Första steget i företaget, Marknadsansvari...

img_0132 (MMS)

Första steget i företaget, Marknadsansvarig  och VD skakar hand inför framtida affärer!


Godmorgon! Eller ja, den här morgonen ha...

Godmorgon! Eller ja, den här morgonen har väl varit allt annat än god för min del. Att vakna upp med migrän är väl inte någon favorit om man säger så.. Nu är jag iallafall påväg till skolan, fortfarande med huvudvärk. Men jag har ett företag som måste skötas. Vi hörs under dagen. XO


MÅNDAG, 30 AUGUSTI

Måndagen avklarad och jag fick inviga min fina trenchcoat! Men det börjar nästan bli för kallt för den!! Det är inte ens september och det är redan iskallt ute typ.. Nä fyfan vad opepp man blir på sånt! De enda sommarkläder jag har kunnat använda i år är de plagg jag hade med mig på Kreta. Ärligt. Nej, sommaren har varit kort i år. Den kom i juni och försvann i juli.
Någon som ska på en resa september - mars? Hör av er!!

Nej, höstmörkret och kylan kommer alldeles för tidigt. Och det är inte okej, så jag får faktiskt vara lite deppig för det..
MEN. För att inte deppa föör mycket så klickade jag nyss hem ett par awesome skor att använda i höst med ett par killer heels på 14 cm klack och 3,5 cm platå. Jag tänker inte ens nämna att jag sa att ni skulle påminna mig om shoppingen..
Skorna kommer i slutet på veckan och frågan är om vi ska inviga dem i helgen? hm..

Imorgon blir en lång dag i skolan. Projektarbetet ska vi hålla på med i fyra timmar av typ sex och en halv. Men långt som satan har vi kommit redan och det kommer att bli en succé ;) Nu är det pockorndags.

XOXO


LOOK WHAT I BROUGHT!

SÄÄMST UPPDATERING I HELGEN I KNOOOW!
Men, jag har haft annat för mig..

Nu ska ni iallfall få se vad jag köpte förra veckan. Och ni har väntat såå länge på detta ;)





..och min absoluta favorit:

klänningen från Lipsy.


Chacha bloggen! Jag och tjejerna sitter oc...

Chacha bloggen! Jag och tjejerna sitter och planerar UF, vi har världens idé och det kommer att bli awesome:) Det är även fredag idag och jag är tagg inför kvällen! Kan humöret bli mycket bättre? XO


YES, I BROUGHT IT

Japp, jag köpte min trenchcoat. Den som ska ha funnits i butik i över en vecka som inte alls har funnits i butik så länge. Idag hittade jag den och nu är den min. And you know what? I love it =) Haha, som alla andra saker jag köper ;)
Jag fick även med mig en tvärsnygg kavaj och världens sötaste klänning från Lipsy. Och även dem älskar jag! Haha :D
Bilder på allt kommer under helgen.
Nej, dåligt bloggande. Jag har haft fullt upp.. Imorgon blir det en bra dag, och en bra kväll, och en bra natt? ;)
Sleep tight bitches <3

Påminn mig att jag inte får shoppa mer den...

Påminn mig att jag inte får shoppa mer denna och nästa månad..


Yey, shopping!!

img_0105 (MMS)

Yey, shopping!!


DRESS IT UP

När min fina kusin var här i måndags tog vi en snabbis in på BikBok. Jag brukar sällan köpa saker där, men det kan finnas något plagg, någon gång ibland, som är sådär WOW. Bland annat min fina marinklänning och denna.






Jag tycker att den är awesome.
Det är lite Gaga style över den och det gillar vi!


PRECIS SOM MICHAELA

Michaela Forni, känd från bloggserien Glamourama, berättar i sin blogg "Flest Skor Vinner" hur mycket hon tycker om Päron-mer.
När jag var liten älskade jag Päron-mer. Det var inte mycket annat jag drack.


