Kaos på jobbet! Vi ligger ca två timmar ef...

Kaos på jobbet! Vi ligger ca två timmar efter och det är lite stressigt. Jag har iallafall min näst sista rast nu och om ca två timmar slutar jag. Då blir det till att uträtta ett ärende och sedan träffa världens bästa:)


Störande när internet inte fungerar som de...

Störande när internet inte fungerar som det ska!! Idag har jag haft fullt upp, fått en hel del gjort. Hoppas att morgondagen, efter jobbet blir en lugn eftermiddag och kväll tillsammans med personen som betyder mest för mig. För honom har jag saknat! Jag ska iallafall sova nu, jobb 5-13 och sedan lämna in dum-dator. Ha en grym lördag!


Vilken bra dag! Vilken underbar vän jag ha...

Vilken bra dag! Vilken underbar vän jag har som så lätt får mig på andra tankar när hjärnan snurrar.. Både middag, bio och fredagsmys har vi hunnit med. Ska snart gå och lägga mig och få lördag så fort som möjligt! Sov gott :)


Fredag! Har inte sovit sådär underbart bra...

img_0752 (MMS)

Fredag! Har inte sovit sådär underbart bra inatt, tack vare foten, så jag känner mig lite halvseg. Ska ha min idrottslektion klockan nio, sedan blir det bara förberedelse inför mötet. Ska bli så spännande! Jag och tjejerna har dresscode idag, svarta jeans, skjorta eller blus (i mitt fall ljusblå randig skjorta från Gant) och svart kavaj. Sedan ska jag spendera resten av fredagen med bästa vän!


Jahopp, då låg man med en ond fot. Klantig...

img_0758 (MMS)

Jahopp, då låg man med en ond fot. Klantig som man är och trampar snett :( förhoppningsvis blir det bättre med världens minsta stödstrumpa (känns det som iallafall). Klockan står på 7.00, så det är lila bra att krypa till sängs nu. Sov gott :)


En paus från pluggandet. Kollat på O.C, pr...

img_0756 (MMS)

En paus från pluggandet. Kollat på O.C, pratat med världens bästa och håller på och kämpar med min dator som inte vill som jag vill. Imorgon är det fredag, viktigt möte och kvalitetstid med min underbara vän.


Torsdag och jag känner verkligen hur stres...

Torsdag och jag känner verkligen hur stressen börjar komma springandes mot mig. Det blir plugg idag, imorgon, lördag och fullt med plugg nästa vecka och veckan därefter fram till den 26 februari. Fruktansvärt. Men sen är det över. Jag längtar! Men nu är jag påväg till skolan för att ha möte med företaget ang mötet imorgon. Sen bör det hem och plugga med en gång igen. Ge mig kraft!


Onsdag avklarad! Först lunch med tjejerna ...

Onsdag avklarad! Först lunch med tjejerna på Prego, sedan skola i en och en halv timme, sedan blev det simning, skönt! Nu sitter jag hos världens bästa och ska snart börja laga en god middag. Sista kvällen tillsammans till på söndag. Så jag har bokat in min bff i helgen, ska bli så mysigt!


Nu beger jag mig till världens bästa för a...

img_0752 (MMS)

Nu beger jag mig till världens bästa för att ha en trevlig tisdag och heja på Sverige! Ha en bra kväll!


SVERIGE vs. DANMARK

Förmodligen den oviktigaste matchen i hela VM-turneringen. Men ändå. Det är Danmark vi ska möta idag, landet som i princip ALLTID slår oss i fotboll. Handboll verkar de ju inte heller speciellt dåliga på. Men jag hoppas att vi ska ta hem den här matchen, det skulle passa bra. Kvällens match känns nästan som ett derby. Grannländerna som möts.

Och danskarna är taggade. DN:s Bo Harmby har intervjuat en av Danmarks vassaste spelare, Lars Christiansen och han vill ha fullt ös i matchen. Vilket är förståeligt. Det vill jag med, jag är taggad och jag ska sitta klistrad framför tv:n ikväll.

