Hade en...

0-6bcca89b4f3eb7a5d0b3df7dcf89428c.png

Kolla varifrån!

Hade en halvt inbakad fläta idag under eftermiddagen och kvällen. Tog ut den nu och såg hur otroligt fint mitt hår är nu :D ni får bättre bild imorgon :)


INGEN ONSDAGSDEJT

Linda kommer inte hit, hon mår inte så bra och vill inte smitta ner mig. Snällt men tråkigt. Jag som har så extremt mycket att prata med henne om. Men det får bli en annan dag, nu ska jag kasta mig ner i soffan (bokstavligt talat och kolla på tv och bara ha det bra.
Have a nice evening!
PUSS

GRYMMAST PÅ LASERDOME

OJ vilken eftermiddag!!
Vanligtvis slutar vi skolan runt tre tyckte då att det var en bra idé att boka Linas överraskning strax efter fyra. Men lata lärare som vi har, så slutade vi strax efter två och det hade ju varit perfekt om vi inte hade planer. Så det var bara att ta upp mobilen och ringa för att boka om.
Så med en "blind" (vi hade ögonbindel på Lina så att hon inte skulle veta vart vi åkte, och eftersom man är så otroligt van att gå samma väg dag ut och dag in så måste man ju ta lite omvägar) Lina åkte vi Landala-Chalmers-Korsvägen-Mölndal och lyckades komma liiite för sent.
När vi väl var framme och dygnsura av regnet fick Lina äntligen ta av sig ögonbindeln och hon fattade inte vart hon var någonstans.
Jag: Vet du inte vart vi är?
Lina: Nääeejooo. Nu vet jag :D
Så såg hon en skylt där det stod LASERDOME och blev nog lite chockad. Haha, Det var nog det sista hon hade anat.
Men fan vad roligt det var! Vann gjorde jag ju också första omgången, sen kom det massa små barn och förstörde allt och då gick det mindre bra.
Bilderna kan jag lägga upp imorn, det hinner jag inte nu. För Linda kommer snart. Kanske slänger in något sen.
PUSS

HOROSKOP

Oxen 21/4-21/5

Nu blir det vår på allvar för din del. Stjärnorna gynnar dig på många sätt, du har tur i kärlek och det finns massor av möjligheter att träffa folk, uppleva nya saker och kanske resa. Äventyret väntar. Du har dessutom tur med pengar så slantarna räcker väldigt långt, trots nöjen.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4










Vad bra det låter, det verkar som om "Miss Drama" har gett sig av! Tack och lov!

källa: Veckorevyn


ONSDAG, 31 MARS

Vill välkomna alla nya läsare till min blogg, jättekul att ni har hittat hit! :D


Ååh, hade det verkligen jättemysigt igårkväll. Sådana stunder gör min dag <3

Idag är en bra dag, delvis för att jag hade det otroligt mysigt med bästa sällskap igårkväll och för att det är onsdag och endast en dag kvar i skolan innan lov!

 

Efter skolan ska jag och mina vänner fira Lina som fyller år på lördag, och eftersom att jag vet att hon läser min blogg så kan jag inte skriva vad vi ska göra. Någon som vill gissa vad vi ska göra?? Men OJ vad hon kommer att bli överraskad! Det blir nog ingen träning för min del ikväll då jag inte hinner det så jag hoppas innerligt på en trevlig pratstund med bästa Linda!

 

Back to work!

Talk to you later.

 

XOXO


SYNDAT PÅ SCORETT

Ja jag syndade på Scorett ÄVEN om jag verkligen inte har råd nu. Men jag var tvungen! Ni hade gjort samma sak när ni ser världens snyggaste skor!
so long so good, aight?
ÅH JAG ÄLSKAR ER <3

VECKOREVYN BLOG AWARDS

Jag öppnade precis min mail och där damp det ner en liten inbjudan till Veckorevyn Blog Awards Turné som äger rum i underbara Göteborg i höst! Visst, det är långt kvar men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge sägs det! Och jag ska säga er att det är otroligt mycket gott som väntar mig nu detta år!
VI SES DÄR!

XOXO

APRIL = - I PLÅNBOKEN!

Nu fyller alla år, nu i vår fyller alla år! ALLA FYLLER NU!
En av mina vänner fyller 19 idag, grattis :D
Lina fyller 18 på lördag,
Linda hjärtat fyller 18 om knappt två veckor,
Josse fyller om ca tre veckor, mamma med.
Min farbror fyller nästa vecka,
OCH
Min kusin fyller på onsdag.

