HEMMA

Ja, då var man hemma i Sverige. Kalla, regniga och gråa Sverige! Jag vill tillbaka. Jag vill vara nere hos Nathalie, ligga på stranden och svettas, bada hela dagarna, snorkla bland klipporna, våga med motorbåten ut och dyka, åka en vända till vackra Elafonissi, åka en dag till Santorini och Skiathos, dricka ännu mer milkshake så att servitörerna blir ännu tröttare på oss, dricka gott dessertvin på den italienska resturangen, kolla in den otroliga båten som är överdrivet stor, skratta åt inkastaren som kan miljoner språk och pratar roligt, äta de där goda grejerna, som man får på den där mysiga restaurangen, när man ska betala, titta på alla fina smycken och allt annat underbart som finns att göra på Kreta.
Jag älskar Kreta, jag älskar att störa mig på hur galna greker är när de kör och hur retarded de kan vara ibland. Jag älskar att det är så varmt så att man slipper frysa. Jag älskar att bada i det otroligt salta vattnet. Jag älskar maten. JAG ÄLSKAR KRETA!
Jag har ångest. Jag vill tillbaka till vår lägenhet, den pyttelilla lägenheten, den stenhårda sängen. Men det går att överleva. Jag kan sova på strandstolarna. Jag mådde så dåligt imorse när jag vinkade hejdå till Nathalie imorse. Jag vill spendera varje kväll i tokiga Chania.
JAG ÄLSKAR KRETA!
Nästa sommar ska jag till Kreta, två gånger ska jag ner. Jag ska tillbaka till Kreta. En vecka med tjejerna och en vecka med familjen och Nathalie. Kreta, here we come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0