PRAKTIK, DAG 11

Hej alla!
Haft en trevlig helg och bra måndag?
Det vart tredje veckan på praktiken den här veckan och allt fortsätter att vara skitroligt =) jag är så otroligt nöjd med min praktikplats =)
Det som är så bra med att jobba i stan är ju att man under lunchen kan gå och köpa en massa julklappar! Har köpt två idag, ska byta den ena julklappen imorn mot en likadan eftersom att det var helt fail på den jag köpte idag, som det typ alltid är när jag handlar från den affären.. TRÖTTSAMT!

Ska även luncha med Claudia imorn =) vart vet jag inte riktigt än, men förmodligen på Englas café. Det ska bli jättetrevligt =)
Här kommer lite bilder från några saker som jag handlade idag, kan ju inte visa vad jag har köpt iochmed att en av de personerna läser bloggen=)
På Ordning&Reda hittade dessa söta bokmärken och en ny penna =)
Iochmed att det är dubbla poäng med NKnyckeln så passade jag på att köpa det här.

Julklappsshopping på...

0-34674d1a867b2d8d1b61489b0ca66da1.png

Kolla varifrån!

Julklappsshopping på lunchen? Jajjemen! :D


FRÅN NOKIA TILL

Ja, jag skaffade mig ju en ny mobil i torsdags. ÄNTLIGEN =)
Någon som vill gissa vilken det blev?
En ledtråd..
SAMSUNG S8000 Jét
OHYEAH!
What do ya think =)

Hej bloggen! hoppas...

7478f6c60b0937ddc1c317d132cd0cb2.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen!
hoppas att eran lördag har varit bra. Jag har spenderat större delen av min dag i stan och julklappsshoppat :) här kommer en dagens som jag länge har väntat på att få lägga upp som innehåller en tunika från gina, jeansleggings från kappahl, stövlar från gabor/jerns och väst från hm :)


just know

Now I know that I don't mean a thing for you

Sitter hemma...

2106054a92505643de9aced7dcc2b4c5.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma hos oliver och var det överdrivet lugnt. Hade ändå inte göra något annat ikväll. Upp tidigt imorn för en trip till stan :)


PRAKTIK, DAG 8

Hej bloggen!
Onsdagen på jobbet har varit grym! Under förmiddagen var jag och min handledare Jocke nere på lagret och jobbade. Vi hämtade varor och packade upp och kontrollerade fraktsedlar och så.
Efter lunch var det buktiksarbete som gällde och det var en mycket bättre försäljning idag än vad det var igår, lite mer att göra med andra ord.
Imorn börjar jag inte förän klockan 15.30 eftersom att jag ska jobba på julklappskvällen. Askul=)
Det blev även invigning för den nya loggan idag.
Från nilson till NILSON SHOES
Erkänn Nice :D
Daniel♥Elin

PRAKTIK, DAG 7

Ja, då var det tisdag och ännu en jättebra dag på praktiken. Dock har dessa två dagar varit lite sega med försäljningen då det inte är löning förän imorn. Men då hoppas jag verkligen att det kommer lite fler kunder och köper skor och stövlar och stövletter och tofflor och allt man nu kan tänka sig köpa =)
Det är iallafall dags för en ny telefon. Jag är erbjuden en likadan som jag har nu, men funderar ändå på en annan telefon. Vilken det blir får ni se när jag har fått hem den =)
Daniel♥Elin

LADY GaGa

Yes, I Love Lady GaGa.
Who dosen't?

Här kommer iallafall några nya favoriter.









ENJOY!

Daniel♥Elin

SÖNDAG, 22 NOVEMBER

Hej!

Hoppas att ni har haft en bra helg allesammans =)
Tänkte börja sammanfatta min helg lite.