7 personer på en månad! Visst, det är väl kul att folk fyller år, det är skitkul. Men hur ser det ut i plånboken om en månad? Det kommer säkert att flyga fladdermöss ur min plånbok då det ska köpas en extremt massa presenter!
Missförstå mig inte nu, jag unnar mina älskade vänner det allra bästa och jag ger hellre än får. Tycker bara att det blir lite stressigt när det är så många av dem bästa som fyller nu och man ska komma på en bra present och det är fester och herregud!

Men det är väl bara att göra det bästa av saken, I guess!

XOXO


MÅNDAG, 29 MARS

Först måste jag tacka er för söta kommentarer, tycker att det är jättekul att det blir fler och fler som läser min blogg :)

Måndag! Och dagen började riktigt illa! Mådde så otroligt dåligt imorse och fick stanna hemma första lektionen. Söta papi som var ledig idag skjutsade mig till skolan och lagom till andra lektionen där vi hade en polis på besök. Otroligt kul och intressant! Han berättade en massa saker, både roliga och mindre roliga. Men bra var det iallafall! Min bästa Linda ska ju bli Polis så ställde lite frågor åt henne med. Visst är jag snäll :)
Tack och lov att min dag blev kortare än vad jag trodde då jag inte var på topp. Är det något virus som går nu??
In that case, please, let me know!

Så eftermiddagen spenderades framför tv:n. Tack och lov för det då det hjälpte :)

Imorn blir det lång skoldag.. Kanske planer inför kvällen, får se!

Nu måste jag ringa Linda!

Hörs imorn, eller senare :)


hittade en av de fulaste bilderna på mig (inte på min kära C som är lika söt som vanligt),
men jag bjuder på den, eftersom att det är måndag och folk vill
nog gärna ha sig ett skratt. Varsågoda :D

XOXO


SÖNDAGKVÄLL SPENDERAS MED JOEL KINNAMAN

Johan Falk - Operation Näktergal är ikväll på tv4 och LÄTT att jag är bänkad i soffan för att kolla in mannen på bilden (om han nu är med?)
Ska ta en dusch efter träningen nu för att tajma perfekt tills att filmen börjar. Awesome I think!
Sov så gott mina kära läsare :) vi hörs imorn!
XOXO





FÖRSTA GÅNGEN

Nu, i det här ögonblicket ligger mina träningsbyxor FÖR FÖRSTA GÅNGEN i min gaderob. Jag köpte dem i början av februari, i samband med att jag började träna då. Och de har ALDRIG legat i min gaderob innan. För att jag har tränat så mycket, inte för att jag är så extremt lat och inte orkar lägga in mina kläder.
Fast där får dem inte ligga länge till, ska sätta på mig dem om ca 2-3 timmar. Haha (:
Träning, here we come :D

SÖNDAG, 28 APRIL

Söndag idag och jag måste säga att det är lite söndagsångest som är på gång alltså.. Men det är bara 4 dagar i skolan den här veckan, så det ska vi väl klara??

Mamma håller nu på att ladda upp för fika, sen är det träning vid fem och smart som jag är har jag bokat in mig på fel träning. Så istället för styrka så blir det kondition. Aja, lika bra kanske?
Angående träningen för kommande vecka så ser det inte positivt ut.. Tränar imorgon och på söndag :o alltså ingen träning på torsdag eller fredag för då är träningarna stängda typ eftersom att det är påsk. På onsdag KANSKE det blir träning, men det är ingenting som är säkert.
Nej, nu får jag göra mig lite iordning. Känner mig som en jäsig bulle.. haha, fail!
Talk to you later (:


XOXO

88-98 % LUCK? DON'T THINK SO..

Jag gjorde en sån där How Lucky Are You Today? på fejjan och så står det att jag får 88-98% lycka ikväll. Känns inte så direkt. Jävla skit :(

RÖSTA PÅ MIG!

Som ni ser till vänster (ja den skymmer en del av texten :( vet dock inte hur man fixar det, så ni får stå ut med det till ungefär den 16 april) så är jag med i en tävling där man får designa en bikini och vinna den + en massa publicitet :)
Tyck till och rösta på min bikini om ni tycker att den är snygg och om ni kan överväga att ha på er den kanske?
Vinner jag så kan ni köpa den hos Nelly.com!
Erkänn snygg! Rösta nuu :D

GÖTEBORGARE ÄR BÄTTRE ÄN STOCKHOLMARE

Japp, här har ni ett exempel på att stockholmare är lite sämre.


