FREDAG, 30 OKTOBER

Hej alla!
Fredag och fredagsmys väntar =)
Igår var jag, Linda & Claudia på MJ's This Is It. Fan vad bra filmen var. Det var mer en dokumentär än en film, som handlade om alla rehersals inför This Is It Tour.
Och OJ vad stor han är egentligen Michael. Han är avgudad av sin egen manager. Så jävla tragiskt att han faktiskt är död. Jag tror inte att jag har fattat det riktigt än. Och en annan sak som är jävligt tragisk är att han (och även många fler) blir hyllade när de har dött. Varför tar vi varandra för givet när vi har varandra?

Innan bion gick vi till 4 Gott så att Linda och Claudia kunde köpa godis. Och då var det Lindas tur att vara klantig. as usual.
Vi gick på trottaren och så plötsligt så snubblar Linda, slår till Claudia och går in med huvudet före, rätt in i mig! Och gissa vad hon snubblade på??
EN JÄVLA APELSIN som va typ krossad. Men faaaaaaan vad vi skrattade! Hahaha

Daniel♥Elin


BAKA BAKA LITEN KAKA

Jajjemen!
Imorn blir det nämligen husfrudag. Det ska städas och det ska göras ärenden och det ska bakas!
Jag ska baka en liten kaka till på lördag, eller ja, det blir nog dubbel sats faktiskt =) En liten halloweenkaka får det bli. Har aldrig riktigt firat Halloween sådär, men en goo *****kaka får det väl allt bli tycker jag!

Är precis hemkommen från mormor, lämnade lite mat och sånt. Så nu får det bli The Hills Marathon från 19-21. GÖÖTTTTTTTT!

Daniel♥Elin

Hörs imorn,
Pusss.


...

sämsta lovet hittils..

Vaccin mot svininfluensan? - NEJTACK!

Ni som fortfarande inte har kommit på en bra anledning för att INTE vaccinera er har jag två saker ni kan göra.

•Läs dagens GP om vaccinets olika biverkningar som man får pga vaccinet. Är du hellre sjuk 1-2 veckor eller hela livet?

Kolla på den här videon:


Daniel♥Elin

IsaDora & Max Factor

Två nykomlingar i sminkväskan;


Light Touch Conceler från IsaDora, 110 kronor


Masterpiece Colour Precision Eyeshadow från Max Factor, ca 100 kronor.

Daniel♥Elin

ONSDAG, 28 OKTOBER

Hej alla!
Visst är det härligt med loov! Önskar att det kunde vara det jämt!
Och imorn är det biotime, woohow!

Daniel♥Elin


TISDAG, 27 OKTOBER

Hej alla!
Har ni ett bra lov hittils, ni som har lov?
Det har jag iallafall. Speciellt med det fina vädret som vi har idag=)
Jag och pappa har äntligen dragit tummen ur röven (ursäkta ordspråket) och framkallat bilder. Imorn ska vi förmodligen hämta dem. Kollade även på ett par Hunterstölvar men fanns endast i gult och jag ska ha svarta eller bruna.

Men vi får se hur det blir.
Ska till Allum om en liten stund och kolla vad dem har för intressant där =)

Hörs ikväll =)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


MÅNDAG, 26 OKTOBER

Hej alla!
Härligt med lov nu va? Jag har knappt kommit in i att sova längre än till 8 en måndag och vaknade upp flera gånger imorse och trodde att jag hade försovit mig. Då är det inte lika skönt att sova som i vanliga fall.
Idag ska jag åka in och köpa biljetterna till Michael Jacksson's - This Is It som jag, Linda och Claudia ska se på torsdag. Jättekul att umgås lite med tjejerna =)

Daniel♥Elin


SÖNDAG, 25 OKTOBER♥

Kan börja med lördagen lite kort =)
Jag vaknade upp med min älskade Daniel♥ brevid mig som förvånadsvis var på ett bra humör, wohow!♥
Vid tolvtiden började jag göra mig iordning inför kvällen som skulle spenderas hemma hos Claudia eftersom att hon fyllde år i tisdags =)
Strax innan klockan blev 4 kom Linda hem till mig och vi började göra oss ännu mer iordning och sen bar det av till Claudia =)
Och herrejäääävlar vilken rolig kväll det blev!
Alla bilder ligger på FB.



