Veckoplanering

·Skola;
3 och en halv dag, bufferteftermiddag imorn, går alltså i skolan från 9.50 till 12.00 göttt (:
Annars är det en lugn vecka. Inga prov, som vanligt typ.

·Träning;

Träning med laget tisdag och onsdag, sedan är det crosstrainern som gäller, hela veckan!!

·Kärleken;
Min älskade Daniel<3 är i La :D kanske inte hela veckan, men större delen av den iallafall. Och det är så underbart att ha honom här. Jag älskar verkligen dig Daniel <3

·Övrigt;
Min kusin Johan fyller år imorn, grattisgrattis (:
På torsdag ska jag kanske träffa Sara en stund, som btw höll på att cykla in i mig idag X)
Imorgon ska jag även lämna in lite jobbansökningar (: hoppas verkligen att jag får något jobb!

Daniel♥Elin


Söndag, 29 mars

Hej alla!

Det har varit en underbar helg, jag har spenderat den med min älskade Daniel<3
I fredags hade vi myskväll hemma med godis och film och massa mys :D<3
Igår var vi bjudna hem till älsklingens moster då hon fyllde 19 år, visserligen gjorde hon det i onsdags, men hon hade kalas igår och de va jättekul(:
Sedan åkte vi hem till älsklingen och va med Sofia och Nina en stund, vi gick hem till Sofia och spelade Pictionary. Haha, så jävla kul :D
Sen vid tolvtiden gick vi hem och hade jättemys <33
Vi åkte till la idag och har haft ännu en jättemysig dag tillsammans.

Tack för en underbar helg älskling, du gör den till den bästa <333

Hoppas bara att vi inte blir sjuka nu, eftersom Daniels<3 bror blev sjuk i fredags, Daniels<3 mamma och låtsaspappa blev sjuka idag så vi får hoppas att jag och älsklingen inte blir sjuka nu!

Hoppas att ni oxå har haft en bra helg, ni har ju visserligen inte haft lika bra helg som jag har haft, men ändå haha (:

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Fredag, 27 mars

Hej alla!


Det är ingen rolig dag idag. Eller jo på ett sätt, det är fredag och vi har en underbar helg framför oss (:
MEN
Vad tror ni inte att man ser när man vaknar imorse?
SNÖ!
Det som har varit så otroligt fint väder nu de senaste två veckorna, så kommer det snö! När det snart är April vafan!

Kan vi få tillbaka vårat fina väder igen? Snälla (:


Daniel♥Elin

Ego girl

Jag håller på och läser Carolina Gynnings självbiografi, "Ego Girl"
Jag blev väldigt förvånad när jag läste vad "BB-Lina" har gått igenom.
Det finns inte så jättemycket mer att säga om boken mer än att jag verkligen tycker att ni ska läsa den, vare sig nu tycker om Carolina Gynning eller inte.




Daniel♥Elin

Dagens

dagens låt: robin hood
dagens skor: vita fred perry
dagens frisyr: hästsvans
dagens mat: äcklig
dagens klädsel: ljusa thjeans, linne och vit Ralfp Lauren tröja
dagens planer: skola, älskling<3, städa
dagens vill ha: mer pengar, värme, shopping och älskling <3
dagens saknad: Älskling<3 och sommaren
dagens tråkigaste: tidig väckning
dagens köp: vatten.
dagens godis: ingenting (Y)
dagens mående: brabra, lite trött och törstig bara
dagens sötaste: älskling, som alltid <3
dagens komplimang: för min söta väska :D
dagens kommentar: smset av lina förrut x)
dagens dryck: vatten

DanielElin

Torsdag, 26 mars

Hej alla!
Det var otroligt segt att gå upp imorse och jag var jääääääääättteeenära på att missa bussen, men det gjorde jag inte, för en gångs skull (a)
När jag kom till Kungsport så var det några snickare eller ngt som höll på att fixa Berså's uteservering. Det var så jävla gött att se de för det betyder att det snart är vår! Wihooow:D
Eller a, det är vår redan, snart sommar då! WIHOOOOOW!

