SHOP TIL' YOU DROP

GOOOOOD I LOVE THAT EXPRESSION

Jag hade ju som sagt some money to spend på Kicks och låt oss säga att jag spenderade häften idag =)
Hade tänkt att köpa en lite lyxigare rouge men eftersom att jag hade tänkt att göra en manikyr och ta det på presentkortet så blev det inte så. Annars hade jag gärna lagt pengar på Chanel, Clinique, Christian Dior, Biotherm, Elizabeth Arden eller Smashbox.

Men den här gången blev det budget.
IsaDora tog min uppmärksamhet (som de flesta gånger) och både rouge, läppglans och nagellack åkte med mig hem. Bilder imorn, promise =)

Nu blir det att bädda er sig i sängen, 2 ½ men börjar snart.

XOXO

FÖR ATT JAG ÄLSKAR DET

Tänkte börja skriva nyss hemkommen från träningen.. Det är lite lögn. Jag har faktiskt varit hemma i en halvtimme nu och bara suttit, kollat facebook, kollat några favoritbloggar och bara suttit, rakt upp och ner.

Och träningen var något av det bästa jag har varit med om. Jag mår så otroligt bra efter att jag har tränat, ju mer och hårdare jag har presterat, desto bättre. Varför? För att jag älskar det. Så otroligt fruktansvärt härligt.
För att jag älskar det.

Och jag ska duscha, jag SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.


MIN DATOR FUNKAR IGEN



Min dator funkar igen! Häromdagen la den ju bara av, eller ja batteriet laddade ur utan att jag visste något, och sedan gick den typ inte att starta på hela kvällen..
Men nu fungerar den, tack och lov!


TORSDAG, 29 APRIL

Grattis Sofia på födelsedagen! :D

HEJ ALLA!

FÖRLÅT, för den absolut sämsta uppdateringen under gårdagen. Jag hade no time igår, hemskt, I know! Men det ska jag försöka ta igen idag =)

Igår var en stressad dag, skola och slutade ungefär en timme innan min träning, BRÅTTOM med andra ord. Så det blev att springa ner till bussen, springa hem, kasta i sig något att äta och sen cykla i ilfart iväg till träningen. Grym som jag är så hann jag ju ;)

Ska iväg och träna snart här igen, så det blir ett litet kortare inlägg.

IMORN är jag ledig, GÖTT! Då ska jag iväg till min kära frisör och klippa mig lite, ta det slitna sådär. Sedan blir det förhoppningsvis en trevlig kväll =)

Lägger in outfits ikväll!

XO


UGLY BETTY, DH & COUGAR TOWN

Chacha bloggen!

Ikväll kommer att bli en bra kväll även om allt inte går som man har tänkt. MEN jag har hela 3 serier att glo på ikväll som kommer att göra mig på goodie humör.
Det är,
Ugly Betty, 20.00
Desperete Housewifes, 21.00
Cougar Town, 22.25

And do you know what? I LOVE IT!


TISDAG, 27 APRIL

Först vill jag bara säga att inlägget med the garden collection skulle ha kommit upp igår egentligen, men innan jag hann klicka på "Spara & publicera" så la min dator av och har inte fungerat sedan dess.. buhu.. får se till att försöka fixa den när jag kommer hem om jag hinner. Ska även försöka slänga in en dagens:)

 

Idag blir det vila från träningen, men imorn kör vi igång igen :D



Får inte glömma mitt söta lilla kusinbarn som fyller hela 1 år idag♥


GARDEN COLLECTION ♥ ELIN

Jag vet, det är ett jävla tjat om den jävla Garden Collention varenda månad. Men jag är seriously in love with den kollektionen sjysst svengelska there höhö.

Jag fick hem mitt första av tre paket i lördags, jag kan inte visa vad det är.. Eller vänta nu, jag vill inte visa vad det är då jag vänta med det tills att jag ska anväda den!


lovelovelove!


MÅNDAG, 26 APRIL

Måndag och jag ångrar faktiskt inte att jag skrev att jag ville ha måndag, igår. Veckan har börjat blandat om man säger så.
Bra dag i skolan, fick reda på betyget som min lärare hade satt på en av redovisningarna förra veckan, MVG. AWESOME!
Efter skolan gick jag in på Kicks och kikade ut lite saker som jag ska köpa i veckan, förmodligen blir det på torsdag då jag börjar såpass sent =) och jag hittade lite saker som jag ska köpa, bl.a. b.u.s., rouge från Smashbox (troligen) och lite annat smått och gott. Ska förmodligen även göra iordning mina naglar innan den stora dagen som börjar närma sig :D

Snart ska jag iväg och träna med mitt lilla crew som består av mig, C och hennes syster haha =) tack och lov att jag tränar med dem, annars hade det varit sjuukt tråkigt! Det blir Core idag, skulle även spunnit (spinning) men av både den ena och den andra anledningen så blev det inte av. Där ser du. Så jag ska möta upp de andra ungefär en halvtimme innan Coren (som är styrka, styrka och ännu mer styrka) och förbränna lite extra på crosstrainerna! GREAT!

