Sitter äntligen...

0-2463a90e7b8c36d66f1fa26c389a4d26.png

Kolla varifrån!

Sitter äntligen på sista lektionen. Det är ca 20 minuter kvar till att vi slutar. Sen ska jag ner på stan en sväng och köpa lite nagellack :) sen blir det hem och jaga mat. Vi hörs sen. <3


ELIN ♥ STÖVLAR

Jag var en snabb tur idag på stan med mamma och pappa och kollade lite på skor och sånt. Jag ska köpa en snygg stövel där det är lite gant-stuk. men jag gillar ju sånt. Här har ni några stycken:


FAVORITEN från Gabor.


En klassisk stövel från Peretti Palmroth


En annan från Gabor

Daniel♥Elin

SAMSUNG

Jag har blivit helt såld på Samsung. Här är tre mobiler att välja mellan. Snälla ge mig lite tips om vilken som är bra, varför och sånt så är ni jättesnälla =)

Samsung S5230


Samsung Pixon


Samsung Jét

ELIN ♥ VÄSKOR

När jag bloggade om Birkin Himalayan bag I'ts not a bag, it's a fucking Birkin!! Så insåg jag hur otroligt överdrivet snygga väskorna i världen är. Här har ni några av mina favoriter, lyx som budget.


Hermés Birkin Himalayan


Fucking Hermés Birkin Kelly bag


Mulberry Bayswater bag


Dior Saddlebag


Chanel 2.55 bag


Fendi Spy Bag





THE HILLS DRAMA

Läste nyss på Posh att The Hills-tjejerna inte kommer överens. Omg, dramadramadrama är ju första tanken. Att de inte kommer överens i serien. Men nej, det var nog den sämsta artikeln jag läst om The Hills. Läs själva.



Daniel♥Elin

KISSIE BLIR RAPATTACKAD



Puss på Kissie att hon fick en egen rapattack!

Nej, det...

0-67d7282e9ba17a77728d2e42ad238389.png

Kolla varifrån!

Nej, det finns väl ingen som kan påstå att Birkin är en vanlig väska. För att citera Samantha Jones i SATC "It's not i bag, it's a fucking Birkin!". Kan inte mer än att hålla med. Och det är väl ingen av dessa underbart överdrivna väskorna som är vanliga när det finns en väntelista på ett X antal år och sedan få betala ca 70.000 kronor för den. Men man kan ju alltid drömma, eller hur!
Helgen annars då, förutom att jag sitter och suktar efter en av världens dyraste väskor. Igår hade jag och min älskling ett år tillsammans, firandet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men de blev bra ändå :) och idag ska jag bara ta de lugnt tror jag. <3


SNART NATTINATTI

Ja, det är en tuff dag som väntar imorgon. Så jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen och sånt. Men om inte så hörs vi på fredag =)
Och morgondagen ska jag klara av, för jag är inte ensam. Jag har mina söta kompisar, min älskade pojkvän, och ännu viktigare, min ÄLSKADE familj som kommer att finnas vid min sida imorn, och jag kommer att finnas vid deras sida. För morgondagen ska vi klara<3 älskar er allihopp<3


Älskling, om du läser det här så ska du veta att jag är otroligt tacksam för att du alltid får mig på bättre tankar när det är något som tynger ner mig. Du behöver inte säga ett ord, du får mig ändå tankspridd =) jag älskar dig så mycket och vi har varit tillsammans i 363 dagar. Troligen 364 dagar när du läser det här. Jag Älskar Dig<3

Sov så gott =)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

DAGENS OUTFIT


DAGENS OUTFIT (som jag lovade innan)

Vit skjorta, GANT/NK
Blåa jeans, Tommy Hilfiger/NK
Svart klocka, Breitling/present

Daniel♥Elin

ONSDAG, 23 SEPTEMBER

Godmorgon på er allihop!

