Haha wipeout måste vara världens roligaste...

Haha wipeout måste vara världens roligaste program!


STUNNING JEWELLERY

Jag var inne och kikade på Englas blogg och hittade detta fabulous halsband. Jag har länge suktat efter ett snyggt halsband, utan lycka. Frågan är dock om man ska klicka hem det eller inte.. Det är ju så fint!!



DAGENS OUTFIT

Jag tog en dagens-outfit-bild tidigare idag. Det blev katastrof. Så ingen bild idag. Det får komma imorgon :)

Jag ångrade iallafall att jag tog shorts på mig, OJ vad jag frös! Imorgon måste det bli varmare...

BÄSTA EFTERMIDDAGEN

Efter att jag jobbat klart träffade jag bästa vän vid affären hemma och handlade lite ingeidienser till pannkakor som vi, efter vår galna cykeltur hem, lagade till oss. Det var såå gott med pannkakorna! Hon åker ju på fredag sorry, skrev torsdag igår. men det vart fel! Och hon kommer hem samma dag som jag åker och är borta två veckor. Jobbigt att vara utan bästa kompis i en och en halv månad. Fyfan.
Men innan hon åkte fick vi iallfall en grymt rolig eftermiddag tillsammans med sjukt mycket skratt och nya minnen skapades.

Jag har världens bästa vän!


Jag ångrar lite grand att jag tog shorts p...

Jag ångrar lite grand att jag tog shorts på mig idag när det inte är så överdrivet varmt..


Chacha bloggen! Nu är jag påväg hem från j...

Chacha bloggen! Nu är jag påväg hem från jobbet. Dagen ska spenderas tillsammans med bästa vän som åker till Usa imorgon. Vi hörs senare.


Nu är det sängdags för min del. Jag ska do...

Nu är det sängdags för min del. Jag ska dock somna till min mans fotbollsmatch, Torres<3 sov gott darlings! PUSS


AOUCCREAM

Min pappa är den sötaste som kommer ut med god glass till mig!
ÅH vad jag tycker om dem båda! 


CITAT

Jag satt och kollade en stund på Top Model 2. Det var en catwalktävling hos en designer och han sa något så extremt bra.


Det är oftast fula människor som har mycket smink på sig
- Carmen Marc Valvo


Detta citat kommer jag att använda mig mycket av!

TISDAG, 29 JUNI

Vilka dagar det har varit och vilken otrolig värme!!
Jag har faktiskt knappt varit i solen idag alls, jag jobbade under förmiddagen, sen hem, handla, hem, laga mat, sitta här. Imorgon ska jag också jobba. Det var egentligen meningen att jag skulle varit ledig denna veckan, men det saknades folk under dessa två dagarna och då kunde jag hoppa in. I've said it before and I say it again. Cash is KING!

Det som känns segt med att jobba förmiddagen är att jag måste gå och lägga mig sjukt tidigt för att orka gå upp tidigt. Det känns konstigt att jag måste gå och lägga mig när det fortfarande är ljust ute.
Men jag får faktiskt njuta av den fina dagen som vi troligtvis kommer att få imorgon också tänkte jag skriva. Men det påstås ju bli regn både ikväll och imorgon. Gick precis in på TV 4 vädret och kollade vädret inför morgondagen. Det är inte regn. Men mulet. Blä.
Till helgen ska jag iallfall glassa vid kusten. Love

Hemma! Dock ska jag åka och köpa lite mat ...

foto0762 (MMS)

Hemma! Dock ska jag åka och köpa lite mat nu. Love my sunglasses!


Godmorgon! Jag blev inkallad för att jobb...

Godmorgon! Jag blev inkallad för att jobba tisdag och onsdag. Gott med pengar. Troligtvis är jag ledig resten av veckan. Jag höll på att skriva ett inlägg igårkväll men det kom lite grejer i vägen. Vi hörs senare. Puss!


EMILY DIDONATO

Någon som har sett Armanis modell för den nya parfymen, Acqua di Gioia?
Emily DiDonato, en riktigt vacker modell. Visst ögonen är sjuka, men oj vilken blick annars.
Lägger in reklamfilmen nedan också!





Såhär såg hon ut i ett jobb för Guess vår-sommar kampanj 2009.



MÅNDAG, 28 JUNI

Godmorgon=)

Jag har ca en timmes tid att slå ihjäl.. Tycker inte om när saker och ting inte blir som man har tänkt sig. Jag kommer visserligen iväg, men en hel timme senare.. Blää.

Jag hoppas att solen kommer fram så att jag kan få sola och njuta!

Det blev ingen bra bild på mig imorse så det får bli en från förra veckan.


SÖNDAG KVÄLL

HELLOJ!

Gaah vad segt det vart att gå upp klockan sex imorse.. Jag har sovit oroligt större delen av natten och trott att jag ska gå upp. Är så rädd att försova mig..
Jag jobbade iallafall idag mellan 7 och 15. Tiden gick rätt fort, det var lagom mycket att göra idag. Tur var väl det för när jag kom ut från jobbet och var påväg hem var det inte ett endaste moln på himlen! Det blev hem fort och på med bikinin och ut på uteplatsen för att pressa! När mina föräldrar kom hem fick jag mig ett glas cider, otroligt gott. Kollar ni i inläggen nedan, ser ni kanske den giftiga färgen på drickan när jag ligger i skuggan och tar det passivt.

Senare åkte jag till bästa vän och hade en otroligt bra kväll tillsammans med henne. Tänk, vad hade man gjort utan sina närmaste? Jag hade inte klarat mig!

Imorgon ska jag göra ett ärende på morgonen, sedan ska jag hem och jobba på brännan! Alltså inte så stressigt imorgon, och det kan behövas ibland!

Sov gott ♥

Off to bästa vän!

foto0760 (MMS)

Off to bästa vän!


Åh så gott att ligga i solstolen med ett g...

foto0758 (MMS)

Åh så gott att ligga i solstolen med ett glas med kall cider efter en lång dag på jobbet! Efter att min beställda kebabrulle är slukad ska jag träffa bästa vän :) ledig imorgon, då blir det stek!


Godmorgon! Här sitter jag på jobbet, andra...

Godmorgon! Här sitter jag på jobbet, andra rasten, och har varit här ca tre timmar. Dyker solen upp idag tro? Ha en härlig dag!


Såhär såg jag ut innan jag flög iväg till ...

foto0755 (MMS)

Såhär såg jag ut innan jag flög iväg till bästa vän. Vi hade såklart en grym kväll! Ni som inte ska upp och jobba tidigt imorgon, som jag, får ha en fortsatt trevlig kväll! Ni andra, sov gott :)


KAN MAN ANNAT ÄN ATT ÄLSKA?


Me love


BOHEMIAN CHIC

Min oufit från gårdagen. Me likie!



