På svenskalektionen, en halvtimme kvar. Se...

img_0606 (MMS)

På svenskalektionen, en halvtimme kvar. Sen bär det av till Sandra! Men först lite mat i magen. PUSS


Godmorgon! Idag är det galet kallt, -15 gr...

Godmorgon! Idag är det galet kallt, -15 grader är inget kul. Men bussen var i tid, halleluja! Efter klockan elva ska företaget hem till en av grundarna för att sätta ihop våra produkter. Berättar mer sen :D


MÅNDAG, 29 NOVEMBER

Måndagen avklarad och min säng längtar efter mig. Kanske lika mycket som jag längtar efter den..
Det var en trevlig dag med min fina malin och jag blev riktigt nöjd med min frisyr. Det blev ganska mycket kortare, men det är fortfarande långt.
Kvällen har inte varit den bästa. Usch, jag vill glömma och gå vidare från det här. Morgondagen kommer förhoppningsvis att bli bättre. Hoppas jag..

Så jag tänkte avsluta här för att gå och dra täcket över huvudet.

Sov gott.


Bilden gör INGEN rättvisa.. Men håret är kortare. Det var det jag ville komma fram till.

PUSS

Lediga måndagar kan vara något av det bäst...

Lediga måndagar kan vara något av det bästa som finns! Jag har besökt min kära frisör och fått iordning på mitt hår. Sen har jag träffat bästa Malin för lunch och skitsnack, galet trevligt :)


SÖNDAG, 28 NOVEMBER - FÖRSTA ADVENT

Vilken bra helg det har varit!

I fredags åt jag och världens bästa middag på Bryggeriet och hade en helt underbar kväll tillsammans. Efter middagen gick vi och träffade Fredrik & Louise och gick på Jul På Liseberg i den ISKALLA kylan. Usch, det var fruktansvärt kallt. I lördags blev det upp tidigt och med mamma och pappa till stan för att handla lite julklappar. Det blev en rätt lång dag på stan sedan blev det hem och äta gott. Vid 18 tiden drog vi till två härliga typer och spenderade lördagskvällen där. Rätt lyckad och vi hade en rolig kväll. Idag har det inte hänt mycket för min del. Jag har försökt plugga lite på min inlämning som ska in på onsdag, men det går segt. Jag får se till att göra den imorgon.

Idag är det även första advent. MYSIGT! Nu längtar jag bara till julen och det är endast 26 dagar kvar awesomeness fan :)

Nu ska jag gå och köpa godis sen ska jag kolla på GG.

PUSS


Ett fikaavbrott från julklappsshoppandet m...

img_1325 (MMS)

Ett fikaavbrott från julklappsshoppandet med mamma och pappa på NK


DAGENS OUTFIT



Svarta Jeans Crocker
Vit Tunika Vila
Rosa "Virkad" Tröja Gina Tricot
Svart Halsduk Åhlens
Skor Caterpillar
+ klocka Jetset

TORSDAG, 25 NOVEMBER

HELLUU!

Två och en halv timme av i skolan. Sen blir det hem och inte göra någonting. Ska bli så gott!
Jag har även fyndat idag, köpt en svinsnygg grej som ska användas nästa månad ;)

Vi hade skrivdelen i nationella prov i engelskan imorse. Det kändes sådär, med tanke på att vi endast fick 100 minuter att skriva på, och i svenskan hade vi fem timmar. Så det kändes liiite stressigt.
Men klar blev jag!

Så nu har jag bara en lektion kvar! yesyes


Jag efter nationella imorse. Snygg min!!