Här sitter man i skolan och nyser om vartannat.. Jag tror verkligen att jag börjar bli sjuk, jag får inte det. Inte den här veckan iallafall. Nästa kan jag väl bli de om jag nu ska vara sjuk, men fan inte den här veckan!!!!

De var oxå nära att jag missade bussen imorse då mitt busskort hade gömt sig i mitt mobilfack. Men jag hann ändå =)
usch, jag vill inte bara sjuk =(

Nu har jag inget mer att säga, kanske ganska meningslöst inlägg. Slänger upp en dagens sen!

Ha en bra dag.

Daniel♥Elin


SNEAKPEAK OF GG

Elin Gossip Girl

Jag saknar Gossip Girl och min söta kusin Isabella har tillbringat dagen med att kolla på nya säsongen av Gossip Girl och jag vet inte hur länge jag får vänta innan jag ser det. Buhu.. Hoppas att Bella tycker att det är bra iaf!


Daniel♥Elin

HERMÈS KELLY FÖR 699

Ni får ursäkta, men fan jag har ingen lust att skriva alls, eller jag har lust. men det finns inte ett enda vettigt ämne som jag kommer på just nu. Förutom att jag jäääävligt gärna hade varit med på budgivingen ikväll om världens ballaste kläder som man bara måste ha. Istället för att betala 70 000 svenska kronor för en Hermés Kelly väska så hade jag kunnat få den för ca 699. Livet är jävligt tufft ibland.



Yes, I would like a Hermés Kelly. In black, please. hihih (:

Daniel♥Elin

LÖV IT

När man har tråkigt är det otroligt lätt att gå in på alla nätbutiker och man är alltid såå otroligt nära på att klicka hem nästan allt..
Men här är en kavaj som jag har hittat, änd I LÖV IT!



Vad tycks?

TISDAG, 22 SEPTEMBER

När jag går förbi dig har jag huvudet högt för vi vet båda att jag är bättre än dig.

Hej!
Måndagar och tisdagar är väl de bästa dagarna? Men jag har bara onsdag kvar innan jag är ledig och sen då visserligen är fredagen kvar. Men de är skönt att ha en dag ledig från skolan.
Nu har jag tråkigt och jag fryser. Det kanske är dags för lite lunch snart? En baconmack kanske? mumma..

Vi hörs senare,

Daniel♥Elin

VECKOPLANERING

·Skola; Ja, det är full vecka egentligen. Men jag är ledig på torsdag pga av att det är begravning då. Men jag ska ändå till skolan eftersom att det är skolfoto och vill gärna vara med på gruppfotot och får ta det enskilda någon annan dag. Stress, stress. Inga prov den här veckan heller. GÖTTT! Jag känner att jag behöver vila upp mig lite den här veckan med tanke på allt.

·Träning; Det är fortfarande den längre vägen till skolan som gäller, oftast. ibland när klockan är 7.23 vill man inte gå mer än nödvändigt. hihi =)

·Det sociala: Ska få träffa min älskade släkt på torsdag igen<3 det längtar jag verkligen till. På fredag har jag och min älskling varit tillsammans i ett år <3 det känns nästan overkligt<3 love you forever my love <3

Daniel♥Elin

WALKING IN MEMPHIS

Är en av alla låtarna på min Spotifylista som jag håller på att lyssna sönder. I LÖV SPOTIFY!

Snart är de dags för veckans avsnitt av Svenska Hollywood fruar och Anna Anka som har verkligen har varit veckans snackis. Den kvinnan är ju lite för mycket alltså. Men ärligt, lyssnar man på hennes cita t så märker man ju verkligen att hon lever i någon slags låtsasvärld och vill nu in i den svenska regeringen för att hj älpa svenska kvinnor. HAHA, ursäkta men jag höll på att garva ihjäl mig när jag läste det. Men det är väl bara att vänta och se vad som händer.






















