmorgon!! Gårdagen var allt annat än l...

Godmorgon!! Gårdagen var allt annat än lugn. Det var skola, hem och äta och sedan var kvällen full av uppdrag. Nu sitter jag på bussen till skolan för en lektion, ovärt, och sedan blir det att göra ytterligare ett uppdrag.. Vi hörs under dagen! PUSS


NR. 135

Efter att ha fått storfrämmat så var det dags att måla naglarna, det blev Depends nr 135, en hallon/persiko-rosa. Riktigt nice när man inte har lust med mörka naglar riktigt än.


Dålig bild. Och naglarna ser bättre ut IRL, thank GOD!

PUSS

PLUGGTISDAG

Engelskaprov imorgon, religionprov på måndag, inlämningsuppgift i svenskan och en helomvändning i företaget.
Så det är en del att göra nu vill jag lova.
Det har blivit lite religion som jag fortfarande inte fattar ett skit av och engelska.

Nu ska jag ta och måla mina naglar i någon fin färg och sedan bara ligga och slappa tills tröttheten slår ner en. OCH planera inför fredagen. Vilket inte kommer att gå överhuvudtaget:(


Skit.

TISDAG, 21 SEPTEMBER

Godmorgon!

Jag har nyss duschat och ska snart bege mig till skolan. Lång dag idag, men efter det ska jag ge mig ut på en häärlig powerwalk. japp, nu börjar vi lite smått med "dieten". lite protein här, lite protein där. Bra skit.

Hoppas att ni får en härlig dag så hörs vi under dagen!


PUSS!

ÄTIT FÖR HELA MÅNADEN

Jag har hittat henne. Jag har hittat världens gymaste kock på pannkakor! Det är min bästa vän som har titeln. Så nu har jag proppat i mig mat för resten av månaden, jag skojar inte. Fyfan vad mätt jag är. Det blir diet snart. Oja. Börjar nog imorgon tror jag!! Allvarligt.

Upp 7.30 imorgon och göra sig iordning för skolfotot (läs panik). Vad ska jag ha på mig???? Men så får jag ett sms av en tjej i min klass och skriver att vi ska göra skogsdjur som spex imorgon. Yeah right. Känner jag min klass rätt så kommer det att komma max två med sådana outfits. Kul att man kommer på det klockan 23 kvällen före..

Nej, jag får se till att komma fram till vad jag ska ha på mig imorgon.. Sen är det dags att sova. Det har ju inte blivit överdrivet mycket sömn den här helgen alltså!!

Godnatt!

OFF TO BFF AND PAN FKING CAKES

Japp, om en liten stund ska jag ner till bästa vän och vara tjocka, ledsna och glada i detta otroligt deppiga septemberregn. En kväll med crépes och Nutella är inget man ska äta ofta, därför träffas vi denna ospeciella dag.

Så jag ska ha en trevlig måndagkväll och jag hoppas att ni får det med!




Hörs under kvällen!

PUSS ÄNNA!

CLFD

Jag är såååhäääär nära (visar mellan tummen och pekfingret och avståndet är kortare än en cm!) att klicka hem världens snyggaste tröja från Classifield by Isabella Löwengrip.


Så snygg!!

Nu blir det matlagning.

XO


MÅNDAG, 20 SEPTEMBER

Måndag och ny vecka!
Regnig måndag kanske man kan säga. Blä, jag vill ha sommar och sol året om. Det kan regna på nätterna.
Anyway.
Det var skola idag, kort dag visserligen och jag längtar till nästa vecka. Då har vi EN dag i skolan, sen är det projektarbetardagar resten av veckan. GILLA!

Snart blir det att laga lite middag och sedan ner till bästa vän och käka crépes! LOVEEEEEEE!

SÖNDAG, 19 SEPTEMBER

VAL IDAG!
Och jag har varit och röstat. Jag måste erkänna att det var lite läskigt att rösta, varför vet jag inte, men läskigt var det. Sen sa mamma, din röst kan avgöra. Och det kändes ju lite roligare.
Jag tänker inte gå in på vad jag har röstat på idag, det märker ni nog imorgon!

Fredagkvällen var grym. Ja, det är allt jag har att säga. Den var grymt! Lördagkvällen likaså, först en awesome middag på Jenssens med Malin och Sofia, sedan ut och träffade härligt folk. Ännu en awesome kväll!

Nu blir det valvaka så länge jag orkar.

Natti.

PUSS

Hej bloggen! Vilken helg det har varit all...