Michaela gillar Päron-Mer

Jag har någonting genensamt med Michela Forni, det gillar vi:)


DAGENS OUTFIT



DAGENS OUTFIT

Jeans Crocker Pep!
Tunika Saint Tropez
Jacka Rock n' Blue
Sjal Pold Design/Fiorucci
Stövlar Hunter

ONSDAG, 25 AUGUSTI

Hellu!

Första skoldagen - CHECK!

Det var med ångest som jag gick upp för att stänga av klockan 7.15 imorse. Men det var bara att gå upp och möta dagen. Träffade trevligt folk på bussen och mina fina vänner utanför skolan.
Japp, vardagen är tillbaka.

Så behöver jag ens säga att jag är sjukt trött och bara längrar till helgen? Nej, men nu gjorde jag det ändå.
Och fredag kommer att bli awesome. Jag är taggad!

Och nu orkar jag inte skriva någonting för, blä, vad jag är trött.

SISTA DAGEN PÅ MITT SISTA SOMMARLOV

Tisdag, 24 augusti 2010 = sista dagen på mitt sista sommarlov. Satan vad sorligt.
Morgondagen kommer att ta mig tillbaka till verkligheten. Till vardagen, till skolan, till hösten.
Dock är min höstdepression räddad av mina fina vänner som alltid kan pigga upp mig och göra mina dagar till dem bästa. Det är dem jag skapar de finaste minnerna!

Jag har inte gjort ett skit idag. Alla mina kompisar är antingen i skolan, hemma och är sjuka eller sitter och pluggar på körkortet. Tråkigt :(
Varför är inte sommaren längre för?

Nej, nu ska det här fortsättas med maten. Sen drar jag ner till bästa vän och fortsätter snacket om helgens bravader!!

Ha en bra kväll!

XOXO

EN iPHONE RIKARE

Japp, nu var det gjort. Jag gick och köpte mig min iPhone. And you know what? I love it! Men lagom kul är det när man är på fest och fyra av fem personer har likadana telefoner. Jag satt plötsligt med en helt annan iPhone och undrade hur den hade kommit dit. Som tur var hade jag ett ascoolt skal på så att jag kunde hålla reda på min egna. Jag är nästan tvungen att ha skal på eftersom att jag tappar bort allting hela tiden. Det är alltid något som jag äger som alltid är borta.

Iallafall.

Nu är den iallafall min och ja, i love it =)


MOBILBLOGG - okej, min lilla dator går in...

MOBILBLOGG - okej, min lilla dator går inte att använda då prestandan förbättras och använder det mobila bredbandet, så den stora datorn har ju inget internet då, den största datorn är upptagen. Dagens i-landsproblem!


MÅNDAG, 23 AUGUSTI

Godmorgon!

Det är måndag och den här veckan blir min första vardagsvecka. Segt att börja skolan igen men även skönt att komma tillbaka till någon sorts verkligehet, eller?

Lördagen kunde inte ha varit mer awesome, en regnfri kväll med härliga människor och en underbar stämning gjorde att kvällen nog inte kunde bli mer lyckad! Det var nog en av de absolut roligaste festerna jag någonsin har varit på! Och nu är min vän Mikael, som jag har känt sedan jag var tre år gammal, blivit en stor pojke! Det var riktigt roligt att få vara med och fira din födelsedag!
Men.
Man mår faktiskt som man förtjänar dagen efter. OJA! Inte överdrivet, men man kände av gårdagen i kroppen, och även idag.. Pizza till frukost och ni får själva avgöra hur illa det är då ;)

Nu är Bella påväg hit och det är dags för mig att bli klar. En dag på stan är aldrig fel, speciellt när nästan alla har börjat skolan ;)

Ha en fin dag!

XOXO


LÖRDAG!!

Ja, då var det lördag idag igen vettu!

