Shopping

I väntan på att älsklingen skulle sluta jobba gick jag runt på allum och köpte lite saker (:


                        

Bild 1: Fransk Manikyr, Kicks 100 kronor
Bild 2&3: Hårspännen, Kicks 30 kronor
Bild 4&5&6: Armband, H&M 49,50 kronor

Sen köpte jag även ett par svarta chinos och 20 hårsnoddar på H&M, ett svart diadem och så ska jag köpa hårspännen,

Daniel♥Elin

Torsdag, 26 februari

Hej alla!

Ännu en sjukt seg torsdag.
Vi hade fysträning igår och det var sjukt bra träning. Som tur är har jag bara lite träningsverk idag så jag klarade mig upp för alla 9(!) trappor upp till högsta våningen i skolan för att börja dagens första lektion. Vi i min grupp, jag, Anna och Tristan var på Handelsbanken i fredags och intervjuade en bankman, eller i detta fall, bankkvinna om pension. Inte det roligaste ämnet direkt, men Elisabeth som bankkvinnan hette gav oss väldigt bra svar och nu är vi precis klara med rapporten som ska vara inlämnad imorgon. Bra jobbat!
Idag blir det en stressig dag;
På lunchen sticker jag ner till city för att titta på den lilla svarta väskan jag funderar på att köpa, de blir även lite andra affärer som har saker som jag vill ha (:
Efter skolan får jag springa ner till Berziieligatan för att ta tvåbussen hem så jag hinner städa mitt rum innan mamma och pappa kommer hem.
Halv fyra ska jag ta bussen till Partille, då ska jag köpa ett par svarta chinos(: i like chinos!
Efter att ha köpt dem, ska jag träffa min Daniel<3 en liten stund innan vi båda åker hem igen, han åker tyvärr till Gråbo och är där hela veckan, så vi får inte så jättemycket tid tillsammans :( jag hoppas att det blir mer tid i helgen :D
När jag är hemma igen ska jag slänga i mig mat, hjälpa m&p att städa huset. När jag är klar med det är klockan ungefär 7 och då ska jag sätta mig och skriva klart mina uppgifter i Journalistiken som jag ska maila in till min lärare, senast imornkväll. Men eftersom jag inte kommer att spendera mer än en timme hemma i landvetter imorn så får jag göra klart allt det ikväll. Så jag är väl klar runt tio, halv elvatiden ikväll. Förhoppningsvis tidigare.

Jag ska försöka att skriva ett inlägg medans jag pluggar ikväll.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 25 februari ♥

Hej alla!
Igårkväll hade vi träningsmatch mot stadslaget flickor 94. Det var mest en träning för uttagningarna i stadslaget, för att deras tränare skulle se hur de betedde sig i matchsituation. De hade två lag med sig och vi spelade 15*4 minuter.
Matchresultatet blev väl sådär, men det var roligt att spela.

Uppdaterar senare ikväll.


Fem månader ♥

För fem månader sedan blev jag tillsammans med världens underbaraste kille, Daniel<3
Min älskade Daniel, fem månader har vi varit tillsammans nu och jag hoppas verkligen att vi får mångamångamånga fler månader tillsammans.
Det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur mycket jag älskar dig<3
Utan dig är jag ingenting. Du är så otroligt underbar älskling. Jag Älskar Dig ♥

Daniel♥Elin


Tisdag, 24 februari

Hej alla!
Tisdag idag och en dag närmare helgen.
Vi hade bokrecension på nästan två timmar. Det gick bra som tur var. Citaten som skulle vara med passade perfekt in i texten. Jag får hoppas att min svenskalärare är lika nöjd med det som jag är.

En halvtimme kvar på lektionen och sen slutar jag. De blir att åka hem med Erica, vara hemma knappt en timme och sedan åka till Partille eftersom jag ska träffa min Daniel<3 som jag inte har träffat sen i söndags. Det ska bli härligt att få träffa honom igen <33

Ikväll blir det träningsmatch mot ett stadslag. Jag är inte speciellt peppad inför mötet men det blir väl mer peppad inför kvällen.