Hej bloggen! Vilken helg det har varit alltså! I fredags var det Kapten Röd med underbara människor och igår var det födelsedagsfirande för Malin. En riktigt bra kväll. Nu är jag påväg i regnet för att göra ett litet ärende. Vi hörs senare. PUSS!


FREDAG, 17 SEPTEMBER

TJOO!

Fan att det regnar, men det är egentligen skit samma denna fredag. Ikväll är det Kapten Röd som intar Stora Scenen på Liseberg i vårt underbara Göteborg. Inget stort fan är jag, men jag ska dit med världens grymaste vänner och kvällen kommer att bli superlyckad!

Så nu är det lite käk som gäller, sen förkrök. GILLA!

Har ni en bättre fredagkväll än mig så är ni fan lyckade.

Ha det GRYMT!!

PUSS

FRILUFTSLIV ÄR INTE MITT LIV

Den fruktade dagen var kommen och den fruktade dagen var över. Min kropp lider av smärta och mitt sinne lider av utmattning.
Men en rolig dag har det varit! Haha, paddlingen i Delsjön var galen. Det var riktigt nära att jag plumsade i där ett tag tack vare vind och våg. Men jag var mer torr än vad vissa andra var, och tur var väl det!
Vandringen var sjukt seg, den var bara på 8 km, men när man nyss har ätit och ska bära på tunga väskor i överdrivna backar är det inte kul. (bilder kommer imorgon!) Frågan är ju om jag kommer att komma upp ur sängen imorgon?..

Nu är det iallafall snart middag och sen kommer jag att somna på soffan. Det är tvek om jag kommer att vara vaken efter nio idag alltså. My god.
Men imorgon är det en ny dag och det är fredag vilket gör det hela ännu bättre :) En lektion och sedan lunch med bästa vän.

Ha en trevlig torsdagkväll :)

PUSS


REGN REGN OCH ÄNNU MER REGN.

Japp, då har regnet kommit till Göteborg. Det har regnat i princip hela kvällen och det suger. Imorgon kommer det att bli ännu mer regn när vi ska padda och vandra. Dock har jag faktiskt INGET minne av att jag valde naturkunskap..
Men vi får ju som sagt göra dagen till den bästa. Lovar att det kommer att bli en jävla massa skratt från vårt håll! Det återstår att se.

Tänkte bjuda på en bild från Kreta när jag och Nathalie snorklar ;)


Älskade Kreta ♥

Nu ska jag somna till Kungarna Av Tylösand och längta lite mer till sommaren..

Vi hörs imorgon.

PUSS♥


Då; En glad Elin på förmiddagen. Nu; en l...

img_0198 (MMS)

Då; En glad Elin på förmiddagen. Nu; en ledsen Elin med huvudvärk på eftermiddagen. Sug.


ONSDAG, 15 SEPTEMBER

God morgon!!

Göteborg börjar med en solig dag, segt när man drog på sig sina Hunters för att det skulle bli ett riktigt skitväder. Där fick man för det. Första lektionen är snart avklarad och sedan väntar lunch. Ikväll blir det en härlig powerwalk och skriva klart mitt cv. Senare blir det till att ladda upp inför friluftsdagen som vi ska ha imorgon. Vi ska paddla och vandra runt delsjön, det ser jag verkligen fram emot! Not..

Menmen, vi får göra det bästa av saken. Det kommer många bilder under morgondagen iallfall, så räka med det!

 

Nu måste jag tillbaka till skolarbetet.

TTYL!


Innan jag somnar måste jag läsa igenom Rät...

img_0195 (MMS)

Innan jag somnar måste jag läsa igenom Rättskunskapen som vi har till imorgon. Oj vilken plugg-kväll det har blivit för min del. Sov gott!  PUSS


TRÖTT

Nej, nu slänger jag in handuken för ikväll. Så otroligt trött är jag. Vi hörs imorgon.



Godnatt.

SVEASVEA

Jao, det är snart dags för en ny vinterjacka! Jag har kollat lite olika och har hittat en baby från Svea. Eller ja, jag har lite svårt att bestämma mig för vilken av de två jag vill ha. Antingen den vanliga, långa modellen med päls eller en kort modell. Båda i marinblått. Jag har även hittat lite andra söta saker därifrån som jag gärna tar med mig hem.








love it.

MÅNDAGSKVÄLLEN

Debatten var rolig, det var en riktigt het debatt mellan högern och vänstern och ja, alliansen krossade de rödgröna. Det var riktigt kul att se. Men TYVÄRR, måste jag väl säga, så var inte SD med. Det hade varit otroligt intressant att höra vad de har att säga eftersom jag inte vet så speciellt mycket om deras politik.
Men det var iallafall en lärorik och intressant förmiddag.