Jag har börjat dagen med lite jobb, en intervju inom marknadsföring. En liten undersökning kan man väl säga, så idag blev det en lite finare outfit:


Okej, detta var inte riktigt min outfit, men en liknande ;)

Nu sitter jag framför både tv och dator. The City weekend break på MTV och så går jag och tvättar mitt hår ibland, tvättade det ca 16.30 och så har jag i en inpackning som ska sitta i till 17.15 ;)
Sen kommer bästa C hit om en halvtimme, då blir det käk och att göra sig iordning då vi ska fira en kompis som fyller år. Det kommer att bli riktigt roligt!!

Vi hörs under kvällen!

XOXO

NÅGOT I HÄSTVÄG

Helluuu!!

Igår blev det inte mycket bloggande då jag var iväg på mitt lilla äventyr och sedan var jag waaay för trött för att göra annat än att ligga i soffan och glo på tv..

Som några kanske vet, så har jag ridit sedan jag var 8 år. Sen för ca 3-4 år sedan så slutade jag, pga, olika anledningar, och har inte suttit på en hästrygg sedan dess.
I torsdags fick jag ett sms av Malin(som jag lärde känna via ridningen och fortfarande rider) som frågade om jag ville rida om hon kunde fixa en häst till mig.
Så hon fixade en häst till mig, en stor arbetshäst vid namn Amanda som var jättehärlig.
Jag kände dock, väl vid sällskapet av tre helt okända hästar, att jag hade tappat mitt mod bland hästar. Jag har blivit en jävla mes! Shit alltså. Jag blev förvånad att jag betedde mig så, Malin blev ännu mer förvånad!
Men efter att ha ridit i närmare två timmar, överallt och ingenstans i alla gångarter så kände jag mig mer och mer säker bland hästarna igen.

Behöver jag ens nämna att jag hade för ont i rumpan igår? OCH att jag har sjukt ont i min kropp idag?

Ha ha

XOXO

TORSDAG, 19 AUGUSTI

Herregud, jag har INGEN koll på dagarna. Inte en susning! Min själ har helt kopplat bort sig från vardagen vill jag lova.

Idag har det inte hänt så mycket, mina planer för dagen blev framflyttade till måndag. Tråkigt, men det händer. Så jag har flängt på frölunda torg och i Linné.
Nu sitter jag hemma, klar för att gå. Ska träffa mina tjejer i stan för en middag och drinkar ;)

Imorgon kommer det att bli en spännande dag. Jag ska träffa Malin som jag har känt i hundra år och hon har lurat iväg mig på en sak som ska bli jätterolig! Ser verkligen fram emot det vill jag lova =)



Nej, nu är klockan mycket. Jag ska möta min vän Josefine i stan om ganska exakt 40 minuter. Bäst att skynda på!

Ha en trevlig kväll!

PUSS

AWESOME

The Ark var SUPER! Jag hade inga större förväntningar av varken Ola Salo eller bandet i sig, men JÄKLAR vilken show de bjöd på! Det var riktigt roligt att se! Man blev glad när Ola började prata med oss i publiken, han kan verkligen tala för sig den mannen. Han var lätt att lyssna till och han har en riktig berättarröst om man säger så! Mer Ola Salo till folket! ;)


När vi lämnade Liseberg kom det fram en kille med en kaklåda (det var två andra killar med likadana kaklådor) och frågade oss om vi ville ha kakor?
Jag: OM VI VILL HA KAKOR?? halvt döv efter konserten. hela stan måste ha hört mig.
Killen: Jaa.
Jag: *tittar ner i lådan* - EH, DET FINNS JU INGA KAKOR?!
Killen: Joo.
Sen gick vi, utan kakor. Vem vill bjuda på kakor om det inte finns några kakor?

Nu väntar jag på att kvällens avsnitt av Two and a half man ska börja. Sen blir det nattinatti för min del.


The Ark

Vi hörs imorgon♥

PUSS

THE ARK

Ikväll spelar The Ark på Liseberg och jag ska dit med min Linda.
Jag är inget direkt fan, men tycker att de gör bra musik och det kan bli kul att se dem!
+ att deras kostymer är döroliga!