Sedan är ju bloggerskan Stina Lee (eller Berg som hon egentligen heter enligt VeckoRevyn höggravid och ska föda en liten flicka vilken dag som helst. Hon har inte uppdaterat på hela dagen så man får väl hoppas att hon har blivit mamma =) Hon har verkligen världens mysigaste blogg och skriver så otroligt sött.























Ha en trevlig kväll

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

hej bloggen!...

0-2e56733918332b2767e42fe8d1223aac.png

Kolla varifrån!

hej bloggen! Hoppas att ni har en bra dag än så länge :) själv har man tillbringat eftermiddagen i härlanda tjärn och letat efter olika djur och liknande i skog och sjö. Helt okej faktiskt, det var roligare än vad jag hade förväntat mig. Huvudpunkten var ju lätt när Josefine ramlade ner i vattnet haha :) Är iallafall påväg hem nu med älskade Justin Timberlake och hans nya album, Mr Timberlake i öronen. Grymt är de! Fast nu väntar jag ju bara på att Robin Bengtssons album ska komma ut! Hörs snart igen.


MÅNDAG, 21 SEPTEMBER

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en toppen helg!

 

Haha, hinner typ inte skriva mycket mrer, måste rusa iväg till bussen. Lovar att höra av mig under dagen!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


hej alla!...

7ee653e8e8c3c496370f7d69a0b0a35c.png

Kolla varifrån!

hej alla! Det har blivit en skitdålig uppdatering idag, men jag har haft lite annat att göra under dagen/kvällen. Var bl a och firade malins 18 års dag idag. Riktigt trevligt, sen har jag tillbringat mestadels av dagen med min älskade bby<3


DAGENS OUTFIT



DAGENS OUTFIT

Jeansleggings, VILA
Svart längre linne, Gina Tricot
Svart tunika, Gina Tricot
Brunt flätat läderarband, Kreta
Silverarmband med berlocker, present
Guldigt diadem, Glitter

DAGS FÖR FREDAGSMYS

Ja, som rubriken lyder så är det dags för fredags mys och även om jag och mami redan har börjat så väntar resten av kvällen med godis, dricka och bra program på tv som Without a Trace (Brottskod: Försvunnen) och IDOL!! Woooh.

Ska kanske ner till en kompis efter det, men vet inte om jag känner mig så jättepepp på det faktiskt. Får ju vila upp mig lite eftersom jag ska hem till Malin imorn! Det ser jag fram emot (:

Ska förhoppningsvis träffa faster Ewa med familj imorn med, great!

Ha en skitbra fredagskväll!

Daniel♥Elin

FREDAG, 18 SEPTEMBER

Godmorgon!

Idag känner mig mig så otroligt opepp så det finns inte. Usch asså, jag vill bara hem och inte göra ett skit. Jo, jag vill träffa baby senare. men jag vill inte göra något annat.

Hade tänkt skriva ett inlägg om Idol-jury-snyggingen Andreas Carlsson meeen nej. Det finns inte tillräckligt med engagemang till det just nu....

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


IDOLTIME

Sitter och kollar på Idol denna torsdagskväll, har inte hittat någon favorit än och det finns nog inte någon som kommer att toppa mr Robin Bengtsson! Haha, jag har verkligen svårt att tro att det finns ngn som kommer att fånga mitt "Idolhjärta". haha, var inte det ett bra ord? Det finns ju en som redan har fångat mitt hjärta, min älskade baby<3 men Robin har ju fångat mitt Idolhjärta. haha, shit verkar ju fan besatt här nu ju. Nej, men Robin Bengtsson äger alla som har varit med i Idol, har alltid ägt och kommer alltid att göra. PUNKT.

Ja, dagen i övrigt då. Jo, provet gick skitbra! Då vart Elin nöjd, mamma och pappa också hoppas jag! Sen hade vi matte i 90 minuter, gick fort faktist och hann med alla uppgifter. Bra jobbat änna!!
Kom hem och träffade baby<3 och vi hade en trevlig kväll, såg på P.S I Love You. Och nu sitter jag här med mamma och kollar på Idol!

Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa =)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Nu börjar...

76e47ac59fe8355b3677a1b6c4f45c92.png

Kolla varifrån!

Nu börjar jag bli jävligt nervös inför provet.. Fan. Jag gillar inte att bli nervös. Får tänka på att jag kanske får träffa en av mina kära fastrar i helgen! Hörs sen <3


LUNCH
Nu har...

6b10666ba84bab692df0d6ea6400b439.png

Kolla varifrån!

LUNCH
Nu har jag precis ätit lunch med Lina :) och har två timmars rast innan prov och en mattelektion. Som tur är så slutar jag tidigare idag, gött!


TORSDAG, 17 SEPTEMBER

Idag är det ingen god morgon. Det är bara morgon. Varför? Jo för att jag har skrikande smärta i min lilla rygg. Jag kan knappt stå upprätt, jag kan knappt sitta ner och jag kan inte böja mig fram eller svanka ryggen. Varför ska detta hända mig?
Vi får se hur länge jag står ut med att vara kvar i skolan, förhoppningsvis hela dagen så att jag inte missar något viktigt. Juste, måste ju iallafall stå ut till tidigast 14.00, har ett prov som jag måste göra 13.15. Eller måste och måste, jag vill inte missa det. Sen vet jag inte om jag stannar kvar på matten eller om jag åker hem och vilar mig.
Vad händer annars idag då? jaa, slutar ju 15.50, hem och äta lite. Sen blir det nog lite plugg inför provet imorn. Sen hoppas jag att få träffa baby<3

Aja, nu får jag gå tillbaka till mitt skolarbete.. Sen måste jag upp till skolsköterskan, måste fan få veta vad som är felet med min rygg. klarar inte av att ha såhär ont hela tiden. Eller, har ju visserligen bara haft ont i typ 2 timmar, men det är tillräckligt jobbigt.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


ÅÅH SÖTA!

Nu är jag klar med textningen, tror faktiskt att jag kan den nu och det känns ju bra eftersom att jag har prov i det imorn. Nu ska jag kolla lite på 2½ men och sen blir det IDOL!

Juste, kolla här vad jag hittade på Åhlens i lördags när jag var med mamma i stan.



Jag hade helst velat ha dem i vitt, sådär fint vitt som en halsduk jag hittade som jag ska köpa. Tänk vad fint till vintern :)

Hör jag inte av mig mer idag så hörs vi imorn.

Sov gott bitches<3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

BLOGGTORKA

Jag vill skriva, men jag har inte ett skit att skriva om..
Är det detta som dom kallar writersblock/skrivkramp?

En sak har jag visserligen att säga. Okej, två.
1, jag träffade söta Nathalie på bussen idag. Det blev visserligen bara ett snabbt hej eftersom hon gick av bussen vid korsvägen.
2, Jag drack Chailatte för första gången igår and I LOVE IT. Ska kanske börja på en chailattediet som Kissie? Haha, näe. Kanske inte..

Daniel♥Elin

ONSDAG, 16 SEPTEMBER

Godmorgoon!

Har ni sovit gott? Känner ni er utvilade denna onsdagen :)
Det kan jag ju knappast påstå att jag har gjort eller känner mig. Somnade alldeles för sent igår och vaknade alldeles för tidigt. Som alltid typ.

Sitter på lektion nu och Anna i min klass tipsade mig om att gå in på Stina Lee's blogg och ett videoklipp. Känner mig fortfarande illamående när jag tänker på det.

Känner ni er sugna på en cigg efter det här?

Hörs snart igen.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


SÄKERHETSKOPIERING

Nu har jag suttit i 3 timmar och säkerhetskopierat hela min dator. på 12 skivor!



Tolv jävla skivor!