I fredags hade jag en lugn kväll. Min söta chef Jeanette sa till mig vid 15 tiden att jag skulle få gå hem klockan 16 då det var fredag. Så jag åkte till Partille och träffade baby D en liten stund, har inte träffat plutten på hela veckan så det var jättehärligt att få träffa honom igen<3 sen åkte jag hem och slappa framför idol. GÖTT ATT REZA ÄNTLIGEN ÅKTE UT! Sen somnade jag väl vid halv två eller något efter att ha pratat med Daniel<3. Det kanske inte var det bästa att somna så sent eftersom att jag skulle upp klockan nio på lördag morgon. Men faktum var att jag faktiskt kom upp i tid! Så det var att göra sig iordning för att handla åt mormor, och jag kan ju säga att det blev en del. Jag ljuger seriöst inte när jag säger att jag sprang runt på Ica i en timme. Då var ju klockan tolv, och jag skulle ta 13.03 bussen till Daniel<3 så det var att packa in varorna och skynda hem, få i sig något att äta och säga hejdå till mami i några minuter.
När jag äntligen var framme efter ca 90 minuter så gick jag hem till Daniel<3 och han var så fin när jag såg honom i dörren =)<3 Sötnos<3 Vi pratade lite om hur veckan hade varit och så innan vi skulle börja göra en liten middag, som blev hemmagjort pizza. Lyckligtvis för oss, som inte är speciellt duktiga på att få saker i rätta mängder läs att det vart skitsvårt att kavla ut pizzadegen så att den blev rund eller fyrkantig så kom Joakim och hjälpte oss med det. Sen pyntade vi pizzan med både skinka, köttfärs, bacon och ost. OCH FAN VILKEN GOD PIZZA OCH FAN VAD MÄTTANDE DEN VAR! Fick endast i mig typ små 2-3 bitar.
Under resten av kvällen kollade vi på film, spelade X-box och hade det trevligt =) när klockan började närma sig småtimmarna somnade vi och sov några timmar in på söndagen och hade en jättemysig söndag<3
Sen var det dags att åka hem =(
Tack så otroligt mycket för den här helgen älskling, den var verkligen jättemysig<3 Jag älskar dig så otroligt mycket♥

Daniel♥Elin


KENZA BÖRJAR LÄRA SIG GÖTEBORGSKA

Ett urklipp av Kenzas blogg. Här har hon lärt sig lite Göteborgska. En applåd.


"Görsnygga"?

Kan någon vänlig själ snälla förklara för mig vad som menas med "görsnygga"? Det är många läsare som använder sig av det ordet och jag är förvirrad. Aldrig hört någon säga det! Vadå "GÖR"?!?!


 

Update: Haha okej, nu fattar jag! GÖÖÖÖRROLIGT (är det rätt?) ord ju! Och tack så GÖÖÖRMYCKET för att ni förklarade. Ni är GÖÖRGRYMMA!

(går runt här nu och säger gööör för mig själv, haha! =))


PRAKTIK, DAG 5

ÅÅÅÅH!
Jag älskar min prakik, jag älskar min arbetsplats, jag älskar mina kollegor, jag älskar att jobba!!
Haha, de som trodde att jag skulle gilla att jobba kan ju börja med att räcka upp en hand. Typ nu.

Det har inte varit överdrivet med jobb den här veckan, men idag vare en hel del faktiskt. Men det burkar ju vara det på fredagar. Och det är alltid kul när man har att göra =)

Och det bästa är att detta är EN av FEM hela veckor. Det har alltså gått en av fem veckor. Så jag har fyra underbara veckor kvar!! GILLAGILLA!

Ska även jobba under julklappskvällen nästa torsdag!


Då jobbar jag, tycker att ni ska boka in den kvällen och köpa en massa skor och grejer av mig =) läs till mig.

Nej, nu äre Idol.
Tänkte skriva, smsar senare, hoho så tokigt det kan bli ibland =)

Daniel♥Elin


OSHIKURU

Oh, oh, oh, oh, Oshikuru
Oh, oh, oh, oh, Oshikuru
May oh may, he's the demon samuraj
Who's the gay to have to die?
OSHIKURU



Daniel♥Elin

JUDIT OCH JUDIT

Hahaha, fan den lätt bästa reklamfilmen ever!!!


VEM VARE?? VEM VARE SOM KASTAA??
hahahahahahahah bäääst

Daniel♥Elin

PRAKTIK, DAG 2

Hemma efter ännu en jätterolig dag på praktiken.