Ha en trevlig kväll!

XOXO


DAGENS OUTFIT



DAGENS (budget) OUTFIT:

Svarta jeans Gina Tricot
Vit tunika Only
Jeansjacka H&M
Sjal Fiorucci
+ converse

RIMMEL

På flygplanet hem från Kreta köpte jag en mascara från Rimmel. Jag har aldrig provat det märket innan och tyckte att det var dags nu när de hade pangpriser ;)
Jag provade den första gången nu och tycker att den är jättebra! Lätt att applicera och skön att använda. Borsten är stenhård, vilket är bra då appliceringen blir lättare. Fransarna blir långa och fina och helt klumpfria!
5 av 5 poäng!




MOBILBLOGG - ja det märks att folk har bör...

img_0036 (MMS)

MOBILBLOGG - ja det märks att folk har börjat jobba. Nästan helt tomt i Hovås.


TISDAG, 17 AUGUSTI

Helluu!

Jag var inne i stan på en liten tipp under förmiddagen med mina föräldrar. När vi var ett fåtal meter ifrån ett lunchställe, öppnade sig himlen och gav Göteborg världens skyfall, som om vi Göteborgare inte hade sett regn på ett bra tag.

Det blev inte mycket saker med mig hem idag, tack vare det jag köpte i fredags. Men det är fortfarande en del saker som står på min lista: väska, skor och mer höstkläder.
Jag köpte faktiskt hem en outfit från H&M i helgen:


I love it.

MOBILBLOGG - okej, jag har en sak till att...

MOBILBLOGG - okej, jag har en sak till att lova.. Det ska bli bättre inlägg följande dagar. Detta är illa, I know. Sov gott!


MOBILBLOGG - jag lovar, hade jag vetat att...

MOBILBLOGG - jag lovar, hade jag vetat att det skulle regna så fruktansvärt, hemskt och alldeles för mycket, hade jag stannat en vecka till på Kreta! Jag ogillar regn och regn ogillar mig. Vi borde inte träffas mer än några veckor om året, MAX!!


MOBILBLOGG - Härlig måndag! Spöregn och en...

img_0026 (MMS)

MOBILBLOGG - Härlig måndag! Spöregn och en allmänt grå dag.. Nu är jag påväg hem från Kinna som blev dagens tripp. Hur har skolan varit för er som började idag? ;)


MOBILBLOGG - Tittar på min älskade VÄNNER-...

MOBILBLOGG - Tittar på min älskade VÄNNER-serie som jag har varit utan i två veckor ;) sov så gott :) PUSS


SHOESHOPPING

Det är snart dags att köpa skor inför hösten/vintern. Jag tycker att Acnes Pistol Short är dösnygga och hade gärna köpt dem om jag hade kunnat spendera tre tusen på skor.. Jag har andra utgifter så jag är osäker på om jag har råd med dem.
Till oss mindre rika har skobutikskedjan skapat en kopia av denna underbara Acne kreation. Jag sparar mer än 50% av pengarna. Grymt bra eller hur?
Det är inte avgjort än vilka som ska bli mina, det får nästa månad inkomst avgöra ;)
XO

SÖNDAG, 15 AUGUSTI

Hej alla!
Dålig uppdatering har det varit tyvärr. Men jag har varit lite upptagen med allt från shopping till mina vänner.
I fredags åkte jag in till stan på förmiddagen och fick hem mig både det ena och det andra, bl.a. en sak jag har velat köpa ett tag. Så jag åkte nöjd hem tillsammans med mina föräldrar efter en räkmackelunch i älskade Haga.
På fredag eftermiddag träffade jag bästa vän och spenderade ett helt dygn tillsammans med henne!
Igår träffade jag Linda efter att ha varit ifrån varandra i mer än tre veckor. Ett kärt återseende, helt klart!
Idag spenderade jag dagen ute vid havet och träffade gudföräldrar, kusin+sambo.
Nu sitter jag här, efter ett besök hos min älskade mormor och tittar på Real Housewifes of New York. Sen får vi se vad söndagkvällen har mer att erbjuda.
På torsdag ska jag träffa min söta kusin Isabella. Ska bli så kul, eftersom att vi ses alldeles för sällan!! Vad vi ska göra och vart vi ska vara är ännu oklart.
Ha en trevlig söndagkväll, så hörs vi på mobilen!
PUSS