Det är helg om ett och ett halft dygn :D
Sen fyller jag år om 45 DAGAR! WIHOOOW :D

Daniel, jag älskar dig mer än allt, du betyder så otroligt mycket för mig. Låt mig alltid vara din<3

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Jofama by Kenza

Jag har under en tid letat efter en snygg och användbar skinnjacka utan några som helst resultat. Men jag har hittat en på Kajs i Allum och så är jag med i en utlottning på Kenzas tävling om hennes egendesignade jacka.
Jag hoppas att jag vinner, men eftersom jag har sån otur när det gäller tävlingar så är det ingen större risk. Men då får det bli den andra jackan som jag har kollat på (:
Sedan ska jag köpa mig ett par små vita tygskor som är så otroligt snyggt till sommaren när det är lite varmare, när jag inte har mina Converse längre (som jag ännu inte har köpt haha)

Hör av mig senare.

Jag älskar dig Daniel <333

Daniel♥Elin

Onsdag, 25 mars♥

Sex Underbara Månader<3
Jag älskar dig så otroligt mycket Daniel, du är det bästa som har hänt mig och du gör mig så otroligt lycklig älskling<3
Det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur mycket jag älskar dig. Ingenting kan komma emellan oss älskling, ÅÅÅH du fattar inte hur jävla mycket jag älskar dig!!!

Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin Daniel♥Elin

Daniel♥Elin

Innebandy

Under ett tag har jag tvivlat på om jag verkligen inte vill följa med till Örebro. Jag har varit nära på att ändra mig, men nu efter ikväll vet jag att jag verkligen inte vill följa med.
Jag har ingenting som driver mig till innebandyn, förutom när de går bra på träningen och när jag gör någonting bra.

Vi får se hur det blir, hoppas att det blir bättre.

Linda skadade sin fot idag på träningen, igen :(
Hoppas verkligen att det blir bättre!

Daniel♥Elin

Tisdag, 24 mars

Hej alla!
Det har hittills varit en ganska jobbig tisdag. Vaknade och tog det lugn för en gångs skull. Åt en liten frukost innan huvudvärken och illamåendet kom. Fyfan vad jobbigt det kändes :/
Åkte till skolan ändå, var visserligen sjukt nära på att åka tillbaka hem eftersom avgaserna fick mig nästan att svimma.
Efter att ha suttit ute runt tio minuter kände jag att jag mådde bättre och tog vagnen upp till skolan. Nog ville jag hem, men det låg ett referat och väntade på mig som skulle skrivas. Sedan var det lång rast sedan en lektion på knappt en timme. Så en lugn dag. Men hade det varit någon annan dag så hade jag aldrig åkt upp till skolan, jag hade vänt om med en gång.
När jag kommer hem sen vid halv tre tiden ska jag skriva klart en sak för att kunna skicka, åka till älsklingen<3 i Partille, gå runt på allum och sedan hem, sedan föräldramatch.

Hörs sen.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Veckoplanering

·Skola;
Full vecka, ett prov, en uppsats och sedan är det lugnt. En vanlig vecka kan man säga. Sedan ska ansökningarna till sommarjobben in någon gång snart också.

·Träning;

Föräldramatch imorn med laget, sedan träning på onsdag och sedan får det bli resten med crosstrainern. Jag behöver pepp, ärligt talat!

·Kärleken;
Älsklingen är hemma i Gråbo den här veckan eftersom han var i Landvetter nästan hela förra veckan. På onsdag, den 25 mars har vi varit tillsammans 6 månader, ett helt halvår. Det är så underbart att vara kär! Jag älskar verkligen Daniel, mer än allt annat<33
Helgen kommer att bli superbra!

·Övrigt;
Det är våffeldagen på min och älsklingens halvårsdag (: gottit :D
Jag vill ha helg, som alltid (:

Daniel♥Elin


Måndag, 23 mars

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en bra måndag än så länge.
Min började bra, jag fick ett sms av min söta älskling <3
Sedan bröt helvetet ut, jag fick huvudvärk som blev värre hela jävla tiden. Under provet kunde jag inte koncentrera mig speciellt mycket, men vi får hoppas på det bästa. På lunchen stack jag och Lina ner till Donken där vi träffade min älskade Daniel<3 innan vi åkte upp till skolan igen. En lektion, sen åkte jag hem. Jag pallade inte vara kvar med min huvudvärk, och på bussen hem gick de över. Hahaha, så jävla fult.