Idag har jag och min älskade Daniel♥ 13 underbara månader tillsammans. Fan vad underbart det är.
Vi har varit tillsammans i ett år, i mer än ett år♥ våran ettårsdag är verkligen någonting som jag aldrig kommer att glömma♥♥♥♥♥♥♥

Daniel♥Elin


NOKIA N85 SÄLJES

Någon som är intresserad av en Nokia N85??

Jag ska sälja min mobil nu, då jag har tröttnat på den. Endast använd 5 månader.

Nypris 5200 kronor, säljes för 2800 kronor (priset kan diskuteras)
Lämnas över om en/en och en halv månad.

Intresserad?
Maila mig på [email protected] och döp mailet NOKIA N85.




ELIN ♥ SAMSUNG S5600

Nu har jag bestämt mig! Finally


Ska åka och kolla på den idag, ska dessvärre inte köpa den idag utan det får bli senare under nästa månad =)
vad tycks? =)

VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 43 har börjat och det är överdrivet mycket att göra i skolan den här veckan! Prov hit och dit och bläää. Sen är det utvecklingssamtal idag med. huhu..

·Träning; Hoppar över den här punkten den här veckan x)

·Vägen mot körkortet; Jag körde i söndags en bit och ska även köra idag. Det är EXAKT 200 dagar kvar tills jag ska köra upp. Berättade ju häromveckan att jag har satt ett uppkörningsdatum =)


OHYEAH!

En fika...

0-276a1a5d9ed20f5c1ee31ef2ea48c68d.png

Kolla varifrån!

En fika med Lina på ep en tråkig tisdagförmiddag är aldrig fel :)


Måndag igen...

0-5b41bf2cd9019e54a29f7d2a28c2ab63.png

Kolla varifrån!

Måndag igen och tråkigt väder :( klockan är snart halv ett och jag slutar om ca 90 minuter.. Sen blir det hem och plugga. Har en del den här veckan.. Hörs sen.<3


LÖRDAG, 17 OKTOBER

Godmorgon!
Hade ni en trevlig fredagkväll? I DID! Jag och Claudia träffades igår och hade en otroligt trevlig fredagskväll med film, Idol(nästan obligatoriskt på en fredag), godis och chips. Men det går alltid typ 100 år mellan att vi träffas, men vi ska fan ta och ändra på det och få tid att umgås mellan studier, pojkvänner och allt annat som kommer emellan. Det är viktigt att hålla kontakt med sina vänner =)

Idag ska jag äntligen få träffa min älskade Daniel♥ har inte träffat honom sedan i onsdags och det var typ 1 minut :( Saknar min Daniel♥

Nu är det dags att försöka få i sig lite frukost :)

Ha en trevlig lördag =)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Nu är...

6670deb42cdd9a7d1b5ac3b4b33a4e5b.png

Kolla varifrån!

Nu är vi påväg hem och har lite mer än en timme kvar och jag är helt slut så jag känner att jag behöver en liten powernap speciellt när jag åker bil och det är ju så otroligt gott att sova i bilen. Dock har man ju sån otrolig värk i nacken när man vaknar upp sen. Men det får man tåla! Dagens middag blir på Ove's i sävedalen och där blir det halv special. MUMS!


Äntligen anlänt...

0-2752caa4d374888219f5a8c5f40d280d.png

Kolla varifrån!

Äntligen anlänt till ullared och har hittat massa söta babykläder till lilltjejen men hon växer för fort så dessa strumporna lär hon ju knappast få på sig längre. Men visst är dom söta :)


TORSDAG, 15 OKTOBER

Hej alla!
Idag är det ännu en vacker dag, men sol och värme (om man nu kan kalla +0,8 grader för värme..). Men vi får vara glada för solskenet iaf =)

Idag är en bra dag. För idag ska jag och familjen åka ner på en tripp till Ullared, Gekås och köpa en massa! Så jävla kul! Lovar att mobilblogga under dagen, wihoow =)

Daniel♥Elin


ONSDAG, 14 OKTOBER

Good morgon =)
Är det inte härligt väder ute?? Eller ja, det är en molfri himmel, men sen är det SVINKALLT! Omg, det var -6 grader när jag vaknade imorse :O de va gööörkallt i mitt rum. Uscha, hatar när de är så kallt. Eller inte riktigt, men ibland kan det vara obehagligt kallt.