Min otroligt fina långkänning Tessie
Långtröja Tommy Hilfiger
Solglasögon Prestige

LÖRDAG, 26 JUNI

Hej bloggen, nu är jag hemkommen från den underbara havssolen typ och inväntar maten. Dock är jag fortfarande mätt från lunchen, men jag vill snabbt iväg för jag ska träffa en bästa vän. Vi ska som vanligt ha en riktigt trevlig kväll :)

Dock har jag bränt mig :( tack gud för after sun!!

Åh så härligt!

foto0751 (MMS)

Åh så härligt!


Godmorgon! Jag hann inte starta datorn imo...

Godmorgon! Jag hann inte starta datorn imorse så jag tänkte bara skriva att jag är påväg ut till havet. Jag kommer förmodligen att uppdatera under dagen och när jag kommer hem i eftermiddag. Ha en fin dag!


Jag är så otroligt trött så jag orkar ...

Jag är så otroligt trött så jag orkar inte sätta på datorn. Kvällen har varit en av de bästa och imorgon lägger jag upp bilder, bla ett av plaggen som jag köpte i måndags! Yey :) sov gott!


ÄLSKADE HAV

Så länge jag kan minnas så har större delen av min sommar spenderats ute vid kusten, vid havet. Jag har badat även om det knappt varit 10 grader i vattnet och tillbringat dagarna under vattnet istället för på land. Vi har till och med ett foto någonstans här hemma där jag badar och min mamma och moster står i långbyxor och riktigt tjocka tröjor och fryser. Haha!
Varje ledig helg brukar vi fortfarande åka ut till havet och det är så otroligt skönt att vara där.

Idag var inget undantag! Här kommer två bilder från idag.


Havet


Jordgubbar är ett måste på midsommar!

Tänk att vakna upp till den här utsikten..

foto0750 (MMS)

Tänk att vakna upp till den här utsikten..


FREDAG, 25 JUNI

Godmorgon!

Idag är det midsommar och det är fint väder, wohow! Jag ska ut till havet en sväng tillsammans med min familj och min moster samt morbror. Det ska bli så skönt att få sätta sig i solen och få förhoppningsvis lite färg!

Jag har drömt så konstiga drömmar nu de senaste två nätterna, det har varit riktigt knas.
Som igår, drömde jag en mardröm. Ni vet Jigsaw från Sawfilmera, var på mitt jobb och mördade folk, vilket han tydligen brukade göra. Heltknasigt var det, usch så hemskt.
Inatt drömde jag om Kenza. Att jag och några till var hemma i hennes lägenhet och gjorde massa grejer.
Detta är inte vad jag kallar normala drömmar

Nu måste jag göra mig iordning!

EVIGHETSMATCH

Någon som har hört om evighetsmatchen i Wimbledon som avslutades idag? Matchen pågick i totalt 11 timmar och 5 minuter innan tysken John Isner vann med 70-68 mot fransmannen Nicolas Mahut.

Läs artikeln här

Tänk att totalt spela en tennismatch i hela 11 timmar! Fy satan vad jobbigt!!


Bild lånad av Aftonbladet

DAGEN

Efter att ha hittat tre saker som fick följa med mig hem, bl.a. ett par grymt snygga solglasögon, de är perfekta, ett mobilfodral från ordning och reda, eftersom att mitt andra fodral försvann spårlöst efter en lunch på Café Vasa. Det låg på soffan när jag gick ut, kom på att jag glömde det, gick in och skulle hämta det och då vart det borta. Helt puts väck!! Sedan gick jag in på Kappahl, bara för att och hittade världens sötaste pyjamasshorts som även finns i ljusgrönt. Kanske ska ta och köpa mig ett par sådana också... Efter shoppingen gick jag och mötte fyra av mina vänner och lunchade på franska. Jag valde deras otroliga kyckling/bacon baguette som höll mig mätt riktigt länge! En trevlig stund hade vi innan jag var tvungen att göra lite nytta.


På franska cafét i deras grymt sköna soffor på uteserveringen.


Mina fina solglasögon från Prestige, Åhlens.


Rosa mobilfodral från Ordning & Reda


Shorts, Kappahl


DAGENS OUTFIT



Blus Odd Molly
Jeans Crocker Pep!

Nu är allt klar för vår del, thank God, så...

Nu är allt klar för vår del, thank God, så nu återstår det endast städning fram tills vi är klara och förhoppningsvis kommer jag hem lite tidigare. Yey :) PUSS


Snacka om att ha mycket att göra på jobb...

Snacka om att ha mycket att göra på jobbet! Midsommar är nog den värsta dagen för oss, eller ja de två dagarna innan! Lunchen med tjejerna var jättetrevlig och jag fick med mig saker hem hihi :D visar senare ikväll :) PUSS


TORSDAG, 24 JUNI

GODMORGON!!

Klockan är snart kvart i tio, jag ska med tio bussen så det får bli ett snabbt inlägg innan jag måste springa!!
Sovit gott har jag inte gjort, hade en hemsk mardröm.. Kan berätta om den sen kanske!

Jag ska iallfall in till stan nu och do some shopping och senare ska jag luncha med fyra vänner och sedan bär det av till jobbet!!



Vi hörs på mobilen!


LOVE

NÄSTA:

Nu: Ett inlägg, första av två avsnitt av SATC på i bakgrunden (reklam nu).
Sen: Ta något att dricka, krypa ner under täcket och underhållas av TV 3.

Godnatt på er♥


INNE OCH UTE

Okej, det får bli en inne och ute lista istället för hiss och diss ;) hoppas att ni står ut!


Jobb
Ajjemen, jag jobbar och sliter, precis som i skolan, fast den här gången får jag liite mer än 1050 kronor i månaden. Det ska bli så otroligt gott när pengarna kommer!!

Sommarkläder
Nu är det är sommar (och vissa dagar sol och värme) kan man ÄNTLIGEN ha sina fina sommarkläder igen!! Det kan ju inte bli mer än underbart?

Midsommar
Om TVÅ dagar är det midsommar och jag längtar som tusan! Det ska bli så härligt att få spendera den mest officiella sommardagen tillsammans med folk man tycker så otroligt mycket om!


Lögnare
Som exempel, Sveriges meteorologer. Ena dagen skriver dem att supervärmen kommer i juli. Okej. Då längtar man dit. Sedan läser man morgonens GP att det ska bli strålande sol hela dagen, och som igår var det mulet i princip hela eftermiddagen. USCH!!

SommarTV
Någon mer än jag som tycker att det endast är "skit på tv:n" (som min mamma har sagt flera gånger under kvällen)? ENDAST massa repriser och kassa program. DÅLIGT!

Väntan
Om.. fem veckor och en dag är jag nere på Kreta. Det känns som om en hel evighet, jag HATAR att vänta. Det är det värsta som finns. Vill jag göra något ska det ske med en gång.