Nu sitter jag här och håller på med en sak till på onsdag, min och daniels halvårsdag (: helt underbart <3
Du är så otroligt underbar älskling, du anar inte hur mycket jag älskar dig <3

De kommer ett inlägg om min veckoplanering senare idag.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Söndag, 22 mars

Hej alla!
Eftersom jag är så extremt dålig på att uppdatera min blogg på helgerna så ska jag ha bloggfria helger. Jag kanske sammanfattar helgen på söndageftermiddagarna och så kanske jag lägger upp ett inlägg om jag känner för det. Men eftersom jag tillbringar mina helger med min älskade Daniel<3 så har jag ingen större lust att spendera en större tid framför datorn.
Men ni ska inte deppa ihop för det! Jag ska komplettera helgerna med mer inlägg på vardagarna med minst tre inlägg varje dag. Låter det bra? (:

Sammanfattning av helgen:
Fredag; Skola som vanligt och tog tolv bussen till la, gick hem, bytte jacka eftersom det var underbart väder, gick till mormor, handlade åt henne och träffade älsklingen och vi åkte in till stan och köpte ett linne till mig och lite godis eftersom vi skulle ta det lugnt under kvällen med lite bad, sedan flätade mamma mitt hår eftersom Daniel<3 ville att jag skulle ha lockigt hår på lördagkvällen (:
Lördag; Vi vaknade strax efter tio och gick upp och åt god frukost, sedan gjorde vi oss iordning och älsklingen<3 stylade mitt hår och det blev svinsnyggt. Vi han dock inte ta något kort på det, men det var inte sista gången jag hade den frisyren kan jag lova!
Sedan fick vi skynda på med att göra oss iordning, städa undan lite, och lägga över musik till älsklingens mp3 som vi skulle ha under kvällen. Vi var bjuda till Josefine denna lördagkväll och vi skulle ha med Tische och Sofia.

Tische kom till la vid tre tiden och vi åkte in till stan med sexbussen för att möta sandra, marcus, sofia, lina och sandra för att sedan åka vidare till Billdal. När vi alla sitter på bussen börjar vi prata lite om dagen så är det en gubbe som säger till oss typ 10 gånger att vi ska vara tysta och han såg så jävla läskig ut. haha.

När bussen stannar vid hållplatsen där vi ska av är de ingen som har plingat utan det är när jag ser vart vi är som jag säger, MEN det är ju här vi ska av! Och alla rusar upp, haha, fan va kul de såg ut x)

För att sammanfatta resten av kvällen var det jätteroligt, förutom vissa händelser, men det var jättetrevligt!

Jag och Daniel<3 åkte hem med halv tolvbussen till mig och vi somnade nästan med en gång<3

Söndag; Upp tidigt, mamma kom och väckte oss strax efter tio och vi skulle åka ner till mina kusiner klockan elva. Det var meningen att älsklingen skulle följa med, men eftersom han skulle vara hemma ganska tidigt så kunde han inte följa med :(
Men det var kul att träffa kusinerna igen, snart är det dags för ett kusinbarn oxå (: det ska verkligen bli jätteroligt med en liten bebis (:

Måndag imorn igen, lång dag, ett prov, ett tal och ingen Daniel :( men på tisdag får jag träffa min älskling igen<33

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Lady Gaga

Älska låten, älska albumet!!!




Daniel♥Elin

Torsdag, 19 mars

Hej alla!
Även om det är torsdag så är jag HAPPY :D för att jag ska hämta mina bilder som jag, Claudia och Linda tog för ca en och en halv månad sedan. Det känns cplängesen som vi tog bilderna. Men det var något bland det roligaste jag har varit med om, att få bli fotograferad med två av mina närmaste vänner. Jag skulle ärligt kunna jobba med det (a) (: även om jag aldrig skulle kunna göra det! Och säg inte emot för ni vet att det stämmer.

Nu sitter jag på första lektionen, Bransch och Produktkunskap. Något bland det mest onödigaste ämnet som finns. Efter det har vi engelska, sen lunch, sen information, sen är sista lektionen matte.
När skoldagen är slut så ska jag ner på stan och kolla efter en present till min mami. Sen går jag upp till hennes jobb och så går vi till Model Lab när hon har slutat.

Sen hem för att städaaa :( sen ska jag tillbringa min torsdagskväll med min älskade älskling<3 vi får se om jag hinner träna innan han kommer. om inte så kan jag göra det imorn efter skolan.

JAG VILL HA HELG, nej förresten, JAG VILL HA SOMMARLOV, ett livslångt sommarlov!!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 18 mars

Hej alla!