Avenyn, Göteborg klockan 15.00; spöregn. Y...

img_0025 (MMS)

Avenyn, Göteborg klockan 15.00; spöregn. Yey..


SNABBA CASH

Efter att ha sett filmen och blivit sjukt besviken bestämde jag mig för att läsa boken, 400 sidor på knappt fyra dagar, sjukt bra. Nu, efter SATC, ska jag se filmen igen. Vi får se hur det blir den här gången.
Sen ska jag deppa mer över Kreta. Så mycket att jag ska shoppa imorgon. Jag öppnade H&M-katalogen Autum 2010. Jag blev kär. Garderoben kommer att bli grymmast.
Åh, Kreta..

HEMMA

Ja, då var man hemma i Sverige. Kalla, regniga och gråa Sverige! Jag vill tillbaka. Jag vill vara nere hos Nathalie, ligga på stranden och svettas, bada hela dagarna, snorkla bland klipporna, våga med motorbåten ut och dyka, åka en vända till vackra Elafonissi, åka en dag till Santorini och Skiathos, dricka ännu mer milkshake så att servitörerna blir ännu tröttare på oss, dricka gott dessertvin på den italienska resturangen, kolla in den otroliga båten som är överdrivet stor, skratta åt inkastaren som kan miljoner språk och pratar roligt, äta de där goda grejerna, som man får på den där mysiga restaurangen, när man ska betala, titta på alla fina smycken och allt annat underbart som finns att göra på Kreta.
Jag älskar Kreta, jag älskar att störa mig på hur galna greker är när de kör och hur retarded de kan vara ibland. Jag älskar att det är så varmt så att man slipper frysa. Jag älskar att bada i det otroligt salta vattnet. Jag älskar maten. JAG ÄLSKAR KRETA!
Jag har ångest. Jag vill tillbaka till vår lägenhet, den pyttelilla lägenheten, den stenhårda sängen. Men det går att överleva. Jag kan sova på strandstolarna. Jag mådde så dåligt imorse när jag vinkade hejdå till Nathalie imorse. Jag vill spendera varje kväll i tokiga Chania.
JAG ÄLSKAR KRETA!
Nästa sommar ska jag till Kreta, två gånger ska jag ner. Jag ska tillbaka till Kreta. En vecka med tjejerna och en vecka med familjen och Nathalie. Kreta, here we come!

KRETA - DAG 14

Helluu!

Idag är vår sista heldag på älskade Kreta. Känns, som jag skrev igår, både bra och dåligt. Blandade känslor.
Men för att göra saken bättre ska jag och Nathalie ut ikväll och göra Chania osäker, en sista kväll tillsammans!

Det blev ingen outfitbild på min svarta klänning då vi tog kort med syst.kameran och sladden till den ligger hemma i Sverige. Så outfitbilder får det bli när jag kommer hem!

En annan sak jag planerar är shopping. Det ska inhandlas höstkläder, skolmaterial eller iallfall en snygg kalender, jag ska hitta en snygg väska kanske en Marc Jacobs och mina aviators.. Oj, här blir blev det helt plötsligt mycket pengar. Får nog skaffa mig ett kreditkort ;)

Ha en bra kväll!!