VILKEN DAG!!

Vilken dag jag har varit med om va! Vilket kaos det har varit på jobbet och herreguud vad mycket vi har haft att göra!!

Innan vi kom hade maskinerna stått still från 7-11 på förmiddagen, HELT STILL hade det stått och det hade knappt tillverkats någonting. När vi kommer klockan 12 är det säkert 40 000 varor som ska förpackas, på ca 8 timmar. Det blev stopp efter stopp och efter mycket om och men bland mina arbetskamrater hann vi faktiskt både tillverka och göra en ordentlig städning innan klockan slog 20.30. Riktigt stolta vart vi efteråt =)

Nu är jag iallfall hemma och tittar på Morden I Midsomer och sedan blir det Sex And The City, sedan får vi se hur länge jag orkar vara vaken!


Jag hoppas så innerligt att det blir fint väder imorgon och några veckor frammåt!!!


Påväg hem!

foto0748 (MMS)

Påväg hem!


Andra och sista rasten påbörjad. Dags at...

Andra och sista rasten påbörjad. Dags att avnjuta en yoggi yalla, mums! Det ser iallafall ut att vara fint väder, synd att man inte kan få njuta av solen istället.. Det får förhoppningsvis bli i helgen :D


Dagens fundering, varför går tiden på otro...

Dagens fundering, varför går tiden på otroligt fort när man har roligt? Hade det inte varit mycket bättre om tiden gick långsamt?


BAD CAMERADAY

Idag var det ingen bra kameradag, USCH. Beror det på att kamerans batteri är typ tomt? hmm...
Jag ska iallfall snart åka till jobbet, pappa kör mig sicken lyx! Eller ja, han har inget val nu när han har lovat att jag ska få ta bilen och han har den själv. Är man stygg får man skona sina brott eller något

Jag ska iallafall försöka att mobilblogga när jag kan. Hoppas att ni får en bra dag!


Blekt var det häär! Jag skyller på blixten idag..

PUSS♥


ONSDAG, 23 JUNI

Godmorgon!

Tråkigt väder.. Jag tycker att vi kan klara oss utan några meteorologer för de kan ju inte spå vädret ÖVERHUVUDTAGET. Nej, fyy på dem. Hmm, kanske ska göra en diss vs. hiss-lista när jag kommer hem ikväll (i)
Jag börjar tydligen en timme tidigare än vad jag brukar göra, konstigt. Men Det ska väl gå bra det med!! Nu är det bara två dagar kvar, sedan midsommar. Åh midsommar =) det låter så härligt!

Imorgon får ni även se ett av plaggen som jag köpte på NKrean. Jag ska nämligen luncha med tjejerna från klassen och då har jag tänkt ut en passande outfit ;) Men innan dess blir det shopping, oja! Smycken och lite smågrejer ska inhandlas :D yey!

XO


HEMMA

Jappjapp, nu är jag hemma. Har fått i mig lite att äta, samt kollat lite på tv och pratat med mina föräldrar.
Imorgon är det jobb igen och samma på torsdag, på fredag är jag äntligen ledig och då ska midsommar firas :D

Dagen i sig har väl varit sådär, jag har känt att jag har varit på dåligt humör och det är ju lagom kul. Nej, jag gillar inte att vara på dåligt humör, sur eller arg. Jag är glad i allmänhet och jag älskar att skratta och le. Morgondagen blir förhoppningsvis bättre!

Det är dock ganska segt att jobba kvällsskift, man ligger före i schemat (vilket visserligen är bra), men sen har man kanske tre timmar att inte göra någonting på. Sen blir dagen så otroligt kort, man vaknar, gör sig i ordning, åker och jobbar, kommer hem, sover.
När man är tidig är man hemma senast två och har hela dagen framför sig, visserligen är man trött, men man kan ändå gör saker med sina vänner.

Nästa vecka, vad det ser ut som nu, är jag ledig. Jag hoppas få tid till det som gör mig lycklig och glad i livet, träffa mina fina vänner och se till att hitta på något roligt tillsammans med dem.

Men bit ihop Elin, två dagar kvar, sedan ska midsommar firas =) det ser jag fram emot!


Fina Victoria och Daniel, undrar vad de gör i nuläget? Någon som har lite info vad som "händer" efter bröllopet?

Sov så gott, vi hörs imorgon =)

XOXO

ANG KOMMENTAR

Till Anonym.

Du kan väl se det positivt, istället för att du ska se mina kläder tråkigt hängandes på en galge, får du se dem när jag faktiskt ska ha på mig dem?

Rätta mig om jag har fel, men lovade inte ...

foto0732 (MMS)

Rätta mig om jag har fel, men lovade inte Sveriges meteorologer sol idag?


Hellu! Tjugo i sju innebär 2 timmar kvar ...

Hellu! Tjugo i sju innebär 2 timmar kvar att jobba. Sedan blir det hem och kolla på pappas nya mobil, haha han ringde nyss och berättade att han har köpt en ny mobil. En touch, det ska bli kul att se hur det går för honom med denna :D ttyl <3


Det är otroligt tur att jag snart är på jo...

foto0731 (MMS)

Det är otroligt tur att jag snart är på jobbet, min iPod håller på att ladda ur och har jag ännu mer tur kanske mobilen inte laddar ur..


OFF TO WORK

Ja, nu bär det av till jobbet. Lite ledsen i ögat blev jag när mamma och pappa tog piknikkorgen och åkte ut till havet för att spendera dagen i sol och värme, medans jag ska vara instängd (okej jag överdrev lite) i nästan 8 timmar.. NÄÄ!
Livet är otroligt orättvist ibland.. FÖRHOPPNINGSVIS får jag ta igen det nästa vecka då jag än så länge är ledig...

Ha en fin dag ♥


Just nu i en görsöt klänning från H&Ms Garden Collection

GULLIGT KORT

Som ni kanske har läst så tog jag körkort i torsdags och min kära moster och morbror var så gulliga och skickade hem detta fina kortet till mig =)




Oja =)

TISDAG, 22 JUNI

Godmorgon!
Jappjapp, klockan är inte ens tio och jag är vaken! Jag kollar lite på tv och äter lite frukost, sedan ska jag läsa min VeckoRevyn som jag inte hann läsa igår, snart blir det av till jobbet också! Så vi får höras på mobilen..





Vad hittar ni på en dag som denna? :)

PUSS


SHOPPING


SEE BY CHLOÉ!!!!!!!!!!!!!!


Fint från Tessie


Sötnos från Odd Molly


Vackert från Saint Tropez

Jag älskar dem! All of them!

DAGEN I BILDER


På Jerns efter shopping på NK
SÄMST BILD
Skjorta, Ralph Lauren
Shorts, Gina Tricot
Skor, Tommy Hilfiger
Klocka, Jet Set


Utsikt från Le Pain Francais på Vallgatan


I väntan på lunch

MÅNDAG, 21 JUNI

HEJ!