Det är så underbart att man börjar 8 på en onsdag och måste upp klockan sex. Sen är det ingen som kommer och väcker en när man ber om det. Så kommer pappa in ca 6.45
"Elin, du hinner fortfarande till skolan om du går upp nu"
PANIK!
Så det var var dags att springa upp, stressa sönder och springa iväg till bussen. Såklart missar jag den. Jag och västtrafik går inte ihop den här veckan!!!


Dagen förövrigt har varit ganska seg. Slutade strax innan tre, så jag hann med tre bussen med Erica Gris hem, så gick jag hem, väntade på mamma och älsklingen<3
Efter maten fick jag iallafall skriva klart mitt CV. Eller som mamma sa igår; har du skrivit klart fitt VC? haha, det lät så fult!

Men nu är det iallafall färdigt, och jag vet iallafall än så länge vart någonstans jag ska lämna mina "jobbansökningar". Det är så otroligt tråkigt att gå utan pengar och inte kunna göra någonting för att man är PANK. Jag hatar det ordet. Blä på det.


När jag var klar med det hade jag äntligen tid för min älskade Daniel<3 sen tog han åttabussen upp till honom och jag gick upp till träningen. Som faktiskt gick rätt bra, jag fick grymma skott (för en gångs skull)

Men när vi började spela tvåmål så gick de lite sämre, de va segt som fan.


Nu sitter jag här och ska om några minuter hoppa in i duschen och ta en skön dusch. Efter det ska jag göra iordning lite youghurt och sätta mig i sängen framför V.Ä.N.N.E.R världens bästa tvserie. Den är överdrivet bra!


Sov så gott.


Daniel♥Elin

Ha det bra,

Pusss.


Västtrafik

6e5fb0f32e95b6105e21ebe1df4f5d15.png

Kolla varifrån!

Hej alla!

Västtrafik har förmodligen den värsta veckan hittills. Igår tex när jag och Linda skulle åka in till stan med sex bussen så kommer den inte. Så vi sticker ner till centrum för att se om den går därifrån. Men då står det en röd express som ej är i trafik. Vi går fram och frågar busschauffören om han vet något. Men det gör han inte, han ska tydligen byta av med killen som ska komma med sex bussen. Efter typ två minuter kommer det en till röd. Men den ska inte tillbaka till stan. Sen efter tio minuter kommer det en tredje buss som inte heller är i trafik. De var en tjej som ringde västtrafik men de visste ingenting, såklart. Sen när halv sju bussen kommer så kommer det en till röd. Så det står alltså fem bussar i landvetter centrum. Jag och Linda var sjukt nära på att ta taxi, men eftersom vi inte hade några pengar att lägga ut så fick vi ta bussen.

Idag, nu imorse skulle jag ta 9bussen från landvetter centrum. Kommer den bussen? Nej! Så jag får sitta och vänta en till halvtimme på bussjäveln. Jag blir så jävla trött!

 

Daniel♥Elin


Tisdag, 17 mars

Hej alla!

Det blev inga inlägg igår eftersom jag knappt var hemma. Först var det skolan. Seg dag, 10.05 - 16.40. Sen hem för att äta och sen iväg igen till stan för Pixbo - Aik. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var ändå rätt kul. Inte matchen, men folket (:

Idag är det skola, bussen går om ungefär 20 minuter. Sen ska jag hem igen efter skolan, är alltså hemma halv tre, hem och börja plugga, sen iväg till Partille för att träffa älsklingen<3 som jag inte har träffat sen i söndags :O
Vi åker hem, sen ska han iväg och klippa sig, jag ska hem, äta och sedan träna. Sen ses vi förhoppningsvis på träningen ikväll. Så vi hinner väl kanske umgås 2 timmar idag.. Bättre det än ingenting iallafall.

Nu måste jag göra klart allting, annars kommer jag att glömma något. Fast det kommer jag väl att göra ändå, haha (:
Vi hörs senare under dagen.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Söndag, 15 mars

Hej alla!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men här kommer en sammanfattning av min helg (:

Fredag, efter skolan kunde jag inte göra annat än att åka hem eftersom min älskade Daniel jobbade till klockan fyra, och jag skulle äta senast halv fem. Så jag kunde inte träffa honom idag heller :(:(
Matchen. Som var den sista den här säsongen, mötte vi Pixbo och varje gång vi möter dom så får vi panik, för att det är Pixbo. Men vet ni vad, VI VANN OCH JAG GJORDE MÅL!! Vi vann med 3-0 över Pixbo! Grymt bra.