Här är Blondinbellas nyss skrivna inlägg om hur hon råkade tränga sig i kön i en mataffär och armbågade Filippa Reinfeldt. Sen nämner hon att MYTEN OM STOCKHOLMARE OCH ARMBÅGAR ÄR INGEN MYT!
Gör vi göteborgare så? Näääe :)
Alltså, ett tecken på att Göteborg och göteborgare är bättre än Stockholm och stockholmare :)

LÖRDAG, 27 MARS

Åååh, efterlängtade lördag!
Hade dock en "okej" fredag men lördag slår alla dagar!
Hade planer igår efter träningen, men den planen blev inte gjord om man säger så. Kanske lika bra med tanke på vad som hände senare?
Träffade iallafall Frida från mitt lag som satt utanför idrottshallen, när jag tog en kvällspromenad och pratade med en gammal kompis i telefon, och drog med mig in i hallen för att kolla på innebandynatta. Lite småtrevligt sådär på fredagkvällen. Men sen stack hon och då blev det föör tråkigt så jag drog hem. Folk kan vara så otroligt överdrivet omogna.


Morgondagen började tidigt för min del då jag skulle med mami in till stan och köpa födelsedagspresent till någon som fyller år snart. Hittade lite alternativ och även jag hittade mer saker till mig, ovanligt va :)



Världens härligaste top från Tessie


Söt tunika med ännu sötare detaljer från Tessie


Lacktights från VILA (bilden gör INGEN rättvisa)


Apriqot-inspirerad väska. Gaalet snygg :D

SHOPPING

När man inte har bättre saker för sig när man inte är i skolan så är shopping ett mycket bra alternativ enligt mig :)
Här får ni se lite saker som jag har plockat åt mig under veckan som gått :)
Världens sötaste nessesär från The Garden Collection by H&M


Två linnen, ett ribbat och ett vanligt, från H&M


Ljusrosa armband från Accent


XOXO


DAGENS OUTFIT

DAGENS OUTFIT

Jeans, Crocker Pep!
Rosa t-shirt, Junkfood
Silvrig ring, köpt på kreta
Brunt läderarmband, köpt på kreta
Ljusrosa armband, Accent
Klocka, arv från farmor

BLOGG.SE IS ON MY LIST

Ja, blogg.se är verkligen på min lista! Jag stressade som fan med att hinna blogga igår när jag var ledig, hade ändå en massa att göra, och jag var verkligen asstolt över att jag hade bloggat!
Så ser jag nu att INGA av inläggen har kommit fram!! Hoppas verkligen att detta kommer upp!
Ska iallafall blogga nu igen och se om de inläggen kommer upp.

19.1 GRADER...

0-2d8747cd2f22dc568ef2c3ea0515592f.png

Kolla varifrån!

19.1 GRADER I SOLEN! Åh sommar, du är välkommen :D


ÅÅÅH, UNDERBARA SOL!

Det finns väl INGEN som kan ha missat dagens helt UNDERBARA väder??
Gick ut i converse, vårjacka och solbrillor. Helt underbart och det var nästan för varmt för att ha jacka!! Helt amazing! Kan det inte vara såhär varje dag?

Tänkte ta en dagens lite senare så att ni får checka in the outfit.

Nyligen hemkommen från skolan och det vart sista dagen i skolan den här veckan eftersom att jag är ledig imorgon, GÖTTTT! Har lite planer, men inget bestämt riktigt än. Hoppas bara att det blir som jag har tänkt mig. Kan även passa på att faktiskt LOVA att blogga mycket mer imorgon. Jag har ju haft en del att göra den här veckan, så tänkte passa på imorgon :)

Nu ska jag gotta mig framför tv:n och dagens dagliga avsnitt av SATC. Längtar till premiären den 28 maj. Ska jag gå på den? OJA!

Ha en fortsatt trevlig torsdag :)

XOXO


GEISHA CREAMY CARAMEL

I en av alla mina pluggpauser kom min lilla mami in och erbjöd mig ett smakprov på Geishas nya smak, Creamy Caramel.

Den var god. Inte jättegod men ändå inte äcklig.
Den var okej.
Geishas "orginal" är lätt godast.