XO

WORKOUT

Tränade Step med C och hennes syster idag. Och jäävlar vad vi tränade. Sista låten blev helt galen, fan va pepp! Otroligt härligt när sånt händer :D för det är inte ofta..

Är iallafall nyduschad och har kollat på Gossip Girl damn what I love that show! och nu har Wipeout börjat så får väl sätta på TVn och kolla på det med för sådär jättemycket annat har jag inte för mig. Tråkmånsar som inte vill svara på sms tycker jag är dumma. Så svara fan!

Imorgon blir förmodligen shopping på Kicks. Ska bli jäävligt gött att handla hem massa saker utan att det är någon skillnad alls på kontokortet (det är ytterst sällan som jag går med kontanter). Det är grymt (y)


HAHA, jag och C snackade om att se ut såhär efter bara massa styrketräning. Snyggt på beachen!!!!
Sen blir det träning imorn igen och vi taggar till det!

Tills dess, ha det bra!

XO


VALPAR GÖR VÄRLDEN BÄTTRE

Min granne kom in till oss för någon timme sedan och sa till mig att följa med in till honom. Anledningen till det var att de hade nyss hämtat deras 8 veckors Golden Retrever valp vid namn Tenson.

Och sötare valp går inte att hitta. Eller hur:








Efter mycket lek blev lilla Tenson trött och bokstavligt talat, ramlade ner i korgen där han somnade gott =)

Men visst är han söt!


SÖNDAG, 25 APRIL

Ja, söndag..

Det känns inte som helg. Inte alls. I fredags kändes det inte som fredag och igår kändes verkligen inte som lördag. Nej, förutom att jag träffade min Malin i fredags så har den här helgen varit OTROLIGT seg.
Inga planer inför Valborg heller, varför? Jo, alla ska ut.. Skitkul för oss som inte kommer in. Verkligen..

Nej, den här helgen var sämst.

Om tre och en halv timme ska jag träna, jag är grymt opepp och extremt hungrig. Men ska inte äta förän om ca 40 minuter..


NÄÄ, fyfan vilken helg! Den kan dra. Ge mig måndag, ny vecka och nya möjligheter NU!

TÄVLAR OM PRODUKTER FRÅN MAKE UP STORE

Jag sitter och kollar på Make Up Stores hemsida och kollar på läppglans/lipgloss, sen kollar jag mina kommentarer på bloggen och då har jag fått ett s.k. erbjudande om att tävla hos en bloggerska vid namn Amis och vinna tre stycken lipgloss från just MUS!
Vad är oddsen för det liksom?

Så jag tänkte, kul att vara med i en tävling! Vad har jag att förlora? Så nu är jag med och tävlar :D
Perfekt födelsedagspresent om jag vinner ju!!












Några av alla de olika nyanserna.

Så coola färger, funderar på att köpa ett eller flera..


LÖRDAGKVÄLL

Vilken otroligt tråkig lördag.. Ärligt talat, det finns inte en enda människa som man får tag i, förutom de som är upptagna ikväll.
Som tur var hade inte Martin heller något att göra, så vi tog en liten tripp och han berättade om världens knasigaste fest som han var på igårkväll. Jag hade gärna följt med, men efter att ha hört vad som hände, ångrade jag mig verkligen. Usch, hade verkligen inte velat vara där.

Det var en trevlig pratstund, dock var det svinkallt så jag kom hem för nästan en timme sedan och mina händer har fortfarande inte "tinat" om man säger så.. Hemskt! Ge mig sommar och sol och värme! NUUU!!

Hade tänkt byta om till lite myspyskläder och joina mami och papi framför tv:n.

Vi hörs imorn!

Ciao

HV71 SVENSKA MÄSTARE 2010



Jag har följt hockeyfinalerna i kampen om SM-guldet 2010. Det stod ju då till sist mellan Djurgården och HV71. Efter tre matcher leder HV71 med 2-1 i matcher.
Efter den 4e matchen står det 2-2 i matcher.
Efter den 5e matchen står det 3-2 i matcher till HV71.

Idag, i Stockholm, på Hovet, spelas den 6e finalmatchen mellan Djurgården och HV71. Efter 3 spelade perioder står det 2-2.
Efter förlängning vinner HV71 matchen med 3-2!

Bra jobbat!
Hur mår ni Djurgårdare? Sådär antar jag ;)


MADELEINE OCH JONAS BRYTER FÖRLOVNINGEN

Prinsessan Madeliene och Jonas Bergström är inte längre ett par. Det uppger Hovet på hemsidan där det står att Madde och Jonas ska gå skilda vägar. Att det är det bästa för dem i den här situationen.
Pressmeddelandet släpptes kort efter att Maddes plan lyft, i rikting mot New York, där hon kommer att spendera de kommande veckorna för att arbeta med Drottnings Silvias organisation, Childhood.

Så otroligt tråkigt att det här händer, jag tycker, och har alltid tyckt att Madde och Jonas har varit det perfekta paret och såg faktiskt nästan mer fram emot deras bröllop än Kronprinsessan Victorias och hennes Daniel.