Tyvärr har Sverige förlorat sin allra viktigaste spelare, Kim Andersson, som bröt tummen i en närkamp med en motspelare i matchen mot Serbien i lördags.
Riktigt tråkigt att detta händer, speciellt med en såpass betydelsefull spelare som Kim.

Men vi har fortfarande kvar Dalibor Doder, Jonas Larholm, Jonas Källman, Oscar Carlén och vår supermålvakt Johan Sjöstrand.



HEJA SVERIGE!

TISDAG, 25 JANUARI

Och då var veckan igång igen!

Jag har ÄNTLIGEN fått mina installationsskivor till min dator så den ligger hemma och installeras, dock har det tagit lite mer än 12 timmar.. Men jag hoppas att den ska komma igång innan veckan är slut iallfall.

I fredags blev jag dålig, inte överdrivet jättesjuk, men jag mådde dåligt under hela fredagen och har inte riktigt fått tillbaka min aptit än. I lördags var det full fart på mig igen, som inte är van vid att bara ligga vid soffan hela dagarna.. Då åkte jag in till stan och tog en lunch med bästa Malin! Sånt som man gör alldeles för sällan. Sedan blev det att åka hem, kolla på handbollen, HEJA SVERIGE! Och sedan blev det en lugn kväll hos Världens Bästa. Söndagen hade inte mycket att erbjuda fören fram mot eftermiddagen, då blev det middag och bio. Tron Legacy.
Måndagen blev lugn, tack och lov. Jag fick sova en längre stund, sedan var dagen full av ärenden.

Så nu är det tisdag, jag har ca 20 minuter kvar på min lektion, sedan blir det hem och plugga till alla proven som ska göras innan vecka nio. Sen blir det handboll ikväll igen, Sverige-Danmark, ett spännande möte! Mer om det sen.


PUSS


Jaha. Jag har förmodligen haft en av värld...

Jaha. Jag har förmodligen haft en av världens tråkigaste dagar. Jag hade hela fredagen planerad men icke fick man det gjort. Jag börjar må mycket bättre men det är ingen idé att hitta på något ikväll, lika bra att se till att jag blir helt återställd så att jag kan hitta på roliga grejer resten av helgen. Hoppas att ni får en rolig fredag!


Godmorgon! Eller bara morgon för god är de...

Godmorgon! Eller bara morgon för god är den inte. Igår blev jag magsjuk. Var uppe i natt och hade mig. Fruktansvärt! Så där försvann min helg :( såå typiskt när man har planerat saker :( men jag hoppas att jag blir bättre till imorgon iallafall. Sen var det ju visserligen EN bra grej, Sverige vann igår! YES! Gruppspelet är avklarat och nu väntar mötet mot Serbien imorgon! Grymt bra jobbat! Nu blir det Desperate Housewifes :)


Det var ju en.. Ja.. Lång skoldag. En halv...

Det var ju en.. Ja.. Lång skoldag. En halvtimmes lektion och sen var torsdagen avklarad! Nästa plan var en god och efterlängtad lunch med min fina vän Josefine, men hennes möte blev framflyttat ett bra tag så den lunchen får bli en annan dag. Snart blir jag upphämtad för att åka in till Svenska Mässan och kolla på bilar. Det blir nog rätt kul med rätt sällskap :) bilder kommer:)


TORSDAG, 20 JANUARI

Torsdag är kommen! Sista dagen i handbolls-VM och näst sista dagen i skolan för den här veckan. Min lektion börjar alldeles strax, en halvtimme efter utsatt tid, kunde ju sovit en halvtimme till.. menmen, tar väl igen det inatt? Eller inte.

Jag har bara den här lektionen, sen ska jag äta lunch med min vän Josefine, sen träffa min man som äntligen mår bra igen efter några dagars sjukdom. Det blir plugg ikväll dock, samt handboll! Sverige-Polen (här kommer mitt sportnördiga jag fram). En match som kommer att bli galet spänannde! Sverige MÅSTE vinna för att ha en chans till medalj, hejaheja!