Efter matchen åkte jag och Linda hem och gjorde oss iordning, sedan kom Robin ner och vi tittade på LunnaRevyn. hahaha, jag var så jävla ful; efter att de hade presenterat och sånt, så började alla klappa händerna, och vad gör jag? Jo jag börjar också klappa händerna hahahahah XD dummare får man leta efter!

Lördag, åkte in med 12bussen till stan för att träffa älsklingen<3 vi gick runt i stan och älsklingen<3 köpte jeans och en t-shirt. Sedan träffade vi Fredrik och Louise en stund innan vi åkte hem och bytte om. Vi skulle titta på Joakim, Daniels<3 lillebrors match klockan fem och det skulle bli ganska kallt, så det var lika bra att sätta på sig lite varmare kläder. Jag fick även träffa Daniels<3 mormor och morfar (: det var riktigt roligt att träffa dom (:
När vi kom tillbaka till Landvetter så käkade vi en stund och målade roliga gubbar på varandra och hade otroligt roligt!
Sedan kom Rasmus och hämtade oss och vi åkte hem till honom en stund. Det var meningen att Adde skulle köra hem oss, men han kom så sent så vi fick ta sista bussen hem. Vi hade även hyrt Batman - The Dark Night som vi började kolla på, men det orkade vi inte så vi bestämde att vi skulle kolla på den dagen efter.

Söndag, Jag var otroligt pigg imorse, till skillnad mot min älskling som låg och sussade så gott bredvid mig. Men tillslut orkade jag inte vara vaken själv så jag väckte min sötnos så han vaknade och vi gick upp och gjorde god frukost (:
Sen gjorde vi oss iordning och efter ett tag kom Sofia (:
Men efter ett tag åkte hon och min älskling<3 hem till Gråbo och så får jag inte träffa honom igen förän på tisdag :(:(:(:(
Jag hatar söndagar, det är den jobbigaste dagen på hela veckan :(
Så snart ska jag upp och träna på Crosstrainern, jag får nog träna ett tag för att kompensera all fettomat jag har fått i mig. Jag ska få en snygg kropp till sommaren!! Jag ska ha det!

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

UFmässan

Efter svenskaprovet idag, (som vi inte ska kommentera) åkte jag och mina tjejer ner till city. Vi gick till 4 gott och köpte lite godis sedan gick vi och fikade.

Klockan började närma sig 11.30 och då fick vi ta bussen till Svenska Mässan där UFmässan skulle hållas. Det var faktist rätt kul, massa roliga personer och så täffade jag Anna, Adam, Anna och Carro där (:
Efter ett tag såg jag Kalle och Mekki (från min journalistik) stå vid en monter och sålde typ saft, haha, det var det jag trodde iallafall. Men det var drinkmixar. ASGODA! Så jag köpte tre stycken :D

Sen gick vi runt där lite och kollade, sen åkte vi hem.

Och jag har precis lärt mig hur jag kan ladda ner låtar med de nerladdningsprogrammet som älsklingen<3 fixade åt mig förra veckan ;)
Nu får jag fortsätta om jag ska hinna göra klart de innan vi ska käka.
Mat från Aldardo, MUMS!

Jag saknar min Daniel så otroligt mycket, DU ÄR MITT ALLT ÄLSKLING♥

Sen sticker vi iväg till matchen, uppdaterar efter den.

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.


Fredag, 13 mars

Hej alla!
Det är äntligen fredag och min fredag blir nog inte så dålig som jag hade trott. Innan matchen kommer Linda hit och ska underhålla mig (: sen drar vi iväg till Mölnlycke för att spela seriens sista match, mot pixbo. Efter det åker vi hem till mig och gör oss iordning, sen ska vi träffa robin och så ska vi kolla på film eller ngt (:
21.30 på kanal5 kommer Legally Blonde 2 (: jag såg första filmen förra veckan och den är så sööt :)

Jag ska snart ta bussen till skolan för att ha en lektion, ett svenskaprov och sedan ska vi på UFmässan och sedan hem. 
Hoppas att jag får träffa min älskling idag med :)<3333

Vi hörs senare under dagen.

Daniel♥Elin

Ha det bra, 
Pusss.

dagens outfit.

Lägger upp en dagens outfit (:




Vintern kommer alldeles för sent

Den mest pain-in-the-ass eftermiddagen EVER!