Älskling kommer snart :) <3

SAMMANFATTNING AV FÖRRA VECKAN

Här kommer lite bilder från förra veckan, eftersom det inte gick att mobilblogga.

Enjoy (:

Mina överdrivet söta örhängen från Åhlens (: (onsdags)


Chokladpannkaks- och jordgubbssmoothie fika med moster på Egg & Milk (torsdags)


Shoppinglunch med mamma på Ahlströms (lördags)

Daniel♥Elin

VECKOPLANERING

·Skola; Skola hela dan, varje dag. Två avverkade 3 kvar. De jobbigaste kvar. Går till jävla 16.25 imorn och jävla 16.40 på torsdag. Seeegt. Ett prov på torsdag i praktisk marknadsföring om textning (ni som inte vet vad det är, scrolla ner ett tag till en bild där det står DANIEL ♥ ELIN så förstår ni vad texning är. Det ser skitlätt ut, men oj vad svårt det är.

·Träning; Jag har börjat gå av en hållplats tidigare när jag åker till skolan och får en promenad på fem minuter i uppförsbackar. Ganska bra va? Ska troligen kolla på en innebandyträning och se hur det verkar vara nu. Vet inte om det blir imorn eller någon annan onsdag.

·Det sociala; På söndag fyller min kära Malin 18 år och på lördag blir det att fira henne :) Kul ska det bli, ska få träffa en annan Malin som jag inte har träffat på X antal år. Sen ska jag träffa min älskade<3 älskar dig mest av allt <3

Daniel♥Elin

TISDAG, 15 SEPTEMBER

Hej alla!
Förlåååt för världens sämsta uppdatering (igen.. Gud vad ni får höra det ofta). Men igår hade jag fullt upp hela dagen, men både skola, pojkvän och läxor.

Nu håller jag på att säkerhetskopiera ALLA filer/program+allt annat på HELA min dator. Det är jäävligt segt och fort går det fan inte heller..
Som tur är så har jag bloggen att jobba på, alla andras bloggar att läsa, roliga tävlingar att delta i och tv:n som faktist kan bjuda på en del roliga program.

Eftersom jag inte har säkerhetskopierat mitt innehåll på datorn så är de spärrade att delas. Så det går varken att mobilblogga eller lägga upp bilder här förutom vissa som man hämtar på nätet och lägger ut dem riktigt snabbt. Tråkigt att man ska behöva göra allting flera gånger.

Ikväll blir det väl att sitta här och underhålla datorn och att plugga. Ska väl även träffa älski<3 en sväng med :)<3 saknar min familj i Tranemo <3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


SÖNDAG, 13 SEPTEMBER

Good morgooon!

Eller ja, snarare god förmiddag :)
Solen skiner idag igen, häärligt. Men det är jobbigt att veta vad man ska ha på sig, termometern (stavning) visar kanske 17 grader, men går man ut så känns det som om det är typ 10 eftersom att det blåser som tusan. Men får nog bege mig ut i solen/vinden för att hämta ett par filmer som kusin+flickvän har lånat. Förhoppningsvis blir de innan Daniel<3, världens segaste (läs typ sengångare) kommer hit och vi kan börja vårat söndagsmys.
Nu är klockan 12.48 och jag chansar på att han är här om ca 1 timme, möjligen en och en halv. Tänkte pecis smsa honom och skriva att om han inte är här om en timme så blir han min personliga assistent/slav för dagen. Tyvärr dog min mobil precis. Skit asså.

Det blir ännu mer shopping i veckan. På lördag ska jag på 18årsfest till Malin som jag har känt aslänge<3 frågan är bara vad man ska köpa lix. Någon som har ett bättre förslag än en badanka (som tydligen är det enda vettiga svar jag kan få av mig själv) var snäll att lägga en kommentar, mejla [email protected], ring, smsa eller vad som helst! I need HELP!
Vet visserligen att hon typ alltid har velat ha en hund, så det kanske man ska köpa. Vad sägs om den här?

Den var väl söt?