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Måndag, 23 januari

Hej alla!
Måndag idag igen, började tio idag men kunde fått ännu mer sovmorgon eftersom andra lektionen, som förövrigt är överdrivet lång, var inställd. Sen efter lunchen var det dags för svenska och genomgång inför romanredovisningen som vi ska ha imorn.

Dålig uppdatering har det varit. Sorry. Men här kommer en liten sammanfattning av min helg:
Fredag: Först skolan, vi slutade halv tolv idag. Jag och Lina drog ner på stan och så tog jag bussen hem sen, träffade Linda på bussen och vi snacka ett tag, sen tog jag bussen till stan igen för att träffa älsklingen<3, åkte hem och åkte tillbaka till stan för att köpa skor till baby<3. Sen åkte vi hem och käka, så åkte vi upp till Tahult för att hämta lite saker som vi skulle ha med oss ner och så fick vi gå ner mot centrum där vi träffa Oliver. Efter att ha varit med honom ett tag så gick jag och baby hem och hade massa mys :D<3
Lördag: Vaknade med älsklingen brevid mig <33 vi gick upp och käka frukost och gjorde oss iordning. Vid fyratiden åkte vi till Gråbo och hade en jättemysigkväll (a) <333
Sen var jag tvungen att åka hem i snöstormen. Bussen kom till centralen 21.38 och bussen jag skulle med skulle inte komma förän ungefär 21.54. Skitbra, då behöver jag inte vänta så länge. Men kommer bussen 21.54? nääääe. Den kommer 22.10 och jag hatar verkligen att vänta. Tillslut kommer jag hem och är trött och kall pågrund av de dumma vädret.
Söndag: Förbereder mig för att ta halv tolvbussen till Delsjön för att träffa baby<3 och för att kolla på Joakims match, men matchen blir inställd och älsklingen kommer hem till mig istället. Vi kollar på film spelar konstigt gris-dataspel. Haha (:
Eftersom det är söndag så ska ju älskling hem till sig och det är alltid jättejobbigt när han har åkt.
Som tur är får jag träffa min älskling imorn igen<3
Daniel, jag älskar dig verkligen. Du är det bästa som har hänt mig och jag saknar dig varje sekund när jag inte är med dig. Du är perfekt älskling <3

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Torsdag, 19 februari

Hej alla!
Jag hade tänkt lägga upp ett inlägg igårkväll efter träningen/träningsmatchen. Men jag kom hem så jävla sent och jag orkade knappt duscha. Det var nästan så att jag ramlade i duschen. Det var illa. Somna kunde jag inte göra fören klockan var halv ett. Sen då upp fem och en halv timme senare är inte speciellt lyckat. Men jag somnade inte på lektionen imorse! Gud så bra :D haha

Snart är skoldagen slut, sen ska jag till Partille och träffa min älskling som åker hem idag :( men vi ska ses imorn :D
Sen ska jag hem och plugga och träna. Det är dags att börja träna med crosstrainern nu!
Innan jag glömmer så ska jag länka till Belezas blogg (:


Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.


Onsdag, 18 februari

Hej alla!
Idag, den 18 februari är ett datum som alla i min skola nästan fasar över. Idag ska alla val vara anmälda och valda. Som tur är fick jag igår fick hjälp av Sandra & Lina att välja inriktning och i-valen inför nästa år. Igår efter skolan skulle jag ju ner till Panache (för att min älskling som inte vet var Panache ligger), för att kolla hur mycket det kostar att pierca sig. Sen går inte jag och planering speciellt bra ihop.
Så påväg från skolan, missar vi bussen som går ner till Nordstan och får vänta på spårvagnen som är seeeeg. Jessica följer med mig och i Brunnsparken träffar jag Sofia :D, fast henne hinner jag inte stå och prata med eftersom min buss går om 7 minuter. Så fort iväg till Panache med Jessica hack i häl. Vi nästan springer till Nordstan och Panache och då ser Jessica att det kostar en krona. Perfekt! Då är det dags att springa vidare till bussen, som går om ca 4 minuter. Säger hejdå till Jessica och hann precis på bussen innan den åkte.
Väl hemma i Landvetter väntar jag på älsklingen som kommer ner från Tahult. Vi åker hem till mig och jag får ringa Panache för att Daniel<3 inte tror att det kostar en krona. Då säger han jag pratar med att det inte kostar en krona, utan det kostar 139 kronor. Vad fan har dom erbjudande att det kostar en krona för då?!?!?!
Så då rök det.
Då ringer jag ner till Klipp&Co här i Landvetter för att se om de har någon tid. Men Kerstin som ska pierca är inte där så jag får ringa nästa dag.

