NÄST SISTA DAGEN PÅ DETTA ÅRET

Torsdag, om två dagar är det nytt år. Nya möjligheter, nya äventyr och nya upplevelser. Morgondagen kommer att, som det ser ut nu, att bli strålande. Jag och några av mina girls samlas hos mig för lite trevligt sällskap medans resten av umgänget, the boys, käkar middag tillsammans. Det här nyåret kommer jag att fira med personer som jag älskar. Mina underbara vänner. Kvällen kan inte annat än att bli awesome. Jag längtar!

Nu ikväll har jag städat, kollat på Victorias Secret (ska göra en deal med min bästa vän) och nu väntar duschen då jag ska göra mig iordning för kvällens äventyr.

En annan anledning till att just det här nyåret kommer att bli så jävla bra. Under de senaste fyra månaderna har jag mått galet bra. Jag har hittat världens lycka och det går inte en dag utan att jag har världens leende på mina läppar. Jag har världens finaste vänner och familj, jag kommer att få uppleva en dröm till våren, som jag inte trodde att jag skulle få chansen att göra. Efter en tid där allt inte har varit bra så har jag nått toppen.

Jag hoppas innerligt att nästa år blir minst lika bra som mina fyra senaste månader. Jag hoppas verkligen.


Ha en fin torsdagkväll, så hörs vi av under morgondagen. Mer bloggande är det tveksamt om det blir ikväll.


PUSS



 


Sista jobbdagen för året, jag ligger och g...

Sista jobbdagen för året, jag ligger och gör Ingenting i min säng. Ska snart städa mitt rum så att jag kan ta min runda på stan. Sen måste jag hitta ett sätt att fördriva tiden till elva ikväll. Tips?


Torsdag och idag befinner jag mig inte hem...

Torsdag och idag befinner jag mig inte hemma i min mysiga säng utan på jobbet. Gårdagens sjukdag gjorde mig lite friskare och jag kunde gå och jobba idag. Lite jobbigt att lämna Världens Bästa när han låg kvar imorse. Ungefär sex timmar jobb kvar och jag ser fram emot kvällen!


ONSDAG, 29 DECEMBER

Hejhå.

Det blev inget jobb för mig idag då jag fortfarande inte är frisk från min j*vla förkylning som jag tycker kan lämna mig nu. Solsidan hamnar strax i min dvd och till den blir det lite lunch. Man kan ha mysigt när man är själv. även om man hellre skulle vilja ha sällskap..

Men sällskapet kommer i eftermiddag! Trevligt värre skulle jag vilja säga.

Maten ropar. Vi hörs senare.

PUSS

Tisdag! Än en dag på jobbet. Men arbetsdag...

Tisdag! Än en dag på jobbet. Men arbetsdagen är slut om knappt tre timmar. Då blir det raka vägen hem för att vila (läs vila bort förkylningen). Jag som inte har varit sjuk på över ett år har varit sjuk två gånger i höst. Jag tycker inte om det!


Det är svårt att inte låta sig påverkas av...

Det är svårt att inte låta sig påverkas av det som händer i omvärlden. Det gäller att visa att man är starkare. <3


Skönt att måndagens arbetsdag är över. Det...

Skönt att måndagens arbetsdag är över. Det blev dirr hem för att lägga sig i ett varmt bad och låta min möra kropp ta igen sig. Men snart kommer min man hit och håller mig sällskap :)


Vilken jul det har varit! Helt underbar. I...

Vilken jul det har varit! Helt underbar. I lördags blev det inte mycket gjort med tanke på julaftonens bravader. Vi låg och kollade på Prison Break hela dagen, samma sak igår. Idag är det jobb som gäller 5-13. Sen hem och ta det passivt, då jag har åkt på en redig förkylning.. Tråkigt! Men får se till att göra det bästa av saken. Ha en fin måndag!


GOD JUL ALLA!

GOD JUL ALLA!