En dagens outfit kommer upp senare :)

PUSS


Godmorgon! Ännu en skoldag och denna dag b...

img_5736 (MMS)

Godmorgon! Ännu en skoldag och denna dag börjar vi med nationella och en sten i min sko. Det är torsdag idag iallafall och ett steg närmare helgen som troligtvis kommer att bli en av dem bästa! PUSS


Vilken dag det har varit. Full av överrask...

img_3293 (MMS)

Vilken dag det har varit. Full av överraskningar! Jag har spenderat kvällen med min bästa vän och nu är jag helt slut. Den här dagen har varit full av energi, sånt gillar vi! Men nu gäller det för mig att vila upp mig. Sov så gott så hörs vi imorgon. PUSS


Godmorgon! Påväg till skolan är jag, i tid...

Godmorgon! Påväg till skolan är jag, i tid är jag med och det känns bra. Det är otroligt kallt ute, men jag är glad! Har en kort dag idag, sen ska jag tillbringa min eftermiddag tillsammans med världens bästa. Jag är nervös..


Jag ligger i min säng och hör hur det blå...

Jag ligger i min säng och hör hur det blåser storm ute.. Snöstorm är det sista jag behöver den här veckan. Idag var en viktig skoldag och jag kom över en timme sent. Imorgon är en viktig skoldag och jag får inte komma sent. På torsdag har jag nationella prov i engelska och då går det inte att komma sent! Vill. Inte. Ha. Snöstorm!


TISDAG, 23 NOVEMBER

Jag tror att jag har haft världens bästa eftermiddag och kväll. Den har varit helt underbar! Jag har skrattat i princip hela tiden. Jag älskar sånt!

Sedan tog företaget ledigt under eftermiddagen då vi hade annat planerat utanför skolan, men de planerna får flyttas till nästa vecka på grund av olika skäl. Så vi åkte ner till NK och satte oss där och hade ett litet möte för att se hur vi ligger till. De började ju med julskyltningen i söndags på NK och samtidigt blev det en hel del julstämning i hela varuhuset och även på Espresso House. Jag tog en muffins med pepparkaks-smuldeg som var såå god! Den kan jag verkligen rekommendera!

Snön har kommit. Snöstormen är här och värre ska det bli. KUL. Verkligen. Jag vill ha jul när det är så här mycket snö!

Nu ska jag gå och lägga mig, måste vara utvilad när jag ska på en intervju imorgon klockan 9.

Wish me luck!

PUSS

SNÖ I GÖTEBORG!

img_4751 (MMS)

SNÖ I GÖTEBORG!


Godmorgon.. Idag är jag inte pepp på art g...

Godmorgon.. Idag är jag inte pepp på art gå upp ur min varma säng. Men en åtta timmars skoldag väntar. Bit ihop! Snart är det kväll igen och då kan vi sova!


Då var jag hemma från ytterligare en kväll...

img_0231 (MMS)

Då var jag hemma från ytterligare en kväll på Sweden Fashion House. Så roligt att komma dit och ha ett par riktigt roliga timmar :) idag kände jag verkligen att jag behövde det. Imorgon ät det tisdag och då börjar jag med en ny kurs, spännande:p sov så gott :) PUSS


Man är inte rockig när klockan ringer kloc...

Man är inte rockig när klockan ringer klockan 06.15 en måndag. Snöar gör det med. Det märks att jag är trött eller? Efter ett samtal på ett antal timmar och sex timmars tung sömn på det har man ingen lust att gå upp. Men det roliga är ju att jag inte har sovmorgon fören på onsdag. MEN idag ska jag på ytterligare ett möte på Sweden Fashion House. Det ska bli riktigt roligt så jag får se till att hålla ut under dagen ;) PUSS


LUNCH! jag har precis tryckt i mig en pan ...

LUNCH! jag har precis tryckt i mig en pan pizza och är proppmätt. Om 75 minuter slutar jag. Ska bli gott att få komma hem och ta en härlig dusch! En sak jag tycker är tråkig. Först snöar det jättemycket, sen ska det regna bort dagen efter. Vad är meningen med det??


Godmorgon! Klockan har slagit åtta och jag...