PUSS


KRETA - DAG 13

Hej hopp!!
När jag vaknade i morse var det mulet ute till min stora förvåning. Inte kul, men efter en timme (runt tio) var molnen borta och solen stekte på som vanligt! Ingen vind idag så det har varit ännu varmare med hela 36 grader i skuggan.
Klockan är snart 18.30 på denna härliga ö och om en timme ska vi möta upp Nathalie för shopping. Zara, Pull & Bear, Bershka och Stradiuvarius ligger framför oss! Butikerna, som ligger precis efter varandra på shopping-gatan, har öppet till 21 varje tisdag, torsdag och fredag. Så det är grymt skönt att inte behöva gå på stan när det är så otroligt varmt på dagarna!
Imorgon är vår sista heldag. Känns wierd. Jag längtar hem. Mest till min säng. Men oj vad jag kommer att ångra mig när jag går av planet på Landvetter och möter den endast 22 gradiga värmen..
Ha en härlig tisdagkväll!!
PUSS

KRETA - DAG 12

God eftermiddag, klockan börjar närma sig sju här i Nea Chora och det är snart dags att börja göra sig iordning inför kvällens bravader!
För min del blir det en svart klänning från Gina Tricot som är dösnygg. Outfit imorgon.

Idag vart det ingen vind. Helt totalt vindstilla.. Så min dag spenderades mest i vattnet och i skuggan. Skönt!
Imorgon blir det ännu en härlig dag på stranden och imorgon kväll blir det shopping i lite internationella butiker om jag hittar något fint. Sen är det bara en dag kvar tills vi åker hem. Blandade känslor.
På fredag ska jag träffa en av mina absolut bästa vänner som jag inte har träffat på över en månad. Fatta hur mycket jag längtar! Vi har hela sex veckor att ta igen.
Ha en fin måndagkväll!
PUSS

KRETA - DAG 11

Hellu alla glada!
Efter dagens dusch pratade jag lite kort med min mormor och hon berättade att det regnade hemma. Det enda jag kan säga är SYND! För här är det STRÅLANDE sol dygnet runt tänkte jag skriva haha. Nej, men det är grymt bra väder och inte ett moln på himlen. I mitten på augusti brukar det komma in lite större vågor och blåsa lite. Vinden har kommit igång vilket är jättehärligt då man inte känner av att man steker sönder, så det fläktar otroligt gott. Idag märktes även vågorna av. Kul, i och med att det inte finns någon brygga eller klippa att hoppa från. Men vi har roat oss så gott som det går ändå. En stor madrass, en mellanstor madrass och en stor badring står parkerade på vår balkong höhö.
Ikväll blir det ett besök på Kretas bästa restaurang. Anledningen till det är att när man får notan så får man världens godaste desert. Det är liknande krispiga "deg"bollar med glass, honung och kanel. Så jäääävla gott! Haha, man kan aldrig få nog. Det vill jag lova!

Ni som läste Kenzas blogg nyligen, om shoppingen i Barcelona, att hon hittade två butiker som heter Bershka och Stradivarius. De två butikerna har vi här på Kreta också, tillsammans med Zara och Benetton! Stradivarius har en massa snygga kläder. Jag och Nathalie var där i torsdags och hon hittade världens sötaste klänning. Och jag köpte ett par knästrumpor. Ska förhoppningsvis kika in där med mamma och pappa innan vi åker. Även Zara som har en snygg pälsväst/hoodie som jag har fattat tycke för ;)
Tjenare slappis! Såhär gör vi på Kreta!

XOXO

KUNGLIGT

Danmarks Kronprinspar Mary och Frederik ska bli fyrbarnsföräldrar. Mary bär på tvillingar som är beräknade i januari nästa år.
De har sedan tidigare prins Christian, 5 år, och prinsesan Isabella 3 år.
Prins Christian & Prinsessan Isabella

