SÖNDAG, 31 JANUARI

Åh, vilken bra helg det har varit!
Det bästa har varit att jag ÄNTLIGENÄNTLIGENÄNTLIGEN har kommit igång med träningen!
Tränade Body Balance i fredags med Claudia och det var jättekul. Har dock världens sämsta balans men det är väl bara att bygga upp? Eller?
Igår var det slappdag tills klockan blev fem, då stack jag ut och mötte C, vi gick och hyrde film och köpte nötter healthyhealthy (det blev dock inte så healthy när vi gjorde iordning the classic nachotallrik (a)).
Sen gick vi till my place och åt god mat och hade härlig tjejkväll med massa skitsnack + filmerna vi hyrde :)
C gick för en liten stund sedan, tyvärr. Så snart blir det plugg och förhoppningsvis träning, sen kommer Fredrik och Louise hit, wiie.
Hoppas att ni får en trevlig söndag!
TTYL.
XOXO

Klockan är...

369458f3630b3eabaa28d5c8b30147f2.png

Kolla varifrån!

Klockan är typ två och jag kan inte sova.. Typiskt :( tur att man inte ska upp tidigt imorn iallafall! Sov gott iallafall.
XOXO


VEM ÄR PATETISK?

Såg nyss två nya kommentarer som landade i min blogg ca 00.30 inatt och jag blev verkligen förvånad. Har faktiskt inte fått några sådana kommentarer innan. Vill ni se?



Till mitt "försvar" kan jag bara säga såhär till dig dom har skrivit det här.
Det finns verkligen INGEN i hela världen som TVINGAR dig till att läsa min blogg. Jag skriver PRECIS vad jag har lust med i MIN blogg och jag tror verkligen inte att jag är känd någonstans utan jag vet EXAKT hur många läsare jag har. Om vi nu då tydligen inte tycker om varandra, vad har du i mitt liv att göra då? Varför läser du min blogg överhuvudtaget??
Du skriver att du inte orkar lyssna på mitt tjat, men läs inte min blogg då? Hur svårt kan det vara, ärligt talat??
Sen, att du inte skriver ditt namn och inte vågar stå för det du skriver? Men snälla!
Jag hatar faktiskt ingen, jag kan tycka riktigt illa om någon. Men jag hatar ingen.
Har du någonting mer att säga till mig så ber jag dig att komma fram till mig och säga vad problemet är istället för att sitta bakom en dator mitt i natten och skriva kommentarer du inte ens kan stå för. Det är inte jag som är patetisk. Det är du.
OCH NU
skriva det jag egentligen skulle skriva :)
Jag är nyligen hemkommen ifrån mitt första träningspass. Och ni ANAR inte hur otroligt skönt det var att äntligen få börja träna igen! Känner mig äckligt otränad ikväll, men det är inte så konstigt. Usch, det vart alltför längesedan jag tränade. Men nu ska det hända saker här! Fabulous! Har ett träningspass på söndag med, sedan får vi se i veckan hur jag ska träna :)
Vad händer ikväll?
Le boyfriend och jag hade planer ikväll, men jag får inte tag på honom så vi får se hur det blir med det. Kvällen kommer att bli lugn iallafall, ska tagga till imornkväll då jag och C ska på bio! Skulle egentligen se Snabba Cash (I <3 Joel Kinnaman), men det fanns inga biljetter kvar till den på BG, så det får bli... hemlis! Bara för att jag är på rethumör just nu!
Det kommer att bli en riktig GIRLSNIGHT =)
Nu blir det duschen!
XOXO

CHECKLISTA

[X] DAMMTORKA
[X] DAMMSUGA
[/] BYTA OM - Håller på, eller är halvvägs..
Om ca 30 minuter ska jag möta Claudia så att vi kan gå upp och träna! GRYMT!

TTYL!
XOXO


OVÄRDIG SKOLDAG

Ja, som rubriken lyder så har jag haft en ooootroligt ovärdig fredag!
Jag skulle haft prov + en lektion på det. Med samma lärare. Läraren var visserligen sjuk i tisdags och onsdags och på hennes schema skulle hon vara i skolan både igår och idag. Men när vi sitter och väntar på henne så kommer en tjej i min klass till och och säger att vi kan åka hem igen i och med att vår lärare FORTFARANDE är sjuk!
Provet, som vi skulle haft idag, kan vi inte skjuta upp. Varför? För vi har FULLBOKAT fram till påsklovet typ! Great.

Nu blir det lite städning och ombyte till 15.30 då jag ska upp och möta Claudia för att gå och träna, och jag är taggad!!
Men nu,
[ ] DAMMTORKA
[ ] DAMMSUGA
[ ] BYTA OM
har en del att göra nu.
Hörs sen!
Saknar Gran Canaria och soolen!
XOXO

ICA-CINDY ÄR NÄSTA GINA TRICOT MODELL

Ja, vi vet väl alla vem Gina Tricot-modellen är. Vi har alla sett henne i olika reklamfilmer för Gina Tricot.