Godmorgon! Klockan har slagit åtta och jag har varit på jobbet i lite mer än tre timmar. Idag är en seg dag, jag längtar hem till min mamma och pappa som jag har spenderat alldeles för lite tid med det senaste. Men dem träffar jag om ca fem timmar :) och efter det ska jag på kalas :) hörs sen :) PUSS


Bättre har man mått en lördag alltså. Igår...

Bättre har man mått en lördag alltså. Igår var jag på fest med grymma personer. Men tyvärr slutade kvällen tidigt för mig och jag vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt om jag inte hade haft världens bästa med mig! Nu ska jag sova, jobb imorgon. Sov gott PUSS


FREDAG, 19 NOVEMBER

FREDAAAAAG och jag kan säga att jag är galet taggad inför kvällen!

Men när jag vaknade imorse så var jag inte speciellt rockig. Det var nära att jag struntade i första lektionen för att sova vidare. Det hade jag verkligen inte tackat nej till! Men jag lyckades komma upp och stressade iväg till skolan. Klockan är nu kvart över nio och jag slutar om ca fyra och en halv timme.. Känns ju jävligt pepp. MEN jag ska träffa Vanja efter skolan för att fixa det sista inför ikväll :) sen är det ännu mer tagga som gäller :)

Nu är det jobb med företaget som gäller.

Hörs på sms :)


PUSS

Godkväll kära läsare :) då var städning oc...

Godkväll kära läsare :) då var städning och middag avklarade. Känner mig som en hemmafru nästan, fast har inte fått mina naglar fixade idag.. Nu ligger jag och kollar på vänner med världens bästa som ligger och sover bredvid mig :) snart ska vi ut på en liten promenad och därefter blir det hem och sova :) PUSS


SNÖ

När jag gick till bussen imorse vid 9.50 tiden snöade det. Vissa vart jätteglada för att det snöade, andra mindre glada.. Själv vet jag inte hur jag ska reagera. Jag vill ha snö i december och januari, lite i februari, sen kan det vara bra :) då ska våren få komma, med sol och värme :)

Det blev en kort dag i skolan för min del, 9.30-12.30 men vi gillar't! Imorgon blir det 8-14.10 och därefter ska jag träffa Vanja. Ska bli himla trevligt :) vi ska ta en shoppingrunda och sedan sätter vi oss förmodligen på ett mysigt café för att prata vad som har hänt under dessa fem dagar som vi inte har träffats ;) sen blir det förhoppningsvis en trevlig kväll med!

hörs senare.

PUSS 

TORSDAGMORGON

När det här inlägget läggs upp ligger jag och sover, klockan är ungefär 18.50 när jag skriver detta så jag kanske tillochmed ligger och sover när ni läser det här, kul ;)

Jag vill egentligen inte mer än annat att säga att den här dagen, torsdag, kommer att bli en bra dag. Och att den kanske kommer att bli ännu bättre. HOPPASHOPPAS!

Dagarna blir i övrigt bättre när man har hittat en speciell person som tycker om en och bryr sig om en minst lika mycket som jag tycker om och bryr mig om honom. Han har verkligen satt spår i mitt hjärta <3

Snart är det dags för mig att gå upp, hoppas att ni har sovit gott :)

PUSS


KEEP ME WHERE THE LIGHT IS

dra åt helvete
fuck off
försvinn ur min åsyn.

jag är bättre än dig på alla plan.
Det är ingen idé att du försöker om du ska fortsätta såhär.
jag vill aldrig veta av dig
jag är för bra för dig.


NATIONELLA PROV OCH GOSSIP GIRL PÅ SCHEMAT

Ja, då var en del i nationella avklarad. SKÖNT. Nu har jag nyligen lagt över de allra nyaste avsnitten av Gossip Girl, så nu halvligger jag i min säng och kollar på det. Rebecca skrev nyss på facebook att hon var sugen på att komma över med Ben & Jerry's och det hade ju varit underbart!

Det gäller att ta det lugnt en stund nu för att om några timmar ska jag åka på ett ärende. Hoppas att det går bra :)

`


PUSS


Då var nationella avklarat, thank god! Och...