Jag hoppas verkligen att Madde och Jonas hittar tillbaka till varandra. Jag menar, efter 8 år..


inte längre tillsammans (bild från aftonbladet) 

Källa hittar du här


DAGENS

Dagens bästa: att söta faster kom hit och gjorde min dag liite bättre <3

Dagens sämsta: att det blåser!

Dagens humör: jävligt pepp!

Dagens I-landsproblem: jag kan INTE komma på vad jag önskar mig..

Dagens jag-borde-egentligen-göra: körkortsteori..

Dagens längtan: 18års dagen!!!!!

Dagens låt: ke$ha - party at a rich dude's house!!

Dagens frisyr: utsläppt, uppsatt, utsläppt och uppsatt.

Dagens kläder: ljusa jeansleggings från VILA, linne, tshirt från Zara och svart collagetröja.

NÄSTA VECKAS TRÄNING IS AWESOME!!

Nu har jag suttit och bokat in mig på alla mina träningar inför nästa vecka, och vet ni vad? Det kommer att bli GRYMT! Jag är göörtaggad.

Här har ni min veckas träningsschema!



Är sjukt taggad inför nästa vecka, ska träna som fan och verkligen bli fit for fight med både det ena och det andra =) sen är det ju faktiskt bara 14 dagar kvar!!

BLOGG.SE IS STILL ON MY LIST

Jag hade tänkt vara skitduktig nu och blogga en massa, men så funkar det inte att lägga upp bilder. VAFAN ÄR PROBLEMET???

Snart byter jag bloggplatform, ärligt talat. Har bara varit med om negativa saker nu med blogg.se.
Usch för det. Får väl blogga ikväll eller ngt?

Peace out, så länge.

FREDAG, 23 APRIL

15 dagar kvar!!

Chacha bloggen! Eller något =)
Idag har det varit en jättebra dag! Skolan gick bra, gick snabbt och lätt och jag kände mig faktiskt pepp för skolarbete och gjorde bra ifrån mig! Ovanligt kan tyckas...
Efter skolan var det dags för en körlektion som gick sjuuukt bra! Och efter den gick jag och mötte upp min gamla kära kompis Malin som jag har känt halva livet typ, vi gick och letade efter ett café som INTE var fullsatt och tredje cafét gillt så hamnade vi på Frank's Coffee på Kungsport. Satt och bara babblade i över en timme innan det var dags att bege oss hem till hennes far och äta en god middag. Vid nio tiden bestämde vi oss för att göra stan osäker (Malin har körkort+bil), så vi tog en runda och stannade för att tanka. Vilket gick sådär alltså! Haha, oj vad jag skrattade när vi skulle fylla på bensin i tanken =)
Kom hem för ett litet tag sedan efter en otroligt trevlig dag.
Imorn blir det inte mycket gjort antar jag. SEGT SOM FAN!
Måndag blir att shoppa, ohyah! har presentkort på Kicks som jag än inte har använt så då läär jag komma hem med både det ena och det andra!
På tal om shopping så jag jag hämta ut ett paket på ICA imorn! Undra vad det finns där i, kommer inte ihåg vad jag har köpt =)
Vi hörs under morgondagen!
XO

TRÄNA, TRÄNA OCH TRÄNA!

Innan träningen är man sjuukt pepp, under träningen räknar man ner minuterna och efter träningen känns det så sjuuukt härligt!
Jag tränade Body Combat idag, som är kampsports inspirerad träning med mycket slag, sparkat och hopp. Skitkul! Sen blir det mördarpass på söndag igen, men det är fredag imorn och det taggar vi till =)
När jag tränar, tränar jag efter Les Mills program som tränas över hela världen. Ganska tufft!
Nu blir det duschen, sen något att äta.
Vi hörs imorn,
XO

SECRET

Japp, en hemlighet, som ingen annan vet! Visserligen mina föräldrar och en nära vän. Men ingen annan :D
Får inte avslöja det nu heller, TRÅKIGT NOOOOOG!!
Har bara en sak att säga. Eller ja, visa.

TORSDAG, 22 APRIL

16 dagar kvar!!
Ååh vad det är härligt att vara ledig en dag som denna! Även om det blåser lite ute så är det hyffsat fint väder ute. Tyvärr hinner jag inte sitta ute då jag har en hel del att göra. Nästa sak jag ska göra blir iallafall att äta lunch. Skinka, keso, kyckling och sallad! mummaa :D
I eftermiddag ska jag och pappa åka och hämta en sak, ska bli ggörkul, som vi säger här i Göteborg!
Annars då? Ja, det blir ju träning ikväll igen, tagga! Och sedan blir det en lugn helg..
Usch vad tråkiga inlägg det har blivit nu, ska lägga upp ett roligare sen!
XO

ONSDAG, 21 APRIL

Då är det ca 8 timmar kvar på den här dagen. Och på dem timmarna ska vi hinna med:
•Träning.
•Äta.
•Promenix med Lindi
•Dega sönder framför hockeyn ikväll.

Ni sportintresserade (varning), vilka tror ni vinner SM-slutspelet i ishockey mellan Djurgården och HV71?
Ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om vem som vinner.. Men bara för att jag har så många kompisar som är Djurgårdare ska jag hålla på HV. Bara för att ;)

Nu ska jag byta om. Hörs senare!