En sista förberedelse innan jul. Ett fint ...

img_0692 (MMS)

En sista förberedelse innan jul. Ett fint ljust metallic-rosa nagellack. Funderade på rött, men den tanken dog när jag tog fram "Rose" från Mavala. Ett av mina favoriter! Snart kommer tomten!


DENNA VÄNTAN

Snart är det JULAFTON

AVSLUTAR DAGEN FÖRE MED LITE FANTASI

Ikväll ska jag inte göra någonting, ska bara njuta av att julafton ligger och lurar runt hörnet. Jag älskar julafton. All spänning och att få tillbringa en av årets finaste dagar tillsammans med min släkt. Jag bara älskar den.

Senaste filmen av Twilight ligger i min DVD och den ska jag se ikväll. Ensamt blir det då det är julafton. Men ju tidigare jag kommer att somna, desto bättre!

Here comes julafton!




PUSS


DAN FÖRE DOPPAREDAN!

JAJJEMEN!

Torsdag idag, dagen före julafton. Jag har tillbringat större delen med mamma, slått in dem allra sista julklapparna, namnat alla och sett till att dem har hamnat under granen. Vi har även planerat lite vad som händer för oss under den första veckan av det nya året.

Skrev dock lite fel när jag skrev om mina resor som ska göras under 2011. Det är hela fyra resor som ska hinnas med under första delen av nästa år! Varannan månad ungefär kommer jag att sticka iväg. Gaaah, jag längtar!!!

Men om vi stannar i nutiden och fokuserar på vad som ska komma näst; Julafton! I år kommer jag att fira jul på två ställen. Under förmiddagen kommer jag att stanna till hos Världens Bästa och inviga julen där. Sedan blir det hem och umgås med min egna släkt, eller ja, ena halvan iallafall. Och jag känner på mig att julafton 2010 kommer att bli en väldigt bra julafton.

För att komma i julstämning ordentligt iår så har jag nog en av världens juligaste bakgrundsbild på min älskade ippon.


Visst är han fin??


PUSS


Vilken dag, vad jag har gjort mycket. Städ...

Vilken dag, vad jag har gjort mycket. Städat huset, handlar ytterligare en julklapp och gjort ärenden. Sov 12 timmar inatt.. Jag känner verkligen hur extremt stressad jag har varit den senaste tiden om jag sover så mycket flera dagar i sträck. Kvällen har jag spenderat hos min dejt. Snart rullar vi ner till mig för att tillbringa natten där. Sov gott <3


VARFÖR känns det som att det är onsdag? Ja...

VARFÖR känns det som att det är onsdag? Jag fattar inte det. Det är helknasigt. Denna dag börjar dock ta slut för min del. Imorgon blir det att göra en del ärenden och kanske lite pepparkaksbak. Men framförallt så ska jag tillbringa min dag med min dejt. Natti <3


ÖVERLYCKLIG!

Idag lättades det en tung sten från mina axlar. Idag fick jag ett besked som gjorde mig rent ut sagt överlycklig.
Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan. Det jag vet är att det kommer att bli awesome!
Precis som nästa år i övrigt. Jag har tre resor inbokade REDAN! Våren 2011 kommer att bli så jävla grym!


Det kallas paradis?


My god! Att jag inte har frusit ihjäl än ä...

My god! Att jag inte har frusit ihjäl än är ett under. I skrivande stund är det -16 grader i Göteborg. Galet kallt alltså! Jag är påväg till min sista skoldag för det här året. Ska bli galet skönt att få vara ledig några veckor. Underbart!


Att få vakna upp efter nästan elva timmars...

img_5385 (MMS)

Att få vakna upp efter nästan elva timmars sömn med frukost på bordet som världens bästa har gjort, gjorde nog min dag! Jag har varit i skolan i endast en timme idag då vi skulle lyssna på en liknande föreläsning. Hemma väntar Sunes jul.


SÖNDAG, 19 DECEMBER

GAAAH!

FEM dagar kvar till julafton! Jag har, tack och lov, köpt alla mina julklappar. Och alla utom en är inslagen.