BORAT OCH SHOPAHOLIC ÄR GIFTA

Efter sex år förlovning, lär Sacha Baron Cohen äntligen ha gift sig med skådespelerskan Isla Fisher.
Paret, som har en två-årig dotter tillsammans, rapporteras ha gifte i en traditionell judisk ceremoni under en paus i Paris förra veckan.
Fisher, 34, var klädd i guld bröllop band(?) tillsammans med hennes enorma diamant förlovningsring när hon promenerade genom den franska huvudstaden med Cohen, 38, under helgen.
Australiska tidningen Woman's Day rapporterade paret knöt knut i en liten solnedgång tjänst i närvaro av några nära familjemedlemmar i måndags.
Fisher, sägs ha skickat ut ett mail nästa dag att informera vänner hemma på deras bröllop.
Enligt publikationen stod det: "Vi gjorde det - vi är gifta.
"Det var den absolut bästa dagen i mitt liv och i så många sköna stunder jag saknat er alla så mycket. Jag tänkte på dig som allt hände, men Sacha och jag ville inte krångla till det - bara vi. "
Men allt gick enligt planerna under sin tid borta.
De är nu tillbaka i London där Fisher filmar nya filmen Burke och Hare.
Paret förlovade sig under 2004 efter två års dating, men lade sitt bröllop på is efter att Isla blev gravid med Olive.
Efter sex år förlovning, lär Sacha Baron Cohen äntligen ha gift sig med skådespelerskan Isla Fisher.
Paret, som har en två-årig dotter tillsammans, rapporteras ha gifte i en traditionell judisk ceremoni under en paus i Paris förra veckan.
Fisher, 34, var klädd i guld bröllop band(?) tillsammans med hennes enorma diamant förlovningsring när hon promenerade genom den franska huvudstaden med Cohen, 38, under helgen.
Australiska tidningen Woman's Day rapporterade paret knöt knut i en liten solnedgång tjänst i närvaro av några nära familjemedlemmar i måndags.
Fisher, sägs ha skickat ut ett mail nästa dag att informera vänner hemma på deras bröllop.
Enligt publikationen stod det: "Vi gjorde det - vi är gifta.
"Det var den absolut bästa dagen i mitt liv och i så många sköna stunder jag saknat er alla så mycket. Jag tänkte på dig som allt hände, men Sacha och jag ville inte krångla till det - bara vi. "
Men allt gick enligt planerna under sin tid borta.
De är nu tillbaka i London där Fisher filmar nya filmen Burke och Hare.
Paret förlovade sig under 2004 efter två års dating, men lade sitt bröllop på is efter att Isla blev gravid med Olive.
Källa: Daily Mail.

ETT LITET SKÄMT SÅHÄR PÅ MÅNDAGSKVÄLLEN

Hittade detta på Facebook

En make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP" . Frun faller ihop av skratt då datorn poppar upp felmeddelandet: ERROR:"NOT LONG ENOUGH"

 

HAHAHA


VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 11 har precis börjat och det är ca 3 veckor till nästa looooov! GRYYYYMT! Har två prov denna veckan, och nästan ingen tid för att plugga..
·Träning; Kanske tränar 5 gånger denna veckan. Känns grymt bra!
BEACH SUMMER '10 HERE WE COME
·Vägen mot körkortet; Andra körlektionen, check. Två teorilektioner kvar. AWE.. Wait for it... SOME! aight?
·Skola; Vecka 12, två prov.. MEN vi är lediga på fredag! Sen är det fyra skoldagar kvar och sen looov!


·Träning; Ingen träning idag då det är prov på onsdag och torsdag och iochmed att jag inte har någon tid att plugga imorn så blir det plugg idag... Men träning onsdag, torsdag, fredag och söndag!!


·Vägen mot körkortet; Fjärde körlektionen, check! Sista teorilektionen imorgon, körlektion på torsdag och fredag!

SOS!

Ja, jag behöver hjälp!
En av mina nära vänner fyller 18 om två veckor och om ca 3 veckor ska hon ha fest och dresscode är finklädd. Alltså ska man ha en snygg klänning. VILKET JAG INTE HAR!
Som sagt, jag behöver hjälp:
Vet ni bra affärer i Göteborg eller online som har snygga partyklänningar, tipsa mig då! Eller hittar ni snygga klänningar och vill visa mig. Maila mig då på [email protected]
Hjälp mig!!

MÅNDAG, 22 MARS

Måndag och ny vecka. Måndagen om två veckor har jag lov, ååååh vad sköönt! Det lovet kommer ju att bli så jävla bra alltså!
Såg ni mitt snygga The-Garden-Collection-plagg?? Vad tyckte ni? Vet dock att det inte är någon bra bild, men det kommer!

H&M THE...

0-5dcf68e342dfd8c8d61823685e9511ee.png

Kolla varifrån!

H&M THE GARDEN COLLECTION världens finaste scarf/halsduk i puderrosa :) fler, bättre bilder kommer!


SÖNDAG, 21 MARS

Goodmorning sunshines!

Hade en otroligt behövande kväll/natt med min kära vän. Vad skulle jag göra utan dig?