Nu har ICA gjort ett försök för "Cindy Trikå"
Tycker att det är helt fabulous!


Enjoy!

XOXO

NO MORE SNÖ

Roligt väder idag. Snö, snö och ännu mera äcklig snö.

Såhär ser min status ut på facebook



ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM BARA VILL ÅKA IFRÅN SKITSVERIGE TILL VÄRMEN????

Och något som är ännu värre???
Mina ben håller på och protesterar mot kylan och flagnar sönder och jag tappar färg, buhu..

KAN SOMMAREN KOMMA SNART ELLER?

Btw, det är 101 dagar kvar till min födelsedag och faaan vad jag längtar!!


XOXO


JAG VILL...

0-6f53b5ced08044ceed2cb4b04e723516.png

Kolla varifrån!

JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL! NU!!


MÅNDAG, 25 JANUARI

Hej bloggen!
Haft en trevlig helg? Jag har haft en jättetrevlig helg men början i fredags då jag och mamma vart själva hemma och hade en trevlig kväll med nachos och guacamole. I lördags var jag, mamma och pappa i stan och kollade på kläder och köpte en födelsedagspresent till mammas moster och en fika på Ahlströms. För att få lite sommarkänsla proppade jag i mig en räksmörgås och åååh vad god den vart! Körde hem från stan också, gick otroligt bra, såklart. Därefter blev det hem och laga mat, sen buss upp till Linda och tillbringade en otroligt rolig kväll hemma hos henne =) i söndags kom gudföräldrar hit och tog en promenad med oss i Landvetter sen till middagen kom kusin + flickvän hit. Storfrämmat hela dagen. Sånt gillar vi!!
Måndag morgon började inte bra. Nytt schema och börjar 8.20. USCH!
Nu blir det plugg 45 minuter framåt, sen mysa ner sig i sängen och kolla på otroligt efterlängtade avsnitt av Paradise Hotel!
Nattinatti
XOXO

Jag har...

0-6ce651e272cf354da3935d03c95ad795.png

Kolla varifrån!

Jag har ett ord för det här; ÄNTLIGEN! Någon mer som tror på PITT-ANISTONsagan igen? XOXO


HEIDI MONTAG: I ALMOST DIED LIKE MICHAEL JACKSSON

Heidi Montag, känd från The Hills och tror sig vara en av världens kändaste personer tillsammans med sin make(?) Spencer Pratt.


Såhär såg Heidi ut innan ALLA operationer hon har gjort.

Hon ser MINST 20 år äldre ut på bilden till höger. Eller har jag fel??

Hittade filmen nedan hos en annan bloggerska och kände att jag verkligen ville dela med mig. I filmen räknar hon upp de operationer som hon har gjort.
Näsan, brösten, läpparna(med fett från hennes lår om jag inte minns fel), ryggen, ögonbrynslyft, armbågarna, öronen. Alltså det låter så jävla sjukt alltihop så jag vill fan inte räkna upp mer. Se filmen och bilda din egen uppfattning. Det är fan läskigt.



XOXO

HAITI

Jag känner att jag har varit väldigt off när det gäller jordbävningen i Haiti. Det som har hänt är helt fruktansvärt och jag kan verkligen inte förstå att det har hänt.

När tsunamin i Asien slog till 2004 satt jag på ett plan ner till Teneriffa och hade inte en ANING om vad som hade hänt.
När vi hade landat och checkat in på hotellet så får mamma ett sms från min morbror som skrev: "Tack för att ni åkte till andra sidan".
Vi fattade ingenting, trodde bara att det var något slags skämt och tänkte inte mer på det.
Men senare den dagen ringer min farbror Michael och undrar hur vi har det, sen nämner han samma sak som min morbror gjorde och pappa frågar vad det är frågan om egentligen. Då berättar M att det har varit en jordbävning och flodvåg i Asien och har drabbat både Thailand och Indonesien.
Vi blev såklart lite chockade över händelsen, men det är väldigt svårt att sätta sig in i tanken då vi inte hade någon tidning eller större tillgång till internet, eller TV. Så vi har inte "drabbats" så extremt hårt av tsunamin som de flesta har.
Dock kan jag faktiskt inte låta bli att vara lite extra orolig när jag är utomlands och få tanken: "tänk om det blir jordbävning här!! Tänk om det blir en tsunami HÄR, tänk om vi DÖR!!" Samtidigt då så kan jag faktiskt erkänna att jag är ganska nojig då jag inte är hemma och en av mina största rädslor är faktiskt döden. Därför ogillar jag skräckfilmer och brukar oftast ta skräckhistorier med en nypa salt. För jag tycker att det är fruktansvärt.