Gick visserligen upp vid 6,30 imorse för att ha lektion klockan åtta. Som tur är så träffade jag Sandra där och det var roligt att få höra hur hon har det på sin praktik.
Sen åkte jag ner till min egen arbetsplats och blev insläppt så att jag kunde påbörja dagens arbete. Idag fick jag vara i butiken och hjälpa alla kunderna med storlekar och sånt =)

Eftersom att jag börjar så tidigt på tisdagar så tyckte min chef inte att jag ska behöva gå så länge. Så jag slutar klockan 4 på tisdagar, göttt. Då slipper man komma hem när det är totalt kolsvart, som kan kännas ganska bra ibland =)

Jag är verkligen glad att jag har fått den praktikplatsen som jag har nu.

Daniel♥Elin

CHEMTRAIL

Chemtrail? Ja vafan är det egentligen? Inte många som vet och när man berättar om det så tittar folk på en som om man vore dum i huvudet.
Tycker att ni som är lite intresserade om vad som händer i vår värld kan kolla in den här hemsidan
chemtrailmonitor.org eller bara googla chemtrails och kanske få en inblick om att världen kanske inte är som den verkar.

Lägger även in en text om dessa chemtrails:

Vanliga contrails som det heter som kommer från vanliga plan alltså ångerna (avgaserna) försvinner efter ca 30 sekunder och plannen flyger inte i rutnät!

Chemtrails sitter kvar och sprider ut sig som ett tunt molntäcke över hela himlen


1. Chemtrails eller aerosol sprayningarna av flygplanen förändrar atmosfären på många olika sätt. T.ex har atmosfären blivit mer resonant  till elektromagnetiska frekvenser. Moln som idag ser naturliga ut är i själva verket artificiella många av dom.



2. Molnen innehåller barium ett radioaktivt ämne. Aluminium, polymerer, mycoplasma har ochså hittats vid provtagningar.



3. Operationen, ett sätt att testa biologiska vapen på Jordens befolkningen.



4. Läkemedelsindustrin gör billioner dollar på medicin designade för dessa dödliga och icke dödliga vapen, sjukdomar, farsoter som befolkningen utsätts för.



5. Bakteria och virus är frystorkade, tillsammans med tillsatta metaller värms de upp i atmosfären och ger en perfect miljö för dessa att frodas.



6. Många länder som sprayas är ovetande om aktiviteterna i luftrummet och har inte heller givit sitt tillstånd till detta.


7. Målet är total kontroll över jordens befolkning genom direkta precisa sprayningar av farsoter, sjukdomar etc.


Den här bilden är tagen i Landvetter, Göteborg den 28 augusti klockan 19.43.
Finns det verkligen någon som tycker att det ser normalt ut när två moln korsar varandra såhär?
JA, det är efter flygplan.
NEJ, det är inte normalt.


PRAKTIK, DAG 1

Ja, det var första dagen på praktiken idag!
Efter tio timmars sömn var jag ordentligt utvilad och förberedd inför en lång dag.
Väl framme och insläppt i butiken fick jag träffa världens trevligaste personal som tog väl hand om mig under hela dagen. Jag fick göra massor med roliga arbetsuppgifter under hela dagen tills det var dags att gå hem för dagen.
Första dagen bestod mest av att jobba nere på lagret och langa skor fram och tillbaka, upp och ner till butiken.
Men imorgon ska jag få jobba uppe i butiken =) och när jag har slutat så hoppas jag att min älskade Daniel♥ kommer och hälsar på mig =)

Nu ska jag ta det lugnt och kolla på CSI och prata med älsklingen<3 innan jag somnar. Det är upp tidigt imorn då det är lektion klockan 8 imorn och jag måååste ju verkligen gå på den eftersom att det är ett inviduellt val och blablabla. Men får iallafall träffa Sandra =D<3

Kan tyvärr inte lägga upp några bilder som jag har tagit eftersom att min mobil är inne på service och min digitalkamera suuuucks. Ni får vänta några dagar.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

FREDAG, 13 NOVEMBER

Hej alla!
Fan idag är det en jävligt läskig dag! Fredagen den 13 november.
Egentligen så vet jag faktiskt inte om det är november eller oktober som är läskigast?

Ah iallafall.
Sista dagen i skolan, DET HÄR ÅRET!!
Haha, det känns värsta gött att känna så verkligen!