Imorgon är det sista skoldagen, blir en rätt kort dag för min del. En föreläsning, sedan är det done. Skolavslutning på tisdag, den sista. Känns läskigt på ett sätt! Men sen är det jullov! Och julafton! Och NYÅR!! Grymt kommer det att bli!


Nu blir det Gossip Girl i min väntan på jultomten.. tänkte jag skriva! Haha, i väntan på min dejt.

Ha det fint!


PUSS

Ja då var julgranen på plats med!

img_0684 (MMS)

Ja då var julgranen på plats med!


I fredags var det egentligen meningen att ...

I fredags var det egentligen meningen att min bästa vän skulle hänga med på den festen som jag skulle på. Vi skulle ha en riktigt trevlig förfest tillsammans och sedan träffa alla boysen. Men hon skulle upp och jobba på lördagen så hon följde inte med. Tråkigt. Jag var iallafall där som ensam tjej i vårt sällskap. Sedan träffade jag en gammal kompis som jag var med under kvällen. Kvällen var lyckad, med tanke på vad som kunde ha hänt.


Att det märks så tydligt när man har fått ...

Att det märks så tydligt när man har fått alldeles för lite sömn.. Jag som är van vid 7-9 timmar fick sova lite mer än 5 timmar inatt och jag mår inte alls bra känner jag. Om en timme är det rast, då kan jag vila mig en liten stund skönt. Bara sex timmar kvar av min sista arbetsdag innan nyår, än vad jag vet allafall. Berättar om fredagen senare idag.


Jag tror inte att min torsdagkväll kunde h...

Jag tror inte att min torsdagkväll kunde ha blivit mycket bättre. Jag har fått en helkväll med min fina dejt. Denna kväll ska avslutas med sista avsnittet av Paradise Hotel. Sov gott mina fina läsare <3


Jag och Världens Bästa har gjort lussekatt...

img_0679 (MMS)

Jag och Världens Bästa har gjort lussekatter ilväll, visst blev dem fina? :)


Att det skulle ta över en halvtimme att ko...

Att det skulle ta över en halvtimme att komma till skolan var ingenting som jag hade räknat med. Det är verkligen kaos på vägarna i Göteborg.


TORSDAG, 16 DECEMBER

Torsdag! Klockan är halv åtta och jag ska strax gå till bussen.
Idag har jag tre prov och en inlämning, mina allra sista saker att göra detta året. Det känns så jääkla bra!

Jag är taggad inför i eftermiddag, då jag ska träffa min bästa vän och sedan ska jag baka lussekatter. Energin som har varit borta i några veckor har kommit tillbaka och den bara sprudlar!! Underbart.


Jag idag.


Ska se till att fixa en D.O. senare.

Ha en görbra dag!

PUSS


DONE, DONE, DO-DO-DO, DONE

INGET MER PLUGG ÅR 2010!

Jajjemen, jag är klar med mitt plugg. SÅÅÅ SKÖNT! Nu ska jag ta mig en välförtjänad dusch och ta hand om mig och min hals som började bli ond i morse. Får inte bli sjuk nu fan!

Imorgon blir det till att köpa den sista julklappen och så blir det lussekattsbak. Grym torsdag kommer det att bli, jag längtar!

Lite bilder från helgen, vad sägs om det?


Jag och min fina vän Martin på trädgårn!


Fina Vanja och jag med en tredjedel av vår partyelit för kvällen


Party on!


Suddigt vare här!


Angående mitt ippon-party-skal, så är det inköpt på Fiorucci!

PUSS


Då var skoldagen slut. Nu är det hem och p...

Då var skoldagen slut. Nu är det hem och plugga inför det absolut sista det här året. Fredagen kommer att bli grymt skön. Jag längtar. Men först får jag besök ;) ha en fin dag så hörs vi senare! PUSS


Jag måste säga att det ska bli riktigt skö...

Jag måste säga att det ska bli riktigt skönt att få sätta sig i ett varmt och tyst hus och plugga. Till skillnad från igår då vi hade brötiga snickare hemma. Mindre kul, men bra blev det!