Haiti, som är ett av världens fattigaste länder har råkat ut för något så hemskt och det blir bara värre och värre. Iochmed att det är såpass tropiskt klimat där så blir infektionerna på de skadade farligare. Tänk er att gå runt i likstanken och se alla skadade och det finns inte ett skit som du kan göra. De lever i en mardröm.

Men du som inte är drabbad av jordbävningen i Haiti kan faktiskt göra någonting.
Skicka ett sms och skänk 10, 50 eller 200 kronor till Rädda Barnen och deras arbete i Haiti:

10Katastrof
(10 kronor)

Katastrof (50 kronor)

Haiti200
(200 kronor)

Även om du vet om att det är jättemånga som redan har bidragit med flera tusen så gör din tia en stor skillnad!
Jag har skänkt pengar och det känns så otroligt bra efter att jag har gjort det. Gör det du med!





XOXO

FREDAGSMYS

Hej bloggen!

Idag är det fredag, ÄNTLIGEN!
Ska ta det överdrivet lugnt ikväll med pannkakor och nachochips med guacamole.

Ni som ska ut ikväll, eller göra något annat med fart i kan ju alltid ladda upp med den här överdrivet bra låten.

Enjoy.


Ha en jättebra fredag och helg!!

 

XOXO


Hej bloggen!...

0-6ee93724bde681707821cb7b84156545.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen! Idag har det varit en hektisk dag, upp vid nio för att städa, till mormor innan elva, hem vid tolv för lite lunch, åka till skolan halv två, hem halv fem, äta, plugga, prata med klantisen Linda som har brutit foten, ta det lugnt och sen sängen.. Vilken dag! Snart måste jag sova, ska upp strax innan halv sju imorn. Har även ett hemligt ärende på stan imorgon eftermiddag :) sov gott! XOXO


VÅREN ÄR VÄLKOMMEN

Jag fick hem H&M katalogen häromdagen och satt och bläddrade igenom den med mamma igår och kollade på alla fina vår- och sommarbilder, sen har typ alla butiker fått in vårnyheterna och man tänker, Jaaaa! Snart är våren här!!

Sen kommer man på sig själv att det bara är Januari. Fyfan.
Jag vill ha vår och sommar! Ballerinaskor och flipflop. Söta klänningar och shorts. Sol och hav. Ja, det är bara att sukta och längta..


ÅÅÅÅH SOMMAR

XOXO

PARADISE HOTEL

Ohyes, it is as good as it sounds.

Jag älskar Paradise Hotel, det är beroendeframkallande. Jag kan erkänna att jag faktiskt hatade det från början och jag kollade inte de första avsnitten, men sen när jag råkade kolla, av någon konstig anledning, så älskar jag det.



Du vet att du vill kolla

XOXO

ÅÅÅÅH VILL HAA!

När man pluggar så måste man kolla runt på webshopar och drömma till våren. Så jag har hittat en MASSA snyggt.
Take a look.














Really nice!!


XOXO

MÅNDAG, 18 JANUARI

Hej bloggen!

Måndag idag och kort skoldag, det gillar vi! Det vi inte gillar är all drama och all plugg. Det är två saker som absolut inte går ihop.
Men det är bara att bita ihop och fortsätta?

XOXO


UTOMLANDSDEPRESSION

Jag har utomlandsdepression. Jag vill inte vara i Sverige med massa snö och minusgrader och mörkt hela dagen. Jag vill utomlands igen och bara ha det jävligt bra, utan en massa måsten hela jävla tiden och slippa alla vinterkläder!!

En resa hade varit perfekt att se fram emot. Visserligen har jag det, Paris summer '11 men det är ingen charterresa direkt, även om det ska bli jävligt kul att komma till Paris.
Men en solsemester hade jag gärna tagit nu i februari/mars/april.

Drömma går ju.

XOXO

LÖRDAG, 16 JANUARI

Hej bloggen!!

Fredagskvällen var verkligen riktigt lyckad! Jag har verkligen världens finaste vänner!
Bak med brownies och film och tjejsnack med världens bästa tjejer! Och jag måste erkänna att jag verkligen behövde det igår=)

Min söta kusin och faster är påväg hit, har inte träffat dom iår :P det ska bli jättekul iallafall, lite julklappsbyte med :D

Hoppas att ni har en jättebra helg än så länge =)

XOXO

FREDAG, 15 JANUARI

Hej bloggen!

Det är fredag idag och jag är PEPPPP!!!!
Jag ska nämnligen träffa Claudia och Linda sen ikväll och OOJ vad det ska bli kul :D

Nej, nu måste jag tillbaka till Info&Layout. Blää på det.



Snyggaste i LA!