Nu är jag hemma, efter massa onödigt flängande fram och tillbaka. Nu är jag iallafall hemma och håller på att fixa med mina nya grejer :D Jag älskar det jag har köpt, ni får inte se hela plaggen, utan bara vissa delar. Inte kul när man träffar sina vänner och de vet redan hur mina nya kläder ser ut :P ni får stå ut =)

Lite segt var det att jobba när det var sånt fint väder, hoppas att det blir bra till slutet av veckan och nästa vecka när jag är ledig :D

XO

Klockan är snart halv sex och det innebä...

Klockan är snart halv sex och det innebär att det återstår tre timmar innan jag får åka hem. Pappa kommer hit med bilen och då ska jag köra hem, utan övningskörs skylt! Det ni ;) hoppas att ni har haft en härlig dag i solen denna måndag :) vi hörs igen när jag kommer hem :D


OJ! Vad jag har shoppat! Från NK, Tessie ...

OJ! Vad jag har shoppat! Från NK, Tessie och Fiorucci :D visar bilder när jag kommer hem ikväll efter jobbet så ni får nöja er med mobilblogg under större delen av dagen. Hoppas att ni tar vara på dagen och det fina värdet! PUSS


Godmorgon bloggen! Nu är jag påväg in t...

Godmorgon bloggen! Nu är jag påväg in till stan med min mamma och det är inte ett moln på himlen! Det vart litelite jobbigt att gå upp strax efter sju imorse. Ni får se en outfit senare, en somrig sådan!


MORGONDAGENS PLANER

Ja, imorgon är det måndag och dagen är fullspäckad.

NK's rea börjar imorgon klockan nio (nej jag har inte det svarta kortet..) så jag och min kära mami ska vara där och se om det finns någonting att köpa. Förmodligen blir det så oavsett om det är rea eller inte =)
Efter det bär det av till jobbet 13-20.30. Det var meningen att jag skulle ta bilen till jobbet, men mamma och pappa behöver den imorgon så det blir på tisdag istället ;)
När jag har tjänat lite pengar ska förmodligen jag och mamma lägga ihop till en bil =)

Någon av er som ska på NKrean? I Göteborg eller Stockholm? :)

XO

ANTINGEN ELLER

Snodde från Dessie

Blogg.se eller Devote.se

Chocklad eller Godis

Chai Latte eller Latte

Skolan eller Jobba

Läsa Bloggar eller Blogga Själv

Mc Donald's eller Burger King

Pojkvän eller KK

Rosa Läppstift eller Rött Läppstift

Coca Cola eller Fanta

Hemmafest eller Nattklubb

Drinkar eller Vin


BESÖKARE

Jag måste säga att jag faktiskt är rörd över att det är såpass många som är inne på min blogg. Riktigt roligt är det och jag hoppas att det är många som stannar :D


NYTT

Jag har lagt upp en hy header i bloggen, erkänn nice! hoppas att ni gillar den! :D
Tar gärna emot kritik =)

JUST DET JA..

Angående i torsdags så var det ju någonting som jag hade gjort och inte kunde berätta fören nästa vecka.. Remember?

Nu kan jag inte hålla mig längre och kan härmed berätta att jag ÄNTLIGEN har tagit körkort!!!!! AJJEMEN! I tisdags var det teoriprov och i torsdags var det uppkörning och jag klarade dem båda!! Körkortet kommer i veckan :D :D

Visst är jag duktig :D

Nu är det bara bil som saknas ;)
Här är tre bilar som jag och min mami funderar på.


Toyota Auris


Volvo C30


Volkswagen Polo


GÅRDAGENS OUTFIT

Igår, dagen till ära bar jag en marininspirerad klänning. Vit och blå, med guldiga knappar.



Klänning BikBok
Ljusa, trasiga jeans Gina Tricot


BRÖLLOPSTÅRTAN

Den fantastiska bröllopstårtan var vit fyrklöverformad, hade 11 våningar, var 330 cm hög och vägde 250 kilo (!).
Tårtan bestod av lager med bland annat mandelmarängbotten, chokladcrisp, champangemousse, smultroncurd och smultronkompott.
Den var dekorerad med 100 handgjorda rosor och 40 liljor i karamell och högst upp på tårtan fanns kronprinsessparets monogram i gjuten karamell.


Kronprinsessparet har precis hälsat på bagarna och tittar på tårtan.


Den ser god ut!

FILMKLIPP FRÅN BRÖLLOPSDAGEN

Prins Daniels tal

Kungens Välkomsttal

Kungens tal till Brudparet och en hyllning till sin Drottning

Prins Daniels fars tal till Brudparet

Bröllopsvalsen


SÖNDAG, 20 JUNI

Ja, då vart festligheterna över.. Riktigt synd, för gårdagen var helt fantastisk!

Jag var, från början, emot att det skulle bli ett sånt överdrivet bröllop. Men i veckan, när det började närma sig ansåg jag att det skulle bli ett fint prinsessbröllop. Och OJ vilket bröllop! Och OJ vilket arrangemang! Jag satt och log i princip hela dagen, från förberedelserna till att tårtan skars upp (sen gick jag och la mig). Vilket otroligt fantastiskt par!

Jag hoppas att de kommer att få ett lyckligt liv tillsammans på Haga Slott! Jag tycker också att de borde börja blogga, så att man får följa deras liv och vardag. Är inte det en fantastisk idé??!

Jag sitter och tittar på lite klipp från gårdagen, bland annat Prins Daniels tal. Jag lägger upp de här om en liten stund =)

XO


BILDEXTRA EFTER VIGSELN








En av de finaste bilderna








VILKET BRÖLLOP!!!

RÖRANDE ORD FRÅN PRINS DANIEL

Godmorgon!

Tråkigt väder idag med massa regn och mörka moln. ogilla! Var det någon som såg bröllopsfesten igår? Prins Daniels första tal som prins?
De sista orden:
Älskade Victoria, jag är så stolt över det vi två har tillsammans. Jag är så stolt över att få vara fin man och jag ska göra allt för att du ska fortsätta vara lika lycklig som du är idag. Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så!


Tårarna flödade, så otroligt fint!!

EFTER BRÖLLOPET

Visst var bröllopet fint?!!!
Helt fantastiskt, verkligen!


Nu ska jag äta lite jordgubbar och sedan kommer min kusin och hämtar mig. Ha en trevlig lördagkväll så hörs vi via mobilen :)

XO

WOW

WOW!!
Över 150 besökare! Gud vad kul :D

VIGSEL


Dålig bild tyvärr, men här har Kungen nyss lämnat över Victoria till sin blivande man


Framme vid altaret










Ringarna är på plats


Kronprinsessan Victoria, Hertiginna av Västergötland &
Prins Daniel, Hertig av Västergötland

DEN KUNGLIGA KLÄNNINGEN

Jag hittade nyss på bröllopsbloggen lite information om klänningen och dess tillbehör.