Kommer upp med laguppställningen senare!

Ha en fin torsdag så hörs vi under eftermiddagen:)

PUSS

En paus från vardagen och onsdagens skolar...

En paus från vardagen och onsdagens skolarbete, lunch med min fina kusin och gudföräldrar! Det blev även ett snabbt ombyte.. De svarta jeansen fick stanna hemma, mina favoriter från Ralph Lauren åkte på istället, samt en grå cardigan från Tommy Hilfiger, and I'm good to go!


Dagens outfit; Ljusblå skjorta från Ralph ...

img_0734 (MMS)

Dagens outfit; Ljusblå skjorta från Ralph Lauren, Svarta jeans från Replay


Trots att det inte har varit någon skola i...

Trots att det inte har varit någon skola idag så har jag inte tagit det lugnt. Det är massa måsten som ska göras. Samma sak imorgon. Jag går och väntar på tur. Jag går och väntat på ett 110% svar. Det tar på krafterna och när jag har fått det kan jag sluta stressa. Jag har massor med bollar i luften hela tiden. Jag kan inte stänga av min mobil under 12 timmar för att inte göra någonting. Jag är ständigt uppkopplad på mallen, mobilen och facebook, tillgänglig 24 timmar om dygnet. Jag vill kunna slappna av och ha en Elindag, en hel dag eller under 12 timmar. Det skulle behövas. Något mer som behövs är sömn. Godnatt :)


Efter en sån där halvkass dag har jag ändå...

Efter en sån där halvkass dag har jag ändå fått saker gjorda. Jag tog min mans bil till Bilprovningen, vuxenpoäng till mig! Allt gick bra och det blev vi glada för :) sedan blev det hem för att laga mat och nu ligger jag i princip utslagen på soffan framför tvn. Imorgon är det tisdag, för min del blir det plugg. Ha en fin måndagkväll! PUSS


MÅNDAG, 17 JANUARI

Ingen bra start på den här veckan alltså. Usch. Jag känner hur min kropp börjar kämpa emot mina positiva tankar om att jag inte alls kommer att bli sjuk.

Om några timmar ligger jag hemma i min säng och kurerar mig.

Ne, vi hörs i eftermiddag.

Hoppas att er måndag blir roligare än min.

PUSS

Oj vilken natt. Men nu är jag iallafall i ...

Oj vilken natt. Men nu är jag iallafall i skolan och ska vara här till två om jag inte blir sjuk. Vilket det är stor risk för då min man blev jättedålig inatt..


Då var lunchen avklarad och jag har sisådä...

Då var lunchen avklarad och jag har sisådär en timma kvar att jobba. När jag kommer hem ska jag ta en härlig dusch, göra inpackning i håret och sova en stund. Ska även gå och köpa mig lite godis som jag och världens bästa ska ha ikväll. Jag ska försöka att hinna med en sväng till bff och beställa en grej som blir av till hösten, 1 november i Stockholm. Vad kan det vara tro..


Ja då var det söndag igen och min arbetsve...

Ja då var det söndag igen och min arbetsvecka har börjat. Det gick sådär att sova själv igår när man har tagit till vana att inte sova själv. Men i natt blir det samma rutiner igen :) halva arbetsdagen har gått. Jag har fyra och en halv timme kvar innan jag slutar. Då blir det hem och ta en powernap för att kunna hålla ögonen öppna på Solsidan som äntligen börjar igen :) ha en fin söndag i regnet


Det kändes sådär att pulsa hem från bussen...

Det kändes sådär att pulsa hem från bussen i 15 cm snö inatt. Men efter en rolig ikväll med mina vänner och en skön säng som väntade så var det värt det. Vi började kvällen hos världens bästa och sedan drog vi vidare till Chez för att bestämma vart vi skulle sen. Vi kom inte mycket längre än så. Det blir en lugn kväll med tanke på att det är jobb imorgon. Ha en fin lördag! Puss


FREDAG, 14 JANUARI

FREDAG!!