Annars då..
Ja, det är en lång skoldag idag. Sen ska jag hem och plugga naturkunskap.. Dumt egentligen när man har valt en så onaturlinje att man måste läsa natur ändå. OGILLA!

Hörs senare.

 

Daniel♥Elin


hej alla!...

-a1d7e6e5278b5cf892a6a2fff060f9b.png

Kolla varifrån!

hej alla! Har haft en toppen dag, vart ju ledig idag ;) och har spenderat en stor del av dagen med älskade Daniel<3 och har haft en toppendag med honom<3 
Nu sitter jag och kollar på The Hills Marathon, elin lööv! Haha sen blir det ett härligt avsnitt av Desperete Housewifes :) hoppas att ni får ha en trevlig kväll :)
Daniel<3Elin


VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 42 är det nu och ca 4 veckor kvar innan jag ska ut på praktik. Imorn är jag ledig, götttt. Och har dessutom ingen matte den här veckan.

·Träning; Det har verkligen gått illa med träningen den senaste tiden. Vi får se hur det går den här veckan.

·Vägen mot körkortet; Ja, nu tog jag faktist bort "det sociala" för att ägna lite mer fokus på vägen mot mitt körkort istället för att lämna ut min familj och min pojkvän♥ här i bloggen.
Jag och min familj ska ner till Ullared på torsdag och förhoppningsvis ska jag köra ner dit. En utmaning kan man säga! Körde även hem från Tranemo förra söndagen i ösregn och det gick jättebra! Elin goes körkort!!!!

Daniel♥Elin

VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 42 är det nu och ca 4 veckor kvar innan jag ska ut på praktik. Imorn är jag ledig, götttt. Och har dessutom ingen matte den här veckan.

·Träning; Det har verkligen gått illa med träningen den senaste tiden. Vi får se hur det går den här veckan.

·Vägen mot körkortet; Ja, nu tog jag faktist bort "det sociala" för att ägna lite mer fokus på vägen mot mitt körkort istället för att lämna ut min familj och min pojkvän♥ här i bloggen.
Jag och min familj ska ner till Ullared på torsdag och förhoppningsvis ska jag köra ner dit. En utmaning kan man säga! Körde även hem från Tranemo förra söndagen i ösregn och det gick jättebra! Elin goes körkort!!!!

Daniel♥Elin

MÅNDAG, 12 OKTOBER

Hej alla!
Haft en bra helg?

Jag har haft en toppen helg som innehöll både shopping och massa tid med min Daniel♥
Dagen har varit bra, jag känner mig dock väldigt trött och typ helt slut så nu ska det bli en härlig måndagkväll för att kompensera dagen =)

Lägger upp en veckoplanering =)

Daniel♥Elin

DET SNÖAR...

0-7201d7dc963d64e0c6f27bf3f6a4afaf.png

Kolla varifrån!

DET SNÖAR I GÖTEBORG :O Oliver är bildbevis


HÄRLIG FREDAG ÄNDÅ

Trodde att jag skulle få en ensam fredag med plugg upp över öronen, men Fredrik och Louise kom hit och drog ut mig och vi hade det riktigt kul! Träffade Kizzen, Oliver, Wall och F-sson och flera vilka jag inte har den blekaste aning om vilka det är. Men kul vart det och kul att träffa Oliver när man typ aldrig ser någonting av honom längre. Men kommer väl antagligen att spendera mer tid med honom när han har fått sitt körkort, haha nej skojjar bara =) Men håller verkligen tummarna på att han får det snart så att han faktist kan få åka ut och köra med sina bilar istället för att bara hålla och greja med dem =)

Imorn kommer dagen att spenderas med bby♥ och ser verkligen fram emot det. Saknar honom skitmycket och har inte träffat honom speciellt mycket det senaste, pga av förskylning och sånt =( men imorn får vi äntligen spendera tid tillsammans ♥ =)