Då var nationella avklarat, thank god! Och så har jag varit uppe hos min gudfar som har hjälpt mig lite med min dumma dator som förmodligen börja lida mot sitt slut :( så nu är jag påväg hem igen :) hörs senare. PUSS


Godmorgon! Idag blev det till att gå upp t...

Godmorgon! Idag blev det till att gå upp tidigt.. Jag har nämligen nationella prov i svenskan. Ska inte alls bli kul då jag är så otroligt trött, trots att jag somnade tidigt igår.. Men det är bara att gå dit och skriva och göra det bästa av saken! Sen ska jag hem till Världens Bästa och bli omhändertagen en stund innan det är dags för att åka till ett nytt ärende. Vi hörs efter provet, om några timmar. Wish me luck!


Vilken trevlig kväll det har varit! Mötet ...

Vilken trevlig kväll det har varit! Mötet på Sweden Fashion House kunde nästan inte ha gått bättre! Det var otroligt roligt och extremt lärorikt! Det kommer ni verkligen att få veta mer av senare :) nu är det dags för mig att sova, det är nationella imorgon och klockan står på 6.15.. Sov gott och önska mig lycka till! PUSS


EN KLAPP PÅ AXELN

DUKTIG TJEJ är vad jag är!

Har suttit i ett X antal timmar och pluggat nu och är äntligen klar med svenskan, engelskan och skickat in Bästa Logotyp för företaget. Ska skriva ett inlägg här om hur vårt företag, vad vi gör och varför. Så att ni kan få en inblick i det jag gör i skolan.

Nu ska jag gå ner och börja med maten. Sedan bär det av med Jessica till Mary Kay. Ska bli så kul! Plus att jag får tankarna på annat, då jag har nationella imorgon.. Usch, jag tycker inte om nationella. Det går nog bra ändå.
Och efter nationella ska jag hämta en skiva så att jag ä-n-t-l-i-g-e-n kan få igång min dator igen, ohyeah!

TTYL!

TISDAG, 16 NOVEMBER - CRAVINGS FOR CHANNING TATUM

TISDAG, SOL och jag är LEDIG!

Awesome! Igårkväll kollade jag och Världens Bästa på Twilight - New Moon. OCH OJ säger jag! Den är grymt bra, även om jag höll på att somna ett antal gånger, men inte konstigt när filmen är 2 timmar lång och var slut vid 01.57.. Men slutet såg jag defenetivt och jag älskar det! Ska se Eclipse snart med och sedan blir det bio de sista filmerna, YES INDEED! Det var även en trailer med vår underbara Channing Tatum och hans senaste film Dear John. DEN SKA JAG SE!

Idag blir en pluggdag fram till kvällen då jag och Jessica ska iväg på ett företagsmöte med Mary Kay. Ska bli riktigt kul :) och så ska jag se till att kunna boka in en dag med Vanja :) den här veckan ser ut att bli bra om man bortser från allt plugg :(


SNYGGING!

DAGENS OUTFIT Mörka jeans, G-Star Brun tun...

img_0553 (MMS)

DAGENS OUTFIT Mörka jeans, G-Star Brun tunika, Tessie


MÅNDAG, 15 NOVEMBER

MÅNDAG och regn. Fysatan vad det suger :(

Jag längtar till helgen iallafall. Men det brukar man ju göra en måndag! Gott iallfall att jag är ledig imorgon ;D

Nu håller vi på med affärsplanen till vårt UF företag. Är ni intresserade av vad vi håller på med så klicka in er på den här länken så kommer ni till vår fanpage på facebook.

Vi har två lektioner kvar och sedan är måndagens skoldag avklarad. Då blir det lite plugg och sen massa mys ikväll. yes indeed


Det var en annan sak som slog mig igår. Det är snart jul. och man måste köpa julklappar och vet inte riktigt till vem jag ska köpa till eller VAD jag ska köpa.. Men sen är det nyår och ett helt nytt år. Fyfan vad gott det ska bli. Jag kommer att spendera nyår tillsammans med mina bästa vänner. Underbart kommer det att bli!


jag längtar.