Brudklänning
Kronprinsessans brudklänning är designad av Pär Engsheden. Klänningen är av pärlvit dubbelsidig sidenduchesse med korta armar och utåtvikt krage som följer den rundade ringningen. Ryggen är v-formad med klädda knappar. Ett midjeskärp knäpps i ryggen. Släpet är kantat med en bård, fäst i midjan och följer slöjans form. Släpet är nära fem meter långt. Kronprinsessans skor är inklädda i brudklänningens tyg.

Kronprinsessan bär kamédiademet som brudkrona
Själva ordet kamé betyder ädelsten med dekor i upphöjd relief. Diademet är uppbyggt av guld, pärlor och kaméer. Den centrala kamén skildrar Amor och Psyke ur den grekiska mytologin. De sju kaméerna är inte snidade till diademet från början, vilket visar sig i stenarnas skiftande form och färg. Kamédiademet bars också av Drottning Silvia vid kungabröllopet den 19 juni 1976. Kronprinsessan bär en myrtenkvist som sluter kamédiademet bakifrån – en tradition från kronprinsessan Margaretha (Kronprinsessans farfars mor). Även Kungens syster, Prinsessan Birgitta, valde att använda kamédiademet vid sin vigsel 1961 med Prins Johann Georg av Hohenzollern. Prinsessan Désirée bar också kamédiademet som brudkrona när hon gifte sig med 1964 med Friherre Niclas Silfverschiöld.

Arv efter Drottning Josefina
Med stor sannolikhet är kamédiademet en gåva från kejsar Napoleon till sin hustru, kejsarinnan Josephine år 1809. Diademet tillverkades vid ateljén hos firman Nitot i Paris. Diademet ärvdes av kejsarinnans sondotter Josefina som den 19 juni 1823 blev Sveriges kronprinsessa vid sitt giftermål med kronprins Oscar (I). I nästa Bernadotteska generation ägdes diademet av drottning Josefinas dotter, prinsessan Eugénie, som i sin tur testamenterade detta smycke till sin brorsson, prins Eugen. Prinsen skänkte detta släktsmycke till prinsessan Sibylla vid hennes giftermål med prins Gustaf Adolf 1932. Kungen fick det i arv efter sin mor.

Brudslöja
Kronprinsessan bär drottning Sofias spetsslöja. Slöjan är gjord av brysselspets och bars av Sofia av Nassau vid hennes vigsel med prins Oskar (II) 1858. Det är samma slöja som Kronprinsessans mamma, Drottning Silvia, bar vid sitt bröllop med Kung Carl XVI Gustaf 1976. Denna slöja skänktes av drottning Sofia till hennes yngste son, prins Eugen. Prins Eugen gav den i sin tur till prinsessan Sibylla, som bar den under en myrtenkrans vid vigseln med prins Gustaf Adolf i Koburg 1932. Drottning Sofias slöja bars även av Prinsessorna Désirée 1964, Margaretha 1964 och Christina 1974.

Brudbukett
Kronprinsessans brudbukett består av en blandning av traditionella svenska sommarblommor och mer exotiska. Samtliga blommor är vita och buketten är bunden i en fri droppform. Följande blommor finns i Kronprinsessans bukett:konvalj, ros, phalaeonopsisorkidé, pion, klematis, rosenskära, doftranka, luktärt, fänrikshjärta, mårbackapelargon, amazonlilja, gardenia, azalea, löjtnantshjärta, samt den traditionella myrten från Sofiero.


FÖRSTA BILDERNA PÅ VICTORIA


Bruden anländer


Ut kliver Kung XVI Carl Gustav


Bilen utanför kyrkan


FÖRSTA BILDEN PÅ KRONPRINSESSAN! Klänningen är såklart designad av Pär Engsheden och Victoria bär samma tiara och släp som sin mamma gjorde för 34 år sedan.

DANIEL WESTLINGS SISTA MINUTER SOM OGIFT

Daniel och Prins Carl Philip på gång.
Börjar nervositeten krypa??


KRONPRINSPARET HAAKON & METTE-MARIT

Norges Kronprinspar Haakon och Mette-Marit på den blå mattan utanför Storkyrkan. Deras dotter prinsessan Ingrid Alexandra är en av alla brudnäbbarna.


REGERINGSMIDDAG

Jag hittade lite bilder från gårdagens regeringsmiddag som hölls av Fredrik och Filippa Reinfeldt. Victorias klänning är att dö för och den påstås att väga upp till 10 kilo. Stackarn. Men vacker är den!!


Lillsessan Madeilene, Prins Carl Philip och Kronprinsessparet Victoria och Daniel


Kronprinssessan och hennes prins






BRUDNÄBBAR

Prins Christan av Danmark - 4 år, son till Kronprins Frederik, Victorias gudbarn
Prinsessan Ingrid Alexandra av Norge - 6 år, dotter till Kronprinsparet Haakon och Mette-Marit
Prinsessan Catharina Amalia av Nederländerna - 6 år, dotter till Kronprins Willem-Alexander, Victorias gudbarn
Léopold Lundén Sommerlath - 7 år, son till Victorias kusin, Victorias gudbarn
Giulia Sommerlath - 14 år, dotter till Thomas Sommerlath
Vivien Sommerlath - 15 år, Victorias kusin, Victorias gudbarn
Firherrinnan Madeleine von Dickinlage - 11 år, barnbarn till prinsessan Margaretha
Ian De Geer - 8 år, prinsessan Désierées barnbarn
Vera Blom - 6 år, dotter till Daniels syster Anna
Hedvig Blom - 11 år, dotter till Daniels syster Anna


Prinsessan Ingrid Alexandra av Norge


DAGENS PROGRAM

Programmet i Storkyrkan

14.00 - Gästerna börjar anlända till Storkyrkan
14.30 - De kungliga gästerna börjar anlända
15.00 - Alla gäster ska ha tagit plats i kyrkan
15.30 - Vigselcermonin startar. Akten följer den svenska kyrkohandboken med bön, löften, ringväxling och vägsignelse. Det tar cirka 20 minuter, sedan ställer ärkebiskop Anders Wejryd (som assisteras av 3 andra präster) frågan: "Tager du denna.."
16.30 - De nygifta vandrar ut ur kyrkan.
16.40 - Kortegen genom Stockholm startar och vägen dit är: Storkyrkan - Kungsträdgården - Stureplan - Djurgården - Slottet. Mellan Djurgården och Slottet färdas Kronprinsparet med båt.