XO


TISDAG, 20 APRIL

18 dagar kvar!!

Tisdagar är veckans seegaste dag. Usch. Efter det här inlägget ska jag ha prov. Tagga! Not. Nej, men det känns bra. Hoppas bara att jag har huvudet med mig. Sen slutar jag, då blir det att åka hem och fortsätta skriva på rapporten som vi ska ha redovisning på imorgon.

Hoppas att ni mår bra idag annars, jag mår okej. Har mått lite knasigt de senaste dagarna, beror det på dieten? Jag och min kära C ska iallafall gå ut en powerwalk innan middagen sen och till kvällen blir det laddat med mys (:

Ha en bra dag, ttyl!

XO

VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 11 har precis börjat och det är ca 3 veckor till nästa looooov! GRYYYYMT! Har två prov denna veckan, och nästan ingen tid för att plugga..
·Träning; Kanske tränar 5 gånger denna veckan. Känns grymt bra!
BEACH SUMMER '10 HERE WE COME
·Vägen mot körkortet; Andra körlektionen, check. Två teorilektioner kvar. AWE.. Wait for it... SOME! aight?
·Skola; Vecka 16 nu och det innebär 7 veckor till sommarlovet!!!! TAGGAA!! Men det är ju en del som ska avklaras innan dess. Den här veckan har vi prov imorgon, och två redovisningar på onsdag. Sen chill hela veckan (Y). På torsdag har vi även bara 1 lektion. Fast vi kanske skulle ställa in den så då är vi lediga!

·Hälsa och träning; Eftersom att jag har börjat på TNT så bytte jag namn på den här punkten. Och det går bra, det är fruktansvärt frustrerande och jobbigt. Men nu är det två veckor och 6 dagar kvar typ. Det klarar vi!! Träning ikväll, simning imorn på gympan, träning på onsdag och träning på torsdag och vi gillar't!

·Vägen mot körkortet; Sju lektioner avklarade, riskettan inbokad och sen är det bara att öva, öva och öva ännu lite till =)

MÅNDAG, 19 APRIL

19 dagar kvar!!

Måndagar kan inte annat än att starta dåligt. Iallafall inte för mig. Mådde skit imorse innan jag skulle till skolan, på grund av huvudvärk. Jag hatar det. Tog 2 alvedon igårkväll innan jag gick och la mig. Somnade inte förän 00.30 någon gång och skulle upp vid halv åtta. Ogilla.
Kom iallafall iväg till skolan och hade mina två lektioner, gick sedan och gjorde ytterligare en fältuppgift som kommer att bli grym. Tack Björn Borg i Arkaden för den fantastiska hjälpen!
Jag kom hem vid två och sedan dess har jag pluggat sönder på mitt inköpsprov som jag ska ha imorgon, erkänn duktigt :)
Ska ta mig något att äta nu, så att jag inte får håll på träningen ikväll!
Efter det ska fältarbetet renskrivas.
Vi hörs kanske senare =)
Ha det bra!
XO

SÖNDAG, 18 APRIL

Cha cha bloggen!

Idag har jag hållt på med le TNT i en hel vecka (undantag för i torsdags när mamma fyllde år och jag gjorde världens godaste tårta!)
Det är en jävla utmaning, men om lite mindre än tre veckor så ska jag få fresta igen. Träna såklart och försöka hålla vikten, so that I'm redy for BEACH 10'!!!
Middagen igårkväll var jättetrevlig, åt otroligt god mat och hade en trevlig stund med familjen. Mamma och pappa droppade av mig hos C och kvällen blev bara bättre och bättre. Och det är lätt att det blir så med trevligt sällskap :D
Nu är jag iallfall hemma och har fått i mig lunch, okej det var för någon timme sedan, och ska snart sticka och träna! yeahyeahyeah! Sen blir det egotid, bad eller dusch, nagelmålning och Gossip Girl samt Wipeout :) Söndagshumor, INDEED!

AFTER


KLAAAAAR
Ser ni skillnaden på håret eller? Det enda jag gjorde var att blöta det, föna det och sedan ha i lite hårspray så att "the wet look" håller i sig. Vad tycks?
Toppen kommer från Tessie och är korallfärgad, men det syns inte i min sämsta cam. Usch.
Ha en trevlig kväll!
XO

JUST NU

Just nu. Det ser ut som om jag har jättekort hår för att jag har det innanför min överdrivet stora tröja. Men ni ska få se en efterbild, efter att jag har gjort mig iordning. Ska ju ut och äta ikväll :)
TÄBY - STORVRETA 1-1