Sen umgås jag med älsklingen tills det är dags att träna. Sen kommer han och Oliver upp till träningen och tittar en stund. Sen åker vi hem till mig i den iskalla kylan och snackar lite. Sen går dom och jag går in och duschar.

En ny dag och jag fick ungefär 6 timmars sömn innan det började pipa ute i hallen. Mamma som var hemma idag gick och kollade var det var och då var det dåligt batteri i larmet. Fan va det lät.
Eftersom jag inte kunde somna om var det lika bra att gå upp och skynda iväg till skolan.

Ikväll är det match, eller ja, träningsmatch. Mot Pixbo. Halv nio börjar den och vi är väl klara halv tio. Då vill jag hem och sova, jag börjar ju tidigt alla dagar utom måndag och tisdag. Sovmorgon på torsdag och fredag hade suttit jävligt gött ska jag säga er.

Tillbaka till skolan och Bransch & Produktkunskap, vi ska skriva femton sidor om en produkt. jääääävligt kul. NAAT.

Daniel♥Elin



Ha en bra dag,
Pusss.


Tisdag, 17 februari

Hej alla!
Sitter nu i skolan och har ungefär en halvtimme kvar på sista lektionen och sen bär det ner till city för att kolla ett erbjudande på Panache. Sen ska jag hem och träffa älsklingen som är i la :D<3
jag&lina
Håller med Linda om att motivationen till skolan inte riktigt finns. Jag har visserligen inte haft någon motivation överhuvudtaget eftersom jag är så extremt skoltrött. Men vi får väl hoppas på att jag orkar de sista 25 månaderna :)

Måste ge beröm till mig själv.
Imorse hann jag äta frukost(två mackor och mjölk), duscha(och tvätta håret), föna håret, platta håret(lockarna vid öronen), klä på mig, bädda, sminka mig och hinna till bussen på endast en timme! Duktigt!

Nu får jag ta och skriva klart, Lina sitter här bredvid och stressar mig.

Daniel♥Elin


Ha en bra dag,
Pusss.

Individuellt val

FAN OXÅ,
Om TVÅ DAGAR ska våra individuella val vara inne. Jag vet vad jag ska läsa för inrikting, men det är ju dessa individuella valen som krånglar. jag vet vad jag vill läsa, vad jag MÅSTE läsa för att kunna ha en chans att komma in på någon av högskolorna sen, men det är ju en risk att jag inte får mina förstaval.
Och jag orkar verkligen inte läsa upp mina betyg efter gymnasiet för jag är så jävla skoltrött och jag önskar verkligen att det är jag som tar studenten om några månader.

Aja, vi får se hur de blir. Jag får ringa Lina och Sandra sen igen.


JAG SAKNAR MIN DANIEL, JAG LÄNGTAR JÄTTEMYCKET TILL IMORN
Du är verkligen världens bästa hjärtat. Jag klarar mig inte utan dig <3

DANIEL♥

Måndag, 16 februari

Hej alla!
Måndag igen och skolan börjar.
Dock inte för mig då jag igår fick huvudvärk som inte har gett med sig, och det är ju ingen idé att åka till skolan och inte kan hänga med på lektionerna när jag knappt kan resa mig upp ur sängen. Pappa vad hemma på förmiddagen eftersom han är sen den här veckan. Eller jag kanske ska skriva, Pappa var tyvärr hemma.
När jag väl är hemma och är sjuk brukar jag vilja att mamma är hemma så de inte är så ensamt. Men när pappa är hemma med mig är det inte speciellt kul, på grund av massa saker.