Tänka lägga upp en ute och inne lista =)

Daniel♥Elin

NIKLAS JIDHE TILL LANDVETTER

Ja, en av mina största idoler inom Innebandyn ska komma och spela i Landvetter. Inte bara en match med ett lag, utan han ska faktiskt börja spela innebandy i Landvetters lag.
Jag och Linda ska verkligen gå på matchen som är på söndag. Fan vad det ska bli roligt.
Läs artikeln om Niklas och Landvetter här.



ONSDAG, 11 NOVEMBER

Hej alla!

Idag är det onsdag och mina söta fastrar fyller år =) grattis grattis till dom =)

Jag sitter nu på dagens första lektion och bestämmer om morgondagen och det är stor risk att vi är helt lediga imorn! Woohoow!

Daniel♥Elin

FRAM OCH TILLBAKA, FRAM OCH TILLBAKA

Jag hade ju bestämt mig för en mobil som jag skulle köpa. Åkte till media markt och testade den och kände att den inte riktigt var det som jag hade letat efter. Testade en annan mobil som jag verkligen vill ha. Men nu har jag hört att man inte ska köpa Samsung eftersom att man måste hålla på och uppgradera mjukvaran och hit och dit.
Jag har även hört att LG's mobiler är skit.

De mobilproducerande företagen jag kan tänka mig att använda är:
Samung

De mobilproducerande företagen jag inte kan tänka mig att använda är:
Motorola
LG

De mobilproducerande företagen jag är extremt tveksam till att använda är:
Sony Ericsson
Nokia

Snälla, behöver verkligen hjälp om vilka mobiler som är värda att testa.


VECKOPLANERING

·Skola; Vecka 46. Soft vecka men ändå inte. Onsdagen är kort, torsdagen är otroligt kort och fredagen är en aning kort. Sen har det ju lagts till två prov, en inlämning. Ett prov imorn och resten på fredag. Sen är det PRAKTIK!!!!

·Träning; Det har gått bra med träningen nu det sista! Känner mig jättenöjd och kan även känna att jag faktiskt kan unna mig godis och onyttigheter nu när jag tränar. Minst tre gånger i veckan har jag sagt. Men den här veckan vet jag faktiskt inte om det kommer att bli sådär överdrivet mycket träning eftersom att det är mycket i skolan nu och jag vill mer än gäärna ha bra betyg.

·Vägen mot körkortet; Körningen har gått bra, jag känner verkligen att jag har fått grepp om grejer nu. Jag har även kört mycket i stan och så det sista och har fått välja vägar själv utan att m eller p säger vart, hur, när och varför. Snart är det även dags för inskrivning på körskolan!


MÅNDAG, 9 NOVEMBER

Hej alla!

Då vart måndagen avklarad och nu väntar en härlig kväll för avslappning. Oj, där lät det nästan som om jag skulle meditera eller något. haha.
Nej, jag började ju faktiskt klockan 11.40 idag eftersom att första lektionen vart inställd. Sen var det bara två lektioner och jag slutade 14.10. Så det vart att åka hem och börja laga mat och plugga inför prov imorn.
Nu sitter jag här och ska snart kolla på Ullared. haha, såg inte första avsnittet men jag måste faktiskt ha sett det. Det är bara ett måste.

Imorn är det lång dag. 8-16. suck..

Daniel♥Elin


SÖNDAG, 8 NOVEMBER

Hej alla!
Det är fars dag idag. Men inte bara det, utan idag fyller jag 17 och ett halv år. Det är alltså 180 dagar kvar till min 18årsdag. Det är halva året kvar, och det ska gå FORT!!
Och om 8 dagar så börjar min efterlängtade praktik! ÅH VAD UNDERBART!

Jag har suttit nu i några timmar och pluggat till ett prov som jag har på tisdag. Och fan det ska gå bra!

Vi hörs.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


INNE OCH UTE

UTE

SPENCER PRATT


Bara för att vår hatade Spencer Pratt, känd för att ha förstört fröken Heidi Montags liv så tror han att han är värsta a-kändis, tycker dock att han är mer en askändis. haha, gud vad finurlig jag vart där.

REGN

Okej, jag har verkligen tröttnat nu på allt jävla regn. Det ska vara fint höstväder!
 

KISSIE

Hon är älskad och hon är hatad. Men mest av allt så stör jag mig verkligen på hennes överdrivna sätt. Okej, du har fått ett jobb på Pilot. Vi vet det och det är old news.