Tack och lov har jag ingen söndagsångest idag, en sak att göra i skolan kommande vecka så det blir en slapp vecka, sköönt!
Veckan efter det är det endast 4 dagar sen ett härligt jävla lov!

Nej, nu väntar körkortsboken (om jag inte hinner fastna med någonting annat roligare på vägen)

Kika in senare så får ni se vad jag har från The Garden Collection :)


När min älskade kusin tog studenten i våras<3
Klänningen kommer från VILA


XOXO

 


HELGER ÄR TILL FÖR ATT SPENDERAS MED DEM BÄSTA

Håller ni inte med?

Igår hade jag ett otroligt trevligt sällskap med min underbara vän C och ikväll har jag turen att få träffa en av mina närmaste vänner Linda <3
Vi har suttit och pratat o-t-r-o-l-i-g-t mycket om ALLT mellan himmel och jord och kollat på otroligt roliga filmer och klipp på youtube och tyvärr tackat nej till roliga inbjudningar till härliga kvällar på krogen. Varför? Vi är inte 18 än. Stör mig otroligt mycket på att det är inte alls är många dagar kvar! Men tills dess är det bara att neka.. Sen FAN!
Men kika in i bloggen imorgon så får ni se vad jag har från The Garden Collection ;)




XOXO

LÖRDAG, 20 MARS

Ååååh, lördag och äntligen helg. Två veckor i skolan sen är det EFTERLÄNGTAT lov och jag är grymt taggad inför det lovet!

Har faktiskt hunnit få hem en sak från H&M's The Garden Collection och jag kan säga redan nu att jag kommer att bära den hela våren och sommaren!! Kika in under morgondagen så får ni se vad det är förnågot :)

BODY COMBAT!

Idag taggar vi till träningen för idag ska jag f*n ta och träna!! Var tvungen att ställa in träningen igår tack vare mitt samhällsprov som jag har imorgon på ca 18 miljoner sidor (nej jag överdriver inte?). Men idag, för första gången ska det tränas Body Combat som är en kampsportinspirerad träning. Har aldrig provat det innan eftersom att det ALDRIG finns några platser när vi ska träna! C skulle ju ha följt med, men hon ska ha filmkväll eller något med sin klass ikväll, skippa den?
Så jag får träna helt själv.. Eller ja, det är väl en massa andra där också.
Åååh, tagga!!

Morgondagen är FREDAG och den kommer att bli awesome! Fredagsmys på första lektionen, sen prov.. Men vi slutar tidigare så det är bra. Sen kommer C att underhålla mig resten av kvällen så det blir grymt!

Nu ska jag tagga till inför träningen med hög musik och typ pasta? Inte mycket, litegrann bara.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!


JASON DERULO

Det finns väl ingen som har hittat vår nya NE-YO/Sean Kingston/Chris Brown Jason Derulo?
Helt amazing!!


Jason Derulo - In My Head

 


TISDAG, 16 MARS

Åååååååå, vilken härlig tisdag! Eller ja, vädret iallafall! Drog på mig mina älskade converse och solglasögonen och drog ut i det härliga vädret :)

Eller, inte helt. Det är ju som sagt tisdag och tisdag betyder skola. Så istället för att sitta och glassa ute så tvingas jag sitta i denna sal och egentligen ska jag ägna mig åt Excel. Meen, jag har ingen lust. Så jag sitter och bloggar lite och snackar lite skit, som vanligt :)

Klockan är snart ett och då är det tre timmar kvar tills att vi slutar, sen ska jag gå i stan i ca en timme med tokiga Josefine innan det är dags för körskolan :)
Sen är jag hemma i lagom tid för ... DESPERETE HOUSEWIFES OOOOOOCH COUGAR TOWN!!!!!

Nu är det en lektion utan dator, sen är det med dator. Så vi hörs sen :)

 


FRÅGA

Fick en fråga av Anonym och tänkte att jag kanske kunde besvara den.

"Tränar du för att gå ner i vikt eller för att må bra?? :)"


Jag tränar för att jag tycker att det är kul. Jag har tränat regelbundet sedan jag var 9 år och när jag tog en paus från innebandyn för ca 1 år sedan så har jag saknat att träna. Så jag tränar för att må bra. Sen tackar jag inte nej till en snygg och vältränad kropp. Så du får avgöra själv :)

 


ohyeah!


VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 11 har precis börjat och det är ca 3 veckor till nästa looooov! GRYYYYMT! Har två prov denna veckan, och nästan ingen tid för att plugga..