Nej, jag får verkligen börja leta efter present. VAD SKA MAN KÖPA?

Bäst för Daniel<3 att han kommer snart.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


LÖRDAGKVÄLL MED CLAUDIA

Nu sitter jag hemma med Claudia, efter att ha varit ute och gått och köpt godis gick vi hem till mig och värmde oss med en kopp varm choklad och Without A Trace på tv(Y)
Det är alltid kul att vara med henne :)

Daniel♥Elin


EN HEL DAG MED SHOPPING

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag. Men det hade sitt pris. Jag har ju varit hela dagen och shoppat med mamma, men ooooj vad ont jag har i mina stackars små fötter nu..
Och ooj vad jag har shoppat! Så jag tänkte lägga upp lite bilder på det jag har köpt, men det fungerar ju inte.. Inte bra asså.

Tack mamma för en trevlig dag :)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


ROBIN BENGTSSON IDOL 2009

Världes bästa Idol <3
Han är min Idol, han och Justin Timberlake <3




IDOL

Hej alla söta!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar med nachochipsen och go dricka upp till vardagsrummet för att ha litelite fredagsmys. Det blir inte så jättemycket mys eftersom jag ska upp tidigt imorn och då måste jag få sova ordentligt för att jag ska orka med en heldag på stan med min mamma :)
Min mobil är helt förstörd. Kameran fungerar inte, ALLA mina sms har försvunnit som fanns på minneskortet, de är bara borta och jag fattar ingenting. Alla mina fina sms som jag har fått av min söta älskling, som var så himla fina är helt borta :'( Usch, jag vill bara gråta. Visst de är bara sms, men dom va så fina :(
Sen kan man inte prata i den heller utan headset. För man hör ingenting, helt knäppt. Jag kanske ska lyssna på Daniel som säger att jag ska lämna in den. Ja, jag får väl ta och göra det. På söndag kanske? Vi får se.

NU FUNKAR DET MINSANN ATT LÄGGA UPP BILDER! DEN HÄR TELEFONEN ÄR SKIT. NÄSTA GÅNG FÅR DET BLI EN SAMSUNG, iPHONE ELLER EN ANNAN BAJTELEFON!



Hoppas att ni får en trevlig kväll alla :)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

FREDAG, 11 SEPTEMBER

Hej alla!
11 September, i år är det en fredag och vanligtvis är det ju fredagen den 13 som brukar vara spookyday. Men idag känner jag att fredagen den 11 september är den läskigaste dagen EVER!! Fyfan vad jag fruktar den här dagen asså. Man får ju se upp för allting typ. Skulle ju kanske känna mig säkrare om jag hade haft ngn typ pepparspray i väskan eller ngt, haha. Nej usch asså jag hatar den här dagen!

VAD ÄR DE FÖR FEL PÅ MIN BLOGG??
Det går inte att ladda upp bilder eller mobilblogga eller ngt. Är de någon som kan förklara vad som är fel??

Vi hörs under dagen. Om de går..

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


IRRITERAD

Jag blir så otroligt irriterad. Jag har mobilbloggat idag och inte ett enda inlägg har kommit in. Vafan är grejen???

Ååååh, ska plugga nu -_-

Vi hörs senare.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Sitter på...

0443ac8f11e8f7504a52b67e3a79ce7c.png

Kolla varifrån!

Sitter på praktisk marknadsföring, näst sista lektionen och håller på med textning :) erkänn fint :) saknar min älskling <3


shopping på...

611d4ba0ef59c51945df871433030340.png

Kolla varifrån!

shopping på gina kan man alltid unna sig :)


är påväg...

498e4c4f47c3db6eb66c59f8a62f65c7.png

Kolla varifrån!

är påväg upp till skolan igen efter lunchen. Har upptäckt nya luster inom kaffevärlden :)


VECKOPLANERING

·Skola; Skola 4 dagar, ledig på onsdag. Ganska lugn vecka än så länge.