Under eftermiddagn har vi jobbat stenhårt med företaget, och efter flera motgångar verkar det nu som om det kommer att gå bra! Och tack vare vår kära lärare som gav oss ett prov igår att öva på till imorgon så sitter jag nu och pluggar en hel drös med fruktansvärt onödiga glosor. Jag hade hellre jobbat med företaget, men nej. Inte det inte.

PUSS


Skoldebatt på en tisdagsförmiddag i ett re...

img_0187 (MMS)

Skoldebatt på en tisdagsförmiddag i ett regnigt Göteborg.


Efter en eftermiddag följt av plugg, äre...

Efter en eftermiddag följt av plugg, ärenden och underbar träning sitter jag nu i min grymma fåtölj och känner tröttheten komma. Vi hörs imorgon :) sov gott :) XOXO


MÅNDAG, 13 SEPTEMBER

Hej!

Jag tänkte summera min helg lite så att ni får en inblick i hur den har sett ut:)
I fredags gjorde jag ingenting, var hemma och hade egentid (läs elintid), jag satt och kollade på tv, åt gott och gjorde precis ingenting. Så otroligt skönt ibland! Men det blev en tidig kväll för min del för på lördagen skulle jag och min kära mamma in till city och do some shopping! Och ja, det blev inte så lite shopping. Det saknas ju visserligen några grejer, bl.a. en snygg jacka och lite väskor sådär ;) Men det blev en riktigt trevlig dag. På lördagskvällen var det även dags för bio. Jag och mina närmsta gick och såg I Rymden Finns Inga Känslor med Bill Skarsgård och den är så värd att se! Det var en sjukt rolig film vill jag lova! Efter filmen blev det inte mycket att göra för min del då det var jobb tidigt på söndagen. Och det är tur att jag har Mattias som jag jobbar med, han är riktigt rolig! Men när jobbet var avklarat för denna veckan så åkte jag och träffade min Malin, vi tog en låång fika på Tintin och hade en otroligt trevlig eftermiddag.

Japp, det var min helg det. Trevlig som satan och den gick alldeles för fort..

Idag är det ju måndag och det säger väl allt??...

Vi hörs senare.

PUSS

Jag har gjort för mycket sedan igår för...

Jag har gjort för mycket sedan igår för att det ska bli ett bra mobilinlägg. Imorgon blir det en bra uppdatering om hur bra min lördagkväll och söndag var. Nu halvligger jag i min goa fåtölj och kollar på tv och äter gårdagens godis ;) PUSS


On my way!

img_0179 (MMS)

On my way!


LÖRDAG = SHOPPING & BIO

HEJ!

Idag har det varit en bra dag vill jag lova :) Jag och min mamma var och shoppade idag och fick med oss en del hem. Så jag vill välkomna Ralph Lauren, Tiger, Catepillar och House of Saki hem till mig. Vi kommer att få så roligt tillsammans :)
Det var även nära på att Henri Lloyd fick följa med hem, men han och Rizzo får vänta lite.

Nu är jag iallfall hemma och håller på att fräscha upp mig inför kvällen då jag ska på bio med mina fina vänner. Bild kommer upp sen =)

Hoppas att ni har haft en bra lördag so far!

9/11

Innan jag börjar skriva vad jag har gjort idag så vill jag skänka en tanke till alla 9/11 offer och deras anhöriga, samt till Anna Lindhs familj.
Kärlek till er♥



XO

STUDENT 2011

TAGGA STUDENTEEEN!!
Oja, det är 263 dagar kvar till den stora dagen och snart är det dags att prova ut studentmössor och beställa flak. Det som är nytt för i år med våra studentmössor är att det sitter en liten kamera längst fram på mössan, så att man kan spela in 30 minuter av sin student. Så jävla ball!! Vissa har redan fått prova ut sina studentmössor och jag undrar när det blir vår tur. Snart hoppas jag!


Ska man satsa på en guldig mössa? Det hade ju vart awesome!!

NACHOS & DKNY

är nog det bästa som finns, älskar't.

Blä vad det är tråkigt med regn och blä vad tråkigt det är med mörka och korta dagar. När kommer sommaren tillbaka, för jag börjar änna längta!

Den senaste timmen har jag suttit och letat väska. Jag ska in till stan imorgon och se om jag kan hitta någon som passar mig i smaken. Jag är rätt kräsen när det gäller väskor och plånböcker. Men just nu är det Marc Jacobs eller DKNY som ligger överst på listan. Eller ja, egentligen ligger en Hermés Birkin överst på min lista. Men än har jag inte sjuttiosex tusen att lägga på en väska. Men det kommer, en dag! Så än så länge får jag nöja mig med en väska i den lägre prisklassen. Fast den är hög nog för mig just nu.