·Träning; Kanske tränar 5 gånger denna veckan. Känns grymt bra!
BEACH SUMMER '10 HERE WE COME

·Vägen mot körkortet; Andra körlektionen, check. Två teorilektioner kvar. AWE.. Wait for it... SOME! aight?


ÅÅÅÅH SOMMAR!!!


TRÄNING

Om ca två timmar är jag uppe på gymmet och förbereder mig för ett helt nytt träningspass på Body Step. Programmet är helt nytt så jag hoppas att det blir lika roligt som det tidigare passet har varit! Kanske blir det till och med träning 5 gånger den här veckan. Sköönt! Älskar att träna.
Nej, det börjar väl damma på läxorna om jag inte tar itu med dem nu..
ERKÄNN jäääääävligt nice sovmask som jag köpte på UF-mässan i fredags; Beauty Sleep.

DAGENS OUTFIT

Stickad tröja, Ralph Lauren.
Jeans, Crocker Pep!
Skor, Converse.
Örhängen, Chanel.

MÅNDAG, 15 MARS

HALVA MARS AVKLARAD!!!!! Om 16 dagar är det april och då ska faaaaaaaaan den här jääääääävla snön vara borta!! Är sjukt trött på jeans och stövlar och fleecesulor och varma jackor och halsdukar och allt som har med vinter att göra!
Jag gjorde en deal med mig själv idag. Jag ska ställa undan mina stövar (vinterstövlarna alltså) och endast ha converse, ballerina(liknande), flipflop eller the hunters fram till hösten. Vintern för mig är ÖVER.
Såhär ser mina ut efter ett års användning! *HOST*
Mina är så OTROLIGT smutsiga så ville inte riktigt visa det ;)




LÖRDAG, 13 MARS

56 dagar kvar!!

Då var halva helgen över. Seeegt. Men ser fram emot en trevlig kväll tillsammans med min söta Linda som btw tog bort sitt gips i onsdags efter att ha gått med en handikappad fot i drygt sex veckor.

Hade en trevlig fredag/lördag med min kära vän Victoria, satt hundvakt åt Sofia och Patriks nya tillskott. En liten amstaff/pitbull på 15 veckor. Hur söt som helst. Fick dessutom trevligt sällskap av hundägarna, samt Patriks "inneboende" och hans kompis. Kan säga att det blev alldeles för sent, men trots mina få timmar av sömn känner jag mig ändå rätt pigg, Som tur är.

Nu sitter vi hos Victoria och lyssnar på härlig musik samtidigt som vi gör oss iordning. Jag som ska åka hem och knasbollen bredvid är röksugen..

Hörs senare. Lovar.

XOXO

JAG ÄLSKAR...

0-7f2743632c566cf0fa322ccc2b6073af.png

Kolla varifrån!

JAG ÄLSKAR SUNE :D


TORSDAG, 11 MARS

58 dagar kvar!!

Hade jag inte haft dum engelska i två timmar nu på eftermiddagen så hade jag fått gått hem nu och minded my own business. Men nu har jag dum engelska och jag är fast här till ca 16.30. Om jag har tur.

Tänkte skriva att ikväll ska jag inte göra ett jäävla skit. Men det ska jag visst för jag har ett otroligt stökigt rum att städa. Men EFTER det ska jag inte göra ett jäävla skit. Sådetså.

Is a text so damn hard to send to let me know if you still are alive? Stay in touch.

ONSDAG, 10 MARS

59 dagar kvar!!

Ja, nu är det onsdag och nästan halva veckan har gått. Igår var jag på min andra lektion på bilskolan och idag ska jag dit igen på en tredje lektion. Imorgon ska jag även köra för bilskolelärare med. Ska bli kul och jag börjar bli smått nervös alltså..

En lektion till, sen är det mat. Är hur hungrig som helst! Sen två lektioner.. Känns som om den här dagen kommer att bli låång..

Usch vilket tråkigt inlägg, men jag har en bra bortförklaring.
Jag är hungrig.

Talk to you later!

XOXO

TRÅKTISDAG BLEV SHOPPINGTISDAG!

För det första vill jag börja med att gratta mina kära vänner Martin och Marcus, som fyller 18 och 17 år idag! Ett stoort grattis till er!!
Idag hade vi kort dag, 8 - 11. Riktigt skönt. Eftersom att jag har varit på jakt efter ett par jeansshorts i över 100 år nu hittade jag ÄNTLIEN ett par som satt bra.
Real nice huh:)


VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 10 har precis börjat och har en härlig skolvecka framför mig! Istället för att gå 8-16 så går jag 8-11 och på fredag har jag INGA lektioner alls för då är det UF-mässan på Svenska Mässan och eftersom att UF blir vårt projektarbete i 3:an ska vi gå på mässan iår och få inspiration eller något.