PUSS


SÖNDAG, 14 NOVEMBER - TRE TUGGUMIN OCH TVÅ SIDOR SENARE

Hej!

Vilken bra slut det blev på den här helgen! Fredagen var väl rätt tråkigt, men jag hade ju mina vänner Ben & Jerry och deras Cookie Dough som hjälpte mig :)

gårdagen började super med tanke på att jag träffade min vän Vanja och pratade om ALLT, vi öppnade oss för varandra och det kändes så bra att vi kunde göra det. Vi hittade verkligen tillbaka till varandra trots vårt treåriga uppehåll. Tråkigt att det blir så, men skönt sen när man kan hitta tillbaka till varandra. Vanja är en tjej som jag alltid har kunnat lita på, vi har stått varandra otroligt nära och varit med om nästan EXAKT samma saker i våra liv. Lite komiskt när man tänker efter. Nu ska det iallafall inte gå tre år igen innan vi sitter och pratar om våra liv och vad vi har missat av varandra. Kanske några veckor bara. Hon är en görbra tjej och fin vän.

Lördagskvällen blev inte riktigt som planerat men jag fick spendera den med nästan alla mina närmaste vänner och trots kylan och regnet var jag glad och uppåt som vanligt. Trött var jag dock och strax innan tolv var jag påväg hem med min gäst över natten och har haft en jätterolig förmiddag med denne. 
   Nu sitter jag och pluggar på mitt svenskaarbete som ska vara inlämnat imorgon och jag är strax klar och fan vad bra det ser ut. YES!

Snart är det middag och därefter ska jag möta min bästa vän för söndagsmys. Det är nämligen OSTKAKANS DAG idag och vi ska baka cheesecake och kolla på GG och snacka en massa skit.
Jag älskar min vän♥

Jag mobilbloggar förhoppningsvis under kvällen eller så slänger jag ihop ett inlägg när jag kommer hem.

PUSS


Vilken trevlig frukost, jag och Vanja satt...

Vilken trevlig frukost, jag och Vanja satt och pratade oavbrutet i två timmar. Känns riktigt bra att börja få tillbaka kontakten med en gammal vän :) då vi är ganska lika i saker som har hänt i våra liv.


Godmorgon!! Halv tio är klockan och jag är...

img_0543 (MMS)

Godmorgon!! Halv tio är klockan och jag är påväg till stan för att äta frukost med en fin vän :) det är svinkallt ute och nu får nu en skymt av mitt senaste inköp, sveamössan! Hörs snart PUSS


A piece of chocolate, fresh-painted nails,...

img_0542 (MMS)

A piece of chocolate, fresh-painted nails, Sex And The City 2 and my friends Ben and Jerry dropped by with Cookie Dough. En kväll helt på egen hand är aldrig fel. Sov gott mina vänner :)


Oh yes indeed! Godare vit choklad får du v...

img_0539 (MMS)

Oh yes indeed! Godare vit choklad får du verkligen leta efter!!


VAR TOG TORSDAGEN VÄGEN?

Gårdagen blev inte mycket bloggande. Det var skola fram till halv ett och sedan var det hem för att göra en del personliga ärenden. Halv tre var jag klar där och då var det full fart hemmåt för att göra sig iordning för dagens stora grej. Jag skulle nämligen med min vän Malin och rida.
Jag har ju ridit en del i mina år, men nu på den senaste tiden har det inte blivit av. Det blev dock en stressig eftermiddag! Vi skulle hinna rida innan klockan fem och innan det blev mörkt. Vilket vi inte hann tack vare väglaget och då måste hästarna broddas.
Det blev inte heller mycket till ridtur, hästarna var tokiga av iver och inte roligt att rida med två heta hästar vid en 70-väg där 110% kör i minst 110.. Så det blev väl en ridtur på knappt 40 minuter. Sedan var det insläpp som gällde. Stressig kväll.