LÖRDAG, 17 APRIL

Det är fint väder idag och det blåser halv storm ute. Så det är både positivt med vädret idag. Dock är det väl mest negativa saker idag. De som är utomlands kommer inte hem och de som ska utomlands kommer inte hemifrån och det suger ju.
Och det är faktiskt anledningen till att jag sitter inne idag. För att det blåser bajmycket ute och jag kommer att blåsas med om jag går ut, och det har jag ingen riktig lust med.
JUST NU: TÄBY - STORVRETA 0-1
Ikväll ska jag med mamma och pappa ut och äta. Vi ska fira min mami som fyllde år i torsdags. Vi ska äta på Manfred's Brasserie som ligger i Linné. Hur gott som helst är det där.
Efter det ska jag ta mitt pick och pack och dra mig ner till C, där jag ska spendera natten :) Lindi gör oss sällskap, KUL!
Måste följa matchen nu. Vi hörs kanske senare.
XO

RÖNNBY vs. IKSU

RÖNNBY - IKSU 9-6 (2-1, 5-1, 6-6, 9-6) vill ni läsa mer specifikt om matchen, klicka här.
FYFAN vilka straffar. Iksu ut först. Miss. Rönnby. Träff! Iksu. Miss. Rönnby. Träff! Iksu. Miss. Rönnby. TRÄFF!
Det måste ha känts otroligt surt för Iksu att förlora SM-finalen på straffar. De har varit favorittippade under hela säsongen och efter andra halvlek ligger de under med 5-1! Och inte nog med det, gör de bort sig helt totalt i straffarna. De förlorar med 0-3 i straffar och ger det totala resultatet 9-6 till Rönnby.
Ojojoj!
Nu laddar vi upp inför CapeiroTäby vs. Storvreta!


RÖNNBY, SVENSKA MÄSTARE 2010

INNEBANDY SM 2010

Innebandyvarning på gång.
Idag spelas sm-finalerna i Globen, i innebandy. För både dam och herr. Egentligen hade jag tänkt bojkotta det idag eftersom att Warberg åkte ut i semin.
Nu pågår damfinalen mellan Rönnby och IKSU.
Rönnby hade världens övertag med 5-1 i andra perioden. När de tre perioderna var avklarade stod det 6-6. Det har spelats Sudden Death och där blev det 0-0. Snart blir det straffar. Jag vet inte om jag vågar kolla riktigt.... Straffar är inget kärt minne för min del.
Men det är en annan historia :)
Sen spelas finalen mellan Storvreta och Täby. Jag känner på mig att Storvreta tar hem detta. Jag kan ha fel, jag kan ha otroligt fel!
Snart börjar staffarna. Gud vad jag är nervös!
GO RÖNNBY!



ISN'T IT BEAUTIFUL?




Från Vila, and I love IT!


FREDAG

och det händer ingenting. Inte för min del iallafall, men för alla andra.
Jag sitter och kollar på Bella&Tyra Show från igår. Så kul har jag.
Nej fyfan vilket tråkigt inlägg.

Hoppas att det finns någon som kan muntra upp mig så att jag kan skriva lite roligare inlägg..

XO

ONSDAG KVÄLL

Japp, här sitter jag och gör lite körkortsteori. Hade egentligen lovat att inte plugga idag, men ska bara hålla på en kvart till :)


jag i lördags :)

TORSDAG, 15 APRIL

Torsdag idag och två i min kära närhet fyller år idag. Bl.a. Josefine och min älskade Mami! Så det blir att fira mami ikväll, jag ska baka tårta och langa presenter :D
Ingen träning ikväll då, kanske inte behöver träna varje dag? Men det är så extremt härligt, speciellt när det är så otroligt skönt väder ute! Nu är sommaren mer välkommen än någonsin!!

Slutar snart och då blir det att hämta mat och göra iordning förberedelserna inför ikväll :) ha en grym torsdag, FREDAG IMORN :D

XOXO

DAGENS

Dagens bästa: Vädret, vad annars??
Dagens sämsta: Att det fortfarande inte är sommarvärme..
Dagens humör: Grymt bra!
Dagens I-landsproblem: Solpuder eller inte solpuder?
Dagens jag-borde-egentligen-göra: Läxan som vi borde göra typ, nu..
Dagens längtan: 18års dagen!!!!!
Dagens låt: Katy Perry - Waking up in Vegas, än så länge.
Dagens frisyr: Uppsatt, enkelt.
Dagens kläder: Vita jeans, vit söt tunika och jeansjacka. Love It!


ONSDAG, 14 APRIL

26 dagar kvar!!
Gooooooooodmorning!!
Åhh, jag älskar Göteborg och jag älskar det här underbara vädret!! Idag är det nästan sommar alltså, likielikie!!
Efter första lektionen ska jag ner och möta min papi och utföra ett litet ärende :) sen ska jag möta mina nötter♥ till kompisar och utföra en fältuppgift som vi har i svenskan.
Slutar runt tretiden och då blir det hem och plugga, sen kettlebell med C ikväll! GÖTT!
Nu, ut i solen med solglajjorna i högsta högg och bara schteeeka tills lektionen börjar!
CIAO

TISDAG, 13 APRIL

Åååh, härlig tisdag! (vänta lite nu, VA??)
Japp, det är en häärlig tisdag, förutom att jag gick upp liite för tidigt imorse så är det en härlig dag! Det är underbart väder, dock liite för blåsigt. Vi var och simmade 1000 meter förut med skolan nu känner jag mig som en ny människa!