I brist på bilder som det har blivit den här veckan bjuder jag på en bild på snyggingarna Rabih och Eddie från NRJ!



Vad har ni för er ikväll?

FREDAG, 10 SEPTEMBER

Godmorgon!!


Idag är det höst, det är regn och temperaturen står på endast 13 grader. Även om det är efterlängtad fredag så känns det som om den här fredagen kommer att bli låång. Idag går jag från 8 till 15.40 och det är verkligen inte okej en fredag.

Igår var jag ute och sprang, så gott! Och det är mycket bättre att ha med sig någon att springa med, annars hade jag aldrig pallat. Att bara springa är redan så tråkigt.

XO


Tjoo! Vad hände med det fina vädret?? Im...

Tjoo! Vad hände med det fina vädret?? Imorse vart det ju jättefint och nu är det mulet och grått. Efter att ha suttit och jobbat några timmar är jag påväg hem, det får bli nya tag nästa vecka. Ikväll är det träning som gäller. Love it!


Godmorgon! Klockan är halv tio och jag si...

Godmorgon! Klockan är halv tio och jag sitter på bussen till skolan. Jag började egentligen för en timme sedan men idag ligger allt fokus på företaget så vi bestämde oss för en liten sovmorgon. Jag är först på plats för att kunna öppna vår tillfälliga lilla kontor ;) hoppas att allt är bra med er denna fina septemberdag så hörs vi vid lunch! PUSS


BRUNA ÖGON?



När fick jag bruna ögon? Jag som alltid trott att jag hade gröna.

ONSDAG, 8 SEPTEMBER

Hej!

När jag vaknade i morse trodde jag att det var fredag, men jag insåg snart att det endast var onsdag. Skit. Det hade varit otroligt gott om det var fredag!
Jag sitter nu på första lektionen och slutar skoldagen om sex timmar. Då blir det lite styrketräning som gäller, eftersom att jag var för trött för att göra det igår;)

Btw, det var väl ingen som missade Idol igår? Haha, fan vad fail vissa kan vara och andra så otroligt duktiga! Sen har man ögongodis på tv:n, the hottie Andreas Carlsson! Efter att ha läst hans självbiografi kan man inte annat än älska honom ;)
Men Idol kommer väl idag igen?

 

XO


Vilken dag! Fan vad Vi har jobbat med vår...

Vilken dag! Fan vad Vi har jobbat med vårt företag idag. Kontakter har knutits och vi är verkligen på G! Det känns otroligt bra. Jag har varit helt slut sedan jag kom hem vid fem tiden och inte gjort någonting. Underbart! Bättre uppdatering imorgon. Sov gott. PUSS!


DAGENS OUTFIT



DAGENS OUTFIT

Jeans, Tommy Hilfiger
Linne, Zara
Kofta, Zara

MÅNDAG, 6 SEPTEMBER

Ja, måndag. Det har inte hänt så mycket idag.

Men igår.
Min bästa vän sov här och och på eftermiddagen drog hon ut mig på en löprunda.
Om jag kunde uttrycka mig om hur gott det kändes så skulle jag göra det. Men det finns inte ord. Det finns inga ord för hur skönt det var att komma ut och träna igen. Visst, det var skitjobbigt, in my ass, vad jobbigt det var. Men jag har saknat träningen och det kändes bra att äntligen komma igång. Sen är ju den där underbara träningsvärken ett under. Framsida lår har lidit idag. Imorgon kör vi styrketräning. Oja.

Vi hörs imorgon, då är det jobb som gäller!!

XOXO

Måndag idag igen. Och jag hade ingen lust...

Måndag idag igen. Och jag hade ingen lust att gå upp ur sängen i morse. Och jag har träningsvärk, det är så otroligt gott att ha den där underbara känslan i låren när man går i trappor. Jag älskar't!!


ETT PAR SKOR RIKARE (2)

Jag fick hem mina Marble's från Nelly igår. 14 cm klack och 3,5 cm platå. Jag älskar dem! Och ni får bättre bilder snart, när jag hittar min kamerakabel som jag inte riktigt vet vart den är för tillfället. Högst troligast är det att den ligger i en presentpåse typ 20 cm från mig. Men jag ska duscha nu.


 


XO

LÖRDAG, 4 SEPTEMBER

Deg kväll igår. Skönt eftersom att jag var otroligt trött. Fredagar brukar vara såna.
Men idag har det varit full rulle ett tag. Håller på med lite jobb på företaget. Men de flesta hemsidor ligger nere så jag kan inte göra så mycket.