Jag hade varit och träffat min älskling<3 i Partille, och skulle sedan ta 17.00 bussen som vanligt, och som vanligt är den sen och gick inte förän klockan var 17.10
När vi är i Björndammen så säger busschauffören; Vi kör inte till Landvetter. Punkt. Sen fick vi ingen mer information och jag har inga pengar på mobilen så jag kunde inte ringa mamma, men hon ringer mig efter ett tag och säger att jag ska åka tillbaka till Partille Centrum, för att ta en buss till stan för att kunna komma hem, istället för att de kan sätta sig i bilen och komma och hämta mig.

När jag väl kommer till stan så går bussen precis och jag får sitta och vänta en halvtimme på bussen, medans jag är svinhungrig och ALLA som är runt omkring mig går och äter på någonting!

Allt detta tack vare det här:




Daniel♥Elin

Torsdag, 12 mars

Hej alla!

Gårdagen:
Efter en lång dag i skolan, och en jävla spårvagnschufför (heter de så?) så kom älsklingen hem till mig och det var så otroligt skönt att få träffa honom igen, två dagar är way to much! Men älskling jag har saknat dig så otroligt mycket! Jag älskar dig mer än allt annat i hela världen, glöm aldrig det!
På kvällen gick vi upp med Linda till träningen där vi träffade Robin och efter träningen så stod vi och pratade lite med dom :)
Sen åkte vi hem och jag duschade och somnade inte förän 0.30. Lite sent när man ska upp 6.20 dagen efter..

Nu sitter jag på Näthandels lektionen, dagens näst sista lektion. Sen är det matte sista lektionen, en lektion där jag måste sitta och råplugga om jag inte vill ha med mig matteboken hem så är det lika bra att göra det i skolan.

Torsdag idag och det är nog den enda gången jag inte längtar till fredag.
Eftersom jag har match imorn, halv sju och Daniel<3 inte är i Landvetter imorn så har jag ingenting att se fram emot, förutom matchen då. Sen då, om jag inte ska vara med Linda och Robin och kolla på LUNNAREVYN :D så lär jag förmodligen få sitta och plugga en del. Vi får se hur det blir med det.

Det blir en otroligt stressig eftermiddag/kväll för mig.
Efter skolan måste jag hinna med två bussen, hemma halv tre, hem och städa i mitt rum, gå hemifrån 15.20 för att hinna med 15.30 bussen till Partille och träffa älsklingen<33
Hem igen med 17.00 bussen, hemma 17.30, äta, fortsätta städa och plugga. Sen ska jag försöka träna också. Och vet ni vad? JAG HAR INGEN JÄVLA LUST ATT STÄDA ELLER PLUGGA ÖVERHUVUDTAGET!
Visst, resultatet blir bra, men själva jobbet är jobbigt ;)

Vi hörs ikväll!

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Bdb = (N)

Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att den nya bilddagboken SUGER!
Den är så jävla kass.
Nästan varje vecka är det problem med sidan och det går inte att logga in.
Det är irriterande som fan att det ska krångla varje jävla gång man ska logga in!! AAAH, jag måste få ut mitt vrede på någonting. Ni får akta er på träningen sen alltså, haha. nej jag skojjade bara. Men fan.

Jag vill verkligen ha tillbaka den gamla bilddagboken, den var så mycket bättre! Tycker ni inte det?

Nu är det dags att byta om, träningen börjar snart.
Vi hörs efteråt.

Jag saknar dig extremt mycket älskling, du är mitt allt<3 jag älskar dig mer än någonting annat Daniel<3


Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Tisdag, 10 mars

Hej alla!

Sitter i skolan nu, har inte kunnat blogga tidigare eftersom jag, mitt smartass, glömde min dator i skolan (:
När jag satt på bussen hem igår så tänkte jag "hrm, undra om jag har glömt någonting i skolan" Då slog det mig! DATORN!
Vilken panik jag fick! Jag minns att Lina sa till mig när vi var uppe vid skåpen och hämtade våra saker innan vi skulle till sista lektionen. haha, jag och mitt jävla minne asså.

Jag började faktist träna med Crosstrainern igår! Jävlar va gött de var. Ska försöka träna lite varje dag, innan träning, efter träning och öka lite hela tiden. Snart kommer jag ha värsta bodybuilderkroppen ;D naaaaaaaat!