BRUDKLÄNNINGEN

TV 4 intervjuade Lars Wallin, bröllopsdesignern, och han avslöjade precis att han INTE har designat Kronprinsessans brudklänning. Han sade dock att han trodde att det var Pär Engsheden, Victorias favoritdesiger, som har fått uppdraget att designa den.
Kläddesignern Wenche Lyche berättar i GT idag att det har köpts in 30 meter siden till klänningen och att hon hoppas på att Victoria kommer att använda Drottning Silvias slöja, som är ett arv som tillhör familjen.
Vi får väl se senare, när Victoria kommer in i kyrkan, påväg till altaret, hur klänningen ser ut och vem det är som ligger bakom den vita klänningen.


Den relativt okända designern, Pär Engsheden

DET KUNGLIGA BRÖLLOPET

19 juni 1976 gifte sig Kung Carl Gustav XVI med vår nuvarande drottning, Drottning Silvia, i Storkyrkan i Stockholm.
Idag, 34 år senare är det dags för Kronprinsessan Victoria att få sin Daniel Westling, med blivande titel Prins Daniel, hertig av Västergötland.

Jag har följt förberedelserna inför bröllopet nästan hela dagen och ska absolut se vigseln klockan 15.25 i SVT1!


Daniel och Victoria

LÖRDAG, 19 JUNI

HELLOJ!

Sorry för den kassa uppdateringen under gårdagen. Jag mobilbloggade, som jag lovat, men det funkade inte. Jag hatar det. Sen hann jag inte ladda upp mitt inlägg innan jag åkte ner till C.

Ja, gårdagen spenderades iallfall nere hos C tillsammans med Linda. Innan Linda kom gjorde jag och C vår berömda nachotallrik. GOTT! Fast den vart inne liiite för länge och jag brände mig på tungan. Så jag är brännskadad nu :(
Vi hyrde även Fast and the Furious 4. LOOVE IT!

Appropå uttrycket LOOVE IT! Så använde jag det liite för mycket igår när jag var med C ute med hennes vovisar. Vi två är riktiga VÄNNER (F.R.I.E.N.D.S) fan och vi kommer alltid på någon rolig scen som vi imiterar och skrattar åt. Haha, underbart!

Nu ska jag ladda lite inlägg för det Kungliga Bröllopet!


KUL

Det är ju jävligt kul när mobilbloggandet fungerar!!! :@@@@@@@@@@

Godmorgon! Klockan är inte ens kvart i fe...

Godmorgon! Klockan är inte ens kvart i fem och jag är påväg till jobbet! Tog på mig shorts (visar sen) och inser nu att det är litelite kallt idag änna. Det blåser kallt och nu börjar det tom :( jaja talk to you later! PUSS!


ALORS ON DANSE

Alors On Danse


Gettin Over You


I'm In Miami Beach


Stereo Love


Det är vad jag har just nu. Nu är klockan kvart i nio och jag ska snart sova. Imorgon LOVAR jag att mobilblogga!

Sov gott =)

XOXO

TORSDAG, 17 JUNI - A DAY TO REMEMBER

HEEJ!!

Idag har det varit jobb och en annan sak som jag har gjort, men inte kan berätta än. Kan inte gå ut med det eftersom att jag vet att det är flera som jag känner som läser bloggen. Och det blir ingen förtur här inte ;) Blir förmodligen i nästa vecka som the big news kommer ut :D

Tänkte lägga upp de allra bästa partylåtarna som jag lyssnar sönder just nu :)

XO

NATTINATTI

Ja, klockan är bara kvart i nio och det är jättetidigt. i know. Men jag ska upp strax innan fyra imorgon och blir hämtad halv fem. Ska försöka mobilblogga lite imorgon! Sov gott:)

OUTFITS


Från förra veckan
Chinos Tommy Hilfiger
Skjorta Tommy Hilfiger
Jacka Rock'n Blue
Converse & Jet Set klocka

VECKANS TO DO AND DONE'S

Det har varit sämst uppdatering i veckan, i'm sorry och ni vet varför. Håll ut lite till bara ;)

Jag tänkte att ni kanske ville hänga med lite och få reda på vad som händer mig under veckan? Ifall inte, skit i det:)

måndag-fredag+söndag jobba
fredag em/kv träffa bästa C
lördag ta det passivt

nästa vecka är det 4 dagars jobb som ligger framför mig.

en bild från idag

tunika från Lindex


ONSDAG, 16 JUNI

HEJ!

Jag fick äntligen tid för lite dator idag! Eller lite blogg och facebook kanske jag ska säga iochmed att jag faktiskt har suttit framför datorn varje dag, men endast hållt på med körkortsteorin. Den tar knäcken ur mig.

Idag har jag iallfall varit och jobbat, pluggat lite, ätit precis och ska snart ut och köra en sväng med papsi.
Apropå mat så åt vi strömming och potatismos idag, SÅ OTROLIGT GOTT! har ni inte smakat på det än så gör det så snart som möjligt, godare fiskrätt finns nog inte.

Btw, så har jag bränt mig i dagens sol. Fiffigt elin! Hoppas att det går över så snart som möjligt.

Imorgon blir det jobb igen. Ska jobba med Louise som jag träffade förra veckan, yey =) hon är så härligt rolig!

Nej, måste drao. Bloggar igen senare, lovaro ;)

Ciao!

Off to work!

Off to work!


NATTINATTI

Kusin och flickvän kom hit en stund och höll mig sällskap, tur var väl det annars hade väl teoriböckerna dränkt mig!
Klockan är halv tio och det är dags för mig att sova. Jag ska upp klockan 4.. om 6 och en halv timme.. SEGT. Men kul att jobba =) vi hörs imorgon!


Haha, jag på jobbet i torsdags,
är verkligen inte med på att bilden tas ;)

Sov gott =)

XOXO

JUST NU



En liten paus från teorin.

DAGENS OUTFIT



Chinos Tommy Hilfiger
T-shirt Zara
Jeansjacka H&M
Gladiatorsandaler Bulldozer
Klocka Jet Set
Örhängen Glitter

LÖRDAGEN

Lördagkvällen var seg, vi var trötta och det blev helknasiga bilder. Känns lite taskigt att lägga upp dem här.






KONTAKTA MIG!

Om det är någon som vill maila mig, ställa frågor eller sånt, så kan ni maila mig på:

[email protected]

SÖNDAG, 13 JUNI

Söndag idag igen! Imorgon börjar en ny arbetsvecka för mig och jag vet inte hur jag ska klara av att komma upp ur sängen. Jag börjar nämligen klockan 05.00! Som tur är så är papsi också tidig så jag kan åka med honom. Men det blir att gå upp klockan fyra, shit. Haha, men det ska vi klara!!