·Träning; Det är crosstrainern som tar över. igen.

·Det sociala; Imorn kommer tjejerna hit och vi ska ha en liten tjejkväll för Sandra som fyllde år igår. Trevligttrevligt.
Vet inte ritktigt vad som händer till helgen, men vi hittar väl alltid på något:)

Daniel♥Elin

MÅNDAG, 7 SEPTEMBER

Hej alla!
Hoppas att ni har haft en bra måndag än så länge.
Jag kan ju själv inte påstå att jag har haft det. Mår inte speciellt bra efter allt som har hänt, men försöker hålla skenet uppe så länge det går :)

Ha en fortsatt bra dag alla :)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

BLOGGAR

Jag älskar att läsa bloggar och jag undrar om ni har lite tips på bloggar som man kan läsa.

Jag följer de här bloggarna
Kenzas.se - Kenzas blogg.
Blondinbella.se - Isabella Löwengrips blogg.
Kissies.se - knasig blondin där man inte vet om man ska skratta eller gråta.
StinaLee.se - den mest mysigaste bloggen ever!!
Tjuvlyssnat.se - roliga och knäppa citat/konversationer mellan folk runt om i Sverige.
Gynning.net - Underbara Carolina Gynnings blogg.

Sen läser jag ju vänner bloggar
Isabellaviktoria.blogg.se - kusinens blogg.
Missrosdahl.blogg.se - josses blogg.
Linakron.blogg.se - linas blogg.
finest.se/FannyPettersson - fannys blogg.
LindaEmanuelsson.blogg.se - lindas blogg.

Snälla ge förslag på bra och roliga bloggar :)

SÖNDAG, 6 SEPTEMBER

Hej alla!
Söndag idag och inte mycket att göra, försöker få tag på min sega pojke som inte har batteri på sin telefon. Vill träffa honom idag eftersom han var med sina poolers igår och jag hade inte ett skit att göra.

Va ute vid havet idag med mamma och pappa för att rensa skallen.. Skulle egentligen ha åkt och shoppat och sånt efter de, men mamma kände sig inte pigg nog så det fick bli hemgång istället för shopping.. Jävligt tråkigt men sånt händer.

Skola imorn igen, blä på det.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

GLÖMSK

haha, det jag egentligen bloggade för var att jag ville berätt att jag ÄNTLIGEN har skaffat SPOTIFY!
Är nog en av de sista, eller är nog den sista i världen som inte har det underbara programmet. Det finns faktist massa skäl till att jag inte har kunnat skaffa det innan. Delvis för att allting har krånglat med bl.a. invites och massa.
Men nu fick jag det av min söta kusin<3

Men nu har jag de äntligen!!



hihi

SPOTIFY

Hej alla!

Var ju på fest igår med älsklingen<3 och fredrik och louise. Det va helt okej. Jag och älskling åkte hem och sov<3
Väcktes dock av hans mobil som ringde 7:40 imorse.. Inte så jävla kul.
Sen var det upp klockan nio för att göra sig iordning och städa inför vårt finbesök som vi skulle få idag. Faster Marie, Faster Marie och kusin Isabella kom och hälsade på oss idag. Det var riktigt trevligt med härligt prat och skratt. det behövdes verkligen nu<3

Fredrik & Louise kommer förhoppningsvis hit snart:)

Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag/kväll :)

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

PRAKTIK

Hej alla!

Haft en bra dag?

Det har varit lite bloggtorka under eftermiddagen då jag har sprungit runt på stan efter praktikplatser. Hittade två stycken SKITBRA platser, så nu är det ju bara att gå och vänta på att de ska höra av sig.

Hoppas hoppas.

Nu håller jag på att göra mig iordning för fest ikväll (: hoppas att det ska bli kul, även om jag bara känner tre personer som ska dit, daniel<3 fredrik och louise haha. Det löser sig :)

Imorn kommer faster och kusiner hit <3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

godmorgon, eller...