Ha en riktigt trevlig helg, får se om jag bloggar något mer under helgen.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

FREDAG, 9 OKTOBER

Hej alla!
Sorry för en kass uppdatering, men idag har det varit mycket att göra. Först skola och har fått flyttat ett prov till senare nästa vecka, skööönt. Sen möte inom APU:n där vi skulle fylla i en jävla massa papper som man sen då skulle ner till handledaren för att hon skulle fylla i massor med uppgifter som gäller försäkring och massor. Sen slutade vi efter det, eftersom vi varken hade svenska eller samhäll efter. Så jag, Lina och Sandra tog oss en tur med 10:ans spårvagn ut till ändhållplatsen eftersom att jag inte skulle ta bussen förän halv tre och träffa Nillipilli på BG där hon har praktik :)
Väl anländen till la så gick jag in och beställde pizza som M skulle hämta sen. Gott men usch vad man känner sig illa nu efteråt. Så nu sitter jag här, har precis pratat med min kära Faster en stund, alltid lika trevligt =)

Precis när jag hade kommit hem idag så fick jag ett trevligt sms från Nelly där jag fick 100 kronor rabatt idag. Så jag gick in och skulle klicka hem en kjol och sedan använda min rabatt. Men fungerade det? Neeeeej, bara om man handlade över 500 kronor. Vilket jag inte hade någon större lust med. Så var det med den rabatten..
Sen har man ju 10% rabatt på H&M Shop Online som man kanske ska använda sig av. Ska kika in där nu och kolla vad dem har att välja på. Vi får höras när jag har gjort det.

Daniel♥Elin

Vi fick...

-3d320d3e3c7ef6e246be17412c1514b.png

Kolla varifrån!

Vi fick våra fönster tvättade idag och det blev ett jättebra resultat tills det började regna. Härligt värre eller hur! Usch på det säger jag.


OM JAG SKULLE VINNA 100 000 KRONOR SÅ SKULLE JAG..

Ni som lyssnar på The Voice på morgonen kan väl knappast ha missat Shop Til Ya Drop tävlingen som pågår just nu, att man ska kvala sig in för att vinna 100 000 kronor på ett shoppingcenter i Nacka, Sthlm.
Då kom jag och tänka på, vad skulle jag köpa om jag vann 100 000 kronor?

1, Köpa en ny säng. Den låter knäppt och jag vill ha en ny säng.
2, Köpa en ny dvd med USB-uttag.
3, Resa någonstans, med vem som nu skulle vilja följa med.
4, Flytta upp The Beloved Family♥ till GÖTEBORG!
5, SHOPPA SHOPPA SHOPPA!
6, Köpa fina saker till m&p♥
7, Spara resen =)

Är de något annat som jag har glömt?

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

HAR INGEN ORK ELLER LUST


Har ett prov imorn, men jag har varken ork eller lust till att plugga. Men jag känner att jag måste. Men jag vill inte.. Jag vill att Daniel♥ ska komma hit, nu med en gång så jag kan få lite kärlek<3
Jag vill ha helg, nu med en gång.

Daniel♥Elin

ONSDAG, 7 OKTOBER

Godmorgon!
Idag är en härlig dag! Jag vaknade verkligen på rätt sida imorse! Upp tio minuter innan mobilens jobbiga alarm drog igång och satte på TVn och Vakna Med The Voice. Sen sken ju solen oxå! Fan va härlig dag!

Så jag tog det lugnt imorse, för en gångs skull när man inte behöver stressa =)
Kommer att slänga upp en dagens senare och berätta lite om hur det gick på gymnasiemässan.

Nu är de en timma kvar på den här lektionen och jag sitter på FB och bloggar, haha. Fail!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


TISDAG, 6 OKTOBER

Hej alla!
Jag har inte haft någon större motivation att blogga under helgen och sen har jag haft fullt upp!
Pengarna tog ju slut innan jag kom ner till Tranemo och fyllde inte på pengar förän på söndagen. Men jag har haft en skittrevlig helg, hade visserligen önskat att min babe♥ hade kunnat vara med och fått träffat min wonderful släkt =)
Men det blir väl senare hoppas jag!!
Kan ju dra en liten sammanfattning över helgen och början av veckan.