Jag ska hoppa in i duschen nu och senare börja skriva på en grej som förhoppningsvis gör att jag ska göra en ännu roligare grej i mars. Haha, lite mycket information nu. Ni får se o några månader vad det egentligen är jag pratar om.

Wanna see my new shoes??

Ett bryt i vardagen, en fika i mysiga Vasa...

img_0140 (MMS)

Ett bryt i vardagen, en fika i mysiga Vasa med fina vänner.


DAGENS PLANER

Ikväll var jag och mina vänner bjudna hem till Sandra, som nyligen har flyttat, på en liten inflyttningsfest/middag. Men igårkväll meddelade hon att hon låg hemma och var sjuk. Så de planerna vart inställda. TRÅKIGT! Det hade blivit en galet rolig kväll.
Så idag ska jag passa på att hämta mina skor som kom i onsdags och senare får vi se vad vi hittar på.

Have a nice day♥


Godmorgon! Klockan är 7.35 och jag är påvä...

Godmorgon! Klockan är 7.35 och jag är påväg till skolan, hurra. Det blir två lektioner idag för min del, vi ska nämligen lyssna på Folkpartiets Jan Björklund när han föreläser för oss. Bu eller bä? Anyway, det var 2,2 plus när jag gick hemifrån, inte ok. Vart tog sommaren vägen?  XO


TORSDAG, 2 SEPTEMBER

Någon mer än jag som inte är sådär överdrivet peppad på att gå upp ur sängen innan klockan är sju? + att det inte ens är 10 grader ute när klockan börjar närma sig 8. Jag gillar inte sånt, så ska det inte vara i början av september..
Jag avundas min kusin som är i Turkiet nu. Hon lär ha det grymt bra.

Dagens andra lektion har börjat och om någon timme blir det workshop/lunchmöte med styrelsen. Och det bästa är att vår VD har med sig lite god energi till detta, vilket gillas!

Vi hörs sen.

XO

HUGO ROSAS & PAOW

JAG HAR JU HELT GLÖMT AV!

I fredags, när jag gick in på Liseberg i fredags (NRJ in the park) så såg jag två personer som jag ALDRIG tänkt få träffa inne på Liseberg. Nämligen Hugo och Paow. Inne på Liseberg. Jag blev fan chockad. Jag hann inte ens reagera.
Jag skulle tagit en idolbild och skrytit om det senare ;) HAHA!




Klart slut.


SHOPAHOLIC vs. WORKAHOLIC

Hm, vem gillar vi mest? Shopaholic eller workaholic?

Shopaholic håller igång som vanligt, värre än vanligt dessa veckor om jag ska vara ärlig. Men imorgon är det workaholic som kommer igång. Det är lunchmöte med styrelsen i företaget imorgon och det ska jobbas. Förhoppningsvis blir vi klara med alla förberedelser och kan börja deala med våra leverantörer.

Hösten kommer att bli galen med allt jobb! Snart är det Kick Off och skit med och det ska också bli kul!

Morgondagen blir nog en lång dag för min del, skola tidigt, och är förmodligen inte hemma fören sent pga av olika ärenden som är inbokade. 

Frågan är dock, vad ska man ha på sig imorgon?

Nej, nu ropar min säng på mig. Det är dags att koppla av lite.

Sov gott.

XOXO

ETT PAR SKOR RIKARE (1)



Det blev inte Acne Pistol Short. Det blev Nilsons kopior och de är underbara. Världens skönaste skor. Jag kommer typ att bo i dessa i höst/vinter.
Imorgon kommer det ännu en nyhet till min garderob and I'm EXIDED!

Gillar att skoldagarna kan kortas ned med ...

Gillar att skoldagarna kan kortas ned med 90 minuter + att fredagarnas sista lektion inte existerar ++ att det är galet väder! Måste vara min turdag idag ;)


ONSDAG, 1 SEPTEMBER

Onsdag och ny månad. Nu är hösten här och det är EXAKT 273 dagar kvar till studenten!! OJA!!

Idag är det lugnt på företagssidan, klockan ett börjar jag då jag har ett viktigt ärende på förmiddagen. Sen blir det en lugn kväll. Helgen är i princip fullbokad redan. Men jag gillar att ha det så. Så jag får väl skylla mig själv;)
Nu ska jag göra mig iordning. Att komma till skolan iförd endast linne skulle nog väcka en del uppmärksamhet. FEL uppmärksamhet haha. Så vi hörs senare via mobilen.
Ha en fin dag!
XO

RSS 2.0