Onsdag! Och halva skolveckan är snart pass...

Onsdag! Och halva skolveckan är snart passerad. Fast jag går max tre timmar i skolan dessa tre dagar så det är gott! Idag blir det plugg hela dagen. Men först jullunch i skolan!


TISDAGKVÄLL

Jajjemen, det är sen tisdagkväll och slut på pluggandet för idag. Imorgon är det skola mellan 10 och 13. Bl.a. muntligt nationellt prov i svenska.
Därefter blir det hem och plugga igen. Tror ni att jag längtar till jullovet eller??

Nu väntar min säng på mig. Det ska bli så gott att få sova.

PUSS


JUST NU

Sitter jag och pluggar rättskunskap, religion och svenska. Känns sådär. Snart är jag påväg till skolan för att prata praktik. Jag är nervös..

Jag känner att jag verkligen skulle behöva lov nu. Det är exakt en vecka kvar. Men den veckan känns evighetslång.

Tänkte bara slänga upp en bild från fredagen. Hur jag såg ut då, mittbena för första gången på säkert 10 år. Jag gillar det, gör ni?



PUSS

Det börjar att bli tröttsamt med alla bloc...

img_0660 (MMS)

Det börjar att bli tröttsamt med alla block och häften och böcker och pennor och suddgummin och muggar som står på mitt skrivbord.


TISDAG, 14 DECEMBER

Godmorgon!

Idag börjar jag inte fören klockan halv tre och slutar fyra. GOTT tänker säkert ni då. Men så är inte läget. Jag ska sitta och plugga fram till halv två och sen när jag kommer hem igen så ska jag fortsätta att plugga.
Jag känner mig superstressad, och inte bara för skolarbetet då vi har en del att göra den här veckan, utan också för allt annat som händer runt omkring.

Julen, alla julklappar som ska vara färdiga till helgen.

ALLT som ska fixas i skolan innan jag går på praktik om några veckor.

Nyår, var hur och varför?

Alla resor under våren som ska beställas.

Bal- och studentklänning.


Allt sånt där jobbigt som jag bara vill ska lösas så fort jag knäpper med fingrarna för att slippa tänka på det och för att få annat att tänka på!

Jag blir tokig på mig själv snart.

13 december är lucia och en av årets mysig...

13 december är lucia och en av årets mysigaste dagar. Tråkigt dock att den infaller en måndag.. Hade jag sovit hemma inatt hade jag haft glitter i håret och känt mig allmänt fin, men jag får nöja mig med en rosett. Luciatåg strax. Sen plugg. Som resten av dagen kommer att återstå av.


Tack vare att jag har haft världens finast...

Tack vare att jag har haft världens finaste människor runt om kring mig i helgen så känner jag att jag börjar må bättre. Fredagen var inte rolig. Men när mörkret lade sig så höjdes partystämningen till max och jag hade det verkligen jätteroligt, en av de bästa utgångarna!


Idag har det verkligen inte varit min dag....

Idag har det verkligen inte varit min dag. Kommer inte att uppdatera mer idag och kanske inte under helgen. 'cuz right now, everything seems to be falling apart..


FREDAG, 10 DECEMBER

14 dagar kvar till julafton och jag längtar! Julafton är en av de ytterst få dagarna som jag får träffa min fina släkt. Tråkigt att det är så, men det är ingen idé att hänga läpp för det utan jag får istället vara glad för att jag får träffa dem överhuvudtaget!

Idag är det iallafall fredag och slutet av en kort vecka. Ikväll blir det utgång med nära och kära. Känns att det var ett tag sedan man var ute och jag kan inte annat än att tagga inför kvällen som ser, för nuläget, riktigt bra ut!

Igårkväll fick jag äntligen min iPhone att funka med dator igen! Det är nu jag får tid för det då en viss annan person håller på med annat den här veckan.
Det enda som krånglar nu är att få över egna ringsingaler.. Men det löser sig väl innan jag slår sönder både min ippon och datorn ;)

Om ca tre timmar ska jag ner och möta mina föräldrar för lunch.  Då jag knappt har träffat dem i veckan, förutom när vi har ätit middag. Så jag ska försöka att kompensera det med en lunch.


happyface


Nu; senaste avsnittet av gossip girl sen ä...