Eftersom jag började 12.55 idag åkte jag 11 bussen till stan för att kolla lite på saker. Jag har hittat en del saker som jag ska köpa (:
♦ Ett par vita converse, Nilson 699 kronor
♦ Kuvertväska, Wasséns 149 kronor / 249 kronor
♦ Kuvertväska, Accent 199 kronor
♦ Kuvertväska, MQ 199 kronor / 249 kronor
♦ Plagg från Bondelids sommarkollektion ÄR ETT MÅSTE!
♦ Mobil från Nokia, förmodligen modellen N79 eller N78. Hjälp mig att välja (a)
Digitalkamera från Nikon, modell Coolpix S 225, Media Markt 1690 kronor

I veckan ska jag även köpa mina bilder från Model Lab. Det ska bli ungefär 10 bilder:D:D:D

Imorn får jag ÄNTLIGEN träffa min Daniel<3 jag har inte träffat honom sedan i söndags och det är jättejobbigt att vara ifrån honom. Jag blir tokig snart! Det är verkligen jättejobbigt att vara ifrån dig älskling :(:(:(:( <33333 JAG ÄLSKAR DIG !!!

Efter skolan sticker jag och dubbelsandra ner till city en stund, sen åker jag hem och pluggar. Blä på det.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 9 mars

Hej alla!

Vecka 11 nu och knappt 4 veckor kvar till Påsklovet. Wihooow.
Idag skulle vi hålla tal på Retoriken, det första av 5 tal. Jag blev förvånad över att det gick så bra som det gjorde för jag brukar vara sämst på att hålla tal. Jag hatar att prata inför stor grupp, men den här kursen är sjukt bra.

Jag kom hem tidigare än vad jag hade trott och sedan dess har jag ätit och suttit här. Jag ska ju börja träna på Crosstrainern idag. Hoppas att jag verkligen gör det oxå!!
Jag hade även tänkt att plugga lite inför de två proven som vi har i veckan. Men eftersom jag glömde datorn i skolan (i skåpet) så orkar jag faktiskt inte (:

Jag börjar 12.55 imorn, extremt gött (:
Jag ska träffa Josefine i min klass innan och skutta runt på stan en stund innan och förmodligen ta en fika, möjligen på Fröken Olsson. Perfekt (:

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Veckoplanering

•Skola;
3 heldagar och en lektion på tisdag och fredag.
Egopresentation imorn eftermiddag på Retoriken
Torsdag; Engelskaprov, Realia
Fredag; En lektion, Svenskaprov. 11.30 ska vi vara på UFmässan.

•Träning;
Imorn börjar min crosstraining med crosstrainern ;)
Ni får gärna smsa mig och peppa mig hela dagen om att jag ska träna (:
Innebandy som vanligt, tisdag och onsdag. Seriens sista match på fredagkväll. Mot pixbo. Vinner vi kommer vi trea i serien (Y)

•Kärleken;
Jag skulle tro att Daniel är i Gråbo hela veckan. Det innebär att jag endast träffar honom efter skolan fr.o.m. tisdag. Men varje sekund med honom är underbar, så vi gör det bästa av situationen. Sedan hoppas jag att jag har helgen tillsammans med honom (: jag älskar verkligen dig daniel, du är mitt allt♥


Söndag, 8 mars - Internationella Kvinnodagen

Hej älskade bloggen!!

Äntligen är jag tillbaka i bloggen :D
I ungefär en och en halv veckas tid har min dator krånglat, eller mitt Norton Security har lagt av, men igår fixade min älskade Daniel datorn och nu kan jag blogga och göra allt annat som jag gör på min lilla dator (:

Helgen har varit den bästa, så otroligt underbar och mysig.
I fredags hade jag och älsklingen<3 myskväll med godis och filmen Patrik 1,5. Jag tyckte att den var rätt bra, det var lite svårt att se två hetrosexuella personer spela bögar. Men den var rolig!
Igår var vi på bio, men vi var och hämtade biljetterna en timme innan filmen började. Så vi tog en liten promenad, underbart (:
Borta Bäst Hemma Värst var en jättebra film, den var rolig och lite galen (:
Efter bion gick jag och älskligen till Korsvägen, det var jättemysigt. Åh jag är så galet kär i dig!!<3

Idag, söndag har vi varit och solat, ätit pannkakor och badat.

Som sagt helgen har varit otroligt underbar <3

Nu kallar läxorna. Jag har ett tal att skriva om mig själv till imorn och jag vet inte vad jag ska skriva. JOBBIGT VÄRRE.

Aja, jag har natten på mig iallafall (:

Daniel♥Elin



Ha det bra,
Pusss.


Torsdag, 5 mars

Hej alla!