·Träning; Träningen är i full gång. Tränar 3-4 gånger i veckan och det är grymt härligt!

·Vägen mot körkortet; Ja, jag skrev in mig på körskolan förra måndagen och har sedan dess hunnit med en teorilektion redan. Det är 4 teorilektioner kvar + en s.k. garagelektion. Sedan ska jag ha körlektion på torsdag med innan skolan! Grymt kul. Om ca 2 månader hoppas jag att körkortet är klart. Önska mig lycka till!


LES MILLS BODY STEP

Yeeaaaah!!
Träning på en söndag är faktiskt riktigt jävla härligt! Man känner sig laddad inför en ny vecka. Okej, det gör man väl aldrig. Men liite bättre känner man sig efter en jäävligt lyckad lördag!
Angående gårdagen så var den AWESOME! Det var längesen jag hade så roligt och träffade massa gamla kompisar och hade verkligen otroligt roligt. Grymt bra alltså!

Juste, träning snackade vi om.
Där jag tränar, tränar vi vissa Les Mills klasser och där då bland annat Les Mills Body Step som är konditionsträning på step bräda. Grymt kul och härlig musik!
Ohyeah!!

Nu mina kära vänner blir det säsongstart på GOSSIP GIRL!!
You know you love me.


XOXO

OJ

Oj vad det har varit dålig uppdatering :( usch, nu har jag skuldkänslor.
Jag har faktiskt en bra anledning. Min pappa har inte mått så bra de senaste månaderna. Han har haft ont av sin magkatarr under flera år och i julas fick han så extremt ont att han fick åka in till sjukhuset tre gånger under en hel vecka. Magkatarren visade sig vara gallsten och att han skulle bli opererad inom en månad. En månad blev två månader och för nästan två veckor sedan ringde de från SH och sa att papsi hade fått en operationstid den 4 mars. Så det har varit ganska jobbigt nu den senaste veckan, det har varit sjuk oroligt här hemma så jag har försökt att göra så mycket som möjligt för att få tankarna på annat.
Han kom iallafall hem igår och mår hyfsat bra.
Hörs senare.

MIN SÄNG...

0-6f32c2f03eb9eb0f4d361d57f24e2ff3.png

Kolla varifrån!

MIN SÄNG ser OTROLIGT inbjudande ut efter den här långa dagen, har fått i mig god mat, träffat underbar familj och fina vänner! Imorgon väntar en dag som kommer att bli omtumlande. Får se hur mycket bloggande det blir imorgon. Ska försöka blogga mer imorgon än idag iallafall. Nu blir det desperate housewifes och sen cougar town. Nattinatti.


VINTER-OS ÄR S-L-U-T!

Så sant. Äntligen kanske man ska säga? Tycker att det är liite mycket överdrivet hysteri runt OS, alla OS. Är inte speciellt insatt i dessa vintersporter. Men det har varit kul att se (när jag väl har tittat) de svenska stjärnorna vinna guld-, silver- eller bronsmedaljer.
Jag gillar att kolla på Hockey, speciellt när Sverige spelar. Men igårkväll såg jag finalen mellan USA och Kanada. Höll på USA, vet inte riktigt varför. Jag håller nästan alltid på USA. Beror det på mitt påbrå?? Och jag trodde faktiskt att de skulle ta hem guldet. De är ju oftast så överlägsna i alla andra sporter typ.
Men när alla tre perioderna var slutspelade stod det 2-2. Oliiiidligt spännande! Sen slocknade jag och läste i tidiningen imorse att Kanada hade vunnit OSguld. Jaja.

COOOOORE

Idag, för en gångs skull tränade jag C och hennes syster Core och det var inte alls som jag hade förväntat mig!
Trodde att det skulle vara sjuukt jobbigt med massa puls som i Kettlebell fast utan själva kettlebells då såklart. Men det var bara styrka om jag säger så. Jobbigt som fan, speciellt för mig som har extrem träningsvärk i min mage sedan träningen igår!

Core


Kettlebells i olika storlekar/vikter.