Nu; senaste avsnittet av gossip girl sen är det dags för mig att sova. Gott snack. Sov gott!


När det är strålande sol och knappt ett mo...

img_7934 (MMS)

När det är strålande sol och knappt ett moln på himlen så är Göteborg verkligen fint <3


Torsdag, snart fredag! Börjar dagen med nå...

Torsdag, snart fredag! Börjar dagen med några timmars skola, sedan blir det hem och plugga. Jag känner verkligen att jag har slarvat med skolarbetet det senaste och behöver få tillbaka min motivation som försvinner titt som tätt.


Jag sitter och njuter av den sista timmen ...

Jag sitter och njuter av den sista timmen som är kvar att jobba då jag vet att jag inte lämnar efter en massa jobbigt arbete åt mina kollegor, utan jag har jobbat effektivt och nu rullar det bra. Grymt!


Onsdag morgon och jag befinner mig faktisk...

Onsdag morgon och jag befinner mig faktiskt på mitt fina jobb. Jag är ledig idag från skolan och tänkte passa på att få in lite timmar som ger mig en härlig lön. Det blir jobb här från 7-15 och sedan blir det till att åka hem och plugga. Ha en fin onsdag så länge!


TISDAG, 7 DECEMBER

TISDAG och man känner sig INTE så jävla pepp när första lektionen är inställd.. Nejnej. Då har man bara lust att åka hem och dra täcket över huvudet och vakna imorgon pigg och utvilad..
MEN
Jag har ytterligare två lektioner kvar och kommer inte härifrån fören vid två.

Nu blev jag mer opepp..

TTYL♥

Klockan är snart åtta och jag står och vän...

img_0634 (MMS)

Klockan är snart åtta och jag står och väntar på min buss som ska ta mig till skolan. Går från åtta till två istället för fyra pga av lite ärenden som måste göras. Ha en fin dag! PUSS


Vad gillar ni naglarna? Blev dem bra? :) j...

Vad gillar ni naglarna? Blev dem bra? :) jag ligger iallafall äntligen i min übersköna säng och väntar på ett telefonsamtal. Sen blir det besök av John Blund. PUSS


Var har dagen tagit vägen? Sedan jag har k...

img_7065 (MMS)

Var har dagen tagit vägen? Sedan jag har kommit hem så har jag pluggat och städat och hunnit med att måla mina naglar i en fin guldig färg. Snart är det dags för middag och sen ska jag träffa världens bästa! Bra måndag (y)


Ja då var denna skoldagen avklarad. Kändes...

Ja då var denna skoldagen avklarad. Kändes sådär värt att gå i skolan om man bara ska vara där en timme. Men nu blir det hem och göra annat trevligt :)


One day he's going to wake up and realize ...

One day he's going to wake up and realize just how special she is. And she will be waking up next to someone who already knows. <3


Tjugo i elva är klockan och jag har gjort ...

Tjugo i elva är klockan och jag har gjort mitt för dagen. Sov gott


Klockan är snart fem och jag är påväg ner ...

Klockan är snart fem och jag är påväg ner till Onsala med världens bästa. Vi får se hur denna kvällen slutar. PUSS


Klockan börjar närma sig halv tolv, i vanl...

Klockan börjar närma sig halv tolv, i vanliga fall hade jag fått gått hem om nittio minuter. Men idag blir det övertid till halv tre. Pengarna behövs och jag vill försäkra mig om att jag kommer hem. Den senare delen av eftermiddagen kommer jag att spendera med världens bästa och så blir det en liten tripp ner till Onsala :) vad ska ni hitta på ikväll? :)


Söndag morgon. Det känns faktiskt bra att ...