25ccd275375e8bef35113c1fb31d9a91.png

Kolla varifrån!

godmorgon, eller det är ingen godmorgon så det får bara bli "morgon". Morgon på er alla. Hoppas att ni har sovit gott, det har inte jag. Istället har jag legat och tänkt och gråtit och kramat på pappa när han kom hem från jobbet inatt. Till slut kunde jag sova, men då fick jag mardrömmar istället. Härlig natt eller hur.. Sitter iallafall på bussen påväg till skolan nu. Ha en bra dag :)


FARMOR

För att hedra min farmor, hennes favoritlåt <3



Vila i Frid Farmor<3

NATTINATTI

Jag får lägga ifrån mig datorn nu, det börjar bli ganska jobbigt att bli påmind om den personen som nyss har lämnat en. Konstigt egentligen att jag ser allt det idag och när det känns som jobbigast.. Usch, jag tycker inte om den här dagen.

Det som lyser upp min tillvaro är min älskade släkt, min älskade pojk<3 och mina fina vänner<3
Utan er vore jag ingenting.

Sov så gott.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

SNEAKPEAK PÅ SATC 2

Här hittar ni fler sneakpeakbilder på den nya SATCfilmen som kommer nästa år. Åååh, vad jag längtar!!







Tror verkligen inte att det skulle finnas någon annan som kan göra en lika bra Carrie som SJP!

R.I.P

Har nyss fått reda på att en nära släkting har dött så jag är ganska ledsen över det. Men vet nu att hon har det bra iallafall.



Vila i frid Farmor

sitter på...

0-60120f2f8d0e4aaa253986c42e447293.png

Kolla varifrån!

sitter på sista lektionen och håller på med textning. Skitsvårt! Snart slutar jag, äntligen :)


påväg ner...

0-7a2d1edcd05c3570bcf87f7af7b286f9.png

Kolla varifrån!

påväg ner mot stan med lina, ska möta upp de andra typ nu. Btw, lina är arg på mig för att jag ägde henne på gul-bil-leken (se bilden)


sitter i...

0-322bd3b06718f57367b576a3f7e537fb.png

Kolla varifrån!

sitter i skolan, dagens första lektion. En lektion till, sen har vi massa håltimmar. Eller a typ två. Hoppas att ni får en bra dag och att vädret håller i sig :)


VECKOPLANERING

·Skola; Hel vecka.. Onsdag idag visserligen och egentligen slutar jag efter fyra. Men det blir ingen sista lektion för min del. Imorn går till två, ska på läkarbesök och sen är det fredag :D

·Träning; Det är crosstrainern som tar över.

·Det sociala; Ska förhoppningsvis få träffa min älskade släkt från Tranemo i helgen och det ser jag verkligen fram emot! Tid för älsklingen ska vi få ihop oxå<3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


MÅNDAG, 31 AUGUSTI

Hej alla!

Sista Augusti idag och det är väl nu som hösten börjar närma sig? Eller är det sista september som hösten är påväg? Jag har iallafall redan sett gula blad ligga på marken. Så min slutsats är: Hösten är kommen.
Lite segt kan det ju kännas, och det skulle varit mycket roligare och bättre om man hade haft en farväl-sommaren-fest? Jag har sett massa såna fester på tv ja jag tittar alldeles för mycket på tv. där de har såna fester. OCH JAG VILL OXÅ HA EN :D
Det hade varit jäkligt kul asså.

Första skoldagen på veckan är avklarad idag, visserligen var den inte lång, men endå (:
Imorn blir det en lång dag, 8-16. Usch på det. Men för att göra dagen liite roligare ska jag ner på håltimmen och prova ett par GÖRsnygga stövlar på Jedviks och en kjol på Gina, eftersom att jag inte gjorde det idag.

Nu ska jag och älskling<3 och handla<3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.


RSS 2.0