Grymt bra iallfall.
Nu ska jag in i duschen, sen krypa ner i sängen och typ sova? Ska upp sjukt tidigt imorgon och det kommer att bli en LÅNG dag!
Sov gott.
XOXO

KÄNDE FÖR EN LISTA

Dagens humör: Glad, tacksam, ledsen och förvirrad. Som varje dag de senaste veckorna antar jag?
Dagens mående: Bra och dåligt. Bra ibland, dåligt däremellan.
Dagens borde: Plugga sönder som jag faktiskt håller på att göra. Glömde dock svenskan i skolan så får plugga på den imorgon..
Dagens frisyr: Vanlig tofs.
Dagens smink: 10 lager av concealer för att dölja att jag har sovit så lite, färgad dagcreme, mascara och rouge. Vanligt smink.
Dagens klädsel: Nya svarta jeans (love em!), ljusblå skjorta från Ralph Lauren och cardigan från SVEA.
Dagens planer: Plugga marknadsföring, körkortsteori, träna med C och sova.
Dagens materiella vill ha: Alla söta sommarkläder från Abercrombie & Fitch som jag har kollat in och det finns inte en chans att jag får dem.. + den där OTROLIGT snygga med överdrivet dyra kavajen från ZARA (birthday?)
Dagens fundering: Varför det ALDRIG kan sluta snöa någon jävla gång!
Dagens beroende: Mitt beloved läppsyl från försvaret.
Dagens tråkigaste: SNÖN!! och att jag inte hinner med de saker jag vill hinna med!
Dagens längtan: Kortvarig längtan: FREDAG och att all the drama ska försvinna, typ nu tack. Långvarig längtan. VÅREN OCH SOMMAREN OCH 18 ÅRSDAGEN!
Dagens superlängtan: VÅREN OCH SOMMAREN OCH 18 ÅRSDAGEN!
Dagens tidning: Veckans Nu!
Dagens låt: Rihanna - Rude Boy <3
Dagens humör: Glad, tacksam, ledsen och förvirrad. Som varje dag de senaste veckorna antar jag?
Dagens mående: Bra och dåligt. Bra ibland, dåligt däremellan.
Dagens borde: Plugga sönder som jag faktiskt håller på att göra. Glömde dock svenskan i skolan så får plugga på den imorgon..
Dagens frisyr: Vanlig tofs.
Dagens smink: 10 lager av concealer för att dölja att jag har sovit så lite, färgad dagcreme, mascara och rouge. Vanligt smink.
Dagens klädsel: Nya svarta jeans (love em!), ljusblå skjorta från Ralph Lauren och cardigan från SVEA.
Dagens planer: Plugga marknadsföring, körkortsteori, träna med C och sova.
Dagens materiella vill ha: Alla söta sommarkläder från Abercrombie & Fitch som jag har kollat in och det finns inte en chans att jag får dem.. + den där OTROLIGT snygga med överdrivet dyra kavajen från ZARA (birthday?)
Dagens fundering: Varför det ALDRIG kan sluta snöa någon jävla gång!
Dagens beroende: Mitt beloved läppsyl från försvaret.
Dagens tråkigaste: SNÖN!! och att jag inte hinner med de saker jag vill hinna med!
Dagens längtan: Kortvarig längtan: FREDAG och att all the drama ska försvinna, typ nu tack. Långvarig längtan. VÅREN OCH SOMMAREN OCH 18 ÅRSDAGEN!
Dagens superlängtan: VÅREN OCH SOMMAREN OCH 18 ÅRSDAGEN!
Dagens tidning: Veckans Nu!
Dagens låt: Hittar ni här.

SHOPPING

Kanske nämnde för er i förra veckan att jag och mamma skulle shoppa på lördagen (läs i lördags) och jag fick med mig lite smågrejer hem (:
wanna see?


Pep! jeans från JC, helt amazing och ett par vanliga svarta från Gina.
Ignorera dock att Pep! jeansen är kortare än de svarta, de är lite för långa.


längre linne och ett sommarlinne.


Mysig puderrosa tröja.


some things from change (:


Och eftersom att det var bokrea gick jag och mamma in på en bokhandel och hittade
Andreas Carlssons - Live To Win
Jenny Gucci - Guccikrigen
Caroline Engvall - 14 År Till Salu
Dock var ingen av dem på rea.
Men jag vart nöjd ändå (:

XOXO

MÅNDAG, 1 MARS

78 dagar kvar!!

Måndagen avklarad, GÖTT! Eller ja, skolan iallafall. Slutade 11.25 typs. Så jag ringde papi så att han kom in till stan så att vi kunde skriva in moí på körskola! GRYMT! Så ska dit imorgon för första teorilektionen, hade tänkt läsa lite om det kapitlet som vi ska gå igenom imorgon, ikväll. Om ca 2 timmar är det träning och jag har redan träningsvärk från igår. Hur kommer jag då känna mig imorgon?

RSS 2.0