Söndag morgon. Det känns faktiskt bra att avsluta den här helgen med lite jobb. Och pengarna behövs verkligen till 2011:as äventyr! Hur helgen ha varit och vad jag har gjort berättar jag senare idag eller imorgon när jag har en dator. Ha en fin dag så länge så hörs vi senare. PUSS


Varför går tiden så fruktansvärt långsamt ...

Varför går tiden så fruktansvärt långsamt när det är en halvtimme kvar till helgen??


Godmorgon! Klockan är inte ens tio över sj...

Godmorgon! Klockan är inte ens tio över sju och jag sitter på bussen påväg till skolan för att göra mitt allra sista prov i engelska nationella. Ska bli skönt att slippa dem sen! Efter skolan blir det shopping! PUSS


Det blev inte mycket bloggande under sista...

Det blev inte mycket bloggande under sista lektionen, trodde att jag skulle få tid till det men jag och Josse körde igång direkt med vårt arbete. Sedan var det ner till stan för att köpa lite grejer (visar troligtvis imorgon) sedan middag och sedan jobb på skolan. Vid sju kom världens bästa och hämtade mig och körde mig till huset för en mysig torsdagkväll. Nu ska jag sova. Godnatt!


Näst sista skoldagen, två lektioner och se...

img_0613 (MMS)

Näst sista skoldagen, två lektioner och sedan jobb på skolan till klockan sju ikväll. Hvitfeldtska gymnasiet har öppet hus ikväll mellan 18-20.  Ska blogga mer på nästa lektion. PUSS


ONSDAGKVÄLL

Första dagen i december börjar lida mot sitt slut. Jag ska stänga av min dator nu för dagen och slå mig ner gott i min härliga fotölj med en god smörgås och varm choklad och kolla på Paradise Hotel. Vid niotiden får jag förhoppningsvis ett samtal av, ja vad ska man säga.. dejt? Så att jag inte behöver sova själv.

Imorgon blir en lång dag. Upp tidigt för att göra ett ärende. Skola från 11.45-16.50, därefter middag med mina tjejer och sedan blir det jobb på skolan med vårt företag. Hvitfeldtska gymnasiet har nämligen öppet hus mellan 18-20 för de som går i årskurs 9 så att de ska få chansen till att prata med lärare och elever som går på skolan. Ska bli trevligt! Där ska jag vara under en timmes tid och sedan blir det hemgång och uppladdning inför det engelska nationella provet som vi har på fredag morgon.


Just nu.

Kanske ett smsinlägg senare ikväll. Beror på.

Om inte, sov gott så hörs vi imorgon :)

PUSS

KLARBLÅ HIMMEL OCH ETT ANTAL MINUSGRADER

Idag har det verkligen varit en fin dag. Helt klarblå himmel och strålande sol. Underbart. Dock var det nästan -20 grader imorse och då är man inte rockig!

Men dagen har gått bra, jag träffade min bästa vän och drog med henne till MK. Så nu sitter jag i telfonkö för att fösöka fixa min dator. Går mindre bra, jag har suttit i telfonkö i 27 minuter och hela tiden säger dem "det är fortfarande kö. Du behåller din plats i kön". Jag kanske inte behöver säga att det börjar bli JÄÄVLIGT irriterande..


GAAH. Blir tokig.

PUSS


I skolan, andra och sista lektionen. Snart...

img_0609 (MMS)

I skolan, andra och sista lektionen. Snart bär det av till mk för att träffa världens bästa :)


ONSDAG, 1 DECEMBER

HALLÅ!

Det är 1 december idag! DECEMBER! Den här månaden är magisk för mig. Speciellt med alla förväntningar innan jul och sedan nyår. Det är idag som jag börjar räkna ner dagarna till julafton och idag är det dan före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, FÖRE DOPPAREDAN!
Alltså, 23 dagar kvar för den som inte kunde räkna ut det ;)

 

Men det är ju tre veckor kvar till dess.. Idag är det iallafall onsdag och jag sitter på den första av mina två lektioner. Sen är det hem och fixa en av mina datorer (suck) och därefter ska jag iväg på ett litet ärende.

Nu är det lunch.


PUSS


RSS 2.0