I lördags kom ju Bella & Edvin och hämtade mig och vi körde ner till Borås för att kolla lite i affärer och käka lite grann. De blev Burger King höhö ;) Sen efter att ha vandrat i affärer och Bella försökt rymma haha, som tur är så har Edvin tjuvalarm så hon kunde inte riktigt göra det hahaha, men kul va de!! Sen åkte vi hem till faster och vi satt och snacka lite och kolla på lite kort innan det var dags att bestämma oss vad vi skulle käka. Rebecca hade tänkt bjuda upp mig, Bella och Edvin på lite käk, men när hon fick reda på att vi skulle käka pizza så ville hon med ha de haha =) Vilken fettodag asså, först BG och sen pizza ända från Svenljunga! Men fattar faktiskt varför, för de hade den godaste kebabrullen! Åh va gott de va!
Sen stack vi upp till Rebecca igen och va där en stund. Lilla Leia höll oss sällskap och klockan var långt efter läggdags för henne, busfröt där =) Vid niotiden åkte vi tillbaka till Faster och kollade på film, bl.a. I Love You Man och Liar Liar med Jim Carrey! Haha. I söndags då kommer Faster in och väcker oss, eller mig iallafall för Bella va ju redan vaken! Och väckt blev jag, haha =) Sen stack vi ner och käka lite frukost och gjorde oss iordning för att åka hem till Faster Ewa och hälsa på henne och Tomas och lille grisen Diezel. En liten pratstund blev det innan vi skulle hem och vänta på mamma och pappa som skulle komma och käka lite innan vi skulle åka hem till La. Jag och Bella fick uppdraget att göra efterrätt, nämligen Blåbärspaj och OJ vad god den blev! Efter middag och efterrätt och gos med Leia som inte ville sova idag heller var det dags att åka hem.
Jag fick köra i pissvädret, det regnade i princip hela vägen hem. Men jag klarade det och är jättenöjd med min insats som förare! Har även planerat in ett datum för uppkörning, när får ni veta en annan gång ;)
När jag kom hem fick jag ÄNTLIGEN träffa min älskade Daniel♥ som har varit sjuk hela veckan<3 det var så härligt att få träffa honom igen<3
älskar dig mest av allt hjärtat, du och jag genom allt <3
Igår var det ju första skoldagen på veckan och den inleddes av gymnasiemässan där jag var monterpersonal och skulle värva massa elever till Hvitfeldtska. Jättekul! Träffade massa trevliga personer, både elever från Hvitfeldtska och från andra skolor. Sen var det dags att åka hem och då var det dags att laga mat. Spagetti och köttfärssås blev det, godaste hittills! Och sen kom min Daniel♥ ner<3 Idag var det skoldag, lång skoldag, men början klockan åtta och slutade klockan 15. Trötta var vi allihopa! Haha, men man kan inte förvänta sig mer av en tisdag. Efter skolan drog jag och Sandra ner och lämnade in babys<3 mobil. Sen tog jag bussen hem med mamma och började plugga. Seg dag. Men imorn blir det gymnasiemässan igen! Kul! Kom och kolla in Hvitlfeldtskas monter!

Hörs senare,

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

LÖRDAG, 3 OKTOBER

Hej alla!
Tråkigt väder idag :(
Jag håller på för fullt att se till så att jag har med mig allt. Bella & Edvin kommer ju snart och hämtar mig för att åka ner till Tranemo och hälsa på bästa släkten :)

Tänker på min älskade och hoppas verkligen att han blir frisk snart, usch har träffat honom endast två gånger den här veckan :( känns skittomt utan dig älskling <3

Nej, nu måste jag fortsätta.
Kommer nog att mobilblogga en del :)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


HUR TÄNKER BAGGARNA OCH KILLEN-SOM-KNAPPT-SER?

Hur tänker Baggarna och Killen-som-knappt-ser?
Varför tar de in någon dansband/schlagertjej med alldeles för mycket energi, när det sitter minst två tjejer som verkligen kan bli IDOL 2009??
Varför?
Tycker att både Clara & Moa förtjänade de båda Wildcarden som gick till tjejerna. Usch vad jag är besviken nu.
På min utelista finns både Idoljuryn och Bert Carlssons favorit. Det är en sak som är säker.