Hoppas att de blir bättre imorn, att huvudvärken har gått över till ikväll och att jag orkar gå till skolan imorn, tre lektioner. Efter skolan imorn ska jag ju få träffa min älskling igen :D:D<3 har inte fått träffa honom idag :( men imorn blir de längre tid än vanligt, eftersom att han inte ska jobba :D Jag saknar dig älskling <3333333333333333 du är mitt allt och jag älskar dig såå mycket (L)

Nu ropar mamma att maten är klar, jag är vrålhungrig.

Kanske slänger in ett inlägg senare.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Söndag kväll

Efter att ha tittat på ett avsnitt av OTH kan det vara lite smart att slänga in ett inlägg?
Eller ja, det blir väl inte mycket till inlägg, det blir en dagens. Enjoy (:

Dagens humör:  början av dagen var bra sen blev det värre och värre.
Dagens mående: början av dagen var bra, nu mår jag illa.
Dagens borde: städa
Dagens frisyr: neutral, uppsatt. 
Dagens klädsel: slappa jeans, t-shirt och tröja
Dagens planer: GG, Life of Ryan, städa, V.Ä.N.N.E.R, sova
Dagens materiella vill ha: NYA KLÄDER
Dagens längtan: SOMMAR
Dagens fundering: hur mycket ska jag behöva träna innan jag blir beroende ?
Dagens beroende: DANIEL<3333333
Dagens tråkigaste: att älskling åkte hem :(:(:(, att de är söndag och sista dagen på lovet :(
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: Mr DJ (remix)


Jag saknar min älskling <3333

Söndag, 15 februari

Hej alla!
Hoppas att ni har haft en trevlig helg och en jättefin Alla Hjärtans Dag (:
För de har jag haft. Älsklingen sov här inatt och jag älskar att vakna upp bredvid honom :) <3

Under dagen har vi ätit god frukost och flamsat runt och haft askul :D fast baby åt upp alla fiskar :| inte bra, inte bra!
Men snart är helgen och lovet slut och älsklingen åker hem :( så kvar för mig att göra den här helgen är att plugga och att ta igen avsnitt på OTH, GG & Life of Ryan.

Snart kommer mamma och pappa hem med en Crosstrainer, så nu ska det börjas hårdträna så jag har drömkroppen till sommaren. Haha, kanske inte drömkropp men förhoppningsvis en snyggare figur än vad jag har nu iaf (:

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Valentine's Day

Happy Valentine's Day :D

Sista helgen innan lovet.. Det känns lagom segt men som tur är så har vi ju Alla ♥ Dag (:
På årets mest romantiska dag var värdret perfekt! Inte ett moln på himlen och en jättefin dag!
Linda kom ner till mig strax efter ett, då gick vi bort till ICA för att köpa lite rosor och ett kort till Claudia som skulle sitta och plugga hela dagen.
Eftersom vi skulle ner till Claudia gick vi förbi Trädgårdsforum och jag hittade en jättestor fin ros som jag skulle köpa till min älskling, men såklart är det en plastros! Men tillslut fick jag köpt en jättefin ros (:
Jag och Linda fortsatte våran promenad ner till Claudia och gav henne kortet och hoppades att hennes dag blev litelite bättre (:
När jag kom hem igen, drack jag varm choklad. Det var sjukt gott efter att ha varit ute i kylan. Sen kom älsklingen till mig med 10 röda rosor! Jättefina verkligen :)<333 jag hade aldrig velat spendera den här dagen med någon annan än dig hjärtat. JAG ÄLSKAR DIG♥

Sen åt vi god mat, gick och hyrde film och köpte godis.

Tack för en perfekt dag<3

Daniel♥Elin

Onsdag, 11 februari

Jag börjar bli jävligt trött på allt jävla skitsnack, att vi ska glömma allt som varit och börja på nytt, att alla ska bli mkt mer engagerade. JÄVLA BULLSHIT!

Det var bra de två första veckorna, sen blir de som vanligt igen.

Trodde ni verkligen att de skulle bli bättre, att det fanns dom som tog detta seriöst?

Fyfan för er.