Just nu håller jag på med körkortsteori, shocking! Ska lägga upp lite bilder från helgen om en stund =)

XO


NEMO OCH MR BEAN TITTADE FÖRBI

WOW! Kollade precis statistiken och jag vill bara säga att det är GÖÖÖRKUL att det är så många som har hittat hit :D hoppas att ni stannar :)

Kvällen blev riktigt bra, den spenderades med min kusin och hans tjej. Vi tog bilen till Ica och köpte godis och dricka och satte oss framför tv:n och tittade på Hitta Nemo, som jag aldrig har sett förut. Varje gång jag nämner det blir mina vänner i chocktillstånd ^^. Sen kollade vi på Mr Beans semester. Haha, jag får seriöst panikångest när jag ser den människan och hans galna grejer. Men oj vad man kan ha roligt åt en person!
Bilder togs det och dem kommer upp under morgondagen. Nu har jag ingen ork. Jag är sjukt trött och ska gå och lägga mig, ska läsa lite bloggar först =)

GODNATT

Vad ska man ha på sig när det regnar?

Vad ska man ha på sig när det regnar?


SHOPPINGSUGEN!!

Jag är tokigt shoppingsugen, helt galet. Här kommer lite plagg som jag hoppas få med mig hem snart!!


ser inte dessa sjukt sköna ut?












XO


LISTA

Dagens bästa:

Det är lördag!
Dagens sämsta: Vädret, inställda planer
Dagens humör: Än så länge, sådär. Det kan blir bättre.
Dagens I-landsproblem: Jag är rastlöös.
Dagens jag-borde-egentligen-göra: körkortsteori.....
Dagens längtan: kvällen.
Dagens låt: Gettin over you - David Guetta
Dagens frisyr: Uppsatt, enkelt.
Dagens kläder: kjol, linne. blir ett senare ombyte. 

CLUBNIGHT

Innan jag fyllde 18 år ville jag gå ut på krogen så ofta jag kunde. Jag fick inbjudningar till världsroliga evenemang på facebook och blev irriterad varje gång man tackade nej till inbjudan.
Nu när jag är 18 och har varit det i nästan två månader, har jag endast varit ute en gång och det var när jag fyllde år. I sommar när jag inte jobbar hoppas jag på att få gå ut en massa gånger med mina fina kompisar.
Det störda är att när man gör något roligt med sina vänner säger man med världens entausiasm: DET HÄR MÅÅÅSTE VI GÖRA OM!!
Men vad händer efter det då?
Ingenting.

LÖRDAG, 12 JUNI

GODMORGON!

Yey, lördag! Trist dock att det är typ höst ute.. Det blåser som fasen. Jävla skit. Hoppas att det blir fint  väder ikväll!
Vilket faktiskt inte har någon betydelse längre. Kvällens planer blev inställda. SKIT. Jag hatar när saker och ting inte går som de ska.

Nu är jag på riktigt dåligt humör.
Bläääääääääääääääääääää.


INSE

det är kristallklart varför det är som det är


MAMI, I'M HOME!!

Nu är jag hemma från en GÖRKUL dag på jobbet. Träffade en ny människa idag, en tjej som bor jättenära mig. Helt wierd att man bor på samma ställe och inte börjar prata och umgås fören man jobbar tillsammans. Men hon är helkul. Hon kommer lätt att göra min dag på jobbet. Tack och lov! Det är mest män/äldre/gubbar som jobbar där. Fick även skjuts hem! Så jävla snällt :D
Haha det här låter typ som hej jag har äntligen fått en vän! Haha!

Imorgon blir en händeserik kväll ännu ett tack och lov. Vi ska fira Josefine i min klass som har födelsedags-, inflyttnings- och vanlig fest typs. Ska bli riktigt roligt och innan ska jag hem till Sandra där vi ska förbereda oss lite, you know ;)

Jag är fortfarande bajtrött. Även om jag har mölat i mig både det ena och andra som kolhydrater och socker så snart är det dags för mig att sova. Min söta kamera kommer att följa med imorgon så blider kommer nog upp på söndag :)

Nattinatti!


Nu är jag påväg till jobbet och har ca ...

Nu är jag påväg till jobbet och har ca åtta timmars jobb framför mig. Dock har jag nästan nittio minuters rast :P men det är mycket att göra idag. Det är fredag :P och förhoppningsvis går dagen fort! Fick köpa med mig en cola eftersom att jag är så sjukt trött. Haha drack till och med kaffe! Hörs senare!


FREDAG, 11 JUNI

Fredaag!

Under förmiddagen har jag urättat lite ärenden och snart blir det att göra iordning lite lunch. Ska iväg och jobba, 13-21.30.

Usch, är typ helt slut så jag får ta och köpa lite choklad som kan bidra med lite energi under kvällen ;)

Ha en grym fredag!

DAGENS OUTFIT



Chinos Vero Moda
Tröja Ralph Lauren
Tofflor Sheperd

TEORI,TEORI, TE...

Det är ett jävla tjat om denna körkortsteorin, I KNOW! Och jag är nog minst lika less på den som ni är! Men förhoppningsvis finns det ett datum som ligger och väntar på mig snart som gör att jag kan göra precis vad jag vill med dessa böcker och häften!
Jag är iallfall klar för dagen och känner mig sugen på glass. Om en liten stund kanske ;)

Kom precis på att jag sitter och pluggar på sommarlovet.. första dagen tillochmed. Usch..


Såhär ser det alltså ut

TORSDAG, 10 JUNI

Skolavslutningen är avklarad, thank God! Mamma och pappa drog iväg med mig ut till Önnereds brygga och åt lunch på Jungman Jansson. Såå gott! Därefter åkte vi hem och jag fortsatte med körkortsteorin och städade (läs fortfarande) mitt rum.

Det regnar, som det brukar göra på skolavslutningarna. Segt för de som tar studenten idag. Om mindre än ett år är det min tur :D


lovely halsband från SNÖ of Sweden

Back to business!

XO

NEEEW



Jag har ny kamera, en rööd :D jag vet att bilden är spegelvänd och den är grym, helt fanastisk ;) 12 megapixel har den och har redan blivit en riktig favorit! And it's mine!

SOMMARLOV!

SOMMARLOV!


OH MY GOD! GREY'S ANATOMY PÅ KANAL 5 NU

OH MY GOD! GREY'S ANATOMY PÅ KANAL 5 NU


GAAAAAH! Jag spyr snart på det här! Datorn...

foto0717 (MMS)

GAAAAAH! Jag spyr snart på det här! Datorn riskerar att snart åka ut genom fönstret tillsammans med böckerna. Det är så frukntansvärt mycket, 792 frågor+ 48 prov. Galen blir man, milt sagt!


ONSDAG, 9 JUNI

HELLOJ i regneet!
Fyfaan, det har seriöst regnat hela dagen och ändå har jag inte haft tid att blogga. sämst är jag. Men jag har haft en del att göra, körkortet tar i princip all min tid och det är jäkligt tråkigt. Men det kommer att vara så ett tag framöver och det är bara att gilla läget. Det är ju värt mödan senare! Hoppas jag


Tomorrow är det skolavslutning, FINALLY!! Sen blir det jobb på fredag. Cashen flödar ;) Jobbar visserligen sent, men det är alltid jobb.