ELIN ♥ VÄGARBETE *NOT*

Just nu i vårt område så hålls det på att bytas ut en hel drös med vattenledningar. Och eftersom de inte gräver ner vattenledningarna och håller på med arbetet mitt på gångbanorna så man får gå och cykla i leran. Riktigt kul alltså. Och häromdagen, när vi hade orientering hela dagen skulle man ju hem och duscha. Det var väl runt 16tiden som man kom hem och hade INGET VARMVATTEN! Kan ni tänka er att stå och duscha i iskallt vatten?! Det var något bland det värsta jag har varit med om. FY!
Nej, jag hoppas verkligen att dom blir klara med bytet snart, annars får jag väl ta och göra det själv. Kan ni tänka er mig stå och syssla med vattenledningar? hahaha.


+ Elin =


Något sånt kanske, fast man kanske får byta ut geväret mot en spade eller något?

Haha, hoppas att jag kanske gjorde fredagkvällen litelite roligare nu :)
Haha :)

Daniel♥Elin

SHOPPINGFREDAG

Hej alla!
Jag veet att det har varit världens sämsta uppdatering den här veckan, men jag har inte haft någon större lust till bloggen, datorn har inte varit ett stort intresse den här veckan alltså..

Dagen har väl varit helt okej annars. Hade en och en halv lektion innan jag och tjejerna stack ner och lunchade på Condeco. Sen var de en och en halv lektion till innan vi fick sluta och sedan blev det shopping, woo. Endast för en 100lapp! Och inte ens det! Kolla här:




Och allt under en 100 lapp! Helt otroligt :)


KVALFINALISTER

Ja, de kommer att skrivas en del om Idol här under hösten. Och ni som har missat idol TOTALT ska få en liten hjälp på traven om vilka det är som har kommit vidare än så länge :)

Calle & Jon som kom vidare första kvällen. Calle är otroligt grym, har lite svårt för Jon dock. Hoppas att de tar in Eddie.


Erika & Mariette som kom vidare andra kvällen. Båda är superbra, hoppas även att de tar in Clara!


Erik & Rabih som gick vidare tredje kvällen. Erik äger och kommer att bli flickfavorit, Baggarna & Andreas stod upp igår när Erik höll sitt framträdande, och det var helt rätt. Rabih tyckte jag inte alls var bra.
'


Och frågan är ju vilka två tjejer som går vidare ikväll.

Nu börjar Idol strax, vi hörs imorn!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

GREY'S ANATOMY

Var de någon mer än jag som såg Grey's igår? Ja, men det klart att det var! Och oooj vad jag grääät när lilla georgie dog :(

Grey's är ju lätt ett av de bättre programmen!

Daniel♥Elin

TORSDAG, 1 OKTOBER

OJOJ, här var det ingen bra uppdatering och I'm sorry. Men jag har haft fullt upp med massa möten och mammas släktingar har kommit ner från Värmland och försökt på bästa sätt att få pojkvännen som ligger hemma och är så sjuk att må litelite bättre. Dock utan resultat verkar det som :P
Kan ju sammanfatta veckan lite (:

I måndags, var det skola och jag gjorde inget speciellt vad jag kommer ihåg. haha, jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i måndags. Sad. I tisdags var det skola och möte om Gymnasiemässan nästa vecka :) och igår var det orientering hela dagen och herregud vilken dag.. Mina benhinnor fick en massa stryk :( och efter det åkte jag upp till min älskling och gjorde honom lite sällskap när han är hemma och är sjuk, stackarn<3
Idag var de skolfoto och endast gruppfotografering eftersom skolan inte har beställt porträttfoton till oss! Snacka om snål skola.. Nu har jag endast en lektion kvar, sen ska jag hem eftersom jag inte har några lektioner kvar. Ska lägga mig och sova en stund hade jag tänkt (:

Imorn om älskling är frisk så ska vi på bio <3

Hörs sen,

Daniel♥Elin


RSS 2.0