Det kommer att hända mycket idag, först skola till ett, sen åka och simma, sen hem och äta middag med mamma och pappa, sen göra sig iordning för kvällen och sen blir det utgång! Vi är ett helt gäng som ska ut och det ska bli galet kul! Morgondagen kommer inte att bjuda på mycket, det blir mest en slapp dag skulle jag tro och sedan en alldeles för lugn kväll då jobb väntas på söndagmorgonen. 

Nu ska jag på möte!

Hörs sen. 

Kan man ha en bättre torsdag? TVEK på den!...

Kan man ha en bättre torsdag? TVEK på den! Jag var ledig och spenderade HELA dagen med världens bästa. Vi var inne i stan och kollade på kläder och åt en god lunch. Sedan blev det en mysig middag efter en löprunda och en härlig bastu. Idag efter skolan ska vi även åka och simma. Skönt!


ONSDAG, 12 JANUARI

Hallå där!

Det är onsdag idag och jag är ledig, så skönt! Det blev ingen powernap för mig igår då det var full fart i mitt hus igår.
Bästa Jessica kom hit och höll en Mary-Kay hudvårdsklass för mig och min bästa vän. Det blev en riktigt trevlig kväll!
Intresserade av Mary Kay och dess bästa konsult? Kommentera detta inlägg eller maila mig på [email protected] så kan Jessica komma hem till dig och hjälpa dig och dina kompisar med att hitta den perfekta hudvården för just din hy.

Snart får jag hem mina produkter och då ska ni få se vad jag köpte!


Vad har hänt med vädret? När jag gick ut under morgonen så fick både jag och min man en chock. Snö! En massa snö! Rätt fint på träden och tre rådjur som stod på lekplatsen och tittade sig omkring.

Nu blir det till att göra sig iordning för att åka och träffa min man och spendera resten av dagen med honom :)

ha en fin onsdag!

PUSS

Tisdag morgon och jag är fruktansvärt tröt...

Tisdag morgon och jag är fruktansvärt trött. Enligt schemat går jag från 8 till 15.30 och jag hoppas att jag orkar med dagen då jag måste vara med på sista lektionen. Jag får göra det bästa av saken och längta hem till powernapen som jag ska ta när jag kommer hem sen!


MÅNDAG, 10 JANUARI

Jag är hemma i kalla Sverige efter en grymt härlig vecka på Gran Canaria. Jag har skrivit små blogginlägg på min lilla dator som jag hade med mig, som jag ska lägga upp i veckan :)

Jag har längtat hem en del då jag har saknat mina fina vänner. Men i lördags, vid frukosten, när jag satt och kollade ut över den o-t-r-o-l-i-g-a utsikten som vi har från vårt hotell, ville jag inte lämna Amadores. Jag ville inte åka hem till snö, slask, kyla, mörker och verklighet. Jag ville få ner mina vänner och en skönare säng och fortsätta leva i paradiset. 

Och nu, nu sitter jag framför mina föräldrars dator, då min fortfarande inte fungerar, kollar ut i det mörka och klockan är fem. Jag förstår att folk blir deprimerade under vintern! Men om knappt sex veckor åker jag och Världens Bästa till Sälen, och om tre månader åker jag igen till värmen, blir borta i fem veckor. Om fem månader åker jag igen till värmen. LAGOM! Sedan blir det att jobba ett tag, tjäna ihop massa pengar och åka iväg en längre tid. Man får allt se till att passa på att åka ut och resa i världen medan man är ung :)

Jag ska börja min första måndagkväll i Sverige år 2011 hos min bästa vän. Kolla på Gossip Girl säsong 1. Underbart!


Promenad i soluppgången♥

Ha en mysig kväll :)

PUSS

NYTT ÅR, nya möjligheter! Fick off Sweden...

NYTT ÅR, nya möjligheter! Fick off Sweden, du är för kall för mig så jag börjar 2011 i varmare breddgrader!


RSS 2.0