På lördag får det inte bli dåligt väder, då hoppas jag kunna jobba lite på brännan innan jag ska på middag hos en tjejkompis som har tjejmiddag, inflyttningsfest och födelsedagsfest samtidigt. Kul! Får väl börja fundera ut vad man ska ha på sig också då... skit!

Talk to you lateer!

XO

Någon mer än jag som stannar uppe för att ...

foto0713 (MMS)

Någon mer än jag som stannar uppe för att titta på denna underbara serie?


Chacha bloggen! Arbetsdagen är slut för ...

Chacha bloggen! Arbetsdagen är slut för idag och jag sitter och väntar på min buss. Kommer förmodligen att somna på kuppen, är så sjukt trött. Gott att det är sovmorgon imorgon! GILLA! Tack och lov att vädret blev bättre och hoppas att er måndag har varit bra :)


Påväg till jobbe, några timmars arbete lig...

foto0704 (MMS)

Påväg till jobbe, några timmars arbete ligger framför mig :)


MÅNDAG, 7 JUNI

Gooood morgoon!
I vackra Göteborg är det mulet och regn. Förmodligen det vanligaste väderslaget vi har här på västkusten och det är anledningen till att vi blir så otroligt glada när det är sol och varmt!
Dagen började tidigt, alldeles för tidigt och det kommer att bli en låång dag, alldeles för lång. Skola från 9 till halv elva ungefär och sedan blir det jobb sju och en halv timme. GOTT
Fortsätter att uppdatera er under dagen med hjälp av mobilblogg.
XO

DAGENS OUTFIT



Strandoutfit

SÖNDAG, 6 JUNI

Glad Nationaldag!

Klockan är 10.10 och jag är uppe, ajjemen! Egentligen skulle jag ha gått på ett vattenkrig som är i stan idag, men känner mig ganska opepp på det faktiskt.. Jag som brukar anmäla mig till såna saker först annars!
Dagen kommer iallfall att spenderas ute vid havet idag igen tillsammans med familjen, moster och kusin. yey.

Hoppas bara att det inte blåser så mycket..

Ha en fin söndag!

Är precis vad jag kommer att ägna mig åt n...

foto0691 (MMS)

Är precis vad jag kommer att ägna mig åt nu de kommande åtta timmarna. Nattinatti :)


DAGENS OUTFIT



Chinos Vero Moda
Vit tunika Vila
Jeansjacka H&M
Rosarandiga skor Tommy Hilfiger
Rosa pärlhalsband Accent
Klocka Jet Set
Pärldiadem Glitter

LÖRDAG, 5 JUNI

Helloj!

Det går inte att klaga på vädret va? Nej jag skulle inte tro det! Om det ändå kunde vara varmt och soligt året om? Nu är det ju visserligen det i andra länder, men nu tänkte jag att om det kunde vara det här i lilla Sverige några år. Skulle inte det vara grymt bra?

Jag har iallafall spenderat större delen av min dag ute vid havet, ååh vad underbart och ååh vad äckligt blek jag kände mig när jag låg där och pressade. Får änna ta igen det så att jag inte kommer kritvit till kreta ;)

Jag fick iallfall lite tid att slå ihjäl nu när jag har gjort lite things och ska snart träffa my cousin. Ska bara slänga på mig något att ha på mig med!

Lägger upp en outfit när jag är klar =)

ERIKSBERG BY NIGHT

Lördagen spenderades med Malin och hennes vänner. Vi satt nere vid Eriksbergskranen och grillade. Helt underbart fint på kvällen, kolla här.












XO


JOBB

Hej på er!

Vad jag har förstått så är det flera som är nyfikna var jag jobbar någonstans (fick jobbet i tisdags). Ser ni den här bilden så kanske ni förstår..


Haha, nej det är inte på någon bondgård utan på Arla Foods (ni vet företaget som "gör" mjölk). Tack vare pappa så hade jag en otrolig förtur och det är ett grymt roligt jobb! Ska ju som sagt inte jobba så jättemycket som det ser ut just nu, men vi hoppas att det blir mer.


XO


Okej, vad är oddsen för att se två gula co...

Okej, vad är oddsen för att se två gula corvette under loppet av tio minuter?


Åh underbara dag! Efter ett ärende och l...

Åh underbara dag! Efter ett ärende och lämnat in de sista sakerna i skolan så är jag påväg hem för att njuta av en dag i solen. Sedan är det dags för mig att bege mig ner mot tranemo och fira bästa bella :D slänger upp outfits senare så kika in vid fyra tiden :)


SEX AND THE CITY 2

Jag var ju och såg den andra filmen av SATC och det var heelt underbart bra. Mycket skratt och otroliga händelser.
Jag har hört av andra som har sett den att det inte är någon direkt handling i den, men det ska det inte vara heller, det är ju Sex And The City folks!
Filmen fortsätter som ett avsnitt i serien och det är det som är så grymt bra för det ska inte finnas något slut i denna serie, varesig den görs i avsnitt eller film.

Visst, filmen fick riktigt dålig kritik i de allra flesta tidningar och om man läste GP:s recension av Mats Johnsson och kollar samma dag på sista sidan så visades Heartbreak Kid samma kväll (fredag 28/5) och där skriver han att Malin Åkerman är lika dålig som vanlig.

Det bevisar ju bara att han verkar vara allmänt deprimerad om han ENDAST ska kritisera allt och SATC var inte hemskt. Och det fanns riktigt bra saker som Mats kunde ha nämn.

GP kanske ska ta och byta ut honom mot någon som kanske har lite livsglädje kvar?


Charlotte & Lily

DAGENS OUTFIT



DAGENS OUTFIT

Chinos Vero Moda
Top med puffärm H&M
Klocka Jet Set
Jeansjacka

ONSDAG, 2 JUNI

Bloggtorka har det varit och det KAN bero på att jag fick jobb igår :D OJA! Börjar jobba idag för att lära mig och sedan ska jag jobba fram till vecka 29. Två dagar den här veckan och två dagar nästa vecka. Så det blir ungefär 6 veckors jobb. Lite mer än vad jag tänkt mig, men det blir jättebra! Veckan därpå åker jag ju till Kreta i två helt underbara veckor och sedan ska jag umgås med familj och vänner innan sista året på gymnasiet börjar..
Oj vad det kommer att gå fort!

Nu när jag kommer att jobba (för första gången i mitt liv) så kommer jag inte att ha överdrivet mycket tid till mina fina vänner. Men jag ska se till att ta igen den tiden när jag är ledig (kommer att jobba ca 4-5 dagar i veckan)


XO

RSS 2.0