Sen var det hem för att duscha av sig lukten och packa väskan för att spendera natten i någon annans säng. Så trött är jag idag. BLÄ vad jag inte hade någon lust att gå upp imorse. Jag var såhäääär nära på att ta sovmorgon ;)

Men om fyra och en halv timme slutar jag. Då blir det hem och göra sig iordning inför kvällen där det blir räkor till middag, gott!!

Dock är det tråkigt väder. Jag vill ha min del av sommaren.. Den var ju så kort iår :(

PUSS

Godmorgon! Klockan är tjugo i åtta och jag...

Godmorgon! Klockan är tjugo i åtta och jag sitter på bussen till skolan. Är dock lite nervös då vi ska ha ett viktigt möte om ca två timmar, så hade hellre sovit ut och endast haft det mötet idag, men nej. Skolan i övrigt ska skötas också. Vi hörs senare, en outfit kommer upp om en liten stund. PUSS


FRÅN BOTTEN TILL TOPPEN

Det finns EN anledning till att det blev som det blev. Du valde att avsluta och jag valde att gå vidare till något som gör mig glad och lycklig. Nu ser vem av oss som vann.

Don't hate the player. Hate the game.

Godmorgon bloggen! Det snöar inte längre i...

Godmorgon bloggen! Det snöar inte längre i Göteborg, så troligtvis försvinner den imorgon eller något :) det är onsdag och idag får jag tillbaka fyra prov som gjordes innan lovet. Wish me luck! PUSS


HÖSTLOVET

Jag måste nog säga att detta höstlovet har varit bland det bästa! Allvarligt. Att få spendera dagarna och nätterna med personer som man tycker om så otroligt mycket! Att få hitta på roliga saker hela veckan och bara ha det bra. Sånt gillar jag.

Det som var härligt med den veckan var ju samt att jag stängde av skolan helt och hållet. Inte en tanke på kommande veckor, ingenting om företaget och pratade inte med någon i klassen. Så man kan ju säga att vi hade en del att ta igen när vi träffades igår ;) Nej, den veckan var sjukt bra. Jag behövde det.

<3

EN OUTFIT



Såhär fin var jag förra söndagen när jag var på restaurang och bio med tre fina fiskar :)

Svarta jeans Crocker
Ljusrosa tunika Tessie
Svart kofta H&M
Svart halsduk Åhlens
Turkos klocka JetSet


TISDAG, 9 NOVEMBER

Hade tänkt skriva ett trevligt inlägg här för att jag fick lite tid över. Men det ändrades snabbt! HAHA

Jag skriver ikväll :)


PUSS

Det snöar i Göteborg..

img_6325 (MMS)

Det snöar i Göteborg..


MÅNDAG, 8 NOVEMBER

Idag är då ingen vanlig dag vill jag säga, idag är jag mer än 18 år. Ganska EXAKT arton och ett halvt år. Hihi, en dag närmare 19 och vuxenlivet (vilket jag nog aldrig kommer att hamna i^^ ).

Skola för första gången på en hel vecka. Det har varit ett skönt lov. Jag har stängt av skolan HELT OCH HÅLLET och bara ägnat mig åt att göra i princip ingenting. Har tagit dagen som den har kommit och bara njutit. Känns riktigt bra.
Och i samband med att min lilla pluttdator har gått sönder på något vänster (när jag startade den i veckan så stod det något i samband med att Windows inte vill samarbeta och att datorn måste OMFORMATERAS) Jag hatar det ordet. Alla bilder från P!NKs konsert, kretaresan och alla andra MILJONER bilder som ännu inte har hunnit överföras på den externa hårddisken är borta.. Jag får väl skylla mig själv? Så den ska väl fixas i veckan, om jag lyckas! Eller så gör jag inte det och skaffar mig en snygg MAC istället ;)


Finns nog inte många som tackar nej till denna skönheten?!