INNE

Kenza

Vår älskade bloggerska, som är tusen gånger bättre än alla andra. Inspirerar oss andra till något som man aldrig skulle kunna göra innan och att vi får ta del av hennes otroligt händelserika liv.



LADY GAGA

Ni som inte har lyssnat på vår nya popdrottnings senaste singel Bad Romance, tycker jag att ni ska göra det nu.

SAMSUNG

Har aldrig riktigt gillat Samsung, men nu har de kommit igen och slår Sony Ericsson och Noka och alla andra mobilleverantörer med STORM!


Me lajki.


FREDAG, 6 NOVEMBER

Hej alla!
Äntligen fredag idag! Och jag känner mig EXTREMT outvilad idag. Kan bero på att jag somnade bajtidigt igårkväll eller kanske för att min hals var helt uttorkad inatt? Usch på det.

nej, nu kommer lite blogginlägg. känner att jag har varit dålig på det den här veckan.

Daniel♥Elin

TRÄNA TRÄNA TRÄNA

Ja, nu är det dags för träning!


Hörs sen!

Daniel♥Elin

ONSDAG, 4 NOVEMBER

Hej alla!
Hoppas att ni har en trevlig vecka än så länge =)

Jag hade en otrolig sovmorgon imorse, skulle ju till tandläkaren imorse, under samma tid som första lektionen. Så jag hade tid på mig att göra en del saker. Bl.a. så tränade jag ett pass på ca 20 minuter, tog en dusch och gjorde mig sedan klar inför tandläkarbesöket. Jag fick en hel drös med beröm för mina otroligt fina tänder och bra vanor! Så allting gick jättebra. Tack och lov. Kan ju skryta lite med att jag aldrig har haft ett enda hål i mina tänder någonsin!

Sitter här nu och har blivit länkad till ännu mer portaler som ni ser på vänster sida =)
Sen är det ju lite läxa att göra samtidigt som jag snart är klar med. Ska träna ett pass till när jag är klar med det här inlägget.

Torsdag imorn och det är lång dag. Träning imorn med och plugg. USCH OCH FY FÖR DET!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


VECKOPLANERING

·Skola; Ohyeah, det är vecka 45 och om en vecka och typ 7 dagar är det vecka 47, alla vet vad som gäller då! PRAKTIK! OHYEAH! Men den här veckan blir väl lugn. Missar dock första lektionen på onsdag eftersom att jag ska till tandläkaren, hihi

·Träning; JAPP! Började igår med träning on the cross. Och jävlar, nu ska det fan tränas varje dag (om jag inte har läxor och sånt, det går ju före) ska be mamma ge mig något litet straff för varje gång jag missar träningen. Hmm, kanske att jag måste städa huset kliniskt á la The Anka Palace?

·Vägen mot körkortet; Förra veckan på höstlovet körde jag nästan varje dag, körde även i helgen med och det går bra nu, kompis det går bra nu!
Det är bara teorin som jag ska komma ikapp med. Får börja läsa några minuter innan jag går och lägger mig =)

Daniel♥Elin

MÅNDAG, 2 NOVEMBER

Hej alla!
Ja då vart det måndag igen. Denna gången tyvärr med sämst väder.
Helgen var fan bäst. I lördags drog Daniel och gänget med mig och bowlade i Mölnlycke. Fan vad roligt det var! Det måste fan göras om, typ nu till helgen??


Har suttit i snart två timmar och pluggat och är äntligen klar. Nu ska jag upp och tränish!

Daniel♥Elin

ROBIN BENGTSSON

Okej, ni som har följt min blogg ett tag och ni som känner mig vet att Idol-Robin är en av mina favoriter. Min kusin gick ju i samma skola som honom och de tog studenten samtidigt! Och jag var där! Haha, skämde visserligen ut mig litelite grann men det gör ingenting =)
Ja, iallafall så var Robin och hans band och signerade deras nya singel Another Lover's Gone. Min faster, kusin och fasters man var på Ica där signeringen höll hus och de köpte singeln till mig och jag fick den signerad!
Kan ju oxå säga att jag fick en hälsning av Robin när studentfesten höll till i somras hihi =)

BILDBEVIS:

Lyssnar sönder låten redan


Daniel♥Elin

RSS 2.0