Har lektioner i ca tre timmar till, sen blir det hem och plugga. Senare ikväll ska jag, precis som igår, gå ut och ta en walk med Lindi. Vi var ute i ca 90 minuter igår. HÄRLIGT! Dock var jag liite för kall när jag kom hem.

Satt och pluggade i solen i ca två timmar, det var fan så härligt!

TTYL!

XOXO

TNT, dag 2

Började ju med den s.k TNT-metoden igår och jag känner att det här kommer att bli en stor jävla utmaning! Jag måste ju avstå från iprincip ALLT som jag äter i vanliga fall, såsom pasta, potatis, CHOKLAD, mjölkprodukter. Ja, allt sånt.
Men vill man vara fin så måste man lida pin. Har jag hört. Kanske fel uttryck det där första, men det andra stämmer!

Oj, plugg var det visst!

MÅNDAG, 12 APRIL

26 dagar kvar!!

VILKEN JÄVLA DAG!

Eller ja, morgon iallafall. Vår första lektion började 20 minuter för tidigt för att vår lärare "råkade" säga fel tid. Alltså klockan 8 sitter jag och tre till i klassrummet, sen kommer det inströmmandes folk ända fram till typ kvart i nio. Slutar vi runt nio tiden och får därför håltimma på ca en timme. Endast därför att vår lärare bad oss komma en timme tidigare till skolan för att han skulle meddela något på studiehandledartiden (som vi har tagit bort då den börjar klockan åtta och den är heelt meningslös), som var till två personer.
Sen när vår andra lektion börjar så kommer inte läraren. Några stycken går ner till expeditionen och kollar om hon är sjuk eller något och vi får ett nej som svar. Så det blir ett telefonsamtal till den här läraren som har GLÖMT AV lektionen. aaaaaaah!!!!! Man blir så jäävla trött!!

Nu, istället för att jag kan gå ut och sätta mig och sola i det underbara vädret så måste jag sitta inne och plugga.. Känner sån extrem ovilja! Sen blir det väl lite körkortsfrågor som man ska ta itu med. Har fram till ca 19.00 på mig, sen kommer Linda och vi ska ta en powerwalk!

XOXO

BYE, BYE SUGAR

Idag, är en ny start på mitt liv. Japp!
Idag börjar jag och min kära vän C, med något som har diskuterats i flera, flera år och som minst sagt har extremt olika åsikter.
Idag börjar vi med TNT-metoden i fyra veckor, som är en slags bantningskur.
Den går ut på att äta, protein (som skinka och ägg), fett (kött, fisk, ägg och ost) samt grönsaker. För att den här metoden ska fungera så gäller det att man tränar, minst 90 minuter i veckan. Och det blir ju bra för mig som tränar mellan tre och fyra timmar i veckan.
Metoden är alltså utformad för att maximera kombinationen mellan fettförbränning och muskelbildning.
Läs mer om TNT-metoden på SalongK.se (klickar ni på länken, kommer ni till artikeln om TNT.)
Jag kan ta kritik, så varsågoda och säg vad ni tycker om detta.

GRATTIS

GRATTIS BÄSTA BELLA OCH EDVIN TILL ER FÖRLOVNING! Ni är så perfekta för varandra♥

TÅRÖGD

Jag skrev och länkade igår till en blogg som har tagit mig med storm. Den här tjejen har verkligen fångat mig med sin mardröm till uppväxt och hon är så extremt tacksam för att man kommenterar. Hon skrev såhär till mig och nu har jag ärligt talat tårar i ögonen, jag blev så otroligt rörd.
Läs hennes blogg, ni kommer inte att tro det ni läser.
http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se

FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN'

Jag har funnits med på bloglovin' ett tag, men nu har jag gjort det lättare för er om ni vill följa mig där. Hitta ikonen till väster i bild eller nedanför här.
Följ min blogg med bloglovin

LYLE & SCOTT TILLBAKA PÅ MQ

När min kusin var här i tisdags var vi på jakt efter en kjol till henne och letade seriöst i varenda buktik i hela stan. Vi tog även en snabbis ner till MQ på Fredsgatan och VET NI VAD JA SÅG?
Lyle & Scott har ÄNTLIGEN kommit tillbaka till MQ för dam. Jag slutade handla på MQ när de tog bort Lyle & Scott och det var några år sedan och jag har hittat världens finaste cardigan som jag önskar mig i födelsedagspresent ENDAST 28 DAGAR KVAR NU!!!!!


I svart


Eller i rött.




LÖRDAG, 10 APRIL

LÖRDAG!!
Det blir en lugn förmiddag, senare ikväll ska jag träffa Linda och hon ska berätta om allt kul som hände igårkväll när hon var på krogen! Och jag var såå avundsjuk och hade absolut ingenting att göra. Tur att det var fler som var hemma som kunde underhålla mig :)
Funderar på att sätta mig i solen en stund, det är väldigt knepigt väder idag.
Fick även en fråga om vart man kan köpa dessa skönheter så finns dem på H&M!
XOXO

USCH, VAD JAG HAR DET BRA

Sitter och läser lite bloggar såhär på fredagkvällen och hittade hit. En hittills anonym kvinna går ut och berättar hennes livshistoria, hur hon så hemskt blev behandlad när hon var ett litet barn och när hon rymde hemifrån när hon endast var 14 år gammal.
Läs, det kommer att beröra dig och inse hur bra du egentligen har det.
http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se
LÄS!