PUSS

Godmorgon!! Tack vare att det är kö på mot...

Godmorgon!! Tack vare att det är kö på motorvägen så börjar jag veckan med att komma sent. Känns halvbra om jag ska vara ärlig! Det är svinkallt idag med och jag undrar hur det blir till vintern, lär ju knappt kunna gå ut.. Ne usch. Bella, det hade passat bra med den där långresan till USA nu!! PUSS


Då har man slutat och är påväg hem. Men he...

img_0520 (MMS)

Då har man slutat och är påväg hem. Men herreguuud vad kallt det är ute då! Tur att jag har min varma och sköna päls som ersätter min varma arlajacka ;) PUSS


Underbart

img_0517 (MMS)

Underbart


Vilket fint väder!! Där jag sitter och tit...

Vilket fint väder!! Där jag sitter och tittar ut ser jag inte ett enda moln på himlen. Men här sitter jag och kan inte komma ut förrän om ca två timmar. Tråkigt också att min kompanjon bara ligger och sover :( jaja, jag får väl gå och äta en smörgås eller något så länge. PUSS


Klockan är sju och jag börjar min första a...

img_2098 (MMS)

Klockan är sju och jag börjar min första av tre raster. Nu blir det en vilopaus på 20 minuter i den goa soffan som jag ligger i nu, sen är det frukost. Fortfarande mörkt ute. Känns gott att ha min varma och sköna arlajacka på mig! PUSS


-3 grader klockan 04.30 är två saker jag i...

-3 grader klockan 04.30 är två saker jag inte tycker om..


Godmorgon, klockan är halv fem och jag och...

Godmorgon, klockan är halv fem och jag och min käre far sitter i bilen påväg till jobbet. Känns som om det kommer att bli en seg dag då nattsömnen inte har varit den bästa :/ hörs på rasten sen! PUSS


Hej bloggen! Efter en trevlig fredagkväll ...

img_0515 (MMS)

Hej bloggen! Efter en trevlig fredagkväll med nästan alla av dem bästa var man småseg imorse när man vaknade. Nu efter en ganska tuff kväll/eftermiddag ska jag gå och lägga mig i min säng och kolla på film för att vara pigg på jobbet imorgon! Vi hörs då! PUSS


FREDAG, 5 NOVEMBER

Hejsan!!

Det har blivit katastrofalt bloggande denna veckan. Det är nästan att jag skäms.. Men min dator fungerar fortfarande inte :( och jag har haft ett rent ut sagt fullspäckat schema denna veckan. Ska försöka blogga lite mer i helgen :)

Idag är det fredag och min kära kusin Bella var nyss på besök och gjorde min eftermiddag :) alltid lika trevligt att träffa henne eller någon av de andra på min fars sida av familjen!! Om en liten stund ska jag börja laga mat och det blir le speciale, TACOS! Det kan inte bli bättre en fredag, eller? ;) sen ska jag möta bästa vän och senare drar vi på lite trevligt fredagskrök om man kan kalla det för krök. KUL ska det bli iallafall :)

Ska försöka att mobilblogga ikväll :)

Ha en grym fredag!!


En fin bild på mig och min fina bror när han tog studenten för ett och ett halv år sedan. Tänk vad man har förändrats..


<3

Oj vad jag är trött. Det har inte blivit m...

Oj vad jag är trött. Det har inte blivit mycket sömn de senaste nätterna och eftersom att jag inte sov själv inatt så blir det ett stort tomrum bredvid mig. Lite småjobbigt, men jag antar att det är flera av er där ute som vet EXAKT vad jag pratar om.. Så vi säger godnatt, så hörs vi imorgon igen :) PUSS


Hej farmor, vad vill du veta idag?

img_8470 (MMS)

Hej farmor, vad vill du veta idag?


RSS 2.0