Grattis Natha :D<3

Hej alla!
Hoppas att erat lov har börjat bra (: mitt lov har mest bestått av lata dagar ^^ vi får börja ändra på det. Såhär ser det ut resten av veckan:

Idag, onsdag: Till mormor och handla. Träffa min älskling, sen upp till träningen och träna.
Torsdag: Klippa mig, sen träffa Stephanie som jag inte har umgåtts med på jättelänge, jag saknar dig verkligen Stephanie <3 På eftermiddagen/kvällen hoppas jag att få träffa min Daniel<3
Fredag: Inget exakt planerat, kanske sova hos älskling<3
Lördag: Alla Hjärtans Dag, vad ska vi hitta på idag älskling?<3
Söndag:
inget planerat.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 9 februari

Hej alla!

Första dagen på lovet gick jag upp klockan nio för att fixa iordning allt till fotograferingen på Model Lab där jag, Linda och Claudia skulle vara 11.15 idag. Påväg till bussen smsar Claudia mig:

- Vart är du?
- Nästan vid bussarna.
- Okej, är Linda med dig?

Då fick jag nästan panik, jag som trodde att Linda satt på bussen. Hon fick ju fan inte missa bussen.
När jag väl sitter på bussen med Claudia och ber henne ringa Linda. Ser vi Linda komma gående. Jag måste säga att jag blev lättad ^^ 

När vi går av bussen på korsvägen börjar nervositeten smyga, inte bara på mig utan Linda börjar också bli väldigt nervös. Det var verkligen sjukt fint uppe på kontoret/studion och världens sötaste chiuaua (: det tog några minuter innan vi fick bli sminkade, men innan dess fixade vi håret. Det blev inga speciella frisyrer för mig och Claudia. Men Linda lockade sitt hår och det blev jättefint!

Sen blev det våran tur att bli sminkade. Jag och Linda fick samma Make up-artist, Paula, hon var riktigt duktig och jag blev jättefin :D
Fotograferingen var det roligaste. Fotografen var sjukt bra och hon hade många roliga ideér. Lite konstiga ljud hade hon visserligen för sig:

- Tänk på något riktigt roligt nu, wiiiiiiiiiie
Asså, jag kan inga roliga skämt så det är därför jag gör alla ljud.

Hahaha, så jävla kul.

När vi var klara gick vi och käka, sen gick vi ner till Nordstan och kolla lite.
Sen åkte vi hem till Claudia, sen gick jag hem och käka, sen kom älsklingen<3 ner till mig och vi hade mys :D<33 du är det bästa som har hänt mig hjärtat <3

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Söndag, 8 februari

Hej alla!

Älskling sov här inatt och de va jättemysigt :D <3 vi hade hyrt the heartbreak kid (: vi somnade vid tre tiden och vaknade 7 timmar senare :P
På eftermiddagen åkte jag och Daniel<3 till LA-skolan så älsklingen fick stunta lite och jag tog kort. Några av bilderna ligger på älsklings bdb (:

Imorn ska jag, Linda och Claudia till Model Lab för att bli fotograferade. Det ska bli jättekul verkligen (:
Nu ska jag kolla klart på The Break Up som går på TV3 med Jennifer Aniston i huvudrollen.

Daniel♥Elin

Ha det bra, 
Pusss.

Lördag, 7 februari

Hej alla!
Bra dag idag!
Jag åkte med mamma och pappa till Sisjön idag och kollade på en Crosstrainer. Men man kan ju inte påstå att de är billiga så vi letar fortfarande efter en. Men vi hittade en bra som vi förmodligen ska köpa snart. Gött med ökad träning!

Nu är älsklingsdaniel här <3 ska avsluta detta inlägget så jag kan mysa lite med honom och ta hand om honom eftersom han är lite sjuk. stackars älskling <3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

i.d

Idag köpte jag äntligen mitt i.d smink. Det är helt otroligt och ganska dyrt med men verkligen värt pengarna!
Jag köpte en foundation och en borste till det. Foundationen är sjukt bra eftersom den inte täpper till alla porerna och återfuktar :D



Tyvärr är de ju så att jag inte kan använda de än. Jävla skithelvete, jag har ju redan haft de här en gång detta året, vafan kommer de ifrån?! :'( kul att man ser ut som ett jävla missfoster. Igen :(

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Fredag, 6 februari

snö
Precis som på bilden är landvetter snötäckt, inte bara att de är snö. De är massa äckligt slask och shit med. Imorse när jag skulle gå till bussen höll jag på att ramla tjugofyra tusen gånger. Det är inte okej! Visst, snö går bra, men fan inte blötsnö och regn på de!
Än så länge har den här dagen inte varit speciellt bra, hoppas att de blir bättre sen! hoppas hoppas!