KRETA - DAG 10

Good eftermiddag!
Hoppas att ni alla hade en trevlig fredagkväll! Jag var ute och åt Italienskt på världens sötaste restaurang sedan hem och sova. Vi gör ingenting på dagarna, solar och badar och äter och dricker och ändå är man göörtrött när man kommer hem på kvällarna.
Jag måste säga att det är grymt skönt att ha med sig datorn här nere så att man kan få lite koll på vad som händer.
Det är snart dags att göra sig iordning för en kväll ute i de grekiska kvarteren. Härlig stämning väntar oss denna lördagkväll!
XO

SLAPPISHÄNG PÅ BALKONGEN

Klockan passerar snart fem här på Kreta (vi ligger en timme före Sverige) och jag halvligger i stolen på balkongen. Det är snart dags för mig att hoppa in i duschen, fräscha upp mig lite efter dagens sol och bad. Tänk vad bra man kan ha det!
Jag kan knappt fatta att det bara är fem dagar kvar. Torsdagen räknas inte då vi ska åka till flygplatsen vid tio på förmiddagen. Oavsett ur gott det är att få komma ifrån verkligheten ett tag ska det bli skönt att komma hem, speciellt till sin egen säng!! Som jag längtar efter den!
Imorgon ska Nathalie med oss ut och äta. KUL! Och det blir shopping :D Det vart även shopping igår, det blev inte speciellt mycket. Men imorgon blir det kanske lite fina grekiska smycken :)
Ha en fin fredagkväll! Herregud, är det fredag? Jag har noll koll på dagarna :P

PUSS

KRETA - DAG 9

Godmorgon!
Igår köpte jag ett login för hotellets trådlösa internet och idag fungerar det ÄNTLIGEN. Dock är det ganska dålig täckning där jag sitter. Men där täckningen är bäst, ute på terrassen, går det inte att sitta innan klockan 15-16 på dagarna, solen ligger på och man blir stekt om man sitter där tidigare.
Jag ska snart byta om till strandoutfit och vandra de få meter ner till stranden och lägga mig och sola =) så vi hörs senare ikväll! Ska även lägga in lite bilder =)
Ha en bra dag!
PUSS

KRETA - DAG 6

HEJ!
Idag sitter jag på min egna dator och då kan jag skriva lite mer detaljerat med bokstäverna så att ni slipper gissa er till vad det står ;)
Imorse vaknade jag upp och var görtrött. Vet inte vad det berodde på riktigt för jag har sovit runt nio timmar varje natt och denna natten var inget undantag. Jag sov t.o.m. på stranden några timmar. Men nu är jag pigg och glad igen :D
Vi ligger en timme före här nere och snart är det dags att gå ut och äta middag tillsammans med några vänner. Det ska även köpas grejer ikväll. GILLA

Ha en trevlig kväll!
PUSS

KRETA - DAG 5

Kalispera! Eller nagot.. Det betyder godkvall pa grekiska!

Det vart 33 grader idag i skuggan och varmt i vattnet. Jag har inte sett ett enda moln sedan vi lamnade Sverige i torsdags och idag var dagens funderare: Undrar hur regn ser ut. Jag lovar, det ar jattesvart att forestalla sig det nar man inte har sett ett moln pa nastan en hel vecka.

Jag och min sotaste Nathalie har vara dagliga rutiner:
Jag kommer forst till stranden, ar dar senast 10.00 och Nathalie kommer kanske runt 11 :P sen badar vi, vid tva ar det dags for lunch, dar efter ar det kortspel i skuugan nagon timme innan det ar dags for bad igen. Haha, vi gor liksom inget vettigt overhuvudtaget :P SA GOTT!

Om tio dagar ar det hemgang. Kan knappt tro att jag maste lamna detta paradiset. Men nagon gang kommer verkligheten i kapp en. Jag har inte kopt nagot roligt an...
Jag funderar pa om jag ska ta och kopa mig ett par akta Ray Ban aviators nar jag kommer hem. Tycker att jag har gjort mig fortjant av det :D

Hur ar det hemma i Sverige? Typ vadret i Goteborgsomradet? Har det hant nagot kul i allmanhet??

XOXO

RSS 2.0