Torsdag. Den mest onödigaste dagen på hela veckan. Man vill bara sova hela dagen tills det blir fredag och underbara helg igen.

När skolan är slut idag ska jag försöka hinna med två bussen hem så att jag kan få hinna städa mitt rum innan jag ska till Partille och träffa min Daniel<3 åh jag älskar dig så otroligt mycket hjärtat. Du är mitt allt och jag vill aldrig någonsin förlora dig älskling!
Sen kommer förhoppningsvis mamma och pappa och hämtar mig efter att de har handlat, så kanske det blir en fabulous middag på Oves (Y)

Sen blir det hem och träna på Crosstrainern. Juste, ska ju göra ett träningschema oxå, det har jag totalt glömt av. Skit.
Efter att jag har duschat blir det plugg, plugg och åter plugg.

Nu måste jag gå. Plikten kallar.

Daniel♥Elin

Ha det bra,
Pusss.

Onsdag, 4 mars

Hej alla!

Träningen igårkväll var faktist bra, vi var hela 14 personer som var med och tränade! Det kändes otroligt bra och snart är de dags att åka upp till träningen igen. Imorn är det dags att börja på Crosstrainern. Jag får göra ett schema så att jag tränar när jag ska och inte slarvar med träningen om jag vill få en något bättre tränad kropp till sommaren!

Det är vecka 10 nu och det är första veckan på vår tredje och sista period i skolan. Vi har inte höst- och vårtermin utan vi går runt på tre olika perioder med tre olika scheman. Och den här veckan började mitt andra val i de individuella valen som vi har i skolan. Retorik. 
Jag skulle haft min första lektion i måndags, men eftersom jag inte mådde speciellt bra då så var jag hemma och missade den lektionen. Men idag var det alltså dags för retoriken och jag måste säga att jag var skeptisk till det när det började närma sig. Efter idag insåg jag att jag hade fel, det var en riktigt rolig kurs och jag hoppas att jag kommer att lyckas rätt hyfsat. 

Efter skolan åkte jag tåget med Lina till Partille för att träffa min älskade Daniel<3 
Vi gick upp till Allum och älsklingen<3 köpte lite saker. Sen gick vi till tåget så att älsklingen inte skulle missa tåget och jag gick till bussen för att åka hem. 
Nu sitter jag här och bloggar när jag egentligen ska börja skriva på mitt egopresentation som jag ska redovisa på måndag på retoriken. 
Jag kan nog börja imorn istället, det spelar nog ingen större roll (:

Daniel♥Elin

Ha det bra, 
Pusss.

Honey Honey

Hej alla!

Nu sitter jag i skolan, på näthandeln och gör absolut ingenting. Kollar endast bdb och några bloggar. Den här lektionen är så onödig, 90 % av alla i klassen sitter och gör något helt annat, våran lärare är efterbliven och döv typ, haha.

Vi va nere i city förut och då började Lina sjunga på Money money från Mamma Mia, sen börjar jag sjunga på Honey Honey, jag tycker att den är sjukt fin.

¨

Daniel♥Elin


Ha det bra,
Pusss.

Måndag, 2 mars

Hej alla!

Måndag idag och jag är hemma från skolan p.g.a. vätskebrist. 

I fredags sov jag hos baby, vi var med Sofia mestadels under kvällen och satt och snacka om typ allt. Sen gick vi hem, kollade på halva Bedtime Stories, sen hade vi mys och somnade efter ett tag. 
När vi vaknade gick vi och gjorde oss iordning, sen kom Sofia och vi gick ut lite innan vi åkte till la. Vi käka lite och sen gick vi ut och träffade Henke och Pontus. Sen blev det svinkallt så jag gick hem och kollade på Legally Blonde i min ensamhet..
Igår spelade vi match mot IBK GBG 93, de är asbra och vi förlorade mot dem sist. Jag var ganska inställd på att vi skulle förlora, men vi vann med 3-1, wohow!
Efter matchen gick jag upp och mötte älsklingen, vi gick ner till mig och hade mys :D hahaha <3333
På kvällen åkte vi upp till älsklingen och Oliver kom upp med ett framdäck som de skulle byta på älsklingens moppe. Tog kvart över nio bussen hem.

Daniel, du är mitt allt<3 jag älskar dig så otroligt mycket älskling, jag är ingenting utan dig hjärtat. Jag älskar verkligen dig, bara dig <3

Daniel♥Elin

Ha det bra, 
Pusss.

RSS 2.0