XOXO


JOHN MAYER

Jag hade  tänkt lägga upp en jättefin sång med John Mayer, älskar hans låtar. Men de som finns på youtube är inte så bra så tack vare spotify kan jag faktiskt lyssna på hans underbara musik.

Så nej, den här gången tänker jag inte dela med mig av min musik. Men en bild kan jag väl slänga in på honom :)


I'd burn up in your atmosphere

XOXO


BOBBY'S VS. GOT2BE TOO SEXY

Hej bloggen!

Det är tisdag idag, otroligt seg tisdag..
Hade bara en lektion så det var rätt lugnt. Sen satt jag och Lina och snacka ett jäävla tag =)

Jag var och köpte hårspray igår, jag som sällan använder hårspray! Men nu kände jag att det var dags att få till frisyren så att den inte ligger platt som en jävla pannkaka på huvudet!

Jag har länge velat mellan Bobby's extreme volym och schwarzkopf got2b too sexy, men jag bestämde mig till slut för Bobby's! Det får bli sexy nästa gång ;)



Kärlek stavas BOBBY'S

Ha det bra,

XOXO



FREDAG, 9 JANUARI

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen!
Jag är verkligen jättetrött iochmed att den här dagen har varit så extremt lång.

Upp innan åtta imorse för att packa det sista och kunna checka in bagaget via hotellet (det kom en anställd från Thomas Cook och checkade in vårt bagage så att vi slapp göra det på flygplatsen, SKITSMART!), frukost innan klockan nio, upp till rummet och borsta tänderna, ner till poolen och sola det sista. Upp till hotellet igen strax innan elva och duscha och göra sig iordning, ner och checka ut från hotellet, bussen hämtade upp oss klockan halv tolv. Stod i kö i evigheter till säkerhetskontrollen. Planet försenat från Sverige med 30 minuter. Vi blev försenade en timme från Las Palmas Airport. Satt framför två gapiga ungar. Fan vad irriterande det var! Landade strax innan halv nio, väntade evigheter på väskorna, hittade snabbt en taxi och kom hem strax innan tio. Kan ju passa på att tillägga att jag var så extremt nära på att vända tillbaka in i flygplanet efter att vi hade landat. Hur i helsike har ni kunnat överleva i den här kylan?? Hur i helsike har jag kunnat överleva i den här kylan innan??

Tänk er att lämna +++30 gradig värme och komma hem till -11??? Nej, tacka för Kanarieöarna. Jag känner mig hemma där! All god mat, alla underbara människor, det fina vattnet, den otroligt välplanerade strandpromenaden från Puerto Rico till Amadores, alla fina hotell och ALLT! Helt underbart!

Har inte orkat ladda över bilderna från kameran än, så jag tänkte hitta lite snygga bilder på hotellet och på finafina Amadores från Google. Men det var inga fina bilder. Ni får hålla ut en dag till eller två =)



Det får bli en schnyggisbild på mig från Kreta '09 istället!

Nu ska jag kolla på saknade V.Ä.N.N.E.R. i min ännu mer saknade säng och ha det gott. Det kanske finns litelite godis kvar? Ska kolla!

Nattinatti!

XOXO

FREDAG, 8 JANUARI GRAN CANARIA

Hej bloggen!

Fredag idag och imorn aker jag hem. Ska bli ganska skönt faktiskt. Även om jag gärna hade stannat och dragit hit mina närmaste <3

Veckan har varit helt underbar verkligen.
Men nu ska jag upp och duscha och göra mig iordning inför kvällen!

Hoppas att jag sover lite inatt, sa att jag far sova pa planet =)

Ha det bra.

XOXO

MANDAG, 4/1 GRAN CANARIA

Hej bloggen!

Det är tredje dagen pa Gran Canaria och det är helt underbart! Hotellet är jättefint med tva stora pooler! Behöver jag säga att jag stormtrivs??
Vi har 30+ i solen och nästan molnfritt. Harligt värre!!

Det blev en trakig uppdatering idag, men det far bli en battre under veckan.

Snart ska jag upp och göra mig iordning för att ga ut och äta middag om ca 1 timme. Klockan är 17.41 här (vi ligger 1 timme efter er) nu och det ar en jättefin solnedgang!

Ha det bra!

XOXO


Klockan är...

2149994ea106359042de4acb570da89a.png

Kolla varifrån!

Klockan är lite över elva och jag ska upp klockan fem. Känner att jag inte kommer att få sådär överdrivet mycket sömn inatt. Samtidigt som jag har resfeber. Det är inte speciellt kul. Men det ordnar sig säkert :) Som ni kanske har förstått så kollar jag på tv, VÄNNER, för att vara ganska exakt. Älskar den serien, blir alltid på bra humör när jag kollar på den! Vi hörs imorn. Jag saknar min Daniel<33
XOXO


RSS 2.0