VAD HÄNDE MED LÉ BOYFRIEND?

Ja, vad var det som hände egentligen? Jag har fått lite frågor här och var om vad som har hänt med min pojkvän eftersom att jag aldrig nämner honom längre.
 
Anledningen till det är att vi inte är tillsammans längre. 
Av både den ena och andra anledningen som bloggen, avstånd och svek.
Vi har träffats efter the break-up och det vi jobbar på nu är att börja lita på varandra igen.

Det går sakta men säkert och från början av februari fram tills slutet av april var en riktigt jobbig tid för mig. Mina underbara vänner och familj har såklart ställt upp för mig och jag är så otroligt tacksam för ert otroliga stöd och tålamod för skit som vissa av er har fått tagit när jag har gått i försvarsställning när jag har varit som värst.


Blir det Daniel och Elin igen? 

XOXO

I'M IN LOVE

JAG ÄR KÄR!!

FREDAG, 9 APRIL

Nu är jag inte på bra humör så jag har ingen stor lust att blogga idag alls egentligen..
Vill bara gratta min älskade Linda som fyller 18 idag, hon har överrösts av gratulationer och presenter från mitt håll (från andras också hoppas jag)
Sen var det ASKUL i onsdags hos Lina, hoppas att du själv hade en trevlig kväll <3
Sen har jag absolut ingenting att göra ikväll och det alla mina vänner är upptagna med antingen privata fester, KROGEN, eller annat. Så jag får väl glo på några av de filmerna som min kära kusin drog med sig när hon besökte Göteborg senast, tack så mycket för det <3
Vad ska ni hitta på kväll?

Är påväg...

0-1f7ca4ce7def32cc509442b128287986.png

Kolla varifrån!

Är påväg hem efter en otroligt trevlig kväll/natt. Kan bara säga att gårdagen har satt sina spår och vi mår som vi förtjänar :) nu ska jag hem och lasta av min överdrivet tunga väska och åka in till stan igen för att göra lite ärenden. Ha en bra dag så länge! XOXO


ONSDAG, 7 APRIL

Goodmorgon sunshines!!
Igår var en riktigt bra dag! Bästa Bella kom hit och underhöll mig under större delen av dagen. Vi åkte bl.a. in till stan och shoppade. Eller rättare sagt, Bella shoppade! Om ni undrar varför det inte finns någonting kvar i stan så beror det på min kära kusin.
Nu ljög jag lite, jag shoppade faktiskt också såklart :) en klänning och lite smink fick följa med mig hem. Visar bilder imorgon för det hinner jag inte nu!
Nu ska jag äta lite, duscha, packa ner dator&högtalare, göra mig iordning och sen ska jag åka iväg till Lino, då jag och mina kära vänner ska fira henne. Hon fyllde ju 18 i lördags =) och på fredag fyller bästa Linda 18!!
Mobilbloggar kanske sen.
Annars hörs vi imorn =)
XOXO

SORRY KE$HA, BUT THE PARTY STARTED WHEN I WALKED IN

Ska ju på 18års fest på onsdag och jag står tydligen för musiken och jag kan inte komma på något bättre än Ke$ha och hennes grymma låtar. Här är några som jag tycker är bäst!!
Blah blah blah




Take it off


Party at a rich dude's house


Om det är någon som ska till Karisma imorgon så är det här grymt bra tagglåtar!
XOXO

NY HEADER

Okej folks, vad tycks om den nya headern? Jag har gjort den heelt själv och lagt upp den heelt själv med! Erkänn att jag är sjukt duktig :D
Ska förklara för er i veckan om varför jag kände att jag skulle byta header..

MEN VAD TYCKS?? :D

iPHONE SUG

Den senaste tiden har jag känt ett otrolig sug och sukt efter iPhone. Så nu funderar jag seriöst på att kanske köpa mig en?? Eller?
älskling

SÖNDAG KVÄLL

Söndag kväll och jag sitter nu och laddar upp kvällens avsnitt av Gossip Girl eftersom att jag missade det då jag tog lite kvalitettid för mig själv och låg i badet i ungefär en timme, så nu är man nyskrubbad, nytvättad och benen är lena igen :)
Så nu blir det Gossip Girl och efter det följer veckans avsnitt av Solsidan som jag innerligt hoppas finns kvar på TV4as hemsida!!!! Håll tummarna :)


Sen blir det nattinatti för min del, somnar framför något VÄNNERavsnitt (som jag in princip gör varenda kväll).
Imorgon blir en bra dag, förhoppningsvis!!!!
Ha en trevlig söndag så hörs vi imorgon :)
Jag använder The Body Shops Strawberry produkter och de är underbara :D