Svenska prov snart, de lär ju gå bra asså. Naaaat.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 4 februari

Grattis Gris, 17 år idag!

Den här dagen har börjat riktigt dåligt.
Igårkväll kunde jag inte sova och jag somnade inte fören vid 1 halv två, sen skulle jag upp 06.20 men eftersom jag somnade om vaknade jag 6.45 och skulle gå hemifrån 7.20. Så det blev lite bråttom.
Sen när jag väl sitter på bussen så håller busschauffören på men massa konstiga ting. Hon öppnar och stänger dörrarna tills bussen äntligen åker, 7 minuter försenad.
Hinner, som tur med, vagnen upp till skolan och hinner precis i tid till dagens första lektion Journalistik där vi håller på med en krönika. Sen går inte jag och mitt kreativa inte speciellt bra ihop, de sista 25 minuterna kom jag igång och kunde skriva..

Det enda bra den här dagen är att det är Ericas födelsedag och att jag får träffa min baby sen :D jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig mer än allt<3

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Tisdag, 3 februari

Hej alla!

Efter skolan idag åkte jag, Sandra och Lina ner till city för att köpa en liten väska, jättesöt som är jättebra att ha på sommaren när man inte behöver ha så mycket. Köpte jag väskan? Nej, för jag hittade den inte. Hur jävla svårt kan det vara att ha framme saker som man ska sälja dom?! Jag blir så jävla irriterad för det är inte första gången som det händer. Varför annonsera det i en tidning när den är slut 5 dagar senare?!
Ska kolla i annan affär imorgon. Hoppas fan att jag hittar den, annars stämmer jag Åhlens eller ngt...

Jag saknar min Daniel<3 jag har inte pratat med honom på hela dagen och jag vet snart inte vad jag ska göra :( älskling om du läser de här kan du väl höra av dig :)<3 jag saknar dig skitmkt verkligen hjärtat <3

Nu ska jag byta om, de är ju träning snart.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 2 februari

Hej alla!

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den blev ändå rätt bra.
I fredags var jag och Claudia hos Linda, jag sov där och vi hade jättekul (:
I lördags efter att jag hade kommit hem från Linda åkte jag upp till min älskling och träffade honom en liten stund innan mina kusiner från Tranemo kom till oss. Alltid kul att träffa dom!
Igår spelade vi match mot Öckerö och vi vann med 6-2 men spelet var väl inte det bästa, visserligen var det bra, men vi kan bättre, när vi väl vill.
Efter matchen åkte jag till älsklingsdaniel<3 när jag kom så hade älsklingen färgat håret ljusare, men det hade inte blivit riktigt som han hade tänkt sig, så strax innan jag åkte slingrade han håret så nu är han blond igen :D
När jag sitter på Centralen och har en hel timme kvar tills bussen går, träffar jag Minna som kommer med tåget från Vänersborg, sen kommer Nelly från sin pappa, sen kommer Paulina och sen träffar jag Sara. De va kul att träffa alla :) och herrejävlar va kul vi hade på bussen hem, lite uppskrämda när Sköldpaddsmannen gick på:
Minna ropar på mig: Elin, jag är rädd!
Jag: Jag vet, jag med!
HAHAHA, fyfan va kul de va!

När jag kom hem var det dags att plugga, satt från tio till tolv och skrev ett jävla reportage som jag lämnade in idag. Jag måste verkligen börja ta skolan på allvar. Men jag vet inte hur många gånger jag har sagt de till mig själv...

Snart kommer Daniel<3 hit, hoppas jag :)<3 jag älskar dig skrutten du är mitt allt♥ jag är så lycklig med dig<3

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


RSS 2.0