SÖNDAG, 4 APRIL

Lovet är officiellt här, eller det kanske man inte säger fören imorgon, men jag tjuvstartar lite.. LOVET ÄR OFFICIELLT HÄR!
Så, nu vart det sagt :)
Påskafton var mycket trevlig, trevligt sällskap, trevlig mat och ÖVERDRIVET trevligt väder!!
Snart ska jag åka och träna. Så jävla skönt, har inte tränat på en hel jävla vecka. Usch vad äckligt. Känner mig otroligt otränad. Men det ska det ju snart bli ändring på :D
Nej, nu blir det lite pepmusik och ombyte så ska jag träffa min kära C!
Talk to you later!
XOXO



GLAD PÅSK

Glad Påsk mina fina läsare :)


Hade egentligen tänkt låta datorn vila idag, men just nu har jag lite dötid att slå ihjäl på ca tjugo minuter så jag skriver ett litet inlägg. Det är ju ändå påsk :)

Ja, vad händer idag? OCH VAD HÄNDE IGÅR??
Vid 20 tiden igår ringde bästa C och frågade om jag skulle med på fest. Var lite tveksam till det då jag hade fått erbjudande om en fest som ligger en bit härifrån med något av de sämsta busstiderna i världen. Men då visade det sig att det var fest hos en kille som bor i radien inom 1 kilometer så jag hängde på! Trevligt folk, härlig musik och en jävla massa skratt förgyllade min kväll och gjorde den till den bättre.

Idag då, mamma och pappa följde med in till stan och reklamerade mina Hunters så jag fick ett par nya. Men det var tveksamt då dem ville skicka dem på utredning, men jag stod på mig och sa att det inte fanns någonting att laga så jag fick ett par nya. Tack och lov för det. Sen fikade vi på Ahlström's Café och begav oss sedan hemåt för att få lite tid i solen. Mina älskade gudföräldrar kom även förbi och önskade oss en glad påsk och stod och snackade lite.
Nu kommer snart min kusin och hans girlfriend, så det ska snackas mer skit och ätas god mat :)

Planerna inför kvällen är ännu oklara, men det dyker väl upp något kul hoppas jag!


Party ikväll eller?




GLAD PÅSK!

GÄSTBLOGGAT

Missa inte när jag gästbloggar hos min kära Linda under helgen!!
http://lindaemanuelsson.blogg.se
Linda & Elin, februari 2007 ♥
this is my BFF.

WARBERG vs. STORVRETA

För att slå ihjäl lite dötid sitter jag och tittar på Warberg - Storvreta. Vi snackar alltså innebandy nu. Det är semifinal och otroligt spännande.
Oddset säger att Storvreta tar hem segern och jag som är Warberg-fan håller ju såklart på Warberg! Efter tolv minuter i tredje perioden står det 5-6 till Storvreta.
KOM IGEN WARBERG!



Guldet säkrat 2008

LÅÅNGFREDAG

Hej allihopa!
Är det bara jag som tycker att det känns som lördag idag?
En otroligt tråkig lördag isåfall, hade planer som jag verkligen såg fram emot idag, men det gick inte så bra med dem. En stor besvikelse på det. Har flyttat fram dem till imorn så får hoppas att det blir bättre.
Eftersom att det typ knappt är några affärer i stan som är öppna idag så kunde jag inte åka in och lämna mina Hunters utan får vänta med det tills imorn, så det blir upp tidigt för att vara klar vid ca 9.30, vilket jag INTE är speciellt peppad inför. Jag hatar nämnligen att gå upp innan 9 på morgonen.

Vad ska ni hitta på idag? Någon ska väl festa, eller väntar ni med det tills imorn? :)


såhär brukar jag se ut på morgonen..

MARINT ♥ ELIN

Jag älskar marin-tema. Vad det än är (nästan). Det är så otroligt snyggt! Nu har Bikbok lanserat en smyckeskollektion á la marint.
vit ring med blått ankare
blått armand
halsband med blått ankare
söta ankarörhängen
grått armband
halsband med ankare
ERKÄNN SNYGGA GREJER!

PÅSKLOVET ÄR HÄR

Ja, ÄNTLIGEN är lovet här!
Tycker dock lite synd om er som inte bor i Göteborg och ska börja skolan nästa vecka. Lider med er!
Men nu är det ju min tur att få ha lov :D ÄNTLIGEN!!!!!
Så ikväll ska jag troligen och förhoppningsvis hitta på något kul! Hoppas bara att det inte börjar regna. Det ska vara solsolsol hela tiden så att man kan gå i ballerina och converse och chinos och shorts och klänningar och bruna ben och allt som har med sommaren att göra (utom regnet då)!
Underbar klänning från Monroe (I guess) på hotellet, sista kvällen på Kreta.

THIS IS A SAD DAY

Universum har spelat mig spratt hela dagen!

Först, är jag tvungen att lämna tillbaka ett par skor som jag har världens ångest för.

Sen, går mina Hunters sönder och får ringa ner min moster till Café Vasa där jag och mina vänner firar in våren. Så imorgon får jag åka in till stan för att lämna in mina stövlar..

Det är inga roliga aprilskämt direkt :(

Har ni råkat ut för några aprilskämt idag? :)



Ska man kanske skaffa sig ett par Jimmy Choo istället?

XOXO


RSS 2.0